Anita Werner
Moderator: Łukasz
O kurczê, bedê powierzchowna pewnie, ale nie mogê sie oprzeÌ by stwierdziÌ, ¿e jeszcze dawno Anita tak œlicznie nie wygl¹da³a jak na tych capsach. Czekam na powtórkê tej¿e DP nie tylko ze wzglêdy na aparycjê prowadz¹cej, ale dlatego, ¿e przepadam za formu³¹ programu i za Vondrackov¹!
WstajĂŞ dzisiaj rano, a prawdĂŞ mĂłwiÂąc to juÂż nie rano z wszelakimi skutkami ÂświÂąt.
Z przyzwyczajeni w³¹czam TVN24, ju¿ jak mi siê plazma rozgrzewa³a spostrzeg³em siê, ¿e nie ma po co sprawdzac, bo Poranka i tak nie ma. Jeszcze na pó³ przytomny w serwisie o 9 ujrza³em jednak... Anitê :o
Wygl¹d pominê, bo jak to mój tatuœ z przemi³¹ z³oœliwoœci¹ okreœli³, ¿e "widzia³ Anitkê ju¿ w lepszym stanie".
Przewalone tak siedzieĂŚ w ÂświĂŞta w pracy, ale przynajmniej Jacka PaÂłasiĂąskiego wysÂłali do WÂłoch to Anita miaÂła z kim sobie miÂło porozmawiaĂŚ. Oj bĂŞdzie miaÂł Pan Jacek problemy z ÂżonÂą po powrocie.
Tak mi³o sobie rozmawiali o tym, kiedy ostatnio by³ œnieg w Rzymie, a póŸniej przezbywali siê, gdzie jest cieplej, a gdzie s³oneczniej.
W pogodzie teÂż miÂło z Wasilewskim.
Czekamy na dalsza czêœÌ.

Wygl¹d pominê, bo jak to mój tatuœ z przemi³¹ z³oœliwoœci¹ okreœli³, ¿e "widzia³ Anitkê ju¿ w lepszym stanie".

Przewalone tak siedzieĂŚ w ÂświĂŞta w pracy, ale przynajmniej Jacka PaÂłasiĂąskiego wysÂłali do WÂłoch to Anita miaÂła z kim sobie miÂło porozmawiaĂŚ. Oj bĂŞdzie miaÂł Pan Jacek problemy z ÂżonÂą po powrocie.

W pogodzie teÂż miÂło z Wasilewskim.

Czekamy na dalsza czêœÌ.

Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
-
- Fan Forum
ZupeÂłnie nieÂświadomie zbojkotowaÂłem przedwczorajszy dyÂżur Anity :hmm: A ona przecieÂż tak rzadko wystĂŞpuje w roli prowadzÂącej serwisy
Gotowa pomyÂśleĂŚ, Âże to zemsta z mojej strony, za brak odzewu z jej strony na ÂświÂąteczne Âżyczenia :devil:
Ale ja nawet przez sekundê przez ostatnie 2 doby nie mia³em w³¹czonej tvn24 :uhh:
Ciekawe, czy Anita czuÂła siĂŞ samotna? Czy bardzo jej mnie brakowaÂło?
[ Dodano: Sro Gru 27, 2006 11:20 am ]
Odpowiedzi na te pytania raczej nie poznam :devil: wiêc skupiê siê wy³¹cznie na teraŸniejszoœci
Bowiem Anita siedzi juÂż na swoim flashowym stanowisku, a to moÂże oznaczaĂŚ jedno: pojawi siĂŞ dziÂś we Flashu
[ Dodano: Sro Gru 27, 2006 5:19 pm ]
I byÂła
W pasiastej marynarze :szalony:
Nie zaprosiÂła na jutro, wiĂŞc gotujemy siĂŞ na Poradek :tanczy:

Gotowa pomyÂśleĂŚ, Âże to zemsta z mojej strony, za brak odzewu z jej strony na ÂświÂąteczne Âżyczenia :devil:
Ale ja nawet przez sekundê przez ostatnie 2 doby nie mia³em w³¹czonej tvn24 :uhh:
Ciekawe, czy Anita czuÂła siĂŞ samotna? Czy bardzo jej mnie brakowaÂło?

[ Dodano: Sro Gru 27, 2006 11:20 am ]
Odpowiedzi na te pytania raczej nie poznam :devil: wiêc skupiê siê wy³¹cznie na teraŸniejszoœci

[ Dodano: Sro Gru 27, 2006 5:19 pm ]
I byÂła

Nie zaprosiÂła na jutro, wiĂŞc gotujemy siĂŞ na Poradek :tanczy:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Na pewno bardzo za TobÂą tĂŞskniÂła :devil: Ale cwana z niej bestia :rozglada: w ogĂłle nie daÂła tego po sobie poznaĂŚBlack Jack '62 pisze: Ciekawe, czy Anita czuÂła siĂŞ samotna? Czy bardzo jej mnie brakowaÂło?![]()

