Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

aveo pisze:Pochanke obowiÂązkowo,ale po co mr Trawa? :shock: w kaÂżdym razie wariant ciekawy i Anita w akcji,takiej jakiej jeszcze nie byÂło,ktĂłrej nie widziaÂłem :tanczy:
Mr Trawa dla widowni damskiej a dwie panie dla widowni mĂŞskiej :D ale jaka tam ze mnie dama, ja z Anity bĂŞdĂŞ siĂŞ cieszyĂŚ bardziej niÂżeli z Grassa
(dopisek 10 minut pó¿niej...)
Nieee, no wiecie co? Jestem z lekka zaniepokojona! :neutral: wÂłaÂśnie widziaÂłam reklame na tvn24 tego wieczoru wyborczego i w peÂłnej krasie prezentowaÂł siĂŞ Mr Trawa ze StyÂśkÂą, Anity ,ani widu, ani sÂłychu, a na koniec zaprosili na ten wieczĂłr tylko w swoim imieniu. Ani sÂłowa o Anicie... :evil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

TeÂż widziaÂłem tĂŞ reklamĂŞ :?
Marcin, a Ty skÂąd o tym, Âże Anita ma siĂŞ tam pojawiĂŚ wiedziaÂłeÂś, wiesz :>
Na ile to sprawdzona, pewna informacja? :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Z tvn24.pl. MyÂślĂŞ, Âźe Grass z AnitÂą zajmÂą siĂŞ czĂŞÂściÂą bardziej newsowÂą, a Pochanke publicystycznÂą. PrzecieÂż nie postawiÂą tam 3 osĂłb do reklamy. A lepiej chyba wyglÂąda chÂłopczyk (Grass) i dziewczynka (Pochanke). :D Takie jest moje zdanie.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Marcin pisze:Z tvn24.pl. MyÂślĂŞ, Âźe Grass z AnitÂą zajmÂą siĂŞ czĂŞÂściÂą bardziej newsowÂą, a Pochanke publicystycznÂą. PrzecieÂż nie postawiÂą tam 3 osĂłb do reklamy. A lepiej chyba wyglÂąda chÂłopczyk (Grass) i dziewczynka (Pochanke). :D Takie jest moje zdanie.
WidziaÂłam reklamĂŞ. Faktycznie nawet sÂłowem nie wspomnieli o Anicie. Pewnie znowu bĂŞdzie takim swoistym przerywnikiem na reklamy i bĂŞdzie podejmowaÂła goÂści w holu :? A interesujÂącÂą rozmowĂŞ bĂŞdzie musiaÂła szybciutko koĂączyĂŚ, bo oto znowu muszÂą wrĂłciĂŚ do TVN'u :? Znam to, przerabialiÂśmy juÂż to :?

Wszystko siĂŞ odbĂŞdzie, jeÂśli Anita wrĂłci stamtÂąd dokÂąd wyjechaÂła :) Bo chyba wyjechaÂła, skoro nie ma jej ani w Poradku, ani we Flashu :>
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:Pewnie znowu bĂŞdzie takim swoistym przerywnikiem na reklamy i bĂŞdzie podejmowaÂła goÂści w holu :? A interesujÂącÂą rozmowĂŞ bĂŞdzie musiaÂła szybciutko koĂączyĂŚ, bo oto znowu muszÂą wrĂłciĂŚ do TVN'u :? Znam to, przerabialiÂśmy juÂż to :?
Dla mnie moÂże byĂŚ i tak :D Byle tylko do tego wszystkiego Âładnie siĂŞ ubraÂła i byÂła w tak dobrej formie jak przy okazji zeszÂłorocznych wyborĂłw parlamentarnych, a bĂŞdzie git 8)
Wszystko siĂŞ odbĂŞdzie, jeÂśli Anita wrĂłci stamtÂąd dokÂąd wyjechaÂła :) Bo chyba wyjechaÂła, skoro nie ma jej ani w Poradku, ani we Flashu :>
Najgorzej jest siĂŞ do czegoÂś przyzwyczaiĂŚ :/ Ja przyzwyczaiÂłem siĂŞ, Âże w czwartek newsowo budzi mnie Anita, a dziÂś ... ;( DziÂś tego brakÂło :( CaÂły dzieĂą w zwiÂązku z tym taki wybrakowany jestem ;(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Marcin pisze:chÂłopczyk (Grass) i dziewczynka (Pochanke). :D
Mr Trawa wnuczek,babcia Pochanke a Anita niczym lokaj biegaj¹ca po hallu.To jest degradacja.Element z hallem by³ inny,ciekawy,ale ktoœ inny powinien przej¹Ì pa³eczkê.A mo¿e to jest tak,¿e Anita i Pochanke mówi¹c wpost '¿ar³y' by siê na wizji,tylko nie wiem o co i po co :shock: ta reklama jest do³uj¹ca,bo wszystko ju¿ wiadomo,¿e Pochanke i Trawa bêd¹ graÌ pierwsze skrzypce i nic zrobiÌ nie mo¿na :(
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Kochani, wieczĂłr wyborczy bĂŞdzie tylko w TVN24. A zatem Anita nie bĂŞdzie mogÂła byĂŚ Âżadnym przerywnikiem. W TVN bĂŞdzie przecieÂż wielki finaÂł TaĂąca z gwiazdami. :D Nie martwcie siĂŞ na zapas. :] Mi Âżal Marciniaka bardziej. Bo taki Grass jest, a jego nie bĂŞdzie. Ale to juÂż off-topic.

