CzĂŞsto mam koszmary senne lepiej o nich nie pisaĂŚ :P
a ja KaziĂŞ uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! inteligencja, ciĂŞty jezyk, dowcip, klasa!!!! pozdrawiam!!!!
Podziwiam j¹ ze wzglêdu na odwagê w g³oszeniu swoich pogl¹dów. Niestety w Polsce têpi siê wszystkich tych którzy chcieliby coœ zmieniÌ. A co do feminizmu, to mam nadziejê, ¿e kiedyœ mochery zrozumiej¹, ¿e jego g³ównym przes³aniem jest równoœÌ, feministki nie gloryfikuj¹ kobiet ani nie uwa¿aj¹, ¿e s¹ one lepsze tylko ze wzglêdu na to ¿e s¹ takiej czy innej p³ci, feminizm to d¹¿enie do równoœci we wszystkie strony, równie¿ na ko¿yœÌ mê¿czyzn. Przecie¿ mo¿e siê znaleŸÌ mê¿czyzna który z zamilowaniem bêdzie oddawa³ siê zajêciom powszechnie uwa¿anym za "kobiece" w momencie kiedy siê do tego przyzna od razu zostaje mu odebrana mêskoœÌ. NIe musi tak byÌ, do tego d¹¿¹ feministki.
OleĂąka
kazia ma styl i najlepiej niech nie schodzi z ekranĂłw!!!!!!!!!!!!!!!
przemek
wreÂście powinna iœÌ do logopedy z "r". a tak poza tym to KRĂLOWA FEMINISTEK!
przemek
U nas jest tak - jak ktos jest inteligentny i nie da soba manipulowac a do tego ma gro ludzi, ktorzy sie z jego zdaniem licza to trzeba taka osobe tepic ...Mocno pozdrawiam Pania Kazie i zycze wytrwalosci .., nikt dawno mnie tak nie intrygowal jak Pani ...- czuje wielka sympatie...Powodzenia we wszystkim Pani Kaziu!Pozdrawiam
Igul
A to tak ku pokszepieniu serc, bo jednak Kazia ma grono wielbicieli