Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

A i Poradek ma byÌ emitowany od 5.30, czyli o pó³ godziny wczeœniej.
Jak dla mnie to zabĂłjcza informacja :hmm: Dla prowadzÂących domyÂślam siĂŞ, Âże rĂłwnieÂż :devil: Faktycznie zastanawiajÂące, czy Anita zostanie w Poradku, przez te czĂŞste wyjazdy to moÂże byĂŚ dla niej problematyczne :> Jedno jest pewne - bĂŞdĂŞ musiaÂł odkodowaĂŚ tvn :/ No trudno, perspektywa ''nowego'' bardzo mnie cieszy.
Poradek, myœlê, ¿e prowadz¹cy zostan¹, ale to znowu¿ oznacza, ¿e jak Anita wyjedzie, to wspó³prowadz¹cy dany program od poniedzia³ku do pi¹tku bêdzie non stop w pracy. No zobaczymy, mo¿e z DP zrezygnuj¹ :rydzyk:

Nie waÂżne :D
Z nowoÂści, jakie przynosi ÂŻW wynika, Âże Anita i Patrycja na zmianĂŞ poprowadzÂą w TVN24 nowy program ,,Prosto z Polski'' emitowany bĂŞdzie o 17.10 pon.-pt. :D
Anita w nowym programie :P Wspaniale :D Ciekawe, jak bĂŞdzie wyglÂądaÂł, z jakiego studia bĂŞdzie nadawany? :o
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
redix
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: redix »

Z nowoÂści, jakie przynosi ÂŻW wynika, Âże Anita i Patrycja na zmianĂŞ poprowadzÂą w TVN24 nowy program ,,Prosto z Polski'' emitowany bĂŞdzie o 17.10 pon.-pt.
NO SUPER :brawa: tak zmiana mnie cieszy a FP nadal bĂŞdÂą prowadziĂŚ na zmianĂŞ Anita i Patrycja czy ktoÂś moÂże inny :?:
jasne...
proponujê odrazu Poranek przenieœÌ na 3.00 :P
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Black Jack '62 pisze:
Jak dla mnie to zabĂłjcza informacja :hmm: Dla prowadzÂących domyÂślam siĂŞ, Âże rĂłwnieÂż :devil:
Poranek bĂŞdzie teÂż w soboty i niedziele. :devil: Od 7:00 do 10:00. :devil:
Faktycznie zastanawiaj¹ce, czy Anita zostanie w Poradku, przez te czêste wyjazdy to mo¿e byÌ dla niej problematyczne :>Poradek, myœlê, ¿e prowadz¹cy zostan¹, ale to znowu¿ oznacza, ¿e jak Anita wyjedzie, to wspó³prowadz¹cy dany program od poniedzia³ku do pi¹tku bêdzie non stop w pracy. No zobaczymy, mo¿e z DP zrezygnuj¹ :rydzyk:
"Damy Pik" w styczniowej ramĂłwce TVN24 nie ma, a co to oznacza moÂżemy siĂŞ tylko domyÂślaĂŚ. :D

A wiĂŞcej wieÂści w
TVN.tivi.pl
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

