Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

aveo pisze:Black - super zdjĂŞcia :tanczy: :tanczy:
No rzeczywiÂście - urocze :)
Anita musiaÂła dziÂś byĂŚ we flashu.
CaÂły tydzieĂą postanowiÂła spĂŞdziĂŚ we Flashu :D A to dobre :lol2: Dla nas to 12 minut przyjemnoÂści, a dla niej ........... hm caÂłodniowe oczekiwanie i przygotowywanie siĂŞ do programu - ciekawe, co lepsze? :D
siedzi tam sobie na tym swoim stanowisku......... :mhm: mo¿e odpisze jak ja do niej wystukam parê œwi¹tecznych s³ów? :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Black - super zdjĂŞcia :tanczy: :tanczy:
TeÂż tak uwaÂżam :lol2:
PrzyjaŸù tych dwu paù jest szalenie intryguj¹ca :lol2:
CaÂły tydzieĂą postanowiÂła spĂŞdziĂŚ we Flashu :D
Prawie zawsze przed ÂświĂŞtami Patrycja idzie na urlop, a Anita ... Anita, kiedy ona w koĂącu zdecyduje siĂŞ na naukĂŞ przygotowywania ÂświÂątecznych potraw :> PrzecieÂż mama wiecznie jej nie bĂŞdzie gotowaĂŚ :neutral:
siedzi tam sobie na tym swoim stanowisku......... :mhm: mo¿e odpisze jak ja do niej wystukam parê œwi¹tecznych s³ów? :D
MiÂłego oczekiwania na odpowiedÂź :devil:
Ale fakt - pisaĂŚ i ÂżyczyĂŚ trzeba :aniol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze:
MiÂłego oczekiwania na odpowiedÂź :devil:
Ale fakt - pisaĂŚ i ÂżyczyĂŚ trzeba :aniol:
Chyba nie znalazÂła czasu na odpisywanie fanom :? Mi jeszcze nie odpisaÂła :mhm: moÂże Âżyczenia jej siĂŞ nie spodobaÂły :hmm: Ale od innych pracownikĂłw tvn24 dostaÂłam juÂż odpowiedÂż :tanczy:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Chyba nie znalazÂła czasu na odpisywanie fanom Mi jeszcze nie odpisaÂła
Pewnie nie umie obsÂługiwaĂŚ poczty elektronicznej, albo zapomniaÂła hasÂła do swojej skrzynki :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Najlepiej byÂło pisaĂŚ na adres Damy Pik :lol2: Dopiero teraz na ten bÂłyskotliwy pomysÂł wpadÂłem :lol2:
PrzecieÂż z tego adresu kiedyÂś mi odpisano :D Co prawda nie Anita, ale w polu nadawca widniaÂło jej imiĂŞ i nazwisko :lol2: Zawsze coÂś :lol2:

A we flashu dziœ kilka wpadek technicznych :devil: Na pocz¹tku dali z³y ozdobnik, póŸniej za wczeœnie pokazali Knapika i jednoczeœnie ozdobnikiem zas³onili Anitê :devil:
A nie sÂłyszaÂłem, czy Anita bĂŞdzie jutro we flashu :>
S¹siad pod³¹cza³ dekoracje œwi¹teczne i potrzebowa³ wy³¹czyÌ pr¹d w ca³ej okolicy akurat o 16.10 :twisted: Magia i urok œwi¹t :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Niestety z przykroÂściÂą stwierdzam, Âże nie tylko Anita nie ma ochoty odpisywaĂŚ - nie rozumiem, dlaczego tak siĂŞ dzieje :roll:
WidziaÂłam jÂą wczoraj podczas przygotowywania Flasha momentami siĂŞ nudziÂła :devil:
W innym momencie bardzo energicznie pisaÂła przy uÂżyciu klawiatury - myÂślaÂłam, Âże moÂże fanom odpisuje - akurat :devil:
Black Jack '62 pisze:A nie sÂłyszaÂłem, czy Anita bĂŞdzie jutro we flashu :>
Jest, siedzi juÂż ;) MoÂże zatem dzisiaj odpisze? :devil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Funckyrella pisze:Niestety z przykroÂściÂą stwierdzam, Âże nie tylko Anita nie ma ochoty odpisywaĂŚ - nie rozumiem, dlaczego tak siĂŞ dzieje :roll:
:mhm: Pewnie bardzo ÂświÂąteczna atmosfera w tvn24 panuje :devil:
Ale dwoje miÂłych ludzi siĂŞ znalazÂło :D Marta Gordziewicz i Krzysiu GĂłrlicki odpowiedzieli na moje Âżyczenia :tanczy:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

