[TVN] Dwururka

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

No có¿ - liczy³em na coœ lepszego, a tu wyszed³ taki gniotem ma³y. Program niestety bez dopracowania i szczerze mówi¹c - trochê bez oryginalnego pomys³u. Wszystko to jest doskonale znane: nie zaszokowali duetem prowadz¹cych, bo to ju¿ by³o, materia³y szymonowate te¿ znamy nie tylko z szymoina, ale tak¿e z "£apu-Capu". Jedyny plus to studio, ale pora¿a mnie brak naturalnoœci.
No niestety - nie ka¿da wypuszczana przez TVN nowoœÌ musi byÌ hitem.
OgĂłlnie to liczyÂłem na to, Âże bĂŞdzie to najlepszy talk show w tym kraju, jednak siĂŞ pomyliÂłem - najlepszym obecnie tego programme jest nadawany na TV 4 "Tok2Szok".
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Niestety nie mogÂłem wczoraj obejrzeĂŚ "Dwururki" i teraz tego ÂżaÂłujĂŞ :( . PowtĂłrka tego programu jest?
m_nadzieja89
Początkujący
Początkujący

Post autor: m_nadzieja89 »

Dziœ 30 minut po pó³nocy (czyli w³aœciwie jutro ;P)
Albo w poniedziaÂłek o 13:00
"Nolite te bastardes carborundorum."
wierna fanka...
Początkujący
Początkujący

Post autor: wierna fanka... »

Owszem, wczorajsza premiera nie by³a najlepsza (ta tzw. szymonowatoœÌ itd:D) i ja siê tez zawiod³am - nie podoba³o mi siê, a tyle na ten proram czeka³am...), aczkolwiek nie przes¹dzajmy jeszcze sprawy, mo¿liwe, ¿e to siê jeszcze jakoœ rozkrêci (np. gdy prowadz¹cy bêd¹ siê lepiej rozumieÌ - przecie¿ oni s¹ z 2 ró¿nych œwiatów!). Program musi wkrótce staÌ siê choÌ trochê oryginalny ->tak¹ osobowoœÌ ma Kazia!!! :lol: 8)
Tak, o 00.30 powtĂłrka wczorajszego odcinka.
Strona Dwururki juÂż dziaÂła!!!!! http://www.dwururka.onet.pl
Jest galeria... :D
...::Whatever happens, I should be grateful...always::...
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: WeeBastard »

1 odcinek byÂł Âśredni.
oby kolejne byÂły lepsze bo siĂŞ kupa kasy zmarnuje i parĂŞ brwi zmarszczy.
...and a Happy New Year!
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

pierwszy program byl beznajdziejny, totalny gniot. mam nadzieje, ze z czasem jakos sie wyrobia.
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
anty-moher
Początkujący
Początkujący

Post autor: anty-moher »

A moim zdaniem, Dwururka wcale nie by³a taka beznadziejna, Kazia i Wojtek doskonale wypadli w roli prowadz¹cych , gdyby nie oni to prowadzili ten program rzeczywiœcie by³by gniotem. Ci oryginalni ludzie po prostu wnosz¹ do telewizji jak¹œ barwê i polot.
Fakt, Âże Dwururka jest ÂłudzÂąco podobna do SMS, ale uwaÂżam Âże to wcale nie czyni jej gorszÂą, nawet przeciwnie, podoba mi siĂŞ taka forma.
Jedyne co byÂło okropne to goÂście - CymaĂąski- :evil: :evil: WiÂśniewski w ogĂłle niepotrzebny a LipiĂąska znĂłw plotÂła to samo co plecie :evil: :evil: :evil: i jeszcze zdenerwowaÂło mnie to co gadaÂła o swych poglÂądach. Jak moÂżna mĂłwiĂŚ Âże siĂŞ nie ma lewicowych poglÂądĂłw, skoro przez caÂły czas to widaĂŚ, widaĂŚ w jakich zasiada komitetach wyborczych no i jak zaÂżarcie broniÂła SzmajdziĂąskiego!!!

Ale poza tym program jest OK, inteligentny i oryginalny i mam nadziejĂŞ, Âże dalej bĂŞdzie coraz lepiej, bo w tym odcinku goÂście mnie zanudzili!
I love Asia Seba
Ania Kuba Ania Rafał
I love Maciek Marzena
Ala Karola Wiktor Jasiek
Krzysiek
I love Anna Maria Madzia Arturek,
Żyć bez tego nie moge!!!!
kaak
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: kaak »

Oststnio obejrzaÂłam sobie ten nowy pseudo talk show "Dwururka". Mam tylko jedno zdanie na ten temat: Poracha...
ProwadzÂący Szczuka z Jagielskim - mega pomyÂłka. Nie mieli wogĂłle pomysÂłu na prowadzenie.
A co do goœci... hmm.. najlepiej wypad³a ró¿owa grzywa eksperta Micha³a.
TVN gratulujemy spektakularnej poraÂżki. :brawa:
anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

Nie oglÂądaÂłam na weselu siĂŞ bawiÂłam, a na powtĂłrce zasnĂŞÂłam ze zmĂŞczenia, ale chyba nie byÂło aÂż tak Âźle :mhm:
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: WeeBastard »

anialek pisze:Nie oglÂądaÂłam na weselu siĂŞ bawiÂłam, a na powtĂłrce zasnĂŞÂłam ze zmĂŞczenia, ale chyba nie byÂło aÂż tak Âźle :mhm:
symptomatyczne 8)
chyba sobie sama odpowiedziaÂłaÂś na to pytanie :D
btw, Najlepsze ÂŻyczenia na nowej drodze dla mÂłodej pary!
...and a Happy New Year!
anialek
Bywalec
Bywalec

OglÂądaÂłam powtĂłrkĂŞ dziÂś o 13:00 i muszĂŞ siĂŞ powturzyĂŚ niestety nie byÂło aÂż tak Âźle :)
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

boshhh anialek,jaki masz podpis :shock: :>

nie widziaÂłem 2rurki,ale sÂłuchy mnie doszÂły,Âże Szczuka i Jagielski 'ÂżrÂą siĂŞ' tzn nie bardzo za sobÂą przepadajÂą :devil: i zastanawiajÂą siĂŞ czy program bĂŞdzie kontynuowany.ale to przecieÂż zwykÂła plota ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
wierna fanka...
Początkujący
Początkujący

aveo pisze: nie widziaÂłem 2rurki,ale sÂłuchy mnie doszÂły,Âże Szczuka i Jagielski 'ÂżrÂą siĂŞ' tzn nie bardzo za sobÂą przepadajÂą :devil: i zastanawiajÂą siĂŞ czy program bĂŞdzie kontynuowany.ale to przecieÂż zwykÂła plota ;)
No to, Âże Kazia i Jagielski majÂą pewne trudnoÂści w zrozumieniu siĂŞ, to nie jest tylko zwykÂła plota. JakaÂś prawda w tym jest.
To juÂż wprawdzie byÂło na tym forum, ale przeczytaj sobie:
http://eros.vlo.gda.pl/~marjan/scany/dwururka.jpg
ArtykuÂł pochodzi z Dziennika.
anialek
Bywalec
Bywalec

wierna fanka... pisze:
aveo pisze: nie widziaÂłem 2rurki,ale sÂłuchy mnie doszÂły,Âże Szczuka i Jagielski 'ÂżrÂą siĂŞ' tzn nie bardzo za sobÂą przepadajÂą :devil: i zastanawiajÂą siĂŞ czy program bĂŞdzie kontynuowany.ale to przecieÂż zwykÂła plota ;)
No to, Âże Kazia i Jagielski majÂą pewne trudnoÂści w zrozumieniu siĂŞ, to nie jest tylko zwykÂła plota. JakaÂś prawda w tym jest.
To juÂż wprawdzie byÂło na tym forum, ale przeczytaj sobie:
http://eros.vlo.gda.pl/~marjan/scany/dwururka.jpg
ArtykuÂł pochodzi z Dziennika.
Nie przepadajÂą chyba, ale w programie nie byÂło tego widaĂŚ :devil:
wierna fanka...
Początkujący
Początkujący

Nie, nie, absolutnie, w programie sÂą w Âświetnych stosunkach :lol:
A w realu te¿ staraj¹ siê polubiÌ:) Ale nie da siê zaprzeczyÌ, ¿e na pocz¹tku wspó³pracy (jeszcze przy nagrywaniu pilota¿owych odcinków) nieŸle iskrzy³o:P
ODPOWIEDZ