mam chyba na kompie czcionke taka jaka byla w zapowiedzi - z reklamowki to chyba wynika ze studio jest bialo - niebieskie, a grafika bedzie "pusta" jak w RTL (ale taka pusta jest ladna )
z tymze od razu mowie - na ekranie wyglada to o wiele lepiej.
Zrzeszta zapowiedzi sie sprawdzaja - to jest ogromny skok nikt takiego logosa na swiecie chyba nie ma . Chociaz moim zdaniem to czysta zmyla i nic wiecej. takie cos co pasuje do reklamowki "Idzie nowe".
dawno nie miaÂłem okazji oglÂądaĂŚ Kajdanowicza w Faktach i stwierdzam dzisiaj ze idzie mu caÂłkiem nieÂźle, jak dla mnie to moÂże on zostaĂŚ na staÂłe bo jest 100 razy lepszy od Rymanowskiego i Fakty wydajÂą mi siĂŞ jakieÂś ciekawsze, tylko Âżeby tak gÂłowÂą gwaÂłtownie nie machaÂł to by bylo ok
Widzia³em przed chwil¹ "s³ynn¹" ju¿ reklamê "nowych Faktów" - nic szczególnego. Natomiast wydaje mi siê, ¿e ju¿ pozostan¹ przy takim logo - wszak niczym szczególnym nie odró¿nia siê od innych, zaprojektowanych przez firmê Velvet.
PS jutro B. Rymanowski
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....