obieÂżyÂświat pisze:
Alchemik pisze: Black Jack pisze:A có¿ mo¿e byÌ dalej :> Policzek i ...
wykrzyczane z kurwikami w oczach: ''trzymaj rĂŞce przy sobie!!!'' :devil:
Ten bojowy opis w ogĂłle nie pasuje mi do Panny Agatty :nie:
..mĂłgÂłby nam w koĂącu powiedzieĂŚ co go nakierowuje na taki sposĂłb postrzegania Agatki

:devil:
..tylko on z nas tu wszystkich widzi w Agatce bojowniczkĂŞ XenĂŞ
PrzyparliÂście mnie do muru, nie mam innego wyjÂścia jak otworzyĂŚ siĂŞ i wyznaĂŚ choĂŚ odrobinĂŞ prawdy o sobie

WymyÂśliÂłem tĂŞ historiĂŞ naprĂŞdce, Âżeby byÂło zabawnie

Ale przecieÂż nigdy nie napisaÂłem, Âże Agata moim zdaniem jest kobietÂą manifestujÂącÂą temperament dzikuski :devil: MoÂże tak sprĂłbujĂŞ zinterpretowaĂŚ moje wyobraÂżenie o Agatce

PotrzebowaÂłem jakiegoÂś punktu odniesienia, do wysnucia jakiegokolwiek wniosku na temat tego, jaka ona moÂże byĂŚ w realu. ObraÂłem za punkt odniesienia do prĂłby tego odgadniĂŞcia - kolor

JeÂśli miaÂłbym podaĂŚ kolor, z jakim mi siĂŞ kojarzy, to bez wahania podam, Âże jest to kolor brÂązowy

TÂłumaczyĂŚ chyba nie muszĂŞ, dlaczego?

Dodam, ¿e szlachetny br¹zowy naturalny i elegancki, to kolor ludzi mocno st¹paj¹cych po ziemi, realistów, lubi¹cych ³ad i porz¹dek. I za tak¹ te¿ osobê uwa¿am Agatê (zak³adam mo¿liwoœÌ istnienia b³êdu: +/- ... :devil: ) .
No i si³¹ rzeczy, w zderzeniu z moim prostactwem i sproœnym usposobieniem, musia³oby dojœÌ do jakiegoœ ''wybuchu'' :devil: ChoÌ nie jest powiedziane, ¿e takie psoty, jak ta wczeœniejsza z cytatu, dokazywanie, przekomarzanie siê, nie maj¹ prawa przyjemnie siê skoùczyÌ

JeÂśli oczywiÂście uprzednio ''wybuch'' uznamy za coÂś nieprzyjemnego

Ale nad czym my tu w ogĂłle rozprawiamy ... :> Nie zastanawiaÂłem siĂŞ dÂługo, czy Agata faktycznie tak by zareagowaÂła na ten, byÂło nie byÂło, czuÂły gest

JeÂśli o moje zdanie biega, to sam nie wiem :> Wszak Agatka, to dla nas jedna wielka zagadka

SkoncentrujĂŞ siĂŞ wiĂŞc na przypuszczeniach

Z jednej strony mamy tĂŞ AgatĂŞ - powaÂżnÂą, stonowanÂą o anielskim wyrazie twarzy

Z drugiej strony, toÌ to dziennikarka, a jakimi cechami charakteru obdarowane s¹ przedstawicielki tego zawodu wszyscy - myœlê - wiemy, ¿e jest to m.in. walecznoœÌ, szeroko rozumiana

A trzeciej strony, tej najbardziej zagadkowej, czyli prywatnej nie wolno nam na forum publicznym tykaĂŚ :cicho:
panna Agatta nie jest kobietÂą wprawdzie mikrej, lecz szczupÂłej i delikatnej postury
Co z kolei nie oznacza, Âże nie ma wystarczajÂącej iloÂści siÂł, by w dyskusji rozÂłoÂżyĂŚ na Âłopatki

OczywiÂście w sensie stricte merytorycznym

ChoĂŚ nie ukrywam, Âże i na arenie dosÂłownoÂści byÂłoby to zapewne niezmiernie frapujÂące doznanie
Musia³eœ mieÌ stycznoœÌ z iœcie walecznymi kobietami
Bez komentarza na temat kobiet z draÂżliwym usposobieniem :devil:
..jak nam program przypadnie do gustu - bĂŞdÂą w nim materiaÂły Agatki to bĂŞdzie to najpiĂŞkniejszy prezent od tvn24 w nowym roku :jupi:
Ja siĂŞ nie wypowiadam, bo moje marzenia, te w kontekÂście i do tvn24, bardzo rzadko siĂŞ speÂłniajÂą :devil: