Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
Mama siĂŞ ucieszy, bo zawsze mĂłwi, Âże VondraĂŚkowa, to jedyne co byÂło dobre za komuny :devil:
Ale Anita luzik prezentuje podczas rozmowy :o Jakby rozmawia³a z przyjació³k¹ :o Nawet z Martyn¹ tak nie rozmawia³a :>
Ale Anita luzik prezentuje podczas rozmowy :o Jakby rozmawia³a z przyjació³k¹ :o Nawet z Martyn¹ tak nie rozmawia³a :>
Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Fan Forum
Bardzo dynamiczny odcinek
Momentami wrĂŞcz rytmiczny ... wrĂŞcz ÂśpiewajÂący
Tylko nie pomyÂślcie, Âże jestem fanem VondraĂŚkowej
MieliÂśmy teÂż krĂłciutkÂą prĂłbkĂŞ umiejĂŞtnoÂści wokalnych Anity
No i Âładny ma Anita sweterek weÂłniany, a moÂże kaszmirowy, w romby
Mam podobny, tylko kolory inne 

Tylko nie pomyÂślcie, Âże jestem fanem VondraĂŚkowej

No i Âładny ma Anita sweterek weÂłniany, a moÂże kaszmirowy, w romby

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Pistacja
od Ăłsmej rano na swoim stanowisku przygotowywaÂła fakty
" rzutem oka na mapy pogodowe" niedawno skoĂączyÂła nam je przedstawiaĂŚ
zaprosiÂła na jutro
ale jeszcze nie uciekÂła do domu
w raporcie byÂło jÂą widaĂŚ na drugim planie :rozglada:

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

-
- Fan Forum
MĂłgÂłbyÂś Panie ''ciacho'' wytÂłumaczyĂŚ, dlaczego akurat pistacjowy smak, bo nie kumam jak na razie :devil:joko ono pisze:lĂłd........... lĂłd........... lĂłd........... o smaku pistacjowym
Acha[...]od Ăłsmej rano na swoim stanowisku przygotowywaÂła fakty

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Fan Forum
Z gĂłry przepraszam za dÂługoÂśc posta, ale mam pytanie:
Czy jest mi ktoÂś w stanie potwierdziĂŚ albo zaprzeczyĂŚ, Âże Anita byÂła goÂściem w magazynie 24h u Sekielskiego w ten weekend(2-3 XII).
Jeden kolega mi o tym doniĂłsÂł, ale nie jest zbyt wiarygodnym ÂźrĂłdÂłem.
Z gĂłry dziĂŞki.
Czy jest mi ktoÂś w stanie potwierdziĂŚ albo zaprzeczyĂŚ, Âże Anita byÂła goÂściem w magazynie 24h u Sekielskiego w ten weekend(2-3 XII).
Jeden kolega mi o tym doniĂłsÂł, ale nie jest zbyt wiarygodnym ÂźrĂłdÂłem.
Z gĂłry dziĂŞki.

Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
-
- Fan Forum
Skoro, juÂż wiemy, Âże Anity nie byÂło, to moÂże napisz, kim byli wĂłwczas goÂście, do kogo Anita Twojemu koledze wydaÂła siĂŞ podobna :hahaha:Czy jest mi ktoÂś w stanie potwierdziĂŚ albo zaprzeczyĂŚ, Âże Anita byÂła goÂściem w magazynie 24h u Sekielskiego w ten weekend(2-3 XII).
Mo¿e by³ upojony szaleùstwami sobotniej nocy ... si³¹ rzeczy tak¿e w niedzielê :hahaha:Jeden kolega mi o tym doniós³, ale nie jest zbyt wiarygodnym Ÿród³em.
Te zajawki sa beznadziejne. Robia czÂłowiekowi smaka i gdy sie juÂż rozkrĂŞca to w najlepszym momencie nastepuje koniec!
Ostatnia sobota mnie zaskoczyÂła z dwĂłch powodĂłw: 1) nie wiem czemu, ale ciÂągle chodzi mi po gÂłowie Alessandra Mussolini i bardzo chciaÂłam zobaczyc odcinek jej poswiĂŞcony, tymczasem w ostatniej chwili dowiaduje sie, Âże program jest o Helenie Vondrackowej.
2) Moja mama, ktĂłra nie specjalnie pasjonuje siĂŞ walka Anity o uatrakcyjnienie Damy Pik nagle zapragnĂŞÂła ja oglÂądaĂŚ nie wiedzÂąc nawet komu jest poÂświecone "sobotnie wydanie zajawki".
Nie pozwoliÂła mi przeÂłaczyĂŚ kanaÂłu, a jak byÂło juz wiadomo, Âże to Vondrackowa jest "bohaterka dnia" to nabraÂła jeszcze wiekszej ochoty. Niestety TVN24 wylaÂł na nas kubeÂł zimnej wody, ktĂłry skutecznie ostudziÂł wszelki optymizm. 

