..sam w nie jeszcze nie wierzĂŞ :szalony:Alchemik pisze:Patrzcie go, jaki szczĂŞÂściarz![]()
Takie zaszczyty go spotykajÂą :o
..to takie ekscytujÂące uczucie

Moderator: Łukasz
Nie przejmuj siĂŞ BlackiemJaki bojaÂźliwyZupeÂłnie niepotrzebnie
![]()
Czyli, Âże dzisiaj ciÂąg dalszy urlopu..byÂła na 'krĂłtkim wywalczonym urlopie'![]()
..ale ja siĂŞ z tego powodu wcale nie cieszĂŞFunckyrella pisze:Czyli, Âże dzisiaj ciÂąg dalszy urlopu..byÂła na ‘krĂłtkim wywalczonym urlopie’![]()
Tyle, Âże w pracy? MoÂże byĂŚ
![]()
A mo¿e dalekowzroczny, a skutkiem tej dalekowzrocznoœci jest przezornoœÌ? :>Jaki bojaŸliwy
Jak to z kimBlack Jack '62 pisze: Ale skoro zdecydowaÂłeÂś siĂŞ juÂż pytaĂŚ, to mogÂłeÂś dopytaĂŚ, czy miÂło ten urlop spĂŞdziÂła, gdzie go spĂŞdziÂła, z kim …![]()
..zawsze kiedy klikam 'wyÂślij' to od tego momentu modlĂŞ siĂŞ aby moja ÂśmiaÂłoœÌ Agatki cierpliwoÂści nie poÂżarÂła :rozglada:Black Jack '62 pisze:obieÂżyÂświat, ale Ty masz wzglĂŞdem Agatki ÂśmiaÂłoœÌ …Ja bym w Âżyciu nie zapytaÂł jej o to, o co Ty zapytaÂłeÂś
..odbieram to oczywiÂście jako ÂżartAle skoro zdecydowaÂłeÂś siĂŞ juÂż pytaĂŚ, to mogÂłeÂś dopytaĂŚ, czy miÂło ten urlop spĂŞdziÂła, gdzie go spĂŞdziÂła, z kim …![]()
..ale w tym sêk ¿e ja ca³y grudzieù mam do ..No szkoda, ¿e tymczasem s³uch po niej zagin¹³ :/ Nie tak sobie wyobra¿a³em ten weekend :/ Czekajmy zatem, mo¿e tydzieù, dla wiêkszoœci œmiertelników roboczy, bêdzie dla nas radoœniejszy
Nie wiem, czy taka opinia to powĂłd do radoÂści :mhm:niezÂłe ciacho z tej laseczki
MaÂło jÂą widujesztylko w ogĂłle siĂŞ nie uÂśmiecha :uhh:
MyÂślĂŞ, Âże to nie twĂłj ,,biznes''nie ma jej kto uszczĂŞÂśliwiĂŚ?????
To gdzie ja teraz, jeÂśli nie tutaj, zobaczĂŞ (z poÂślizgiem czasowym) nowy Âładny sweterek Agatki?obieÂżyÂświat pisze:..ale w tym sĂŞk Âże ja caÂły grudzieĂą mam do ..x:
..nie wiem czy bĂŞdĂŞ miaÂł takiego fuksa Âże uda mi siĂŞ wolnÂą chwilĂŞ zsynchronizowaĂŚ z wystĂŞpem Agatki![]()
![]()
Gdzie, jeÂśli nie tu przeczytamy, Âże byÂła?DÂżastina pisze:[Czyli, Âże dzisiaj ciÂąg dalszy urlopuTyle, Âże w pracy? MoÂże byĂŚ
![]()
ZwÂłaszcza, gdy jest w tej w kremowej ... marynarzejoko ono pisze:niezÂłe ciacho z tej laseczki
No tak :? ale obiektywnie trzeba przyznaĂŚ Ci racjĂŞ, Âże do nas - widzĂłw maÂło siĂŞ uÂśmiecha :uhh:joko ono pisze:tylko w ogĂłle siĂŞ nie uÂśmiecha :uhh:
O to jednakowoÂż nie Tobie siĂŞ frapowaĂŚnie ma jej kto uszczĂŞÂśliwiĂŚ?????
:> Panowie... :stop: przywoÂłujĂŞ Was do porzÂądku :ban:Black Jack '62 pisze:ZwÂłaszcza, gdy jest w tej w kremowej ... marynarzejoko ono pisze:niezÂłe ciacho z tej laseczki
W rzeczy samejAle tak i jej jeden uÂśmiech promienisty na twarzy, szaroœÌ dnia jest w stanie przeÂłamaĂŚ ♥L♥
Gdzie, jeÂśli nie tu przeczytamy, Âże byÂła?
ByÂła?! Czy jej nie byÂło?! Wie ktoÂś moÂże?!
DaÂło siĂŞ to juÂż odczuĂŚ, niestetyobieÂżyÂświat pisze:..ale w tym sĂŞk Âże ja caÂły grudzieĂą mam do ..x:
A dziÂś? A dziÂś ... a dziÂś?Alchemik pisze:Gdzie, jeÂśli nie tu przeczytamy, Âże byÂła?
ByÂła?! Czy jej nie byÂło?! Wie ktoÂś moÂże?!
Z moich obserwacji wynika, Âże ni przez sekundĂŞ jej kobiecoÂści, Panny Agatty wczoraj nie byÂło![]()
A wczoraj... a wczoraj... a wczoraj... to samo :? PrzepadÂła zgoÂła bez Âśladu Panna Agatta w tym ogĂłlnym zamieszaniu... nie bĂŞde pisaĂŚ jakimBlack Jack '62 pisze:A dziÂś? A dziÂś ... a dziÂś?
Bez sensu :> Jak zwykle w przypadku tego typu dzwonkĂłw :devil: Kwiatki z okazji MikoÂłajek :mhm: ChoĂŚ dla Agatki zawsze ... i bez okazjiDÂżastina pisze:[...] propozycjĂŞ dzwonka na telefonDziecko siĂŞ pyta: MikoÂłaju, MikoÂłaju co ty robisz w naszym kraju, a MikoÂłaj odpowiada: Zbieram kwiatki dla Agatki, bo Agatka lubi kwiatki
Z jednej strony oddycham z ulg¹, a to z tego powodu, ¿e nic, co z Agatk¹ w tivi zwi¹zane mnie nie omija, z drugiej strony, z³oœÌ mnie ogarnia, ¿e taki talent chowany jest przed publicznoœci¹, zaœ z trzeciej strony to najbardziej jest mi po prostu, po ludzku smutno z powodu tego naprzykrzaj¹cego siê i trwaj¹cego od tak dawna impasu w telewizyjnych relacjach naszych z Agatk¹Nie zrobi³a nam dzisiaj prezentu miko³ajkowego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości