Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Nikt nie jest agresywny ale nie lubimy ze sie niedocenia ludzi ktĂłrzy sÂą zdolnieisi od nas.
No przecieÂż kazdy musi kiedyÂś zaczaĂŚ
Co do barwy gÂłosu to powtĂłrzĂŞ po raz kolejny ;uwazam Âże gÂłos Joasi jest bardzo seksowny.
ZwrĂłciÂłem na niÂą uwagĂŞ nie ze wzglĂŞdu na wyglÂąd ale na gÂłos.
Dziewczyna ma wielki potencja³ i nie wiadomo w jakim kieruku bêdzie pod¹¿a³a -
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

z tego co opisa³eœ Riki,to Krynia mia³aby dysleksjê typu wzrokowego,ale nie ma na to rzetelnych dowodów.£ukasik ma coœ takiego,¿e jak czasem walnie b³êdn¹ intonacjê,to dana wiadomoœÌ przyjmuje zupe³nie inne znaczenie.ja myœlê,¿e trudno na pocz¹tku Kryni od razu wyrównaÌ do czo³ówki,ale b³yszczy, i jest wg mnie lepsza od Sakowskiej-jako prezenterki.a poŸniej,kiedy poczuje siê pewniej - dopiero poka¿e pazura!
Jej barwa g³osu jest specyficzna.na pocz¹tku mnie irytowa³a,ale z czasem siê do niej przekona³em,bo to zdecydowanie atut Kryni i coœ,czego inni dziennikarze mogliby jej pozazdroœciÌ 8) wydawa³a mi siê kiedyœ plastikiem,ale kiedy zacz¹³em œledziÌ jej pracê ponownie przekona³em siê jak bardzo siê myli³em.
co do jej budowy zdaĂą,to siĂŞ przyjrzĂŞ,aczkowiek mnie nie razi i dlatego nie szukam w tym frojdowskiej analizy :>
riki pisze:Jest niewiarygodna
i tu siĂŞ z tobÂą zgodzĂŞ! :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

SÂłowo niewiarygodna moÂżna rozumieĂŚ na dwa sposoby ,dziĂŞki Aveo ze pokazaÂłeÂś drugÂą opcjĂŞ :brawa: :brawa:
A¿ poczyta³em sobie o dysleksji ( moja siostra jest nauczycielk¹ wiêc ma du¿o materia³ów na ten temat)
DyslektykĂłw wykrywa sie juz w dzieciĂąstwie i absolutnie osoba z tym zaburzeniem nie mogÂła by przejsĂŚ przez sito selekcji do telewizji a przecieÂż wczesniej stydiowaÂła dziennikarstwo .
Nale¿y uznaÌ ¿e sugerowanie dysleksji u Joasi to zwyk³a z³osliwoœÌ nie maj¹ca nic wspólnego z rzeczywistosci¹. Jestem starszy od Asi o prawie trzy lata i ju¿ za moich szkolnych lat mia³em takowe zaœwiadczenie.wiec nie mozna powiedzieÌ ze wtedy nie by³o specjalistów w tej dziedzinie.

[/quote][/list]

[ Dodano: Czw Gru 14, 2006 3:44 pm ]
Nie uwaÂżacie ze rikiemu dalismy siĂŞ wpuÂściĂŚ w maliny :hmm:
Czasami próbujê zozgryœÌ niektórych forumowiczów i no wydaje mi siê jakiœ podejrzany.
CzÂłowiek ktĂłry ma 37 lat pisze takie bzdury Âże wszyscy wpadli w szaÂł.
W amoku nikomu nie przyszo do gÂłowy ze to moze byÂł znajomy Joasi .MoÂże JÂą lubi moÂże nie ale czÂłowiek raczej jest przytomny na umyÂśle i musi zdawaĂŚ sobie sprawĂŞ Âże przypadkowych osĂłb nie biorÂą do telewizji.
KtoÂś kiedyÂś napisaÂł Âże czĂŞsto ludzie z tvn24 wchodzÂą na forum,moÂże chciaÂł dokuczyĂŚ Joasi gdyby ta chciaÂła poczytaĂŚ opiniĂŞ na temat swojego debiutu w dnÂż
Dobrze pamietam Nel 500 -nie ma dowodĂłw ale zawsze odnosiÂłem wrazenie ze to byÂła sama Joasia.Najgorsze jest to Âże nie moÂżna tego zweryfikowaĂŚ.
Nel 500 pisaÂła Âże dzieĂą Asia dzieĂą wczesniej wrĂłciÂłaz urlopu i wiedziaÂła kiedy ma wrĂłciĂŚ do pracy ,na bardziej dociekliwe pytania nie odpowiedziaÂła i znikneÂła z forum chociaÂż zdaÂża siĂŞ Âże czyta to co siĂŞ dziejĂŞ na forum :mhm: -pisaÂła wtedy kiedy Asi nie byÂło,jeÂśli nie wierzycie przeczytajcie posty Nel500. :mhm:
Bardzo interesuje mnie czy bylismy wplatani w jak¹œ intrygê -to co no napisa³ to jest przecie¿ niedo¿eczne
Kania
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Kania »

