Anna Jędrzejowska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

nostromo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: nostromo »

;( ;( ;(

A ja tak czekaÂłem i wypatrywaÂłem..............
Może to szaleństwo, ale jest w tym metoda.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Aveo bĂŞdzie zaniepokojony niepojawieniem siĂŞ w pracy Anny Jot. :mhm: :mhm: :mhm:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Anna JĂŞdrzejowska - kiedyÂś a*tomat teraz peÂłna uroku i kobiecoÂści osoba.

Obrazek

Ten caps byÂł kiedyÂś juÂż na forum ale myÂślĂŞ, ze to on wÂłasnie najbardziej pokazuje, ze posty z poczÂątkowych stron tego wÂątku mĂłwiÂą nieprawdĂŞ.
Fantastyczny uÂśmiech, i taki tajemniczy sprawia, Âże ta prezenterka owiana jest takÂą nutkÂą tajemniczoÂści-ciekawej i nie waham siĂŞ uÂżyĂŚ tego sÂłowa uwodzicielskiej tajemniczoÂści.
ZIMA
adam
Fan Forum
Fan Forum

JuÂż zapomniaÂłem jak wczesniej wygladaÂła :mhm: :mhm:
Ciekawe jak kolor wÂłosĂłw potrafi odmieniĂŚ wizerunek czÂłowieka.
z perspektywy czasu to nie wiem ktĂłry image jest bardziej koÂżystny .Bardzo spodobaÂł mi siĂŞ pomysÂł ufarbowania wÂłosĂłw na czarno,ale ta fotka jest fantastyczna-i ogÂłupiaÂłem :mhm: :mhm: :mhm: :mhm:
nostromo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

CzerĂą to naturalny kolor wÂłosĂłw ANNY.

OczywiÂście wolĂŞ jÂą osobiÂście w czerni, ale ona zawsze bĂŞdzie Âślicznie wyglÂądaÂła. :D

Jest po prostu urocza i Âświetnie potrafi poprowadziĂŚ rozmowĂŞ - mowÂą i zachowaniem.

:roll:

[ Dodano: Pon Gru 04, 2006 10:36 pm ]
Jest uwodzicielsko tajemnicza - DokÂładnie tak ! Nie mam co do tego Âżadnych wÂątpliwoÂści . :lol: :spiewa:

ÂŚwietnie Fanie to ujoÂłeÂś ! :brawa:

Nic dodaÌ nic uj¹Ì. :D
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Ta fotka to juÂż tu 3 razy byÂła,ale jest niesamowita.Âślicznie na niej wyszÂła.teraz widaĂŚ jak bardzo zmieniÂła wyglÂąd.powaÂżna,pewna siebie i uwodzicielsko tajemnicza :szalony: - podoba mi siĂŞ to okreÂślenie :)
TVN_FAN pisze:Anna JĂŞdrzejowska - kiedyÂś a*tomat teraz peÂłna uroku i kobiecoÂści osoba.
i od tej pory,od dnia dzisiejszego nie ma juÂż mowy o tym aby Ania miaÂła przydomek a*utomat :o przeszedÂł do historii!apage!
adam pisze:Aveo bĂŞdzie zaniepokojony niepojawieniem siĂŞ w pracy Anny Jot. :mhm: :mhm: :mhm:
jakbyÂś zgadÂł Adamie :D z resztÂą nie tylko ja ;)

DnÂŻ nic.myÂślĂŞ sobie:no dobra.RP -aha,bĂŞdzie w RW :tanczy: NIC. :evil: mĂŞÂża teÂż nie byÂło,znaczy - uknuli spisek,ktĂłry mam nadziejĂŞ,potrwaÂł tylko-aÂż jeden dzieĂą! :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:

JESTEM NIEPOCIESZONY! ;( ;( ;( ;(
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Uwielbiam Jak Ania podczas rozmowy opiera ÂłokieĂŚ na stole,lekko przymrĂłza oczy i wtedy juÂż wiadomo Âże rozmĂłwca jest ugotowany.
Jestem ciekawy jakie to uczucie rozmawiaĂŚ na antenie z osobÂą o niewÂątpliwie silnym charakrerze jakÂą jest Anna ,ciekawe czy wogĂłle pamietaÂł bym coÂś z tej rozmowy :mhm: :mhm:

[ Dodano: Wto Gru 05, 2006 9:58 am ]
Ale dzisiaj Ania juÂż normalnie ma byĂŚ obecna
Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Hej chÂłopaki, a Ania dziÂś w ognisto czerwonej marynarce, wyglÂąda bardzo przebojowo i jeszcze ten kontrast z jej wÂłosami daje piorunujÂące wraÂżenie :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

Przysypiamy w pracy :spiewa: :spiewa:

ObrazekObrazek
nostromo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Tak ! Ania dziÂś byÂła - w tej Âślicznej czerwieni :D szaÂłowy wyglÂąd :D
Raz juÂż przywdziaÂła tÂą ÂślicznÂą kombinacjĂŞ.

Niestety nic nie zd¹¿y³em capsn¹Ì. Ale jutro...... :lol:

"Oczka zamykajÂą siĂŞ po nocy ?" :> :lol:

[ Dodano: Wto Gru 05, 2006 4:46 pm ]
To przypomnijmy ......

