Finally! WidziaÂłem zwiastun i ... có¿, jak na razie bojĂŞ siĂŞ rozczarowania tym wystĂŞpem ... a zresztÂą, mam nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie zabawnie! Obok Anity w studio siedzi jakaÂś dziewczyna – czyÂżby to ta stylistka, przyjació³ka Anity, Agnieszka Wasiak? CiekawoœÌ mnie poÂżera coraz bardziej!
I zacznĂŞ chyba wierzyĂŚ w to, Âże ,,wkrĂŞcane’’ osoby faktycznie nie wiedzÂą o caÂłym zamieszaniu.
ZwÂłaszcza Anita nie wiedziaÂła o ,,towarzystwie’’ ukrytej kamery w windzie. Zobaczcie to nadÂąsanie na jej twarzy z capsa od szymcia (a moÂże jest niewyspana, moÂże ,,zÂłapali’’ jÂą o czwartej rano?). BoÂże, czy ona naprawdĂŞ tak bardzo boi siĂŞ uÂśmiechaĂŚ?
A jeÂśli wiedziaÂła, jeÂśli to byÂło zaplanowane, to Anita (tak jak sama twierdzi) nie potrafi udawaĂŚ i stroiĂŚ min na zawoÂłanie!
PamiĂŞtam, jak Justyna Pochanke prĂłbowaÂła w ,,Mamy ciĂŞ’’ – moim zdaniem na si³ê – graĂŚ najwiĂŞkszÂą ,,luzerĂŞ’’ na Âświecie!
To byÂło nie do strawienia! WiĂŞc lepiej niech Anita bĂŞdzie jak zwykle stonowana! No i fajnie, Âże Szymon nie zorganizowaÂł caÂłej akcji w studio FaktĂłw! Nowa odsÂłona Anity Werner!
Có¿, zobaczymy, co nam zgotowali!
Michos – Âświetny wybĂłr, avatarek bomba!