A tu Ci nowoÂści przybyÂło. :hyh:
Funkyrella pisze:A i Poradek ma byÌ emitowany od 5.30, czyli o pó³ godziny wczeœniej.
Czyli jeœli dobrze liczê to przez ostatnie pó³tora roku Poradek przesun¹³ swój pocz¹tek ju¿ o godzinê. Czyli, jeœli utrzyma to tempo to w 2009 bêdzie siê zaczyna³ o 3:30, a w 2012 o 1:30. :lol: Ju¿ siê cieszê. Teraz jeœli uda mi siê kiedyœ ogl¹dn¹Ì Poradek live bez zaœniêcia to bêdzie œwiêto narodowe.
tvn.tivi.pl pisze:O 7:40 widzowie zobaczÂą „PrzeglÂąd prasy naukowej”, natomiast o 8:40 „PrzeglÂąd prasy zagranicznej”. OprĂłcz zwykÂłych przeglÂądĂłw prasy, prowadzÂący zajrzÂą teÂż w weekendy do prasy kolorowej.
Nie mogê sobie tego wyobraziÌ. :lol: :lol: :lol: Anita czytaj¹ca np. Poradnik Domowy(jeœli to jeszcze jest), a w nim "przepis na babkê œwi¹teczn¹. Albo artyku³ nt. tego, ¿e z ka¿d¹ godzin¹ na œwiecie umiera jeden unikalny rodzaj pokrzywy. Gorzej jak póŸniej dodadz¹ jeszcze "Przegl¹d prasy specjalistycznej" i Krzysiu Górlicki na koniec serwisu powie nam "A ju¿ za chwile Anita Werner powie nam jak naprawiÌ bramê gara¿ow¹. :lol: :lol: :lol:
Ciekawe jaka bêdzie ogl¹dalnoœÌ weekend'owego Poradka przy konkurencji z DDtvn.
Funkyrella pisze:Z nowoÂści, jakie przynosi ÂŻW wynika, Âże Anita i Patrycja na zmianĂŞ poprowadzÂą w TVN24 nowy program ,,Prosto z Polski'' emitowany bĂŞdzie o 17.10 pon.-pt. :D
tvn.tivi.pl pisze:Program „Prosto z Polski” nadawany bĂŞdzie codziennie o 17:10, poprowadzÂą go na zmianĂŞ Anita Werner i Patrycja Redo. – W ciÂągu 20 minut przedstawimy kilka materia³ów pokazujÂących codziennÂą rzeczywistoœÌ PolakĂłw. Ich ciekawe historie, powaÂżne problemy, a czasem zabawne zdarzenia czy sytuacje – dodaje dla „ÂŻW” Lidia ZagĂłrska, przedstawicielka biura prasowego TVN.
Zapowiada siê interesuj¹co, mam nadziejê, ¿e rola prowadz¹cych nie ograniczy siê tylko do zapowiadania materia³ów i, ¿e w konwencji programu znalaz³a siê jakaœ rozmowa z goœciem. :D
tvn.tivi.pl pisze:W styczniowej ramĂłwce nie przewidziano „Damy Pik” Anity Werner.
Mam nadziejê, ¿e prze³o¿y siê to na zagêszczenie kó³eczek w kalendarzyku Black'a. :D
A swojÂą drogÂą ÂżaÂłuje, Âże nie bĂŞdzie nam dane zobaczyĂŚ w DP ÂŻelaznej Damy czy Condoleezzy Rice. ;(

Nie pozostaje nic innego, jak przetrwaĂŚ ÂświĂŞta i Nowy Rok i zobaczyĂŚ co z tego wyniknie. :D
Zdaje mi siĂŞ, Âże moÂżemy ujrzeĂŚ w Poradku 3-go prowadzÂącego, bo nie wyobraÂżam sobie tego w obecnym ksztaÂłcie. PrzykÂładowo Patrycja redo jest chora, wtedy Anita musi prowadziĂŚ flash'a i 'Prosto z Polski' caÂły tydzieĂą, wtedy robocop siedziaÂłby w Poradku caÂły tydzieĂą prawie. I trudno byÂłoby wrĂłciĂŚ potem do normalnego porzÂądku. Nie ma co gdybaĂŚ, poÂżyjemy-zobaczymy.