nie zauwazylam dzis AÂśki czyli albo ma dzien wolny albo wystapi w podsumowaniu dnia o 23.30
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

adam pisze: KtoÂś kiedyÂś napisaÂł Âże czĂŞsto ludzie z tvn24 wchodzÂą na forum,moÂże chciaÂł dokuczyĂŚ Joasi gdyby ta chciaÂła poczytaĂŚ opiniĂŞ na temat swojego debiutu w dnÂż
Dobrze pamietam Nel 500 -nie ma dowodĂłw ale zawsze odnosiÂłem wrazenie ze to byÂła sama Joasia.Najgorsze jest to Âże nie moÂżna tego zweryfikowaĂŚ.
Nel 500 pisaÂła Âże dzieĂą Asia dzieĂą wczesniej wrĂłciÂłaz urlopu i wiedziaÂła kiedy ma wrĂłciĂŚ do pracy ,na bardziej dociekliwe pytania nie odpowiedziaÂła i znikneÂła z forum chociaÂż zdaÂża siĂŞ Âże czyta to co siĂŞ dziejĂŞ na forum :mhm: -pisaÂła wtedy kiedy Asi nie byÂło,jeÂśli nie wierzycie przeczytajcie posty Nel500. :mhm:
Bardzo interesuje mnie czy bylismy wplatani w jak¹œ intrygê -to co no napisa³ to jest przecie¿ niedo¿eczne
Nie no to, to ju¿ brzmi trochê jak jakaœ teoria spiskowa, mi siê wydaje, ¿e mo¿na to trochê jednak bardziej racjonalnie wyt³umaczyÌ. Nel 500 nie zawsze trafia³a w 100% bez pud³a, raczej chcia³a siê trochê zabawiÌ naszym kosztem , byÌ mo¿e ma jak¹œ "wtykê" -kogoœ z rodziny lub przyjació³ w tvn24 i tyle, a co do rikiego to przypomina mi on innego forumowicza o nicku dominikkolski (znany z w¹tków o Agacie Tomaszewskiej i Marcie Gordziewicz). Ich dzia³anie jest prawdopodbnie napêdzane przez frustracjê i niespe³nione ambicje (byÌ mo¿e dziennikarskie) i wy³adowywuj¹ siê oni tu na forum. Albo po prostu jest jeszcze inne prozaiczne wyt³umaczenie, te typy tak po prostu maj¹, uwielbiaj¹ narzekaÌ na innych, wyszukiwaÌ na si³ê te z³e strony (czêsto nie maj¹c racji) - to mo¿e rekompensuje im ich w³asne niedoci¹gniêcia i kompleksy...
Ale juÂż dosyĂŚ, moim zdaniem nie warto wkrĂŞcaĂŚ siĂŞ w polemike z tego typu osobnikami. Szkoda energii i czasu, lepiej trzymaĂŚ siĂŞ ludzi, ktĂłrzy pozytywnie myÂślÂą :D
Gal
Początkujący
Początkujący

Post autor: Gal »

Kania, dzielnie dzis pracowala.

Propo Rikiego ("Dysleksja jest wadÂą polegajÂącÂą na nieumiejĂŞtnoÂści nauczenia siĂŞ czytania"). Ja mam dysklekcje. Umiem czytac.
Tez mnie zdziwil ten debiut, niesttey nie mialem czasu ogladac, zatem wieze Wam,z e wypadla swietnie :)
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Gal pisze:zatem wieze Wam,z e wypadla swietnie :)
maÂło powiedziane ;) nam moÂżesz wierzyĂŚ,bo jesteÂśmy rzetelnym ÂźrĂłdÂłem informacji :D

nastêpnym razem jak jakiœ "³obuz" bêdzie nam pomawiaÌ Krynie,z³ó¿my wniosek o zamach stanu ;)

no i Krynia jak nam hulnê³¹ w Dn¯ to teraz przepad³a jak kamieù w wodzie.je¿eli siê w najbli¿szym czasie pojawi,to obstawiam,¿e jako reporterka :)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

To, w tym przypadku na szczĂŞÂście Âźle obsawiasz. Bo Asia dzisiaj w Podsumowaniu Dnia. :D :D
I znowu zasnĂŞ na Poranku. :nie:
Brzydkie ma Asia to zdjĂŞcie na tvn24.pl :roll:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Kania
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Kania »

widzialam tylko jeden jej material w wieczornym magazynie
nie mylilam sie byla w podsumowaniu dnia ale wygladala na zmeczona i te drobne potkniecia byc moze malo spala poprzedniej nocy lub caly dzien przed monitorem komputera spedzila i zapewne jutro a raczej juz dzis skieruja ja w role reportera
zamienial sie rolami z MaĂŚkiem Knapikiem on dzis szturmowal Sejm
adam
Fan Forum
Fan Forum

Asia miaÂła jedno dosyĂŚ Âśmieszne podkniecie zamiast powiedzieĂŚ eurodeputowany platformy obywatelskiej powiedziaÂła platformy europejskiej.
Przez chwilĂŞ zastanawiaÂłem siĂŞ co to za nowa partia powstaÂła ,Asia dosyĂŚ dÂługo trzymaÂła mnie w niepewnosci gdyÂż trwaÂło to ok3 sekundy .gdy siĂŞ sÂłucha kogoÂś to bardzo dÂługi okres czasu.

Michaek dziĂŞki za capsy .
Nie wiem czy pamiêtacie ¿e skar¿y³em siê na przesadny makija¿ na buzi Joasi .wczoraj wieczorem by³o dobrze .Nie by³o przesadnego ró¿u na policzkach i powiekach nie by³a zbyt wybielona .Asia jest bardzo ³adna i jeœli o urode to nie ma za bardzo co poprawiaÌ, przesadne malowanie j¹ oszpeca.
Asia ma nowÂą marynarkĂŞ kolorze pistacjowym nawet jej do twarzy w tym kolorze ale na ulicy lepiej by sie nie pokazywaÂła w zbyt krzykliwych kolorach

Moze i patrzymy w rĂłzowych okularach na JoasiĂŞ ale to nasza sprawa Obrazek
Nasza Joasia Dark jest ÂświĂŞta i nie wolno wypiaywaĂŚ takich okropnosci jaki napisaÂł riki Obrazek
Rzeczowa krytyka jest jak najbardziej mile widziana bo do kazdego siĂŞ moÂżna doczepiĂŚ ale wiekszosĂŚ woli wychwalac JoasiĂŞObrazek

Michaek a jak podoba ci sie ta fota zamieÂściÂłem jÂą wczesniej ale chyba jej nie widziaÂłeÂś

Obrazek

[ Dodano: PiÂą Gru 15, 2006 10:34 am ]
Marynarka dzisiaj w stonowanej tonacji

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

i coÂś zeby byÂło Âśmiesznie

Obrazek Obrazek

[ Dodano: PiÂą Gru 15, 2006 1:06 pm ]
Mam capsy z drugiej czĂŞÂści filmu Przyczajony tygrys ukryty smok

Jak ta dziewucha siĂŞ tam krĂŞciÂła.WidaĂŚ Âże KryĂąka umie siĂŞ zakrĂŞciĂŚ

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

MuszĂŞ napietnowaĂŚ JoasiĂŞ :cicho: :cicho:
Bardzo dobrze bawiÂła siĂŞ na tej konferencji prasowej.
niech siĂŞ dziewczyna bawi w pracy teÂż nie musi byĂŚ nudno