[ Dodano: PiÂą Lis 10, 2006 7:53 am ]
Wszystko jasne.
19:55 - 21:30 Pochanke z Grassem;
23:00 - 00:00 Anita Werner :shock:
Jestem w ciĂŞÂżkim szoku. Dobrze, Âże nie przypadÂła Anicie noc wyborcza, bo coÂś takiego teÂż bĂŞdzie. :twisted: No ale np. takiego Marciniaka nie bĂŞdzie nigdzie. A Grass bĂŞdzie. :neutral:

[ Dodano: PiÂą Lis 10, 2006 7:57 am ]
A mo¿e to i lepiej. :D Przecie¿ miêdzy 20.00, a 22.00 bêdzie fina³ "Taùca z gwiazdami" i - nie oszukujmy siê - ogl¹dalnoœÌ wieczoru wtenczas bêdzie taka sobie.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Marcin pisze:A mo¿e to i lepiej. :D Przecie¿ miêdzy 20.00, a 22.00 bêdzie fina³ "Taùca z gwiazdami" i - nie oszukujmy siê - ogl¹dalnoœÌ wieczoru wtenczas bêdzie taka sobie.
lepiej,lepiej!po finale,którego wynik mo¿na bezb³êdnie przewidzieæ ;) ,bêdzie Anita.I bardzo dobrze.Sama,nie bêdzie musia³a siê z nikim ze wspó³prowadz±cych dzieliæ pytaniami.dobre rozwi±zanie.TVN24 stawia na JAKO¦Æ :) a nie na ilo¶æ :)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Ogl¹dalnoœÌ wieczoru wyborczego i bez fina³u TzG by³aby taka sobie ;)
TVN24 stawia na JAKO¦Æ a nie na ilo¶æ
Szkoda, ¿e tej jakoœci daje siê mo¿liwoœÌ o tak póŸnej porze zaistnieÌ :/
CaÂły dzieĂą w zwiÂązku z tym taki wybrakowany jestem
Podreperujesz siĂŞ trochĂŞ dzisiejszÂą zajawkÂą ;) JeÂśli Âżadna transmisja jej nie przeszkodzi w emisji ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Podreperujesz siĂŞ trochĂŞ dzisiejszÂą zajawkÂą ;)
O nie :nie: Nie podereperowaÂłem siĂŞ :? Ja coraz bardziej tego nie rozumiem :uhh: A czego? ObecnoÂści tej pani - Alessandry Mussolini w programie Dama Pik :hyh: No przecieÂż pĂłki co, zwÂłaszcza w szczÂątkowych zajawkach, to wyglÂąda jak jawna propaganda (neo)faszyzmu :hyh:
to jest jakaÂś kobieta z problemami, ale na Boga, kto wpadÂł na pomysÂł, Âżeby robiĂŚ o niej program? :shock:
Pewnie sama byÂła nieÂźle zdziwiona, Âże polska telewizja prosi jÂą o spotkanie, umawia na rozmowĂŞ, a w dalszej kolejnoÂści pewnie na zakupy albo pokaz mody :hyh: Nie wiem, czego w dalszej kolejnoÂści, poza tym co wymieniÂłem moÂżna siĂŞ po tym programie spodziewaĂŚ :? wiem, Âże oglÂądaniem Steinbach na zakupach byÂłem lekko zniesmaczony i uwaÂżaÂłem to za nietakt, kompletnÂą pomyÂłkĂŞ :?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Propaganda :> Nie no, chyba troszkê przesadzi³eœ :? Owszem, równie¿ jestem zdania, ¿e ten czas antenowy poœwiêcony Mussolini, winno wykorzystaÌ siê na zaprezentowanie bardziej wartoœciowych biografii :] Ale zobaczymy, mo¿e w ca³oœci DP, ujrzymy jakieœ przes³anie, ostrze¿enie przed rosn¹cym w si³ê neofaszyzmem :rozglada: Oby nie na zakupach u Versace, Cavalli'ego, Armani'ego albo Gino Rossi :uhh:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Pewnie siê nara¿ê tym co teraz napiszê niektórym - ale có¿...Otó¿ ja osobiœcie jednak bardziej bym wola³ zobaczyÌ Anitê w czêœci pierwszej Wieczoru Wyborczego. Ju¿ mówiê dlaczego :D
Justyna Pochanke w Wieczorach Wyborczych przeró¿nych wyborów jest bardzo czêsto (czyt.zawsze) i poprostu jakoœ mi siê ju¿ "przejad³a". Podobnie sytuacja mia³a miejsce kiedyœ z Rymanowskim - te¿ wszedzie go by³o pe³no. Teraz jednak brawa dla TVN za zmianê na Grassa (czy najszczêœliwsza to siê dopiero oka¿e) no ale Justyna jest ci¹gle.

