Arkadiusz Wierzuk

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Wow :o Lois Lane :o ZakÂładajÂąc wÂątek, uÂświadomiÂłaÂś nam szalenie waÂżnÂą rzecz :o
To znaczy, zawsze, ilekroĂŚ widziaÂłam Arka, postrzegaÂłam go jako sympatycznego, przystojnego i przede wszystkim profesjonalnego dziennikarza, ale nigdy nie przeszÂło mi przez myÂśl, Âże mĂłgÂłby byĂŚ takÂże wspaniaÂłym prezenterem :o
Teraz trzymam za to mocno kciuki :)

Ale chyba tymi informacjami o zarobkach i posiadaniu rodziny zniechĂŞciliÂście Lois do dalszej dyskusji w tym temacie :uhh: :lol:

P.S. Black, czĂŞsto siĂŞ tu udzielasz :> Aaaaachaaaaaa...... Arek jest na ,,A'' :devil:
ÂŻartujĂŞ :aniol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Funcky, Ciebie teÂż coÂś przyciÂąga do wÂątkĂłw przystojnych profesjonalistĂłw ;)
Funckyrella pisze: Ale chyba tymi informacjami o zarobkach i posiadaniu rodziny zniechĂŞciliÂście Lois do dalszej dyskusji w tym temacie :uhh: :lol:
:mhm: Tak sÂądzisz :mhm: eee, oswoi siĂŞ z tymi faktami i wrĂłci ;) a moÂże juÂż o tym wszystkim wiedziaÂła :tanczy:
P.S. Black, czĂŞsto siĂŞ tu udzielasz :> Aaaaachaaaaaa...... Arek jest na ,,A'' :devil:
Dobre, naprawdĂŞ dobre :lol: :xx:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Na pewno siĂŞ nie obraziÂła moÂże nie ma teraz czasu :mhm: :mhm:
Lois Lane
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Lois Lane »

DÂżastina, dziĂŞkujĂŞ Ci za wszystkie informacje, ktĂłre sÂą dla mnie nowymi :) Ale bardzo mnie cieszÂą - te ze sfery prywatnej oczywiÂście :)
Na pewno siĂŞ nie obraziÂła moÂże nie ma teraz czasu
PotrzebowaÂłam inspiracji :) Dzisiaj, kiedy Arek pojawiÂł siĂŞ, inspiracja automatycznie nadeszÂła :)
Funckyrella pisze:Wow :o Lois Lane :o ZakÂładajÂąc wÂątek, uÂświadomiÂłaÂś nam szalenie waÂżnÂą rzecz :o
CzuÂłam potrzebĂŞ zaÂłoÂżenia tego wÂątku :) I bardzo mnie cieszy to, Âże tak czĂŞsto i gĂŞsto tu zaglÂądacie. JuÂż czujĂŞ siĂŞ zaÂłoÂżycielkÂą dzieÂła wielkiego sukcesu :lol2:
Ale chyba tymi informacjami o zarobkach i posiadaniu rodziny zniechĂŞciliÂście Lois do dalszej dyskusji w tym temacie :uhh: :lol:
Takie informacje, tzn. wszystkie oprĂłcz informacji zarobkowych, mogÂą mnie tylko cieszyĂŚ. Cieszy to, Âże Arek jest porzÂądnym facetem. Ustatkowany budzi wiĂŞkszy respekt i zaufanie :)
A jak to, Âże Arkadiusz jest imieniem na A ma siĂŞ do Black Jacka? :D
Mówić, mówić, mówić... dużo, sensownie i długo :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..black ma s³aboœÌ do imion zaczynaj¹cych siê na literkê 'a' :D
..ale do tej pory myÂślaÂłem Âże tylko ÂżeĂąskich :hahaha:

..coÂś ode mnie :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: PiÂą Gru 01, 2006 2:51 pm ]
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Lois Lane pisze:DÂżastina, dziĂŞkujĂŞ Ci za wszystkie informacje, ktĂłre sÂą dla mnie nowymi :) Ale bardzo mnie cieszÂą - te ze sfery prywatnej oczywiÂście :)
MiÂło mi ;) wiedziaÂłam, Âże dobrze to przyjmiesz ;)
PotrzebowaÂłam inspiracji :) Dzisiaj, kiedy Arek pojawiÂł siĂŞ, inspiracja automatycznie nadeszÂła :)
Widzia³am jego relacje dzisiaj :D Jakoœ tak dziwnie siê podœmiechiwa³ :lol: jakby za chwilê mia³ wybuchn¹Ì, œmiechem oczywiœcie :lol: Ciekawe co go tak bawi³o :mhm: a mo¿e ktoœ go rozœmiesza³ :rozglada:

ObieÂżyÂświat ;) aleÂś Ty szczodry w tych capsach ;) z czego to wynika :mhm: czyÂżbyÂś cieszyÂł siĂŞ z czyjegoÂś powrotu :rozglada:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Arek jak jest w pracy to wcale nie jest powiedziane ze ma byĂŚ pochmurny.MoÂże miaÂło miejsce jakieÂś wydarzenie i wszyscy siĂŞ dobrze bawili.MiaÂłem kolegĂŞ ktĂłry zawsze ÂśmiaÂł siĂŞ jak nie wolno byÂło.Relacje to jest kilka minut a przecieÂż oni spĂŞdzajÂą tam caÂły dzieĂą no to muszÂą siĂŞ czymÂś zajmowac :rozglada: :rozglada:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

