hmmm ciekawe ktĂłregoFunckyrella pisze:spĂłdnica, bluzka, odpowiednia poza - jak podczas sesji do pisemka...... :devil:

DP nie komentujê,bo zajawki podsycaj¹ tylko g³ód intelektualny of course :spiewa:
Moderator: Łukasz
hmmm ciekawe ktĂłregoFunckyrella pisze:spĂłdnica, bluzka, odpowiednia poza - jak podczas sesji do pisemka...... :devil:
Nie ciesz siĂŞ tak - moÂże coÂś powaÂżniego :rozglada: Z bÂłahego powodu nie oddaÂłby Anicie poradkaCo siĂŞ z Kubusiem staÂło?![]()
chyba Âżartujesz! :o wyglÂądaÂła olÂśniewajÂąco!!a ten poranny uÂśmiech o jutrzence :szalony: :szalony: :szalony: jeÂżeli niewyspana kobieta serwuje taaaki uÂśmiech,Âżadnych pytaĂą zadawaĂŚ nie naleÂży,tylko jak najszybciej zrobiĂŚ kawkĂŞ(zakÂładajÂąc,Âże ona juÂż jÂą piÂłaBlack Jack '62 pisze:A marynara i fryzura do bani :?
mnie osobiÂście to nie obchodzi,czekam na repeat :szalony: :tanczy: :tanczy:Co siĂŞ z Kubusiem staÂło?![]()
PodtrzymujĂŞ wczeÂśniejszÂą wypowiedÂźaveo pisze:chyba Âżartujesz! :o wyglÂądaÂła olÂśniewajÂąco!!Black Jack '62 pisze:A marynara i fryzura do bani :?
Trzeba by³o podaÌ autentyczny powód spóŸnienia, by³by bardziej przekonywuj¹cy...spóŸni³em siê na zajêcia :] oczywiœcie zapytano mnie dlaczego siê spóŸni³em,wiêc wymyœli³em historyjkê o tym,¿e zaczê³o padaÌ i wróci³em siê za parasolem.na szczêœcie by³ ten deszczi tak nie dokoùczy³em rozmowy Anity z Kasi¹ Kolend¹
![]()
A dziÂś tego zabrakÂłoJacek PaÂłasiĂąski stoi na schodku i tylko dziĂŞki temu jest wyÂższy od Anity
Black, wiesz co, czepiasz siĂŞ.TW Black Jack '62 pisze:SÂłowo ''cud'' wydaje mi siĂŞ trÂąciĂŚ tutaj lekkim nieobiektywizmem![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], valk i 25 gości