Obrazek
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:Uwielbiam Jak Ania podczas rozmowy opiera ÂłokieĂŚ na stole,lekko przymrĂłza oczy i wtedy juÂż wiadomo Âże rozmĂłwca jest ugotowany.
Jestem ciekawy jakie to uczucie rozmawiaĂŚ na antenie z osobÂą o niewÂątpliwie silnym charakrerze jakÂą jest Anna ,ciekawe czy wogĂłle pamietaÂł bym coÂś z tej rozmowy :mhm: :mhm:
ja teÂż to uwielbiam :szalony: a w rĂŞku ma dÂługopis i wszystko pod kontrolÂą ;) w M24h tylko to nie zawsze siĂŞ sprawdza,adrenalina zÂżera strasznie! :o mnie oczywiÂście,a o to,by wszystko poszÂło gÂładko efektownie i efektywnieф 8)
ja bym nic nie pamiĂŞtaÂł z rozmowy,maÂło tego - nie wiedziaÂłbym co mĂłwiĂŞ :shock: :lol:
Nika pisze:wyglÂąda bardzo przebojowo i jeszcze ten kontrast z jej wÂłosami daje piorunujÂące wraÂżenie
czerwieĂą u Ani jest prawdziwym przebojem! :tanczy: niestety nie pamiĂŞtam czy kiedykolwiek widziaÂłem jÂą w czerwieni na wÂłasne oczy,no chyba Âże to byÂło tak dawno,Âże nie pamiĂŞtam :mhm: na razie widzĂŞ jÂą w tym kolorze niestety tylko na capsach.dobrze,Âże choĂŚ dziĂŞki capsom mogĂŞ jÂą w nim podziwiaĂŚ :)

Ania widzĂŞ coÂś nie wyspana po poniedziaÂłkowej nieobecnoÂści :devil:

wynika z tego wszystkiego,Âże Ania ostatnio miaÂła na sobie czerwieĂą w paÂździerniku...sprĂłbujĂŞ wiĂŞc cierpliwie poczekaĂŚ na to wydarzenie :szalony:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

CzerwieĂą bardzo ogrzewa mrocznÂą postaĂŚ :spiewa: :spiewa: :spiewa:

Aveo widzĂŞ Âże jĂŞzyk rosyjki ostatnio przypadÂł ci do gustu :mhm: :mhm:

KiedyÂś widziaÂłem jak wywijaÂła dÂługopisem podczas rozmowy , kiedyÂś moÂże jakiÂś polityk wyjdzie z dÂługopisem Ani w oku za skÂładanie faÂłszywych zeznaĂą :spiewa: :spiewa: [/b]
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:KiedyÂś widziaÂłem jak wywijaÂła dÂługopisem podczas rozmowy , kiedyÂś moÂże jakiÂś polityk wyjdzie z dÂługopisem Ani w oku za skÂładanie faÂłszywych zeznaĂą :spiewa: :spiewa:
nie moÂżna wykluczyĂŚ takiej moÂżliwoÂści :lol: :lol: :lol:
adam pisze:Aveo widzĂŞ Âże jĂŞzyk rosyjki ostatnio przypadÂł ci do gustu :mhm: :mhm: :lol: :lol:
hehe no,tego siĂŞ nie da ukryĂŚ :lol: jestem nawet native speakerem tego jĂŞzyka ;)

A dziœ rewelacja.Ania wita w Dn¯,leci wywiad Kryni z sejmu,a póŸniej Ania ma ³¹czenie z Konradem Wachulcem który jest pod prokur...proruk..prokuratur¹ przepraszam bardzo i tak napl¹ta³a,¿e zesz³a pewnie ze œmiechu jak Kondziu mia³ relacjê.z reszt¹ gdy ju¿ go pokazywali w okienku,Ania siê dzielnie powstrzymywa³a.ale ju¿ po realcji zimna krew :D
to byÂło takie sÂłodkieeee :rozglada: :szalony: :szalony: :szalony: :rozglada: :rozglada:

Co tak AniĂŞ zdekoncentrowaÂło.juÂż kiedyÂś Ania przedstawiajÂąc Konrada powiedziaÂła:witaj sÂądzie :szalony: :szalony: a moÂże powinna nosiĂŚ soczewki,jeÂżeli je zdjĂŞÂła,bo czasami w newsroomie nosi okulary do komputera :cicho: ja to wszystko widzĂŞ! :D
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
nostromo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

A mi siĂŞ nie widzi ten ukÂład DNÂż :nie:

Za maÂło ANNY !

W poÂłudnie KalczyĂąska i nie ma co oglÂądaĂŚ......

Powinien wrĂłciĂŚ stary DNÂż, kiedy Ania co godzinĂŞ witaÂła mnie widza sÂłodkim uÂśmiechem....... :roll:

ehhhhhhhhh....... :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

TeÂż ogladaÂłem jak Ania siĂŞ pomyliÂła z prokuratorem :hmm: :hmm: :hmm:
ale w zamian Ania obdarowaÂła nas piĂŞknym uÂśmiechem-tak uÂśmiech mi siĂŞ spodobaÂł Âże czeÂściej mogÂłaby siĂŞ myliĂŚ :spiewa: :spiewa:
ODPOWIEDZ