[TVN] Szymon Majewski Show

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Walther
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Walther »

Goscie Szymona niezbyt pasujÂą do wczeÂśniejszego opisu... :roll: MoÂże zapowiedziani goÂście odwoÂłali swĂłj wystĂŞp z powodu tragedii w Rudzie ÂŚlÂąskiej i Szymon szybko poszukaÂł kogoÂś innego, Âżeby tylko byli jacyÂś goÂście? :neutral: Ale to tylko takie moje rozwaÂżania... ;)

Ciekawe, czy Cejrowski, kiedyÂś odwiedzi Szymona, to bardzo ciekawa postaĂŚ, a ostatnio wszĂŞdzie go peÂłno :roll:, swojÂą drogÂą kojarzy mi siĂŞ on z CymaĂąskim, z resztÂą chyba ktoÂś juÂż o tym pisaÂł :) :P

WidaĂŚ, Âże do RwT wraca Jan Rokita :D Zapowiada siĂŞ nieÂźle :D A w terenie bĂŞdzie Paradowska? :)
Ostatnio zmieniony czwartek 23 lis 2006, 17:07 przez Walther, łącznie zmieniany 1 raz.
Maciejj
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Maciejj »

Tak, jako prowadzÂąca teleturniej interaktywny. :lol:
TVN-programowo najlepszy:D
Walther
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Walther »

Oj, ciekawie, ciekawie siĂŞ zapowiada :P
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Aktorka, ktĂłra parioduje HojarskÂą i FotygĂŞ jest genialna. Chyba najlepsza z nich wszystkich, ktĂłrzy grajÂą w Rozmowach w TÂłoku. :brawa: PrzydaÂłoby siĂŞ wiecej informacji na jej temat. :roll:
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

O Tatianie Okupnik i Rubiku pisali w Tele Tygodniu, wiĂŞc chyba siĂŞ nie zamienili :D
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Aktorka, ktĂłra parioduje HojarskÂą i FotygĂŞ jest genialna. Chyba najlepsza z nich wszystkich, ktĂłrzy grajÂą w Rozmowach w TÂłoku. :brawa: PrzydaÂłoby siĂŞ wiecej informacji na jej temat. :roll:
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Od poniedziaÂłku wiedziaÂłem kto bĂŞdzie w nastĂŞpnym odcinku. Bo w nowym teletygodniu jest napisane Âże Tatiana Okupnik i Piotr Rubik. Troche dziewnie z tÂą zapowiedziÂą na stronce zrobili :mhm:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Okupnik :/ przynajmniej mniej bĂŞdzie graĂŚ na nerwach jak Cejrowski-CymaĂąski :/ :/
blondynka Rubik-fajnie,Âże bĂŞdzie,facet Âświetnie tworzy!
Mandi pisze:PrzydaÂłoby siĂŞ wiecej informacji na jej temat. :roll:
mĂłwisz-masz :)
gazeta.pl pisze:W charakteryzatorni do wystĂŞpu przygotowujÂą siĂŞ parodyÂści prowadzÂący "Rozmowy w tÂłoku". HojarskÂą oraz ZytĂŞ GilowskÂą parodiuje Aldona Jankowska, ktĂłra na co dzieĂą gra w "Balladynie" w krakowskim Teatrze Groteska. KiedyÂś, podczas spektaklu, ktoÂś z widowni zawoÂłaÂł do niej: "ZrĂłb GilowskÂą" - i aktorzy zamarli.

ÂŻeby sparodiowaĂŚ nowÂą postaĂŚ Jankowska oglÂąda jÂą przez kilka dni na wideo. Najpierw podÂłapuje siĂŞ gÂłos, ruchy. A potem trzeba sobie wyobraziĂŚ jak ta osoba siĂŞ zachowa w nowych sytuacjach. Na przykÂład: jak Hojarska broni Leppera, skoro zazwyczaj to Lepper broni Hojarskiej?

- Mo¿na te¿ dodaÌ coœ, co wynika z charakteru tej osoby. Np. nasz scenarzysta wymyœli³ Gilowskiej harcerski okrzyk: "WróÌ!". Ona nigdy tak nie mówi, ale to œwietnie podkreœla jej osobowoœÌ - t³umaczy Jankowska.
WrRrRRróóóÌ jest genialne 8)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Maciejj
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

A ja lubiĂŞ teÂż jak pani Aldona parodiuje HankĂŞ GronkowcowÂą. 8)
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

I tak najlepszy jest Andrew Lepper. ZauwaÂżyliÂście, Âże juÂż dawno nie byÂło Donka Tuska w RwT?
Sun
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sun »

Aldona Jankowska to dla mnie prawdziwa pereÂłka w tym programie. Uuuuwielbiam ja i na cale szczescie pojawia sie dosyc czesto. Chociaz przyznam szczerze Rozmowy w TÂłoku juz mnie nie ciesza tak jak kiedys...Moze naraze sie ich wielbicielom ale dla mnie osobiscie stracily juz swoj blask. Co za duzo to niezdrowo
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
Maciejj
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

W 13 ODCINKU ZOBACZYCIE:

Ambasadora Dobrej Woli
i legendarnego piosenkarza ÂśpiewajÂącego barytonem

Zapraszamy w poniedziaÂłek:
04.12.2006 o godz. 21:30 w tvn
:)
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Dobry pomys³,aby przedstawiÌ w RwT tylko PO.Rokita by³ bardzo dobry w porównaniu do poprzedniego wystêpu :brawa: :brawa: Parandowsk¹ przedstawili agresywnie,Szymek trochê przegi¹³,nie wyobra¿a³em sobie nawet,aby mia³a staÌ siê kiedykolwiek wcieleniem kiczu.ju¿ prêdzej Kwiatkowska jako Szczuka mog³aby wcieliÌ siê w prowadz¹c¹ program "tanich gierek" dla ... widzów.myœlê,¿e z³¹ osobê Szymek wybra³,ale có¿ demokracja i trzeba to strawiÌ :)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Sun
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sun »

Przyznam szczerze ze wczorajszy odcinek Rozmow w TÂłoku byl jednym z najlepszych do tej pory :tanczy: I jak zwykle niesamowita Aldona Jankowska w roli Gronkiewicz-Waltz. Podobno parodiowala w jednym z odcinkow Rydzyka :o Kto by sie spodziewal!
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
Maciejj
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

W dwĂłch odcinkach byÂł parodiowany o. Dyrektor, ÂściÂślej mĂłwiÂąc :P
ODPOWIEDZ