Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
MiaÂłem znajomego ktĂłrego dziewczyna byÂła nagadywana przez szefa i musiaÂła opuÂściĂŚ pracĂŞ bo niezgodziÂła siĂŞ na romans :nie: :nie:
Pewnie w tvn nie ma tego procederu ale problem jest bardzo powaÂżny.
NiechciaÂł bym mieĂŚ kobiety ktĂłra robi karierĂŞ i przebywa z wpÂływowymi mĂŞÂżczyznami .
NaÂżeczony Asi wcale w tej sprawie niemiaÂłby nic do powiedzenia :mhm: :mhm:
Pewnie w tvn nie ma tego procederu ale problem jest bardzo powaÂżny.
NiechciaÂł bym mieĂŚ kobiety ktĂłra robi karierĂŞ i przebywa z wpÂływowymi mĂŞÂżczyznami .
NaÂżeczony Asi wcale w tej sprawie niemiaÂłby nic do powiedzenia :mhm: :mhm:
-
- Fan Forum
Ale¿ ja mam podzielnoœÌ uwagiaveo pisze: nie ³adnie tak nie s³uchaÌ Adamek a obserwowaÌ Krynie![]()

Nic dodaÌ, nic uj¹Ìaveo pisze:z reszt¹,kto to mówi![]()

Tak drogi adamie o to ujĂŞcie mi wÂłaÂśnie chodziÂłoadam pisze:DÂżastina pewnie o tĂŞ fotkĂŞ ci chodziÂło

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

KryĂąka ma dzisiaj bardzo ciĂŞÂżki dzieĂą. :hmm:
Kilka tematów do relacjonowania . NiedoœÌ ¿e mnogoœÌ informacji do przekazania to jeszcze na koniec dnia wypêdzili biedulkê z gmachu sejmu na œwie¿e powietrze .
W warszawie pogoda dzisiaj nienajlepsza-du¿a wilgotnoœÌ .Mo¿e to Kryùce na cerê zaszkodziÌ
Temu kto jÂą wygnaÂł mogĂŞ powiedzieĂŚ tylko jedno
albo to
Kilka tematów do relacjonowania . NiedoœÌ ¿e mnogoœÌ informacji do przekazania to jeszcze na koniec dnia wypêdzili biedulkê z gmachu sejmu na œwie¿e powietrze .
W warszawie pogoda dzisiaj nienajlepsza-du¿a wilgotnoœÌ .Mo¿e to Kryùce na cerê zaszkodziÌ
Temu kto jÂą wygnaÂł mogĂŞ powiedzieĂŚ tylko jedno

albo to

w pierwszej chwili zobaczy³em Kur(w)skiego i gula mi wyskoczy³a,ale tam w oddali :jupi: obie¿yœwiat,có¿ za precyzjaobie¿yœwiat pisze:..przepraszam za Kurskiego na pierwszym planie
..tam w oddali.. poznajecie![]()

ciekawe czy prezes zaÂłatwiÂł jej Fakty,ale o tym w odpowiednim wÂątku,bo nie chciaÂłbym aby w tym wÂątku pozytywny klimat mÂąciÂła negatywna karma :/ mĂłwiĂŞ ciekawe,bo myÂślĂŞ,Âże ta kobieta ma potencjaÂł...Gal pisze:Mysle, ze prezes Pieczynski zainteresowany ejst kims zupeknie innym z TVN24 i TVN.
A "nasza" Krynia dziœ spisa³a siê doskonale jako reporterka sejmowa,chocia¿ nie do koùca sejmowa,bo posiedzeù nie by³o,aferowa w dzisiejszym dniu(tzn wczorajszym ju¿ w³aœciwie).Ciekawe czemu Adamek nie by³o,tylko wys³ali Krynie do specjalnego zadania,a znaleŸÌ siê w takim chaosie nie ³atwo,bo trzeba byÌ w kilku miejscach naraz!uwielbiam tak¹ "akcjê" :tanczy: tempo niesamowite,Krynia :brawa: ona jest œwietna!