DÂżastina pisze:Krzysiu GĂłrlicki odpowiedzieli na moje Âżyczenia :tanczy:
SzczĂŞÂściara! :D A na usprawiedliwienie Anity moÂżna tylko dodaĂŚ, Âże Krzysiu sie o wiele wiele mniej pokazuje (napracuje?) na wizji, wiĂŞc dlatego pewnie ma wiĂŞcej czasu , by odpisaĂŚ.
Funckyrella pisze: WidziaÂłam jÂą wczoraj podczas przygotowywania Flasha momentami siĂŞ nudziÂła

i tu teÂż mozna by zasugerowaĂŚ, ze Anita siĂŞ nie nudziÂła ona po prostu kontemplowaÂła, biÂła siĂŞ z myÂślami -co by tu we Flashu przedstawiĂŚ :D Wszak ponoĂŚ ludzie inteligentni siĂŞ nigdy nie nudzÂą 8) a Anita wyglÂąda na inteligentnÂą babeczkĂŞ!
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Funckyrella pisze:WidziaÂłam jÂą wczoraj podczas przygotowywania Flasha momentami siĂŞ nudziÂła

Anita zastanawiaÂła siĂŞ co i w jaki sposĂłb Tobie odpisaĂŚ.moÂże wymyÂśla trzynastozgÂłoskowiec w 12 xsiĂŞgach,a Ty nie dajesz jej szansy,Âżeby porzÂądnie ÂśredniĂłwkĂŞ powstawiaĂŚ :>
wyglÂąda na to,Âże zobaczymy jÂą wÂśrodku przyszÂłego tygodnia...bo w ÂświĂŞta dyÂżur bĂŞdzie 'niedzielny'... :mhm:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Ale dwoje miÂłych ludzi siĂŞ znalazÂło :D Marta Gordziewicz i Krzysiu GĂłrlicki odpowiedzieli na moje Âżyczenia :tanczy:
no proszê :D Jak ktoœ chce to potrafi znaleŸÌ czas dla spragnionych kontaktu z ludŸmi telewizji fanami :) Wystarczy odrobina chêci, a czas siê znajdzie :D Wiem po sobie ;) ale ja nie jestem gwiazd¹ :devil:
biÂła siĂŞ z myÂślami -co by tu we Flashu przedstawiĂŚ :D
No wÂłaÂśnie - ukÂładaÂła zbiorowe Âżyczenia :D KtĂłre na koniec do nas wszystkich skierowaÂła :)
WiĂŞc juÂż nie mamy na co narzekaĂŚ ;)
bo w ÂświĂŞta dyÂżur bĂŞdzie 'niedzielny'... :mhm:
W pon. i wt. raczej Falsha i poradka nie bĂŞdzie :/

ale za to dziÂś DP z VondraĂŚkowÂą :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:No wÂłaÂśnie - ukÂładaÂła zbiorowe Âżyczenia :D KtĂłre na koniec do nas wszystkich skierowaÂła :)
I one muszÂą nam wystarczyĂŚ :neutral:
ale za to dziÂś DP z VondraĂŚkowÂą :D
WidziaÂł ktoÂś? :D Bo ja dopiero na dziÂś i na dzisiejszÂą powtorkĂŞ liczĂŞ :spiewa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:WidziaÂł ktoÂś? :D Bo ja dopiero na dziÂś i na dzisiejszÂą powtorkĂŞ liczĂŞ :spiewa:
..oto ona :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

O :D DziĂŞki :) Stand up'y jak zwykle najbardziej podobaÂły ;)

Rozmowa bardzo dynamiczna, doœÌ interesuj¹ca ;) Historia z przemytem zajmuj¹ca. Z kampani¹ Kwaœniewskiego równie¿ ;)
OgĂłlnie stwierdzam, Âże VondraĂŚkova raczej jakiegoÂś wiĂŞkszego wpÂływu na losy swojego kraju nie miaÂła :D
No, ale musi wystÂąpiĂŚ w TzG, to promocja potrzebna :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

O DziĂŞki
O :D A ja mam caÂły czas nadziejĂŞ, Âże jeszcze dadzÂą powtĂłrkĂŞ, bo dzisiaj widziaÂłam tylko stepowanie, a wÂłaÂściwie to naukĂŞ stepowania :D Dobre szÂło Anicie :D Najgorzej tylko byÂło oderwaĂŚ siĂŞ od ziemi :lol:

No i Âładny - nowy pÂłaszczyk :) TrochĂŞ tam zdajĂŞ siĂŞ wiaÂło :D
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Podobno w noworocznej ramĂłwce TVN24 nie ma miejsca dla Damy Pik. To znaczy, Âże juÂż nigdy nie zobaczĂŞ Condi. ;( Podobno w ÂświĂŞta ma teraz wolne to mogliby zrobiĂŚ tzw. special Christmas episode i pokazaĂŚ jak Druga Dama spĂŞdza (samotnie) Âświeta.
ODPOWIEDZ