Sylwia Majcher
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
To wyglÂąda na razie tak, jakby tylko we WrocÂławiu takie afery miaÂły miejsce :devil: A moÂże...Nie za bardzo jestem zadowolony z tego ze wykrakaÂłem....ale staÂło siĂŞ

W kaÂżdÂą sferĂŞ zajrzaÂłaTrafiÂło na dobrÂą reporterkĂŞ (od zadaĂą specjalnych) wiec moÂże bĂŞdzie ciekawie :mhm:

[ Dodano: Nie Gru 10, 2006 9:51 am ]
MoÂże ktoÂś wie, do ktĂłrej Sylwia toczyÂła maraton aferowy?

Bardzo mnie interesuje, czy wygrzebaÂła coÂś ze Âświata mediĂłw? :devil:
W koĂącu bardzo wnikliwie przekopaÂła niemal wszystkie Âśrodowiska

Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Aj hew noÂł ajdija
gdyby Syla byÂła w 3mieÂście,to pewnie teÂż by coÂś znalazÂła.jak na razie 3city jest czyste.
ÂżaÂłujĂŞ,Âże tutaj nie ma takich konkretnych reporterĂłw jak Syla.szkoda,bo zieleniak tak bliziutko
Adam,wykrakaÂłeÂś,wykrakaÂłeÂś,czy ty jesteÂś jakiÂś medium?
moÂże coÂś ciekawego wykraczesz jeszcze np,Âże Syla musi osobiÂście sprawdziĂŚ czy wrocÂławska afera ma coÂś wspĂłlnego z 3miastem :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
warto mieĂŚ zdjĂŞcia konkretnych-ulubionych dziennikarzy TVN24 :rozglada: :rozglada:

gdyby Syla byÂła w 3mieÂście,to pewnie teÂż by coÂś znalazÂła.jak na razie 3city jest czyste.
ÂżaÂłujĂŞ,Âże tutaj nie ma takich konkretnych reporterĂłw jak Syla.szkoda,bo zieleniak tak bliziutko

Adam,wykrakaÂłeÂś,wykrakaÂłeÂś,czy ty jesteÂś jakiÂś medium?

warto mieĂŚ zdjĂŞcia konkretnych-ulubionych dziennikarzy TVN24 :rozglada: :rozglada:

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
-
- Stały bywalec
Nie waÂżne juÂż to :tanczy: DziÂś Sylwia w Dniu na Âżywo informuje od rana o wznowieniu produkcji Corhydronuaveo pisze:Aj hew noÂł ajdija![]()

A jak juÂż jÂą dopuszczÂą do gÂłosu, to gada i gada :spiewa: Zdarza siĂŞ, Âże jest czasami w towarzystwie

Ty ubolewasz, a wszystkie przekrĂŞtasy majÂą powĂłd do radoÂści

Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Stały bywalec
Jeœli wzi¹Ì to jako przenoœniê, b¹dŸ dos³ownie potraktowaÌ, powiem Tobie, ¿e ¿adna toù Sylwii nie strasznaadam pisze:Pozwolê sobie na pewn¹ z³oœliwiœÌ.W Gdaùsku woda jest trochê za g³êboka a Sylwia trenowa³a w wodzie po kolana :spiewa: :spiewa:

Po poÂłudniu juÂż raczej ''toboÂłki'' zwinĂŞli z Jeleniej :rozglada:WidaĂŚ Âże sprawy corhydronu wrocÂławskie studio nie porzuciÂło a kto jest specjalistkÂą od corhydronu -Sylwia ,wiĂŞc bĂŞdziemy oglÂądaĂŚ jÂą caÂły dzieĂą
g³êboka i œmierdz¹ca Mot³awaadam pisze:W Gdaùsku woda jest trochê za g³êboka a Sylwia trenowa³a w wodzie po kolana :spiewa: :spiewa:

ale koniec ornitologii.kiedy tylko nadszed³ czas mojego ulubionego pasma,wszystko posz³a tak jak pójœÌ powinno :jupi: Syli relacja by³a druga.nadal sprawa corhydronu a nie seks-afery.a to z tego w³aœnie powodu,jak przedmówca zauwa¿y³

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
-
- Stały bywalec
PrzedmĂłwca zauwaÂżyÂł, Âże nie z Zielonej, tylko Jeleniej GĂłryaveo pisze:...jak przedmĂłwca zauwaÂżyÂł,Âże relacja z Zielonej GĂłry. :tanczy: TVN24 nie znajdzie nigdy epszej reporterki w tym rejonie i we WrocÂławiu,Syla pokazaÂła kto tu rzÂądzi

-
- Stały bywalec
KsiĂŞÂżniczka raczej nie babraÂłaby siĂŞ w powodziowej wodzie :spiewa:adam pisze:Tak czy inaczej Sylwia jest reporterskÂą ksiĂŞÂżniczkÂą dolnego Âślaska i okolic :tanczy:
O Sylwii moÂżna ÂśmiaÂło napisaĂŚ, Âże Âżadnych wyzwaĂą siĂŞ nie boi... co innego zadania, a zwÂłaszcza Ci, ktĂłrzy w te niechlubne rzeczy sÂą czĂŞsto umaczani :devil:
A KsiĂŞÂżna od zadaĂą specjalnych-ten zwrot jest lepszy ?
Alchemik czy jesteÂś zdania Âże ksiĂŞÂżniczki nie powinny zadawaĂŚ siĂŞ z elementem spoÂłecznym-moze uroda i klasa jakÂą sobÂą reprezentuje Âłagodzi obyczaje niektĂłrych zwyrodnialcĂłw.
Jak bym wiedziaÂł Âże taka slicznotka przyjedzie to bardzo chciaÂłbym zeby u mnie w warszawie byÂła powĂłdÂż.
Moja ulubienica Joasia najwyzej co relacjonowaÂła to zapchane studzienki odprowadzajace wodĂŞ deszczowÂą.
Alchemik czy jesteÂś zdania Âże ksiĂŞÂżniczki nie powinny zadawaĂŚ siĂŞ z elementem spoÂłecznym-moze uroda i klasa jakÂą sobÂą reprezentuje Âłagodzi obyczaje niektĂłrych zwyrodnialcĂłw.
Jak bym wiedziaÂł Âże taka slicznotka przyjedzie to bardzo chciaÂłbym zeby u mnie w warszawie byÂła powĂłdÂż.
Moja ulubienica Joasia najwyzej co relacjonowaÂła to zapchane studzienki odprowadzajace wodĂŞ deszczowÂą.
-
- Stały bywalec
KsiĂŞÂżna :mhm: SzukaÂłbym jednak dalej :devil:adam pisze:A KsiĂŞÂżna od zadaĂą specjalnych-ten zwrot jest lepszy ?
Ja tak nie uwaÂżamAlchemik czy jesteÂś zdania Âże ksiĂŞÂżniczki nie powinny zadawaĂŚ siĂŞ z elementem spoÂłecznym-moze uroda i klasa jakÂą sobÂą reprezentuje Âłagodzi obyczaje niektĂłrych zwyrodnialcĂłw.

Tak, tak, takJak bym wiedziaÂł Âże taka slicznotka przyjedzie to bardzo chciaÂłbym zeby u mnie w warszawie byÂła powĂłdÂż.

I dziĂŞkowaĂŚ za to niebu, a nie dopraszaĂŚ siĂŞ o potop :devil: Bo ulubienica niewielkiej postury, to naraÂżona na niebezpieczeĂąstwo bardziej :uhh:Moja ulubienica Joasia najwyzej co relacjonowaÂła to zapchane studzienki odprowadzajace wodĂŞ deszczowÂą.
-
- Fan Forum
-
- Stały bywalec
Rozmowa z panem WÂłodzimierzem SulejÂą... Sulejem :mhm: w kaÂżdym bÂądÂź razie z IPN we WrocÂławiu
to nie jakieÂś zadanie specjalne, ale bardzo interesujÂąco jak dla mnie przeprowadzone