Adam,twoja pasja jest godna podziwu!respect ziooom

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Asia wczoraj siĂŞ bardzo napracowaÂła .
MyÂślaÂłem Âże ostatnie wejscie bĂŞdzie miaÂła o 16.30 ,ale platforma obywatelska narozrabjaÂła z nowym projektem sejmowym o rozwjÂązaniu sejmu,i tu moje zaskoczenie jak Piotr Marciniak zapowiedziaÂł relacjĂŞ Kryni w M24 .Sprawa byÂła gorÂąca ,a Asia przedstawiÂła bardzo obszernÂą relacjĂŞ -szacuneczek dla tej Pani :brawa: :brawa:
[ Dodano: PiÂą Gru 08, 2006 11:07 am ]
Tak wyglada Joasia przed daniem komuÂś buziaka
A tak jak jak ktoÂś niechciany da jej buziaka
a to nie wiem oco chodzi
DziÂś Krynia na Nowogrodzkiej z matnika pisu
[ Dodano: PiÂą Gru 08, 2006 2:26 pm ]
Krynia podczas konferencji prasowej zadawaÂła pytanie.
Nie byÂło by w tym nic pasjonujÂącego gdyby nie to ze Asia dosyĂŚ gÂłosno pytaÂła .
PrzypomniaÂło mi siĂŞ sprawa z Marcinkiewiczem ......czy Pani na mnie krzyczy....
ChociaÂż dobrze ze ''krzyczy'' ,bo przynajmiej sÂłychaĂŚ pytanie dziennikarza a nie jak w niektĂłrych przypadkach znamy odpowiedÂż polityka a nie znamy pytania
parĂŞ capsĂłw z siedziby p i s
Fajny golfik ,dzisiaj czarny wczoraj czerwony
MyÂślaÂłem Âże ostatnie wejscie bĂŞdzie miaÂła o 16.30 ,ale platforma obywatelska narozrabjaÂła z nowym projektem sejmowym o rozwjÂązaniu sejmu,i tu moje zaskoczenie jak Piotr Marciniak zapowiedziaÂł relacjĂŞ Kryni w M24 .Sprawa byÂła gorÂąca ,a Asia przedstawiÂła bardzo obszernÂą relacjĂŞ -szacuneczek dla tej Pani :brawa: :brawa:
[ Dodano: PiÂą Gru 08, 2006 11:07 am ]
Tak wyglada Joasia przed daniem komuÂś buziaka

A tak jak jak ktoÂś niechciany da jej buziaka

a to nie wiem oco chodzi

DziÂś Krynia na Nowogrodzkiej z matnika pisu
[ Dodano: PiÂą Gru 08, 2006 2:26 pm ]
Krynia podczas konferencji prasowej zadawaÂła pytanie.
Nie byÂło by w tym nic pasjonujÂącego gdyby nie to ze Asia dosyĂŚ gÂłosno pytaÂła .
PrzypomniaÂło mi siĂŞ sprawa z Marcinkiewiczem ......czy Pani na mnie krzyczy....
ChociaÂż dobrze ze ''krzyczy'' ,bo przynajmiej sÂłychaĂŚ pytanie dziennikarza a nie jak w niektĂłrych przypadkach znamy odpowiedÂż polityka a nie znamy pytania
parĂŞ capsĂłw z siedziby p i s

Fajny golfik ,dzisiaj czarny wczoraj czerwony
Dwa naprawdê pracowite dni za Kryni¹, a ona wci¹¿ wygl¹da œwie¿o... Z drugiej strony dziwiê siê, ¿e przy tej gor¹cej atmosferze mo¿e jeszcze wytrzymaÌ w tych golfach (choÌ s¹ twarzowe) :racja: Chyba nawet mieszkaùcy tropików nie wiedz¹ tyle o wysokiej temperaturze, co sprawozdawcy sejmowi