Arkadiusz Wierzuk
Moderator: Łukasz
PrzejĂŞzyczenia przytrafjajÂą siĂŞ wszystkim naprzykÂład moja ulubienica Krynia caÂły czas wali takie gafy i nikt z tego tragedji nie robi :hmm: :hmm:
JĂŞzyk polski jest pogmatfany i trudno jest wypowiadaĂŚ siĂŞ bez pomyÂłek.Prof. Miodek opowiadaÂł kiedyÂś Âże jemu teÂż siĂŞ przytrafia pomyliĂŚ.
WaÂżne aby umieĂŚ siĂŞ z tego ÂśmiaĂŚ :devil: :devil: :devil:
JĂŞzyk polski jest pogmatfany i trudno jest wypowiadaĂŚ siĂŞ bez pomyÂłek.Prof. Miodek opowiadaÂł kiedyÂś Âże jemu teÂż siĂŞ przytrafia pomyliĂŚ.
WaÂżne aby umieĂŚ siĂŞ z tego ÂśmiaĂŚ :devil: :devil: :devil:
To nie pierwszy wypad Arka za naszÂą zachodniÂą granicĂŞ
JeÂśli dobrze pamiĂŞtam Arek byÂł na ÂŚwiatowych Dniach MÂłodzieÂży w Kolonii
Nie, to raczej bardzo dobrze pamiĂŞtam i miÂło wspominam
Ale, jeÂśli dobrze pamiĂŞtam, wczeÂśniej teÂż zdarzaÂły mu siĂŞ relacje z Niemiec, ale nie pamiĂŞtam przy jakich okazjach :mhm:
Tak czuÂłam, Âże jeÂśli pan prezydent nie obrazi siĂŞ za te zwei Kartoffelen, to bĂŞdziemy Arka mogli podziwiaĂŚ w relacjach ze spotkania przywĂłdcĂłw paĂąstw TrĂłjkÂąta Weimarskiego - na razie jest dobrze

Tak czuÂłam, Âże jeÂśli pan prezydent nie obrazi siĂŞ za te zwei Kartoffelen, to bĂŞdziemy Arka mogli podziwiaĂŚ w relacjach ze spotkania przywĂłdcĂłw paĂąstw TrĂłjkÂąta Weimarskiego - na razie jest dobrze

Mówić, mówić, mówić... dużo, sensownie i długo 

AruÂś byÂł kiedyÂś korespondentem tvn24adam pisze:No i Arka wygnano do Niemiec na spotkanie trĂłjkata waimarskiego.
:brawa: :brawa:
CzyÂżby Arka szykowano na korespondenta zagranicznego :mhm: :mhm:
No i to teÂż jest jakiÂś awans :mhm:

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

-
- Fan Forum
Wyrazy ubolewania? Dlaczego? PrzecieÂż kaÂżdy nawet niewdziĂŞczny do omawiania temat dla dziennikarza z krwi i koÂści, to prawdziwe wyzwanie bojowe. W kontekÂście WszechpolakĂłw bardzo dosÂłownie to zabrzmiaÂło 
Ja nie mam szczĂŞÂścia ostatnio do wychwycenia Arka podczas, gdy ten ma dyÂżur na antenie :/
Wczoraj podobno w magazynie 24 godziny byÂł jego materiaÂł? Nie widziaÂłam :/
Dzisiaj po raz pierwszy widzia³am Arka po piêtnastej, kiedy rozmawia³ z Krzysztofem Bosakiem z LPR. nie wiem, czy by³y jakieœ wczeœniejsze wejœcia? PóŸniej w którymœ z kolejnych serwisów mia³a miejsce kolejna relacja. To tyle.

OczywiÂście tej znajomoÂści nie kwestionujĂŞ, tylko wyraÂżam chĂŞĂŚ usÂłyszenia. MoÂże kiedyÂś jeszcze bĂŞdzie ku temu okazja

Ja nie mam szczĂŞÂścia ostatnio do wychwycenia Arka podczas, gdy ten ma dyÂżur na antenie :/
Wczoraj podobno w magazynie 24 godziny byÂł jego materiaÂł? Nie widziaÂłam :/
Dzisiaj po raz pierwszy widzia³am Arka po piêtnastej, kiedy rozmawia³ z Krzysztofem Bosakiem z LPR. nie wiem, czy by³y jakieœ wczeœniejsze wejœcia? PóŸniej w którymœ z kolejnych serwisów mia³a miejsce kolejna relacja. To tyle.
Szkoda, Âże nie pochwaliÂł siĂŞ widzom na wizji znajomoÂściÂą tego jakÂże trudnego dla SÂłowianina jĂŞzykaArek byÂł przez kilka miesiĂŞcy na stypendium w Berlinie. ÂŚwietnie mĂłwi po niemiecku.

OczywiÂście tej znajomoÂści nie kwestionujĂŞ, tylko wyraÂżam chĂŞĂŚ usÂłyszenia. MoÂże kiedyÂś jeszcze bĂŞdzie ku temu okazja

Mówić, mówić, mówić... dużo, sensownie i długo 

Ja widziaÂłam, ale tylko koĂącĂłwkĂŞ komentarz ArkaLois Lane pisze: Wczoraj podobno w magazynie 24 godziny byÂł jego materiaÂł? Nie widziaÂłam :/

Zabawnie wyglÂądaliDzisiaj po raz pierwszy widziaÂłam Arka po piĂŞtnastej, kiedy rozmawiaÂł z Krzysztofem Bosakiem z LPR.

Wczoraj w raporcie wieczornym przypominali to, jak reporterzy tvn24 pracowali w sylwestra i jednoczeÂśnie siĂŞ bawili
ByÂła tam m.in. Anna KalczyĂąska, Jacek PaÂłasiĂąski no i Arek
Sytuacja z Arkiem byÂła najzabawniejsza
On nadawaÂł relacjĂŞ, a wkoÂło niego plÂąsaÂła jakaÂś niewiasta :mhm: on chyba teÂż taĂączyÂł, ale to wyglÂądaÂło teÂż tak jakby prĂłbowaÂł przebiĂŚ siĂŞ przed tĂŞ dziewczynĂŞ, Âżeby mĂłc nadaĂŚ relacjĂŞ
dziewczĂŞ strasznie parÂło na kamerĂŞ
Szkoda, ¿e nie widzia³am tego na ¿ywo :uhh: ciekawa jestem co Arek mówi³, w raporcie nie by³o s³ychaÌ, bo dali jak¹œ muzyczkê :uhh: A mo¿e ktoœ to widzia³, jeœli tak to proszê o szczegó³owy opis, a mo¿e ktoœ ma filmik :rozglada:
:mhm: Ciekawe z jakÂą reakcjÂą, drugiej poÂłowy
spotkaÂł siĂŞ Arek po powrocie do domu z tego sylwestrowego szaleĂąstwa :rozglada:

:mhm: Ciekawe z jakÂą reakcjÂą, drugiej poÂłowy