michaek pisze: A jutro Anita w Poradku, a niech mi siĂŞ sprĂłbuje pojawiĂŚ Sz.P.Porada. :stop:

Echhh....Niewiele pamiĂŞtam z dzisiejszego poranka :rozglada: SpaĂŚ mi siĂŞ chciaÂło przez to nocne z PawÂłem spotkanie w podsumowaniu dnia :rozglada: CoÂś mi jednak utkwiÂło w gÂłowie :rozglada: Anita zapowiadajÂąc jeden serwis powiedziaÂła: A teraz znacznie wiĂŞcej informacji w serwisie od Krzysztofa GĂłrlickiego , a Krzysiu na koniec, ktĂłregoÂś serwisu powiedziaÂł: w serwisie to wszystko, wiĂŞcej informacji w poranku

:mhm: Jak to rozumieĂŚ :mhm: kogo tu sÂłuchaĂŚ :mhm:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

-
- Fan Forum
WidaĂŚ jak chce siĂŞ Anitce i KrzyÂśkowi pracowaĂŚ :devil: najchĂŞtniej pewnie oddaliby jedno drugiemu prowadzenie caÂłego poradka :devil: A moÂże tak siĂŞ lubiÂą bardzo i dowartoÂściowujÂą wzajemnie poprzez wygÂłaszanie podobnych reklamujÂących haseÂł
VondraĂŚkova i czasy jej najwiĂŞkszej ÂświetnoÂści estradowej, kojarzÂą im siĂŞ pewnie z ich mÂłodoÂściÂą
Poczekaj do pojutrza
Bêdzie druga czêœÌ
Za tydzieĂą trzecia
A za dwa tygodnie ca³oœÌ
OdrobinĂŞ cierpliwoÂści w to wmieszaj i da siĂŞ przetrwaĂŚ … dotrwaĂŚ 
A jakÂą mi niespodziankĂŞ zrobiÂła dzisiejszym strojem
Mój ulubiony be¿owy spodnium i ulubiony g³êboki dekolt
Od tak dawna nie miaÂła go na sobie, a trzeba stwierdziĂŚ, zawsze to stwierdzam, kiedy tak jest ubrana, Âże bardzo, bardzo korzystnie w nim wyglÂąda
Nie bardzo rozumiem natomiast, po co dziœ zaprosili do studia Na³êcza :mhm: Skoro afera obyczajowa jest tematem nr 1, mo¿na by³o spodziewaÌ siê, ¿e rozmowa pójdzie min. tym torem. A có¿ to on :uhh: Wzorzec moralny, który swego czasu solidaryzowa³ siê ze œrodowiskami gejowskimi, którego nale¿y pytaÌ o opinie :>
Poza tym, do niczego juÂż nie mam zamiaru siĂŞ doczepiĂŚ

Ach, te nasze mamyNie pozwoliÂła mi przeÂłaczyĂŚ kanaÂłu, a jak byÂło juz wiadomo, Âże to Vondrackowa jest "bohaterka dnia" to nabraÂła jeszcze wiekszej ochoty.

EUREKA :rydzyk:Te zajawki sa beznadziejne.

Poczekaj do pojutrza

A jakÂą mi niespodziankĂŞ zrobiÂła dzisiejszym strojem

Nie bardzo rozumiem natomiast, po co dziœ zaprosili do studia Na³êcza :mhm: Skoro afera obyczajowa jest tematem nr 1, mo¿na by³o spodziewaÌ siê, ¿e rozmowa pójdzie min. tym torem. A có¿ to on :uhh: Wzorzec moralny, który swego czasu solidaryzowa³ siê ze œrodowiskami gejowskimi, którego nale¿y pytaÌ o opinie :>
Poza tym, do niczego juÂż nie mam zamiaru siĂŞ doczepiĂŚ