[ Dodano: Sob Gru 16, 2006 3:24 pm ]
Mam caps Jak Asia przepycha siĂŞ Âżeby cokolwiek usÂłyszeĂŚ.
Jest sÂłabo widoczna wiĂŞc trzeba siĂŞ przyjrzeĂŚ

Ci mniejsi dziennikarze zdecydowanie majÂą ciĂŞÂżej niÂż ci wieksi ,popatrzcie jak ta bidula siĂŞ mĂŞczy

Obrazek
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

jedyna pistacjowa prezenterka w TVN24 :D 8)

teÂż widziaÂłem to zamieszanie z ZytÂą.Krynia prawie za tÂłumem reporterĂłw,nie miaÂła wiĂŞkszych szans za zadanie pytaĂą.myÂślaÂłem,Âże oni jÂą zgniotÂą! :shock:
ciekawe do kogo siĂŞ uÂśmiechaÂła na konferencji prasowej :mhm: :devil:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Kokietka z tej KryĂąki :hmm: :hmm:
Przez ca³¹ konferencjê do kogoœ siê tam uœmiecha³a :stop: :stop:
Pewnie Asia Âłamie serca chopakom a potem ich porzuca .Ten proceder udaÂło mi siĂŞ uchwyciĂŚ tylko na jednym capsie ale zapewniam Âże kokietowaÂła tam kogoÂś caÂły czas :spiewa: :spiewa:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

dobra,przyznajĂŞ siĂŞ,specjalnie tam przyszedÂłem jÂą zdekoncentrowaĂŚ :devil:

ciekawe kto to byÂł ten powĂłd jej zalotnych uÂśmieszkĂłw,ÂŁyÂżwiĂąski odpada!
moÂże ma tam jakiegoÂś dobrego kolegĂŞ wÂśrĂłd reporterĂłw..a moÂże sytuacyjnie to wszystko tak wyszÂło. :hmm:

ciekawe co bêdzie w przysz³ym tyg.!Dn¯ :tanczy: ja myœlê,¿e te anomalie nie oka¿¹ siê anomaliami i Krynia zostanie na sta³e w Dn¯ i poprowadzi oczywiœcie z ... :szalony:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

MoÂże szczerzyÂła zÂąbki do ktĂłregoÂś z operatorĂłw :mhm: :mhm:
Asia ma podzielnÂą uwagĂŞ gdyÂż sÂłuchaÂła tego co opowiadali platformiacy i jednoczeÂśnie z kimÂś flirtowaÂła -niegrzeczna dziewczynka
Aveo pisaÂłeÂś e-maila do Kryni .Ja napisaÂłem w ÂśrodĂŞ z gratulacjami z okazji debiutu i dzisiaj z okazji ÂświÂąt-odpowiedzi brak .Albo takim burakom jak ja siĂŞ nie odpowiada albo za maÂło czasu miaÂła zeby odczytac albo Alchemik sprzedaÂł nam trefny adres i niepotrzebnie strzĂŞpiÂłem sobie jĂŞzyk-bardziej palce niz jezyk
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:Aveo pisaÂłeÂś e-maila do Kryni .Ja napisaÂłem w ÂśrodĂŞ z gratulacjami z okazji debiutu
jeszcze nie,ale mocno postanowi³em napisaÌ do mojej ulubionej reporterki-prezenterki i prezenterki :szalony: w pi¹tek najpóŸniej.wymyœlam trzynastozg³oskowca :lol: d¿o³k :D ja dok³adnie wszystko analizujê,a¿ za bardzo... :/
oczywiÂście gratulacje obowiÂązkowo,bo to niepowtarzalne wydarzenie :szalony:
Adamie,jest kilka wersji,mo¿esz nie dostaÌ odpowiedzi tak szybko,albo w ogóle nie dostaÌ.Krynia ma du¿o pracy,a teraz œwiêta..Trzeba wzi¹Ì pod uwagê i te opcjê,ale nie odrzucaÌ jednoczeœniej tej,¿e nie odpowie ;) w wigiliê kiedy bêdzie lecia³a spadaj¹ca gwiazda,wypowiem ¿yczenie :)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ODPOWIEDZ