Wczoraj zastanawiaÂłam siĂŞ czemu tak dÂługo nie widaĂŚ Joasi, a tu proszĂŞ dzisiaj niespodzianka. WidaĂŚ, Âże Nasza Bohaterka juÂż na dobre zadomowiaÂł siĂŞ w studiu prezenterskim. ZauwaÂżyÂłam, Âże po emisji materiaÂłu o odkÂładanym macierzyĂąstwie Joasia uÂśmiechnĂŞÂła siĂŞ znaczÂąco. Ciekawe co to miaÂło znaczyĂŚ?
jaaaak?? - ÂłaÂł Krynia wyglÂąda oszaÂłamiajÂąco!BiaÂła Dama TVN24 dawno jej juÂż nie widziaÂłem za biurkiem prezenterskim.szkoda,Âże jest tak 'raniutko'.(bo niedziela godz.9 to b.wczeÂśnie ).pewnie jest w takich godzinach,aby widzowie DDTVN jÂą podziwiali przecieÂż Jaconiowi dyÂżuru w takim razie nie dadzÂą :devil:
macierzyùstwo o chwileczkê,najpierw kariera,a póŸniej rodzina!byle nie za póŸno
capsy sÂą Âświetne Kuba,Âżeby ci siĂŞ w taki sposĂłb wiĂŞcej nudziÂło :rydzyk: :rydzyk:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Ojej, a wÂątek Kryni zakurzony jak nie wiem co :o ale spoko zabieram siĂŞ za porzÂądek
Joasia jeszcze wczoraj w nocy na dobranoc nadawaÂła pĂłzno nocne serwisy,a dziÂś juÂż na dzieĂądobry stoi dzielnie na PowÂązkach-wyspana, wypoczĂŞta w dobrym humorze i Âładnym popielatym pÂłaszczu u Âśmiecha siĂŞ do nas w ten jakÂże smutny dzieĂą
P.S. Nie wiem czy pamiĂŞtacie takÂą piosenkareczkĂŞ lat 80tych chyba - Kim Wilde, ona jest mocno podobna do Kryni, albo Krynia do niej, niewaÂżne kto do kogo, ale podobieĂąstwo jest!
marcus,jeÂżeli masz takie rzeczy pisaĂŚ typu:wiem coÂś,ale nie powiem,wiem coÂś ale nie powiem - to lepiej nie pisz w ogĂłle.bez sensu z takÂą gadkÂą :/
niestety w tym roku nie ma capsĂłw z PowÂązek...nikt nie pomyÂślaÂł...no a ja?tour de nekropolie...zaÂłapaÂłem siĂŞ juÂż tylko na 2gÂą zmianĂŞ..jestem niepocieszony
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
nostromo pisze:Hehe, a podobno gwiazdy TVN nie zaglÂądajÂą na to forum....
to dobrze,czy Âźle :mhm:
obieÂżyÂświat, DZIĂKI ; capsy full of beauty :jupi:
sprĂłbujĂŞ je opisaĂŚ sÂłowami:...jeszcze jej takiej nie widziaÂłem!zupeÂłnie nowy image,image z pazurem spiĂŞte wÂłosy,ta zÂłota struna obejmujÂąca jej czoÂło i prawy policzek,kosmyk wÂłosĂłw,ktĂłry uwolniÂł siĂŞ od reszty i postanowiÂł zaistnieĂŚ samodzielnie,ale to niemoÂżliwe,bo nie wygra popularnoÂści z lewym uchem,a te czarne rzĂŞsy.. :szalony: chyba siĂŞ stĂŞskniÂłem za jej widokiem ale tylko trochĂŞ :devil:
nika,czy to w tym pÂłaszczu Krynia staÂła na PowÂązkach?? :hmm:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
nika,czy to w tym pÂłaszczu Krynia staÂła na PowÂązkach?? :hmm:
Nie, aveo, to nie ten pÂłaszcz, ten mi wyglÂąda na bardziej w stylu sportowym, a tamten byÂł taki bardziej elegancki i jasno popielaty, chyba tweedowy materiaÂł