Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Te¿ tak mi siê wydaje Marcinie, dlatego "rewelacje" Gal'a (anonima) mozna w³ozyÌ sobie spokojnie miêdzy bajki. Owszem Asia siê mo¿e pojawic w M24 w grudniu...ale jako reporterka. I to by nie by³a nowoœÌ.Marcin pisze:1 magazyn? Prowadz¹ca: Joanna Kryùska?
MoÂżna to sobie wÂłoÂżyĂŚ miĂŞdzy bajki. Tym bardziej, Âże w grudniu ramĂłwka TVN24 w ogĂłle nie ulegnie zmianie.
Wczoraj wieczorem prowadziÂła ale ostatnie wydanie serwisu o 23.30-fajnie jÂą umalowali :tanczy: :tanczy: :tanczy:
OgladaÂłem to wydanie wraz z ÂżonÂą :hmm: :hmm: :hmm:
PoinformowaÂłem jÂą Âże podkochujĂŞ siĂŞ w tej dziewczynie :spiewa: :spiewa:
zwykle maine frau nie zauwaÂża Âże wogĂłle istniejĂŞ. :nie: :nie:
Ale sie rozgadaÂła
:hmm: -usiÂłowaÂła mnie pozbawiĂŚ wszelkich zÂłudzeĂą co do tego Âże ja wogĂłle mam szanse u jakiej kolwiek kobiety :nie: :nie:
MoraÂł z tego taki Âże lepiej pogadaĂŚ o fajnych laskach z babciami a nie z wÂłasna ÂżonÂą.
Chyba byÂła trochĂŞ zazdrosna -czyli Asia zostaÂła oceniona pozytywnie ,trochĂŞ mnie boli prawy bok w okolicach watroby :grozi: :grozi: :grozi: :grozi:
OgladaÂłem to wydanie wraz z ÂżonÂą :hmm: :hmm: :hmm:
PoinformowaÂłem jÂą Âże podkochujĂŞ siĂŞ w tej dziewczynie :spiewa: :spiewa:
zwykle maine frau nie zauwaÂża Âże wogĂłle istniejĂŞ. :nie: :nie:
Ale sie rozgadaÂła

MoraÂł z tego taki Âże lepiej pogadaĂŚ o fajnych laskach z babciami a nie z wÂłasna ÂżonÂą.
Chyba byÂła trochĂŞ zazdrosna -czyli Asia zostaÂła oceniona pozytywnie ,trochĂŞ mnie boli prawy bok w okolicach watroby :grozi: :grozi: :grozi: :grozi:
Boze, co za dezinformacja! W swoim 2gim poscie chyba wyjasnilem, ze nie nie chodzi mi o to, ze Asia bedzie prowadzic ktorys z Magazynow. We wczesniejszym poscie sie pomylielm czesciowo, gdyz zawsze jeden z reporterow pomaga przy magazynie i byla to Asia. A ja napsialem to jakby miala go prowadzic - niescislosc. I Magzyn wg mnie bedzie jeden: w dwoch czesciach, odzielonych jedynie reklamami i prognoza pogody.
Nie rezerwuje sobie jednak prawa do nieomylnosci i zadnych 'rewelacji' nie przedstawiam, bo ich nie mam:)
pozdrawiam...
Nie rezerwuje sobie jednak prawa do nieomylnosci i zadnych 'rewelacji' nie przedstawiam, bo ich nie mam:)
pozdrawiam...
Nie wiem czy zauwaÂżyliÂście, ale Asia czĂŞsto szykuje materiaÂły dla FaktĂłw popoÂłudniowych. DziÂś teÂż moÂżna byÂło zoabczyĂŚ jej materiaÂł, Asia przeprowadzaÂła wywiad w ambasadzie (nie pamiĂŞtam jakiej) ale pamiĂŞtam, Âże byÂło sekundowe ujĂŞcie Asi z dala i moÂżna byÂło zauwaÂżyĂŚ, Âże siĂŞ ubraÂła w spĂłdnicĂŞ i kozaczki 