PS. Fajna fotka w newsie
Obrazek
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:o Ale tu duÂżo interesujÂących i jednoczeÂśnie dajÂących do myÂślenia newsĂłw :mhm:
WidzieliÂście w zajawce DP, jak VondraĂŚkova uczyÂła AnitĂŞ taĂączyĂŚ :D nieÂźle jej szÂło :tanczy: zresztÂą wiadomo nie od dzisiaj, Âże Anita Âświetnie taĂączy ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Moim skromnym zdaniem wcale to stepowanie tak dobrze jej nie szÂło :devil:
Marcin pisze:
Poranek bĂŞdzie teÂż w soboty i niedziele. :devil: Od 7:00 do 10:00. :devil:
Poprowadzi go JarosÂław KuÂźniar :devil: On mnie nie przymusi do wczesnego wstawania w weekendy :tanczy:
"Damy Pik" w styczniowej ramĂłwce TVN24 nie ma, a co to oznacza moÂżemy siĂŞ tylko domyÂślaĂŚ. :D
To najwspanialsza wiadomoœÌ od czasu ... nawet nie wiem od jakiego czasu :lol:
Wiem, Âże Anicie bĂŞdzie Âżal tego programu, tak duÂżo i pozytywnie o nim opowiada caÂły czas np. w ÂŻyciu Warszawy, ale moim zdaniem, w kraju jest nam bardziej potrzebna :)
Tylko nie wiem, czy tak siê faktycznie stanie, poniewa¿ (przymykaj¹c oko tymczasowo na czêst¹ absurdalnoœÌ tvn24 ;) reklamowana DP jest doœÌ intensywnie, a Anita we wczorajszym wywiadzie dla ¯W bardzo du¿o miejsca poœwiêci³a na wypowiadanie siê o DP :roll:
Anita czytajÂąca np. Poradnik Domowy
To bĂŞdzie aÂż tak Âźle? :hyh:
michaek pisze:]A swojÂą drogÂą ÂżaÂłuje, Âże nie bĂŞdzie nam dane zobaczyĂŚ w DP ÂŻelaznej Damy czy Condoleezzy Rice.
Z Condi by³oby bez sensu. O niej trzeba by nakrêciÌ serial, w pó³godzinnym programie nikt, nawet Anita - specjalistka od streszczania, nie da³aby rady przedstawiÌ wszystkich kontrowersji skupionych wokó³ tej osoby :nie:

P.S.[ ÂŚ.+P. ''Dama Pik''] - brzmi nieÂźle :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Moim skromnym zdaniem wcale to stepowanie tak dobrze jej nie szÂło :devil:
:> Ekspert od taĂąca siĂŞ znalazÂł :devil: A ja nadal bĂŞdĂŞ siĂŞ upieraĂŚ, Âże caÂłkiem nieÂźle jej szÂło :tanczy:
Zgadzam siĂŞ :devil:
:mhm: A moÂże przestajÂą nagrywaĂŚ ten program bo :rozglada: damy siĂŞ wyczerpaÂły :devil:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

PatrzÂąc na ostatniÂą bohaterkĂŞ, takie wÂłaÂśnie wnioski siĂŞ nasuwajÂą ;) Przynajmniej w kontekÂście europejskich dam :) Bo na Âświatowe daremno czekaliÂśmy :/
Black Jack '62 pisze:Poprowadzi go JarosÂław KuÂźniar :devil: On mnie nie przymusi do wczesnego wstawania w weekendy :tanczy:
Ale pewna reporterka tak :spiewa:
Anita we wczorajszym wywiadzie dla ÂŻW bardzo duÂżo miejsca poÂświĂŞciÂła na wypowiadanie siĂŞ o DP :roll:
BÂądÂź co bÂądÂź, zwiedziÂła sobie kawaÂł........... Europy :D
TĂŞskniÂła za ,,reporterkÂą'', chciaÂła wyrwaĂŚ siĂŞ ze studia, udaÂło jej siĂŞ ;)
JuÂż mam w uszach pieÂśni ÂżaÂłobne ;)
:> Ekspert od taĂąca siĂŞ znalazÂł :devil: A ja nadal bĂŞdĂŞ siĂŞ upieraĂŚ, Âże caÂłkiem nieÂźle jej szÂło :tanczy:
Ja wypowiem siĂŞ dopiero....... no moÂże po obejrzeniu caÂłego odcinka, bo w zajawce nie widziaÂłam ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
Black Jack '62 pisze:Moim skromnym zdaniem wcale to stepowanie tak dobrze jej nie szÂło :devil:
ZostanĂŞ jednak przy swoim zdaniu :D
JuÂż mam w uszach pieÂśni ÂżaÂłobne
Gorzej jak to bĂŞdzie tylko ÂśmierĂŚ kliniczna :devil:

