SÂłyszĂŞ jakiÂś znajomy gÂłos w telewizorze -nie moÂże byĂŚ

Joanna KryĂąska prowadzi DzieĂą na Âżywo

No tego jeszcze nie byÂło -

CzyÂżby Asia awansowaÂła czy to tylko chwilowa zmiana miejsc -czas pokarze

Moderator: Łukasz
Coœ w tym jest!Black Jack '62 pisze:Ja jeœli mam porównywaÌ Asiê z serwisów i Asiê z terenu, to bym raczej inn¹ ró¿nicê (ni¿ makija¿ow¹) wskaza³. Jako reporterka jest ¿ywio³owa, energiczna, a w serwisach taka wywa¿ona, powa¿na. (...)
Dobre spostrze¿enia, ale bardzo dobrze robi zarówno widzom jak i samej dziennikarce, dziêki temu ¿adne z nich nie popada w przesadn¹ monotoniê. :rozglada:Black Jack '62 pisze:Ja jeœli mam porównywaÌ Asiê z serwisów i Asiê z terenu, to bym raczej inn¹ ró¿nicê (ni¿ makija¿ow¹) wskaza³. Jako reporterka jest ¿ywio³owa, energiczna, a w serwisach taka wywa¿ona, powa¿na. (...)
riki pisze:W kó³ko to samo, coœ na kszta³t relacji, ale bez ³adu i sk³adu.
Czy szanowny kolega mĂłgÂłby swĂłj odwaÂżny, by nie rzec oderwany od rzeczywistoÂści poglÂąd uzasadniĂŚ?riki pisze:I ma niestety problem z posÂługiwaniem siĂŞ polszczyznÂą.
Najlepiej byÂłoby to pozostawiĂŚ bez komentarza, ale nie mogĂŞ. Czy szanowny kolega w gĂłle wie co to jest dysleksja? :? Bo jakoÂś nie mogĂŞ sobie wyobraziĂŚ, by ktokolwiek z pracownikĂłw telewizji mĂłgÂł mieĂŚ problem z czytaniem czy pisaniem. :?riki pisze:zachowuje siĂŞ jakby miaÂła dysleksjĂŞ.
Du¿o wiêcej, ni¿ w Twojej.riki pisze:Dziewczyna mo¿e i ³adna, ale w g³ówce niewiele.
KryĂąskiej wszystko wychodzi znakomicie, zatem uÂżycie wyrazu "niestety" jest nieuzasadnione. :devil:To niestety wychodzi.
Nie tylko przy stole prezenterskim , ale w jej relacjach reporterskich.
W Twoim przekazie tym bardziej. Nie podaÂłeÂś Âżadnego konkretnego argumentu, tylko posypaÂłeÂś ogĂłlnikami.PrĂłbowaliÂście siĂŞ kiedyÂś wsÂłuchaĂŚ w jej przekaz? Tam nie ma treÂści!
W kó³ko to samo, coœ na kszta³t relacji, ale bez ³adu i sk³adu.
WyglÂąd to nie wszystko.
A to ci dobre.I ma niestety problem z posÂługiwaniem siĂŞ polszczyznÂą...
A co? Ma podskakiwaĂŚ, stepowaĂŚ czy moÂże ÂśpiewaĂŚ?Jako prezenterka- mam wraÂżenie- jest spiĂŞta, zero luzu
Wiesz chociaÂż kto to jest dyslektyk?zachowuje siĂŞ jakby miaÂła dysleksjĂŞ.
A ja ca³y czas mogê powtarzaÌ, ¿e Krynia jest nie tylko znakomit¹ reporterk¹, ale bardzo dobr¹ - jak na swoje niewielkie doœwiadczenie - prezenterk¹. Uwa¿am, ¿e spoœród reporterów najlepiej za biurkiem sprawdza siê Jacoù, a Kryùska z Sakowsk¹ s¹ w œcis³ej czo³ówce. Opanowane, elokwentne, wyraziste. Niektóre prezenterki, czy prezenterzy mog¹ im pozazdroœciÌ. Zdecydowanie du¿o bardziej wolê s³uchaÌ Kryùskiej, ni¿ chocia¿by prezentera Górlickiego, a o niektórych dziennikarzach konkurencyjnych stacji nawet nie ma co wspominaÌ. Kryùska dopiero "raczkuje", a ju¿ jest bardzo dobra. A co bêdzie za 2 lata? To, ¿e zosta³a posadzona za biurkiem to strza³ w dziesi¹tkê, który procentuje i bêdzie procentowa³. Bardzo cieszê siê, ¿e mog³a poprowadziÌ "Dzieù na ¿ywo".Spójrzcie czasem g³êbiej, a nie tylko na powierzchownoœÌ danej osoby. :hmm:
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], TommyC i 12 gości