Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

A ja przegapiÂłem moment lÂądowania :hmm:
A tak czekaÂłem, by ten moment zobaczyĂŚ ;(
Widzia³em dopiero póŸniejsz¹ relacjê, t¹ w której Agatta chwali³a siê, ¿e porozmawia³a z pilotem i uzyska³a od niego potwierdzenie informacji o przyczynie opóŸnienia przylotu :D
I tÂą na Âżywo na tle F16 w Faktach popoÂłudniowych widziaÂłem - kolejna farciara :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..a wiĂŞc tak :D
..serwis :arrow:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

http://www.gigasize.com/get.php/164645/po.mp3

..fakty :arrow:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

http://www.gigasize.com/get.php/164737/fakty.mp3

..i coÂś dla wszystkich ktĂłrzy przegapili dÂługo oczekiwany moment lÂądowania :D
:arrow:
http://www.gigasize.com/get.php/164716/F16wPolsce.mp3
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Agata we Flashu :shock: Wow :D Historyczna dla nas - jej fanĂłw, chwila 8) No i historyczna dla niej samej - ale wiemy przecieÂż, Âże Agatka nie ma w zwyczaju - tak jak my mamy - rozpamiĂŞtywaĂŚ tak waÂżne w jej karierze zawodowej chwile ;)
ZachĂłd sÂłoĂąca, Agatka, F16 za ok. 72 mln $ - czy moÂżna chcieĂŚ czegoÂś wiĂŞcej? :szalony:

Dopiero teraz zobaczyÂłem, a wÂłaÂściwie to dotarÂło do mnie, jakiego fajnego ma kukuryka :szalony:

Jak ja mam nadrobiÌ zaleg³oœci, kiedy tyle na bie¿¹co siê dzieje? :szalony:

Relacja w raporcie idealna :tanczy: :brawa: Tak na dobrÂą sprawĂŞ, to poza tÂą z Poradka i z Flasha, to byÂła jedyna, ktĂłrÂą live widziaÂłem :(
Bóg Ci zap³aÌ, obie¿yœwiat za Twoj¹ dŸwiêkow¹ dzia³alnoœÌ :rydzyk: :D

[ Dodano: Sro Lis 08, 2006 5:14 pm ]
Black, zaglÂądaÂłeÂś do wÂątku Marty G.?
Tak, DÂżastina zajrzaÂłem :D I coÂś nie coÂś napisaÂłem ;)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

ZachĂłd sÂłoĂąca, Agatka, F16 za ok. 72 mln $ - czy moÂżna chcieĂŚ czegoÂś wiĂŞcej? :szalony:
..chyba tylko tego Âżeby sprawnie dziaÂłaÂły :lol:
..dopiero teraz kiedy Agatka juÂż pewnie odpoczywa ja mogĂŞ dostrzec piĂŞkno tych wyjÂątkowych maszyn :o
..marzĂŞ o takim samolocie :devil:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

http://www.gigasize.com/get.php/164851/raport.mp3
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Nie pozostaje mi nic innego jak tylko przy³¹czyÌ siê do Waszych owacji na stojaco po dzisiejszym efektownym wystepie Agaty :brawa: Mia³am przyjemnoœc widzieÌ wszystkie relacje :D
Nie wydaje Wam siê, ¿e Agata pozostawa³a pod presj¹ i to przez nas ;) Wszyscyœmy jednog³oœnie twierdzili, ¿e gdyby to ona czeka³a na te samoloty w poniedzia³ek, przylecia³yby ju¿ wtedy. Dziœ by³a, a ich przylot nie by³ do koùca pewny. Ale niechby spróbowa³y nie przylecieÌ, to ona sama by je sprowadzi³a ;) By³a w doœÌ bojowym nastroju, kilka razy da³o siê s³yszeÌ z jej ust, wypowiedziane jak na komendê "tak jest" :) Widzia³ ktoœ tak¹ zabawn¹ sytuacjê w serwisie o 15.30 :lol: Agata koùczy relacjê, obraz dzieli siê na pó³, w jednym okienku Anna Kalczyùska, a w drugim Agata. Anna dziekuje Agacie za relacje, a ta nie czekajac do koùca ucieka sprzed kamery :lol: Ciekawe dok¹d jej tak spieszno by³o :mhm: Black , a moze to Twoja sprawka ;) przyznaj siê, staleœ pewnie gdzieœ niedaleko i to do Ciebie tak popêdzi³a Nasza gwiazda ;)
O czym to ja jeszcze chciaÂłam wspomnieĂŚ :mhm: Ach o fryzurze, w takiej jak dziÂś to siĂŞ nam chyba pierwszy raz zaprezentowaÂła :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

