Moderator: Łukasz
Co to za stwierdzenie w ogĂłle? ÂŚmiesz wÂątpiĂŚ w to, Âże Kazia jest feministkÂą? Albo Âże jest nieprawdziwa?Greg Haus pisze:DogadaÂła Jagielskiemu jak prawdziwa feministka
Rozumiem, ¿e kibicujesz 'Dwururce', która jest coraz bardziej naturalna, ale jeden odcinek hitu nie czyni :> Szczególnie, ¿e ogl¹dalnoœÌ chyba zbyt zadowalaj¹ca nie jest :uhh:wierna fanka... pisze:Teraz jest coraz lepiej i nikt ju¿ chyba nie powie, ¿e program, który mia³ byÌ jesiennym hitem, okaza³ siê zupe³nym niewypa³em. Wysz³o na moje
Kuba pisze:Rozumiem, ¿e kibicujesz 'Dwururce', która jest coraz bardziej naturalna, ale jeden odcinek hitu nie czyni :> Szczególnie, ¿e ogl¹dalnoœÌ chyba zbyt zadowalaj¹ca nie jest :uhh:wierna fanka... pisze:Teraz jest coraz lepiej i nikt ju¿ chyba nie powie, ¿e program, który mia³ byÌ jesiennym hitem, okaza³ siê zupe³nym niewypa³em. Wysz³o na moje
A przyszedÂł do Dwururki z tym swoim kubkiem??WeeBastard pisze: Wojtek WC Cejrowski to czÂłek, ktĂłremu od czasĂłw WC kwadransu zazdroszczĂŞ trzech rzeczy: prostolinijnoÂści, swady i odlotowego-ultrawytrzymaÂłego kubka.
Ale¿ ja siê wcale nie bulwersujê i nie mam nawet takiego zamiaru. Ludzie, nauczcie siê siê rozró¿niaÌ ¿arty!Kuba pisze:Rozumiem, ¿e kibicujesz 'Dwururce', która jest coraz bardziej naturalna, ale jeden odcinek hitu nie czyni :> Szczególnie, ¿e ogl¹dalnoœÌ chyba zbyt zadowalaj¹ca nie jest :uhh:wierna fanka... pisze:Teraz jest coraz lepiej i nikt ju¿ chyba nie powie, ¿e program, który mia³ byÌ jesiennym hitem, okaza³ siê zupe³nym niewypa³em. Wysz³o na moje
Nie mam, niestety, tego artykuÂłuanialek pisze:Czy ktoÂś z Was moÂże ma ten artykuÂł z "Przekroju" negujÂący "DwururkĂŞ" ?
to nie byÂła przypadkiem Ewa DÂąbrowska-Szulc?anialek pisze:Przegenialna wypowiedÂź ;D
Ta kobieta chyba trzy razy usuwa³a ci¹¿ê w m³odoœÌi, dwa to z pewnoœci¹? Ona jest spoko babkaKiedyœ by³ taki program na jakimœ kanale, nie pamiêtam na jakim i w³aœnie ona siê wypowiada³a, Kazia i kobieta, której nie pozwolono dokonaÌ aborcji mimo, ¿e grozi³o to jej utrat¹ wzroku (mia³a zaœwiadczenie od okulisty, ¿e mo¿e oœlepn¹Ì).
WÂłasnie tu mialem na mysli Âże byÂła prawdziwa i Âże jest feministka - nie szukaja zabarwieĂą tam gdzie ich nie mawierna fanka... pisze:Co to za stwierdzenie w ogĂłle? ÂŚmiesz wÂątpiĂŚ w to, Âże Kazia jest feministkÂą? Albo Âże jest nieprawdziwa?Greg Haus pisze:DogadaÂła Jagielskiemu jak prawdziwa feministka![]()
![]()
To bardzo dobrze, nie wÂątpiĂŞ i zapewne nie wÂątpiÂłamGreg Haus pisze:WÂłasnie tu mialem na mysli Âże byÂła prawdziwa i Âże jest feministka - nie szukaja zabarwieĂą tam gdzie ich nie mawierna fanka... pisze:Co to za stwierdzenie w ogĂłle? ÂŚmiesz wÂątpiĂŚ w to, Âże Kazia jest feministkÂą? Albo Âże jest nieprawdziwa?Greg Haus pisze:DogadaÂła Jagielskiemu jak prawdziwa feministka![]()
![]()
![]()
Ja bardzo lubie KaziĂŞ
Ojej...zadra pisze:ja niestety nie ogladam Dwururki, w soboty zawyczaj nie ma mnie w domu, w powtorki w poniedzialek o 13.00 zlikwidowali moÂże w najblizsza sobote sie uda
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość