Sylwia Majcher

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

OkazaÂło siĂŞ w Faktach popoÂłudniowych, Âże nie tylko Sylwia musiaÂła powtĂłrzyÂś... powtĂłrzyĂŚ - naturalnie (sÂłowa mylÂą mi siĂŞ ze zÂłoÂści :evil: ) sobie historiĂŞ. Czyjej relacji z WrocÂławia w Faktach wysÂłuchaliÂśmy? Zakrzewskiego!!! Nic doĂą nie mam, ale WrocÂław to Sylwii rejon!!!!
MoÂże ktoÂś mi powie, Âże nie byÂłaby w stanie nadaĂŚ tej relacji?!!!!! Nonsens!! Bzdura!!!
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..dziwne Âże nie mogÂło jej byĂŚ w faktach :neutral:

..ale na raport stawiÂła siĂŞ :)
:arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Siostra_Duckett
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Siostra_Duckett »

adam pisze:Nie wiem nic na temat jej wieku ale stanu wojennego raczej nie pamiĂŞta
kilkuletnie dziecko niewiele moÂże pamiĂŞta, ale uwierz mi, Âże trochĂŞ pewnie pamiĂŞta ;) A resztĂŞ zna zapewne z opowieÂści swoich najbliÂższych
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Wszyscy pamietajÂą Âże nie byÂło teleranka :rozglada: :rozglada:
Zgadzam siĂŞ Âże w faktach powinna wystapiĂŚ Sylwia . Dziewczyna jest o wiele bardziej estetyczna od tego Pana nawet nie pamietam jak on siĂŞ nazywa -nieistotne :spiewa:
Ta czapka w ktĂłrej prowadziÂła relacjĂŞ za dnia trochĂŞ Âśmieszna byÂła :spiewa:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

dlaczego Âśmieszna,no co tyyy..nie widziaÂłeÂś jej wczeÂśniejszej - tĂŞczowego kompleciku :lol: to byÂła wesoÂła czapeczka.a tutaj Syla powaÂżna,rozwaÂżna i romatyczna w czapce niczego sobie :)

teÂż siĂŞ zastanawiam na jakich zasadach reporter TVN24 jest dopuszczany do FP :mhm:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Alchemik pisze: MoÂże ktoÂś mi powie, Âże nie byÂłaby w stanie nadaĂŚ tej relacji?!!!!! Nonsens!! Bzdura!!!
Wszyscy wiemy, Âże Sylwia radzi sobie w kaÂżdej sytuacji ;) To bardzo niesprawiedliwe i dla mnie niezrozumiaÂłe, Âże nie miaÂła relacji w faktach. Ale ja juÂż nie podejmuje siĂŞ analizawania decyzji szefostwa tej stacji :] Miejmy nadziejĂŞ, Âże wkrĂłtce i Sylwia zagoÂści z relacjÂą w faktach :tanczy:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Jak tak dalej bedzie pracowaÂła no to moÂże bĂŞdzie w faktach,a moÂże zostanie prezenterkÂą :mhm:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Mi aÂż tak bardzo nie zaleÂżaÂło na tym, Âżeby Sylwia byÂła wczoraj w Faktach, choĂŚ myÂślĂŞ, uwaÂżam wÂłaÂśnie tak, Âże naleÂży jej siĂŞ awans pod tÂą postaciÂą. A to, Âże tak nagle zastÂąpiono jÂą innym, w ogĂłle niezwiÂązanym w Âżaden sposĂłb z WrocÂławiem reporterem, uwaÂżam za niesprawiedliwe :]
Ale doœÌ tych narzekaù ;) Sylwia wieczorem ju¿ wróci³a do ³ask i nada³a relacjê :)
Nie inaczej byÂło takÂże dzisiaj w Poranku Tvn24 :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Nie byÂło by inaczej bo sam cesarz czwartej rzeszy zawitaÂł do WrocÂławia .
Sylwia mia³a zdawaÌ relacjê z tego wydazenia ale ten siê tak rozgada³ ze musia³em wyjœÌ do kuchni i nie zrobi³em capsów :hmm: :hmm:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Powiem, Âże szkoda, ale nie bĂŞdĂŞ rwaÂł wÂłosĂłw z gÂłowy z powodu tej opustki :D
Sylwia miaÂła zdawaĂŚ relacjĂŞ(...)
W ogóle pocz¹tkowo zak³ada³em, ¿e ten dzieù - dzieù wczorajszy - bêdzie dniem nale¿¹cym w du¿ej mierze do Sylwii :? A tu raptem 2 czy 3 ju¿ nie pamiêtam w z³oœci, relacje z LO i póŸniej rozmowa z tym wielgim ch³opiskiem o sporach wokó³ pami¹tkowej tablicy :D
To byÂł chyba pierwszy tak znaczÂąco wiĂŞkszy i wyÂższy od Sylwii rozmĂłwca :lol:
Dzisiaj teÂż mogÂło byĂŚ interesujÂąco - ta tajemnicza paczuszka z kabelkiem na MoÂście Pokoju, ale niestety nie Sylwia - saperka, a GoÂławski - saper jÂą ''rozbraja'' :/
adam
Fan Forum
Fan Forum