A Anita to by³aby w³aœnie taka odmiana. M³oda, niew¹tpliwie œwietna, sprawna dziennikarka mia³aby mozliwoœÌ sprawdzenia siê b¹dŸ co b¹dŸ w najprawdziwszym i najwa¿niejszym czasie wyborczym. No bo có¿ ciekawego - w wyborach samorz¹dowych szczególnie - mo¿e siê dziaÌ po 23 :roll:
Nie ukrywam, Âże dziÂś moja zdecydowana uwaga bĂŞdzie skierowana oczywiÂście na TzG ale na WW teÂż bĂŞdĂŞ spoglÂądaÂł. A mimo wszystko lepiej by siĂŞ oglÂądaÂło jakby byÂło 100% nowoÂści a nie tylko 50% :D
ZIMA
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Pewnie siê nara¿ê tym co teraz napiszê niektórym - ale có¿...Otó¿ ja osobiœcie jednak bardziej bym wola³ zobaczyÌ Anitê w czêœci pierwszej Wieczoru Wyborczego.
Mi na pewno siĂŞ nie naraziÂłeÂś. :D :D
Nie ukrywam, Âże dziÂś moja zdecydowana uwaga bĂŞdzie skierowana oczywiÂście na TzG ale na WW teÂż bĂŞdĂŞ spoglÂądaÂł.
A ja mam rawdziwy dylemat co oglÂądaĂŚ. SwojÂą drogÂą zawsze mnie ciagnie do WW, ale ten finaÂł :roll: Na prawdĂŞ nie wiem co bedĂŞ oglÂądaÂł.
A wracajÂąc do tego, ze AnitĂŞ zobaczymy dopiero po 23(Âźle to brzmi :devil: ). To nie ma co siĂŞ przejmowaĂŚ, pewnie Grass i tak zapowie jÂą na popoÂłudnie. :devil:
Reasumujac do 23 jedynym pocieszeniem Kinga i Justyna. :D

[ Dodano: Nie Lis 12, 2006 8:12 pm ]
O, na szczĂŞÂście jest funkcja PIP. Teraz mogĂŞ oglÂądac i WW, i TzG. :D
Pewnie wielu zaskoczy³o ostatnie zdanie, ale có¿-ludzie siê zmieniaj¹.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Obawiam siĂŞ, Âże z obecnoÂści Anity w wieczorze wyborczym raczej nici :?
Podczas zapraszania na drug¹ czêœÌ £ukasz G. zaprosi³ we w³asnym imieniu na 23, a Justyna P. tylko w imieniu £ukasza G. :uhh: O Anicie ani s³owem nie wspomnieli :/
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

CzekaÂłem i czekaÂłem :> Jedna dama siĂŞ zjawiÂła - niespodziewanie i na krĂłtko, ale jednak, a druga wystawiÂła mnie do wiatru :? A dziÂś bĂŞdzie prĂłbowaÂła udobruchaĂŚ Flashem :devil: ZupeÂłnie nie wiem dlaczego, czuÂłem, Âże Anity nie bĂŞdzie, stÂąd nadzieje ÂżywiÂłem mniej gorÂące i rozczarowaÂłem siĂŞ tak jakby mniej ;)
Ale, o co chodzi z t¹ jej wczorajsz¹ absencj¹, chcia³bym wiedzieÌ :] Dziœ mo¿e byÌ we Flashu, a wczoraj có¿ takiego siê sta³o :>

[ Dodano: Pon Lis 13, 2006 5:01 pm ]
Jaka zorientowana Anita byÂła we Flashu w sytuacji wyborczej w naszym kraju :o Poza tym byÂła w bardzo dobrym nastroju :D
Zatem jeszcze trudniej zdiagnozowaĂŚ powĂłd jej nieobecnoÂści wczoraj :lol2:
Niekoniecznie teÂż musiaÂła byĂŚ na ''wyjezdnym'' - jak poczÂątkowo zakÂładaÂłem ;) MoÂże wcale nie planowali jej pojawienia siĂŞ w WW ;)
A moÂże nadrobiÂła wszystkie wyborcze zalegÂłoÂści w jeden dzieĂą :D

Jak zwykle wiĂŞcej znakĂłw zapytania niÂż klarownych odpowiedzi :devil:
ODPOWIEDZ