AleÂż, ja wcale nie twierdzĂŞ, Âże Arek ma byĂŚ powaÂżny podczas relacji ;) Bardzo siĂŞ cieszĂŞ, Âże ma facet powody do radoÂści :D ale nigdy wczeÂśniej go takiego uradowanego nie widziaÂłam ;) Dobrze, Âże temat, ktĂłrym siĂŞ zajmowaÂł nie byÂł, aÂż tak powaÂżny :lol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Uradowana buzia w tv podnosi na duchu ogladajacego-wiĂŞcej takich ludzi w tvn24 :tanczy: :tanczy:
Lois Lane
Nowicjusz
Nowicjusz

PrĂŞdzej wolĂŞ zastanawiaĂŚ siĂŞ i szukaĂŚ przyczyn, czĂŞstej emanacji szczerego dobrego nastroju u ludzi z telewizji, niÂż rozgryzaĂŚ, dlaczego siĂŞ dÂąsajÂą na wizji :D PowodĂłw wczorajszej radoÂści Arka nie znam, ale kilka rzeczy przyszÂło mi do gÂłowy :spiewa:
Dzisiaj znowu to samo, kiedy Arek przeglÂądaÂł porannÂą prasĂŞ :tanczy: To byÂło takie tchnienie mojego marzenia. Arek za biurkiem: swobodny, uÂśmiechniĂŞty, profesjonalny... prezenter przekazujÂący tym swoim pogodnym gÂłosem to, co znalazÂło siĂŞ najwaÂżniejszego w gazetach :) Nawet w studio biznesowym wyglÂądaÂł i co najwaÂżniejsze widaĂŚ byÂło, Âże czuÂł siĂŞ tam bardzo dobrze :)

Za capsy wypada podziĂŞkowaĂŚ :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Za capsy wypada podziĂŞkowaĂŚ :)
..nie ma za co ;)
ObieÂżyÂświat ;) aleÂś Ty szczodry w tych capsach ;) z czego to wynika :mhm: czyÂżbyÂś cieszyÂł siĂŞ z czyjegoÂś powrotu :rozglada:
..przecieÂż ja tak zawsze bez wzglĂŞdu na stan ducha :)

:arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

..i obrÂączka :D
Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Lois lane miaÂłaÂś namiastkĂŞ Arka w studio,jeÂśli nie ogÂładaÂłaÂś to powiem ze wypadÂł caÂłkiem nieÂżle :brawa: :brawa:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
..przecieÂż ja tak zawsze bez wzglĂŞdu na stan ducha :)
Wiem ;)
A AruÂś rzeczywiÂście rewelacyjny przeglÂąd prasy dziÂś dla nas przygotowaÂł :tanczy: , a teraz wÂłaÂśnie sprzed ratusza opowiada o zaprzysiĂŞÂżeniu nowej prezydent stolicy :D
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Arek byÂł dzisiaj na konferencji prezydent stolicy i zadaÂł nie pamiĂŞtam juÂż jakiej treÂści pytanie,ale siĂŞ Âśmiesznie przejĂŞzyczyÂł.powiedziaÂł zamiast Maciej ÂŚwiĂŞcicki - Maciej ÂŚwiĂŞcycki,ale siĂŞ zaraz poprawiÂł :lol: Gronkiewicz-Waltz miaÂła uÂśmiech od ucha do ucha,jeszcze szerszy niÂż zwykle :lol: Arek dzielnie siĂŞ trzymaÂł :D
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Lois Lane
Nowicjusz
Nowicjusz

aveo pisze:...ale siĂŞ Âśmiesznie przejĂŞzyczyÂł.powiedziaÂł zamiast Maciej ÂŚwiĂŞcicki - Maciej ÂŚwiĂŞcycki,ale siĂŞ zaraz poprawiÂł :lol: ...
:hahaha: :hahaha:

:uhh: Mogê tylko ubolewaÌ nad tym, ¿e nie s³ysza³am tego przejêzyczenia, okazuje siê, ¿e nie doœÌ wystarczaj¹co wytê¿a³am s³uch, poniewa¿ konferencjê ogl¹da³am i pytaniom siê przys³uchiwa³am :D
Ale w tym miejscu przypomniaÂła mi siĂŞ inna sytuacja, z niemieckiej telewizji n-tv. Niemal identyczna, chciaÂłoby siĂŞ rzec :D Arek nie jest zatem odosobnionym przypadkiem :lol:
A jak to byÂło dokÂładnie? Do rzeczy.
Prezenterka wspomnianej przeze mnie niemickiej stacji, zamiast ''der BĂśrsenstandt'', co w tÂłumaczeniu na polski znaczy ''stan gieÂłdy'', powiedziaÂła ''der Busenstandt'', co z kolei po naszemu znaczy ... no wÂłaÂściwie to trudno to przetÂłumaczyĂŚ, bo ''der Busen'', to potoczne okerÂślenie na kobiece piersi :lol:
Jaka byÂła reakcja pani prezenterki, po tym jak siĂŞ zorientowaÂła, co powiedziaÂła, Âłatwo siĂŞ chyba domyÂśliĂŚ? :lol:
Ciekawe, czy Arek zrobiÂł siĂŞ rĂłwnie czerwony? :red: :lol:
ODPOWIEDZ