Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Kim Wilde- piosenkarka popularna w latach 80-tych, wg mnie Krynia i ona sa do siebie troche podobne :D co Wy na to?
Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..prawie identyczne :o
..tylko wiek siĂŞ nie zgadza ;)
..ale Kim Wilde mÂłodziutko wyglÂąda i idÂąc za ciosem moÂżna stwierdziĂŚ Âże Asia za kilkanaÂście lat bĂŞdzie wyglÂądaÂła jak dzis :)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

nika pisze:Kim Wilde-
hmmm,jakby siĂŞ nad tym zadumaĂŚ,to coÂś by siĂŞ znalazÂło,ale nie nie oczywiÂście ;) Krynia ma jakby bardziej przymkniĂŞte oczy.z resztÂą jest jedyna w swoim rodzaju. :P
mi natomiast kiedyœ przypomina³a kogoœ z 'Baywatch'a'.napewno jak¹œ blondynkê z racji kolorów w³osów,ale zmieni³em na szczêœcie zdanie!
nie wiem tylko kto to byÂł,bo tam byÂły prawie same blondynki :shock: oprĂłcz tej najstarszej....

A propos naszej gwiazdy,która na szczêœcie nam wybra³a sobie inny zawód ni¿ ratowniczki,dziœ mia³a dy¿ur z Jaconiem.ratowa³a ogl¹dalnoœÌ TVN24 :szalony:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
misia27
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: misia27 »

hehe :lol:
co moge o niej napisac :mhm:
malo widzialam ale to co zauwazyÂłam
to to iz fajna z niej blondyna hihi :P 8) :D
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

nika pisze:Kim Wilde- piosenkarka popularna w latach 80-tych, wg mnie Krynia i ona sa do siebie troche podobne :D co Wy na to?
No, moÂże odrobinĂŞ. Tylko, Âże Kim ma bardziej wydatne usta.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

nasza Kim Wilde w akcji :tanczy:

Obrazek

Obrazek

ciekawe czy bêdzie z ni¹ ³¹cznie w FP,ale w¹tpiê :hmm:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

aveo, to TEN pÂłaszczyk! :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..i bez pÂłaszczyka :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Nika pisze:aveo, to TEN pÂłaszczyk! :D
yes,yes,yes! :tanczy: :tanczy: - i wszystko jasne.Oto wiĂŞc kolekcja jesienno-zimowa Krynia 2006/2007 :tanczy:

chyba sobie poczekam na zdj.obieÂżyÂświata,bo mi siĂŞ ostatnio coÂś nie wyÂświetlajÂą niektĂłre zdj. :(
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

chyba sobie poczekam na zdj.obieÂżyÂświata,bo mi siĂŞ ostatnio coÂś nie wyÂświetlajÂą niektĂłre zdj.
..ale co ci zamiast zdjĂŞĂŚ wyskakuje :>
..ten taki czerwony krzyÂżyk czy moÂże Âżabcia imageshack'a :>
..wiem Âże niektĂłre fora zbanowali i zdjĂŞcia z ich serwera siĂŞ po prostu nie wyÂświetlajÂą a widaĂŚ tylko logo imageshack'a :/
..ale istnieje sposób by to obejœÌ ;)
..czy ktoÂś ma jeszcze ze zdjĂŞciami z tego serwera problem :?:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

najpierw czerwony krzy¿yk,a póŸniej ca³kowicie wszystko znika,jest opis i ca³kowita pustka.do tego avatary zamieniaj¹ siê w ten krzy¿yk.dziœ wszystko ju¿ ok,ale przedtem kilka dni trwa³o to zanikanie i pada³ czasem przy okazji serwer.

tak wiĂŞc wszystkie zdjĂŞcia dziÂś szybko nadrobiÂłem.Krynia ma coÂś wÂłosy potargane,to pewnie przez wiatr od morza :devil: tej marynarki jeszcze nie widziaÂłem,ale bluzkĂŞ juÂż znam z serwisĂłw :tanczy: Wczoraj Krynia o Jelfie i corhydronie,ale to Syla jest w jej siedzibie.jawna rywalizacja ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ZeTek
Początkujący
Początkujący

Post autor: ZeTek »

POL 027 Serv2

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: PiÂą Lis 10, 2006 6:59 pm ]
TVN 24 FLY

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

ZeTek bejbe, TyÂś normalnie jak z nieba spadÂł z tymi capsami :*, fajne sÂą te nieformalne ujĂŞcia Kryni, gdy stoi sobie zadumana czekajÂąc na swojÂą kolej relacji albo wyciagajÂąc sÂłuchawkĂŞ z ucha, albo teÂż fajny ten kadr z tym kolesiem w kadrze, takiego czegoÂś nie zobaczymy w oficjalnej relacji w tvn24
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

wreszcie mi siĂŞ zdjĂŞcia otworzyÂły!!! :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy:
sÂą MEGA :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony:
ale Krynia miny trzaska :lol: jest niesamowita :szalony: jakby dwie inne Krynie:jedna przed wizjÂą,druga w trakcie i trzecia teÂż pewnie jest ;) zbliÂżenia sÂą Âświetne,artystyczne :D
walka z parasolem niepowtarzalna,widaÌ,¿e za ma³o r¹k siê ma.uda³o siê na szczêœcie znaleŸÌ trzeci¹ rêkê,która pomog³a trzymaÌ parasol.jak ja bym chcia³ tam byÌ i trzymaÌ Kryni parasol ju¿ przez ca³e ¿ycie!(joke :> )ale fajna by to by³a praca-trzymanie parasolu,i jeszcze w jakim towarzystwie!Kryni oczywiœcie,bo s¹dzê,¿e operator,wszed³ tu na forum niemile oznajmiÌ,¿e z ni¹ pracuje,wiêc takiego towarzystwa bym sobie nie ¿yczy³.(jeœli to nie operator a kto inny to zwracam respect dla operatora).Agata Tomaszewska z parasolem dzielnie poradzi³a sobie sama,chyba niestety w Warszawie mo¿na mieÌ takie fory jak Krynia.
ZeTek zdjĂŞcia SUPER!czekamy na wiĂŞĂŞĂŞcej,wiĂŞĂŞĂŞej! :lol2:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Wczoraj my³am siê spokojnie w ³azience a tu nagle us³ysza³am pewien intryguj¹cy g³os zapowiadaj¹cy Raport Wieczorny. Ucieszy³am siê, bo od razu skojarzy³am go z Joasi¹. Ju¿ dawno jej nie s³ysza³am ani nie widzia³am, wiêc trochê siê stêskni³am. :lol: Profesjonalizmu nie bêdê komentowaÌ bo po w kó³ko mówiÌ o tym samym. Joasia i tym razem nie zawiod³a. :brawa: A ten p³aszczyk jest bardzo ³adny! Oby Joasia mia³a wiêcej relacji. No i jeszcze jedno mi siê marzy: aby zdoby³a w koùcu jak¹œ nagrodê za profesjonalizm. Niedawno gdy by³a gala Ró¿ myœla³am, ¿e w koùcu j¹ dostrzegli, a tu niespodzianka-zawód: wygra³ "bo¿yszcze wszystkich polskich kobiet" - Kamil Durczok. :evil: Mnie siê wydaje, ¿e on to wygrywa "dla tradycji", ot taka moda na Durczoka. :evil: Facet ju¿ siê przejad³. :evil:
ODPOWIEDZ