WidziaÂł ktoÂś takÂą zabawnÂą sytuacjĂŞ w serwisie o 15.30 :lol:
WidziaÂł - ja :D I teÂż go to bardzo rozbawiÂło :D

Dzisiaj natomiast wspó³czu³ biedaczynie, ¿e musi staÌ tak na tym wietrze porywistym, ale cieszy siê, ¿e kolejny dzieù spêdzi w mi³ym towarzystwie :tanczy:
Bardzo dobra relacja w Poranku TVN24 8)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

D¿astina pisze: Widzia³ ktoœ tak¹ zabawn¹ sytuacjê w serwisie o 15.30 :lol: Agata koùczy relacjê, obraz dzieli siê na pó³, w jednym okienku Anna Kalczyùska, a w drugim Agata. Anna dziekuje Agacie za relacje, a ta nie czekajac do koùca ucieka sprzed kamery :lol:
Niestety wczoraj nie widzia³am niczego, no poza capsami i relacjami mp3 - to i tak szalenie du¿o :lol2: ale dzisiaj te¿ doœÌ d³ugo nie zdejmowali jej z wizji (bo kole¿anka Marta Kuligowska analizowa³a wietrzn¹ pogodê ;) ) Agata grzecznie siê uœmiecha³a, ale w koùcu znudzona zaczê³a wodziÌ oczyma 8)
przyznaj siĂŞ, staleÂś pewnie gdzieÂś niedaleko i to do Ciebie tak popĂŞdziÂła Nasza gwiazda ;)
Nieeee ;) Nic mi o tym nie wiadomo...... :> Nie wpuÂściliby go na lotnisko :devil: Ale jeÂśli jakimÂś sposobem podejmowaÂł drugÂą prĂłbĂŞ podejÂścia do Agaty i nie udaÂło mu siĂŞ, to tak jak F16, uda mu siĂŞ za trzecim razem :devil:
Bardzo dobra relacja w Poranku TVN24 8)
Zgadza siĂŞ :D ByÂło wiele faktĂłw, waÂżnych informacji, a Agata tak swobodnie przechodziÂła od jednej do drugiej, jak np. wtedy, gdy mĂłwiÂła o cukiernikach o tym, Âże mniej sÂłodkie powitanie zgotowali protestujÂący :D Szkoda tylko, Âże jest tak wiele waÂżniejszych tematĂłw :/
No i proszĂŞ :? 15 minut kazali jej czekaĂŚ na wejÂście :?
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..zrĂłbcie coÂś Âżeby ta pogoda siĂŞ poprawiÂła bo nawet nie mam przyjemnoÂści z oglÂądania Agaty kiedy widzĂŞ w jak strasznych warunkach pogodowych musi pracowaĂŚ ;(

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

http://www.gigasize.com/get.php/166074/serwis10.mp3
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..zrĂłbcie coÂś Âżeby ta pogoda siĂŞ poprawiÂła bo nawet nie mam przyjemnoÂści z oglÂądania Agaty kiedy widzĂŞ w jak strasznych warunkach pogodowych musi pracowaĂŚ ;(
W takim razie nie jesteÂś nieukontentowany z tego powodu, Âże AgattĂŞ zastÂąpiÂł Artur Zakrzewski? :?
TrochĂŞ Âżal, no ale trudno :neutral: Nikt nie chce by siĂŞ pochorowaÂła :neutral:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..troszczÂą siĂŞ teÂż o Artura :D
..zmieniajÂą siĂŞ na posterunku :tanczy:
..a wiatr to chyba oszalaÂł z radoÂści :?

:arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

http://www.gigasize.com/get.php/166196/serwis11.30.mp3

..ja siĂŞ nie poddaÂłem - tak jak wiatr ;)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Biedactwo ;( Skarb nasz najwiêkszy ;( Taka umarzniêta, tak bardzo nêkana przez tê wyniszczaj¹c¹ wichurê :( Znowu :( Nale¿¹ siê Agatce w zwi¹zku z tym szczególnie gor¹ce ... ( :red: ) :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: (dlaczego te emotki nie maj¹ r¹k :> :lol: ) :D

MyÂślaÂłem, Âże dziÂś juÂż odpuszczÂą Agatce :mhm: Jak widaĂŚ bez niej ani rusz 8)
Ale co jeszcze widaÌ :> WidaÌ, ¿e albo przez sentyment, albo w obawie przed tym, ¿e kolejne maszyny mog¹ nie dolecieÌ, albo po prostu dlatego, ¿eby ten ch³ód i ogóln¹ niepogodê roz³o¿yÌ na dwoje reporterów, Agatkê przydzielono Arturowi w charakterze zmienniczki :D

Kiedy patrzĂŞ na te screeny mam ochotĂŞ zaraz :szalony: ... zaraz napisaĂŚ porywajÂący wiersz :D (gdybym byÂł poetÂą, ale nie jestem :D )
przyznaj siĂŞ, staleÂś pewnie gdzieÂś niedaleko i to do Ciebie tak popĂŞdziÂła Nasza gwiazda ;)
Cholery :xx: nie dadzÂą mi nigdy spokoju :devil: ;)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black :> jak Ty siĂŞ wyraÂżasz ;)
Powiedzcie mi dlaczego ta nasza Agata nie zaÂłoÂżyÂła sobie dziÂś Âżadnego szala na szyjĂŞ, jak moÂżna tak nie dbaĂŚ o zdrowie. :? Dobrze, a teraz pochwaÂły za kolejny dzieĂą rewelacyjnych relacji :brawa: Jak to powtarzaÂła Agata " mieliÂśmy happy end" :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Biedactwo ;( Skarb nasz najwiĂŞkszy ;( Taka umarzniĂŞta, tak bardzo nĂŞkana przez tĂŞ wyniszczajÂącÂą wichurĂŞ :( Znowu :(
..dzis pewnie ma wolne i po tych dwu wietrznych i zimnych dniach moÂże przebywaĂŚ w jakimÂś ciepÂłym pomieszczeniu :P
Nale¿¹ siê Agatce w zwi¹zku z tym szczególnie gor¹ce ... ( :red: ) :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: (dlaczego te emotki nie maj¹ r¹k :> :lol: ) :D
..lepiej dla nas wszystkich Âże nie majÂą :devil:
Kiedy patrzĂŞ na te screeny mam ochotĂŞ zaraz :szalony: ... zaraz napisaĂŚ porywajÂący wiersz :D (gdybym byÂł poetÂą, ale nie jestem :D )
..ale przecieÂż moÂżesz mimo to sprĂłbowaĂŚ :D
..ocenimy twoje umiejĂŞtnoÂści :lol:
Jak to powtarzaÂła Agata " mieliÂśmy happy end" :tanczy:
..oby ten 'happy end' z naciskiem na 'end' skoĂączyÂł siĂŞ jak najszybciej i ÂżebyÂśmy jak najszybciej mogli mieĂŚ AgatkĂŞ z powrotem :)
..ÂżebyÂśmy np. mogli znowu razem z niÂą czekaĂŚ na jakieÂś szczĂŞÂśliwe zakoĂączenie :D
ZeTek
Początkujący
Początkujący

Post autor: ZeTek »

pol23-poznan-tvn24

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Urocze Capsy :P Nie wiem dlaczego najbardziej urzeka mnie pierwszy? :) Te ÂśmiejÂące teÂż piĂŞkne :)
I zobaczcie jaka niepewnoœÌ, czy ''efy'' wyl¹duj¹ :) Agatta obraca siê w lewo, w prawo wygl¹daj¹c ich :lol:
Ostatni rĂłwnieÂż urzeka, ale juÂż z zupeÂłnie innych wzglĂŞdĂłw ;)
USA s¹ takie kochane - sprzeda³y nam najnowoczeœniejsze militarne zabawki :) Szkoda jednak, ¿e zakup myœliwców kosztowa³ polski rz¹d 4,5 mld z³otych - mogli utargowaÌ te pó³ mld :devil:
Black Jack '62 pisze:PrzyleciaÂły :tanczy: WylÂądowaÂły :lol:

Agata wytworzyÂła takie napiĂŞcie, Âże do koĂąca nie wiedziaÂłem, czy wylÂądujÂą, czy odlecÂą z powrotem :szalony: SÂłodko dawaÂła upust swojemu zaskoczeniu podczas gÂładkiego i cichego lÂądowania :szalony:
Ja mogê mówiÌ dziœ o wielkim szczêœciu :) W koùcu uda³o mi siê bowiem œci¹gn¹Ì to MP3 z l¹dowania myœliwców :) Musia³o to byÌ rzeczywiœcie nie byle jakie prze¿ycie :) Agatta pieczo³owicie relacjonowa³a ten moment, sama g³êboko poruszona. Jednego jednak¿e mi brakowa³o zw³aszcza bior¹c pod uwagê to, ¿e nie mia³em przed oczami obrazu a sam dŸwiêk ;) Zdajê sobie sprawê z tego, ¿e jej kobiecoœÌ nie pozwala nawet na to by zajrzeÌ pod maskê samochodu, a ograniczaÌ siê jedynie do eksploatacji auta, ale moment podchodzenia do l¹dowania wielozadaniowca i ogromne zdziwienie Agaty spowodowane lekkoœci¹ zejœcia na p³ytê lotniska mo¿na by³o wykorzystaÌ na omówienie pokrótce danych technicznych samolotu. Nie kaza³bym jej uczyÌ siê na pamiêÌ danych dotycz¹cych d³ugoœci, wysokoœci samolotu, rozpiêtoœci skrzyde³, masy, pojemnoœci wew. pojemników paliwa, maksymalnej prêdkoœci, d³ugoœci dobiegu i rozbiegu, czy w koùcu jednostek napêdowych, bo sam ich nie znam, choÌ militariami od dawna siê interesujê, ale mo¿na by³o wesprzeÌ siê œci¹gawk¹, zw³aszcza, ¿e nie by³oby tego wówczas widaÌ ;) ''Pok³oniÌ'' siê,wspomnieÌ na pocz¹tek o wszechstronnoœci maszyny, o tym, ¿e mo¿e braÌ udzia³ w misjach myœliwskich, uderzeniowych, jak i rozpoznawczych, itd. ;) Czasu by³o dosyÌ sporo.
Tylko to ''poÂświĂŞcenie'' maszyny przez prezydentowÂą KaczyĂąskÂą trochĂŞ nie pasowaÂło, ale zaraz po chwili dodaÂła, Âże ta ma jÂą ''ochrzciĂŚ'' pĂłki co trzymanym w tajemnicy imieniem :aniol:
Maria KaczyĂąska to z pewnoÂściÂą''ÂświĂŞta'' kobieta, ale ÂświĂŞcenie czegokolwiek na pewno nie leÂży w jej gestii :lol: Jedynie George Bush moÂże na lewo i prawo bÂłogosÂławiĂŚ :devil: Uczymy siĂŞ od AmerykanĂłw, uczymy :>
Dziœ podobno (powtarzam za TVN24!) w podpoznaùskich Krzesinach festyn :o Mo¿na nawet za friko komunikacj¹ miejsk¹ dostaÌ siê na ten festyn i dotkn¹Ì F16 :szalony:
ODPOWIEDZ