RP... - niestety RP rzadko mam szansĂŞ oglÂądaĂŚ,a szkoda,bo skoro nasza bohaterka wÂątku czĂŞsto w nich bywa,to tym bardziej...
kozaki i spĂłdnica :mhm: stajlish,Krynia ubiera siĂŞ elegancko i z wyczuciem mody,sezon jesienny mode on
a moÂże to byÂło w amerykaĂąskiej ambasadzie,bo w RW tym razem Krynia miaÂła materiaÂł o wizach,Âżadnej pointy na koniec,tylko napis na belce:"przygotowaÂła:Joanna KryĂąska"
musiaÂło mi wystarczyĂŚ Kryni stereo 
ps.fajny podpis Nika
a co do M24h to rzeczywiœcie straszny chaos wyszed³,ale ta adrenalina,¿e Krynia mo¿e prowadziÌ M24h by³a niesamowita!taka perspektywa,nadzieja leg³a w gruzach.przynajmniej bêdzie szykowa³a do M24h materia³y,to ju¿ coœ,to jest z ca³¹ pewnoœci¹ awans zawodowy :tanczy: mo¿e czasem zlepi jakiœ news dla Ani Jot.
kozaki i spĂłdnica :mhm: stajlish,Krynia ubiera siĂŞ elegancko i z wyczuciem mody,sezon jesienny mode on

a moÂże to byÂło w amerykaĂąskiej ambasadzie,bo w RW tym razem Krynia miaÂła materiaÂł o wizach,Âżadnej pointy na koniec,tylko napis na belce:"przygotowaÂła:Joanna KryĂąska"

ps.fajny podpis Nika

a co do M24h to rzeczywiœcie straszny chaos wyszed³,ale ta adrenalina,¿e Krynia mo¿e prowadziÌ M24h by³a niesamowita!taka perspektywa,nadzieja leg³a w gruzach.przynajmniej bêdzie szykowa³a do M24h materia³y,to ju¿ coœ,to jest z ca³¹ pewnoœci¹ awans zawodowy :tanczy: mo¿e czasem zlepi jakiœ news dla Ani Jot.

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Dodajmy Âże spĂłdnica byÂła do kostek.Aveo Asia jednak awansowaÂła gdyÂż jednak ma coraz wiĂŞcej samodzielnej pracy.Pewnie jest jej mniej widaĂŚ ale reportarze robi na wszystkie tematy nie tylko polityka.
Ten reportarz o wizach jak ja og³¹da³em to Asia by³a widoczna nie tylko jako napis .Pewnie og³¹da³eœ okrojon¹ wersjie,bo wtedy gdy ja ogl¹da³em mo¿na by³o zobaczyÌ spódnicê i Kryniê w ca³ej okaza³oœci :hyh: :hyh: :hyh: :hyh:
DzieĂą wczeÂśniej robiÂła reportarz o zamordowaniu przez ojca dziecka j jego matki.Dziewulski i rzecznik policji opowiadali o nielegalnej broni i wtedy rĂłwnieÂż AÂśkĂŞ moÂżna byÂło zobaczyĂŚ
Ten reportarz o wizach jak ja og³¹da³em to Asia by³a widoczna nie tylko jako napis .Pewnie og³¹da³eœ okrojon¹ wersjie,bo wtedy gdy ja ogl¹da³em mo¿na by³o zobaczyÌ spódnicê i Kryniê w ca³ej okaza³oœci :hyh: :hyh: :hyh: :hyh:
DzieĂą wczeÂśniej robiÂła reportarz o zamordowaniu przez ojca dziecka j jego matki.Dziewulski i rzecznik policji opowiadali o nielegalnej broni i wtedy rĂłwnieÂż AÂśkĂŞ moÂżna byÂło zobaczyĂŚ
dodatkowa informacja zgrabnie uzupeÂłnia caÂłe Âśledztwo :devil:adam pisze:Dodajmy Âże spĂłdnica byÂła do kostek.
no ³adnie,wychodzi na to,¿e w RW pokazuj¹ skróty materia³owadam pisze:Ten reportarz o wizach jak ja og³¹da³em to Asia by³a widoczna nie tylko jako napis .Pewnie og³¹da³eœ okrojon¹ wersjie

Adamie,te 2 materiaÂły widziaÂłeÂś w raporcie popoÂłudniowym czy dzieĂą na Âżywo??
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
SpĂłdnica byÂła na pewno do Âłydek, a nawet nie wiem czy nie konczyÂła siĂŞ na wysokoÂści kolanadam pisze:Drobne sprostowanie spĂłdnica byÂła do Âłydek-materiaÂł pochodziÂł z faktĂłw o 16.00 -ale nie dam sobie uciaĂŚ gÂłowy.dziÂś rano byÂła powtĂłrka. :mhm:
wczeÂśniejszy z dziewulem byÂł w RP dzieĂą wczeÂśniej
Kozaczki bardzo sexi :grozi: