[TVN/TTV] Sędzia Anna Maria Wesołowska
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
Podoba³ mi sie odcinek z obron¹ konieczn¹ domu i rodziny oskarzonego przed wlamywaczem. Oskar¿ony pchn¹³ intruza szabl¹. Sprawa do koùca by³a niejednoznaczna, nie pokazywa³ nam sie w ostatniej chwili jakis swiadek, ktory dokonal czynu albo ktory wiedzial, ze ktos inny dokonal, a mimo to wyrok uniewinniajacy.
Bardzo ciekawe mowy koncowe Pana prokuratora i Pani Mecenas, przedstawiajace to samo zdarzenie z dwoch roznych, a rownie slusznych perspektyw.
Wiecej takich odcinkow, w ktorych wyrok jest znany dopiero po jego ogloszeniu (po dlugiej przerwie reklamowej
), a nie jeszcze przed mowami.
Bardzo ciekawe mowy koncowe Pana prokuratora i Pani Mecenas, przedstawiajace to samo zdarzenie z dwoch roznych, a rownie slusznych perspektyw.
Wiecej takich odcinkow, w ktorych wyrok jest znany dopiero po jego ogloszeniu (po dlugiej przerwie reklamowej

-
- Czasem tu wpada
Ju¿ jestem. Dziœ by³y nagrywane dwa ciekawe odcinki: pierwszy, w sprawie napaœci na ojca z rodziny tymczasowej, przez ojca biologicznego córki, która zosta³a oddana do rodziny tymczasowej oraz drugi, w sprawie kradzie¿y 30 tys. z³. przez ksiegow¹ z biura podró¿y.
Po nagraniu dostaÂłem kartkĂŞ z podpisami Anny Marii, Madzi i Artura.:
Tak swojÂą drogÂą nie wiedziaÂłem, Âże Madzia jest taka wysoka. (przy niej Artur byÂł taki niziutki.
)

TVN-programowo najlepszy:D
-
- Czasem tu wpada
Atmosfera naprawdĂŞ przecudna. :tanczy: Madzia, Artur i oskarÂżeni jak coÂś siĂŞ nie udaÂło zawsze coÂś Âśmiesznego mĂłwili lub pokazywali, przez co mieliÂśmy niezÂły ubaw.
A prywatnie prawnicza trĂłjka jest bardzo mila i otwarta dla fanĂłw, odpowiada rĂłwnieÂż na ich sposĂłb w bardzo miÂły sposĂłb.
OgĂłlnie podobaÂło mi siĂŞ, tylko po kilku godz. siedzenia, tyÂłek bolaÂł od tych krzeseÂł.

TVN-programowo najlepszy:D
-
- Nowicjusz