Moderator: Łukasz
No wiĂŞc:Greg Haus pisze:Wiesz TVN jak juz cos robi to robi konkretnie - a robienie koncertu w tv dla maÂłej widowni ( bo wiĂŞkszoÂśc w tym czsie baluje) jest nieopÂłacalne... Jedyna moÂżliwoÂśc to pokazani koncertu organizowanego przez jakies miasto... Z tego co wiem to TVP2 znĂłw chyba bedzie pokazywac koncert z WrocÂławia wiec tvn mogÂłoby zrobic np. z Krakowa - choc nie wiedze wiekszego sensu w tym.
Greg Haus pisze:No to czyli polsat sie postaraÂł, a z tvn jak zwykle sylwester sobie odpuÂściÂł...
Memory pisze:jeju widze ju¿ któryœ raz z ¿edu te same reklamy ,,g³upi i g³upszy", ,,jack frost" , ,,masz wiadomoœÌ" okropnoœÌ ci¹gle to samo w dodatku ju¿ powtarzaj¹ odcinki super niania i dziœ jest ostatni odcinek kryminalnych, i pewnie hela i niania te¿ zaraz siê skoùczy i bêdzie lecia³o wszystko od pocz¹tku bez sensu mogli bo raz sobie popatrzec na jakieœ forum <najlepiej na to> i przeczytaÌ , ze ludzie chc¹ czegoœ nowego a nie ci¹gle to samo
PS: mam tylko nadzieje , Âże bĂŞdÂą nam gwiazdy tvn zyczyĂŚ wesoÂłych ÂświÂąt bo popieram to byÂło swietne
Niestety nie baluje w tym roku nigdzie ( choc mogÂłem )portalek pisze:To, Âże ty balujesz nei znaczy Âże wszyscy balujÂą
tomas40 pisze:..bo stacja WalterĂłw odpuszcza nie tylko sylwestra ,ale robi to przez caÂły rok.
Spójrz na propozycje programowe stacyjki od stycznia ;->>>niekoùcz¹cy siê serial powtórek czas zacz¹Ì<< i oni dbaj¹ o widza.
Chyba "od zawsze" jest tak, Âże komercyjne stacje w okresie zimy i lata "majÂą" sezon powtĂłrkowy, pytanie czemu? OdpowiedÂź jest prosta: reklamodawcy mniej chĂŞtnie kupujÂą reklamy w tym czasie, ceny spotĂłw znacznie spadajÂą, w ramĂłwkĂŞ inwestowaĂŚ wiĂŞc nie warto.tomas40 pisze:..bo stacja WalterĂłw odpuszcza nie tylko sylwestra ,ale robi to przez caÂły rok.
Spójrz na propozycje programowe stacyjki od stycznia ;->>>niekoùcz¹cy siê serial powtórek czas zacz¹Ì<< i oni dbaj¹ o widza.
.. przecieÂż "Sopot Festival: DzieĂą WspomnieĂą" TVN pokaÂże w sylwestrowy wieczĂłr o 22:55. OdnoÂśnie tego, Âże telewizja WalterĂłw "znowu" siĂŞ nie postaraÂła: nie widzĂŞ sensu by kaÂżdy ogĂłlnopolski kanaÂł przygotowywaÂł swĂłj specjalny program, koncert. Jestem przekonany, Âże oglÂądajÂący - pewnie z przyzwyczajenia - wybiorÂą TVPportalek pisze:Widownia w Sylwestra jest taka jak i w inne soboty czy niedziele, a koncert mĂłgÂłby byĂŚ potem z 4 razy powtĂłrzony, niektĂłre dziaÂłania TVN mnie dziwiÂą, np powtarzanie Sopot Festival o 8 rano chyba w ÂświĂŞta, zamiast daĂŚ to wÂłaÂśnie np. w sylwestra.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość