[TVN] Dzień Dobry TVN / Dzień Dobry Wakacje

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

JuÂż niedÂługo "DzieĂą Dobry TVN" przybĂŞdzie konkurencja w soboty 8)
Alicja Resich-ModliĂąska szykuje siĂŞ do ataku
Alicja Resich-Modliùska ma pokierowaÌ nowo powsta³¹ redakcj¹ porannego programu Dwójki.
Kilkakrotnie rozmawiaÂła juÂż na ten temat z dyrektorem TVP 2 Wojciechem Pawlakiem.

- Mi³o siê z nim rozmawia, bo to wysokiej klasy fachowiec: wszystkie argumenty s¹ oparte na badaniach, a nie na wra¿eniach i widzimisiê. Okaza³o siê, ¿e mamy zbli¿one koncepcje dotycz¹ce tego typu programów - powiedzia³a w rozmowie z "Super Expressem". Potwierdzi³a, ¿e jak najszybciej, a najchêtniej ju¿ od grudnia Dwójka ma rozpocz¹Ì emisjê porannego programu tak¿e w sobotê.

Oznacza to przede wszystkim rozpoczĂŞcie pracy nad zmianÂą koncepcji programu. Potwierdza to rĂłwnieÂż Dorota Wellman, kierownik merytoryczny i jedna z prowadzÂących "Pytanie na Âśniadanie".

- Wiadomo, ¿e w weekend widz jest zupe³nie inny - on w³¹cza telewizjê w³aœnie w sobotê rano. To wymaga innego redagowania programu - powiedzia³a "Super Expressowi". W programie pojawi¹ siê tak¿e nowi prowadz¹cy. Czy dojdzie do zmian personalnych? Raczej nie. - Zdaniem dyrektora prowadz¹cy s¹ w wiêkszoœci dobrzy - odpowiada Resich-Modliùska.
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

OdkÂąd Kinga z Marcinem rzadziej pojawiajÂą siĂŞ w programie maÂło kto udziela siĂŞ w tym temacie :>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Program dzisiaj bardzo fajny. Zaczynam przyzwyczajaĂŚ siĂŞ do pary MoÂłek & PieĂąkowska. CaÂłkiem niezle sobie radzÂą :D
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Ostatnio w Telewizji od kuchni pokazywali jak Kinga i Marcin przygotowywuj¹ siê do programu. Tu¿ przed wejsciem na antnê Kinga dosta³a czkawki a potem czytala artyku³ o przyznaniu antynobla dla twórców metody zwalczajacej t¹ dolegliwoœÌ.
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

No i dziœ znowu baaaaardzo fajny program. Podobaj¹ mi siê Pieùkowska z Mo³ek, s¹ co raz to bardziej naturalne. Trening czyni mistrza :D Pod nieobecnoœÌ Kingi z Marcinem siê trenuj¹. Capsy tam gdzie ostatnio.
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Podoba³ mi sie dom Piotra Galiùskiego. Ta œciana z figurkami anio³ów super! Fajnie nazwa³ swoje psy np. "Mc Donald" :D
Andy Warchoł
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Andy Warchoł »

Nie przepadam za JolantÂą PieĂąkowskÂą w roli prowadzÂącej. Do programĂłw tzw. Âśniadaniowych bardziej nadajÂą siĂŞ tacy wÂłaÂśnie jak Rusin, Meller czy Janiak.
Ptr15
Bywalec
Bywalec

ObejrzyÂłem dziÂś DDTVN i muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże dobrze siĂŞ zapowiada ten nowy cykl z OlÂą KwaÂśniewskÂą. Fajny byÂł materiaÂł o Ani Guzik. :D
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Znaczy siĂŞ w jakim sensie? ByÂła tam Ola KwaÂśniewska? Co mĂłwiÂła? Pytam siĂŞ, bo spaÂłem do 11 :D :P Poza tym nie lubiĂŞ patrzeĂŚ siĂŞ na MoÂłek zaraz po otwarciu powiek
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

KwaÂśniewska byÂła beznadziejna ...
Ptr15
Bywalec
Bywalec

KwaÂśniewska byÂła w Bielsku BiaÂłej (miast w ktĂłrym mieszka Ania Guzik) opowiadali o Âżyciu Ani jej przygodach, pracy itp.
italianaa
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: italianaa »

ja jak te dwie prowadzÂą to nawet nie oglÂądam! Nie trawie ich :roll:
wolĂŞ pospaĂŚ... 8)
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

italianaa pisze:ja jak te dwie prowadzÂą to nawet nie oglÂądam! Nie trawie ich :roll:
wolĂŞ pospaĂŚ... 8)
Ja mam takie coœ, ¿e zawsze jak z nimi ogl¹dam DDTVN to po pó³ godzinie zasypiam,a z Kinga i Mellerem mam na odwrót- swoim humorem i sposobem prowadzenia programu stawiaja mnie na nogi i pobudzaja do dzia³ania.
Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Memory »

coraz Âżadziej ktoÂś siĂŞ udziela w tym topilu a szkoda

<za maÂło Kingi>
proszĂŞ niech ktoÂś zrobi capsy z tego weekendu z DDTVN :rydzyk:
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
raskolnikow
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: raskolnikow »

Memory pisze:coraz Âżadziej ktoÂś siĂŞ udziela w tym topilu a szkoda
bo nikomu siĂŞ nie chce wstawaĂŚ jak prowadzÂą dwie panie... :?
tak smĂŞtnie i usypiajÂąco.... no moÂże byĂŚ tylko nie na rano!!!! :twisted:
"Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro"
KasiaM1986
Początkujący
Początkujący

Post autor: KasiaM1986 »

hej, juÂż za 2 dni Kinga i Marcin powiedza nam "dzien dobry tvn"! juz sie nie moge doczekac! :D oj bedzie sie dziaÂło... :tanczy:
ODPOWIEDZ