TrochĂŞ zalegloÂści :D
http://tbsp.nazwa.pl/tbsp/index.php?opt ... iew&id=103

Prawna kobiecoœÌ
Studenckie Ko³o Naukowe "Forum Badaù ONZ", dzia³aj¹ce przy Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Gdaùskiego ma zaszczyt zaprosiÌ Paùstwa na ogólnopolsk¹, medialn¹ konferencjê naukow¹ pt. "Prawna kobiecoœÌ" w pe³ni poœwiecon¹ prawom kobiet, która odbêdzie siê w dniach 14-15 grudnia 2006r. na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Gdaùskiego.
SwojÂą obecnosĂŚ podczas konferencji potwierdzili m.in. dziekan WydziaÂłu Prawa i Administracji UG prof. JarosÂław Warylewski, Rzecznik Praw Obywatelskich dr Janusz Kochanowski, premier Izbaela Jaruga-Nowacka, minister Magdalena ÂŚroda, minister Joanna Kluzik - Rozstkowska, ponadto Anita Werner, Kazimiera Szczuka oraz inne przedstawicielki Âśrodowisk kobiecych.
Serdecznie zapraszamy na oficjalnÂą stronĂŞ Konferencji : http://www.onz.l.pl/newsite/index.php?site=konferencje
Ale towarzycho :lol2: Z tym, Âże juÂż na tej oficjalnej stronie nie ma sÂłowa o Anicie :D Wtedy byÂła w pracy, wiĂŞc moÂże odpuÂściÂła sobie tĂŞ konferencjĂŞ :devil:

"Przesun¹Ì horyzont" - promocja ksi¹¿ki Martyny Wojciechowskiej, .12.2006r
Obrazek Obrazek Obrazek :buzi:

A dzisiejszy Flash jak zwykle szybki :D
Ostatnio zmieniony poniedziałek 18 gru 2006, 17:59 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Black, Dama Pik jednak zostaje. Na pewno bĂŞdÂą odcinki premierowe w ostatniÂą sobotĂŞ miesiÂąca, nie wiem natomiast co z zajawkami.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Acha :( Czyli jednak nie myli³em siê zauwa¿aj¹c, ¿e zbyt czêsto reklamuj¹ DP, by j¹ zdj¹Ì ;)

Szkoda zatem zajawek :devil:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:roll: Och, nasza radoœÌ by³a przedwczesna :?
Funckyrella pisze:
Black Jack '62 pisze:Poprowadzi go JarosÂław KuÂźniar :devil: On mnie nie przymusi do wczesnego wstawania w weekendy :tanczy:
Ale pewna reporterka tak :spiewa:
ZÂłoÂżyÂł takÂą deklaracjĂŞ :mhm: CzyÂżby nie spodziewaÂł siĂŞ relacji swojej bogini w weekendowych porankach ;)
Black Jack '62 pisze:A dzisiejszy Flash jak zwykle szybki :D
CoÂś Ty :) naprawdĂŞ ;) OglÂądajÂąc flasha zawsze czujĂŞ siĂŞ jakbym oglÂądaÂła wyÂścigi nascarĂłw :lol:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Black Jack '62 pisze:Gorzej jak to bĂŞdzie tylko ÂśmierĂŚ kliniczna :devil:
No trudno, ale ÂżyliÂśmy dwa dni w piĂŞknej ÂżaÂłobie :devil:
Prawna kobiecoœÌ (...)
premier Izbaela Jaruga-Nowacka, minister Magdalena ÂŚroda, minister Joanna Kluzik - Rozstkowska, ponadto Anita Werner, Kazimiera Szczuka oraz inne przedstawicielki Âśrodowisk kobiecych.
:shock: Anita feministkÂą :> A kiedyÂś mĂłwiÂła w jednym z wywiadĂłw, Âże nie niÂą nie jest :> CzyÂżby coÂś siĂŞ zmieniÂło?
"Przesun¹Ì horyzont" - promocja ksi¹¿ki Martyny Wojciechowskiej, .12.2006r
Fotki jak zwykle urocze :P
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Anita z MartynÂą w wiĂŞkszym formacie :lol2:

ObrazekObrazekObrazek

Czekamy na Flash ;)
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Black - super zdjĂŞcia :tanczy: :tanczy: hmmmm,czyÂżby Anita miaÂła francuski manicure :mhm:
Anita musiaÂła dziÂś byĂŚ we flashu.widziaÂłem jÂą z prawej strony ekranu,przy komputerze :D a jak ta historia siĂŞ zakoĂączyÂła...to juÂż historia inna ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ODPOWIEDZ