Jak z rana sÂłyszaÂłem ze bÂąba podÂłoÂżona -pomyÂślaÂłem sobie nic tylko Sylwia w stroju sapera sama bĂŞdzie musiaÂła rozbrajac Âładunek ,a tu nie Sylwi nie ma .Dzisiaj to chyba wcale jej nie byÂło :mhm: :mhm:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

To nic dziwnego, Âże wielu tak pomyÂślaÂło :) Sylwia przyzwyczaiÂła nas, Âże gdy dziejÂą siĂŞ wielkie i niebezpieczne rzeczy, ona - ''maszyna do zadaĂą specjalnych'' pojawia siĂŞ w blasku i chwale i przynajmniej stara siĂŞ rozwikÂłaĂŚ najwiĂŞksze i najbardziej skomplikowane zagadki :)
Tym razem staÂło siĂŞ inaczej :/ Tylko czy oby ta sprawa byÂła takÂą wielkÂą zagadkÂą? ;)

[ Dodano: Sob Gru 16, 2006 6:47 pm ]
Ale i od skomplikowanych zagadek czasem trzeba odpocz¹Ì i daÌ oddech umys³owi, zw³aszcza w okresie przedœwi¹tecznym :)
Nic wielkiego, jedno wejœcie tylko by³o ;) Krótka, no nie tak krótka, opowieœÌ o zakupach, robieniu prezentów, dobrych uczynków i wysy³aniu przesy³ek ;) A wszystko inspirowane œwiêtami :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..a dzis o wszechpolakach :arrow:

Obrazek

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
adam
Fan Forum
Fan Forum

No i Sylwia zaczeÂła walczyĂŚ z faszyzmem.
MuszĂŞ pochwaliĂŚ naszÂą wrocÂławiankĂŞ za trafne uwagi i wyczerpujacÂą relacjĂŞ :brawa: :brawa:
Czyli nasza Sylwia znowu wyszÂła na przeciw niebespieczeĂąstwu
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:No i Sylwia zaczeÂła walczyĂŚ z faszyzmem.
Decyzja wÂładz: wytaczamy najciĂŞÂższe dziaÂło! 8)
Czy ja niegdyÂś wspominaÂłem o ''wszechpolskiej'' Sylwii, czy tylko zdaje mi siĂŞ :>
adam pisze:MuszĂŞ pochwaliĂŚ naszÂą wrocÂławiankĂŞ za trafne uwagi i wyczerpujacÂą relacjĂŞ :brawa: :brawa:
TeÂż bym pochwaliÂł, ale zaspanym uchem maÂło sÂłyszaÂłem :/
A co tam, wierzyĂŚ muszĂŞ Twoim sÂłowom, spamiĂŞtanym poprzednim relacjom i chwalĂŞ :lol2:
adam pisze:Czyli nasza Sylwia znowu wyszÂła na przeciw niebespieczeĂąstwu
I znowu przez zaspany umysÂł nie wiem, czy planujÂą Wszechpolacy jakieÂś manifestacje we WrocÂławiu??? :shock:
ODPOWIEDZ