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

-
- Fan Forum
PrzecieÂż wiesz, Âże Anita na wizji powÂściÂąga emocjeDÂżastina pisze:Na pewno bardzo za TobÂą tĂŞskniÂła :devil: Ale cwana z niej bestia :rozglada: w ogĂłle nie daÂła tego po sobie poznaĂŚ![]()

AleÂż dzisiaj drastycznie zaspaÂłem :hmm:
Obudzi³em siê dopiero o 6.20 :/ Min¹³ mnie w zwi¹zku z tym spacer wzd³u¿ re¿yserki i pierwszy przegl¹d prasy na stoj¹co

No, ale te póŸniejsze by³y œwietn¹ form¹ rekompensaty, zw³aszcza, ¿e by³o ich jak zwykle mnóstwo. Anita cytowa³a te powa¿ne i mniej powa¿ne dzienniki.
A w rozmowach Anita musiaÂła dziÂś wykazaĂŚ siĂŞ znajomoÂściÂą polityki energetycznej Europy, w znacznym stopniu Polski, oczywiÂście

Spotka³a siê twarz¹ w twarz dziœ wy³¹cznie z ... kolegami z innych redakcji tvn24: Ryczel, Kowalski, Skórzyùski, ale ¿adne z tych spotkaù nie ucieszy³o jej jak to z Jackiem Pa³asiùskim, tyle, ¿e to dziœ wyj¹tkowe, bo Jacek nie sta³ przy Anicie, poniewa¿ by³ Rzymie, ale rozmowa równie serdeczna, tzn. jak zwykle

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Stały bywalec
Szkoda, Âże dzisiaj jej nie byÂło :/ Wstajesz wczeÂśnie i ........... nie widzisz w telewizji tej osoby, ktĂłrÂą by siĂŞ chciaÂło zobaczyĂŚ :/ Ani Anity, ani PawÂła, ani Agaty - pech :/
Ale za to w Wigiliê, chwilê po tym, jak wysz³am z netu, jeszcze przed pó³noc¹ widzia³am powtórkê DP
Fajny odcinek nawet wyszedÂł, taki Âżwawy, taneczny, muzyczny :szalony: ZupeÂłnie jak nie dla TVN24 robiony
Nic nie pisaliÂście, Âże Anita trochĂŞ teÂż podÂśpiewywaÂła sobie pod nosem 
Fajny ma gÂłos jak Âśpiewa
Taki delikatniejszy jakby :>
W DP nie brakÂło teÂż akcentĂłw politycznych, jak ten z czasĂłw komuny, czy teÂż wpadka z kampaniÂą KawaÂśniewskiego. Nie sÂądziÂłam, Âże Vondrackowa to taka interesujÂąca postaĂŚ?
Anita troszczy siĂŞ o naszÂą edukacjĂŞ i dziĂŞki niej poznajemy jednak wiele ciekawych biografii 
Ale za to w Wigiliê, chwilê po tym, jak wysz³am z netu, jeszcze przed pó³noc¹ widzia³am powtórkê DP

Fajny odcinek nawet wyszedÂł, taki Âżwawy, taneczny, muzyczny :szalony: ZupeÂłnie jak nie dla TVN24 robiony

Fajny ma gÂłos jak Âśpiewa

W DP nie brakÂło teÂż akcentĂłw politycznych, jak ten z czasĂłw komuny, czy teÂż wpadka z kampaniÂą KawaÂśniewskiego. Nie sÂądziÂłam, Âże Vondrackowa to taka interesujÂąca postaĂŚ?

Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Fan Forum
Sytuacja siĂŞ odwrĂłciÂła. Teraz Ty wracasz, a oni znikajÂąFunckyrella pisze:Szkoda, Âże dzisiaj jej nie byÂło :/ Wstajesz wczeÂśnie i ........... nie widzisz w telewizji tej osoby, ktĂłrÂą by siĂŞ chciaÂło zobaczyĂŚ :/ Ani Anity, ani PawÂła, ani Agaty - pech :/

Dzisiejsza poradkowa absencja i dla mnie byÂła strasznym ciosem

Czyli jaki z tego wniosek wypÂływa? Anita powinna ÂśpiewajÂąco przedstawiaĂŚ newsy :spiewa:Fajny odcinek nawet wyszedÂł, taki Âżwawy, taneczny, muzyczny :szalony: ZupeÂłnie jak nie dla TVN24 robionyNic nie pisaliÂście, Âże Anita trochĂŞ teÂż podÂśpiewywaÂła sobie pod nosem
Fajny ma gÂłos jak ÂśpiewaTaki delikatniejszy jakby :>
-
- Fan Forum
Cholera, jak j¹ zobaczy³em w RP to a¿ mnie zatka³o - dos³ownie zaniemówi³emMaciekw pisze:NieobecnoœÌ Anity w poranku jest jak najbardziej usprawiedliwiona. Przecie¿ nie da³by rady jednego dnia poprowadziÌ i poranka i raportów o 16:30 i 20:00

PóŸniej dopiero mnie oœwieci³o, ¿e bêdzie jeszcze w RW

Ale nie spodziewaÂłem siĂŞ nawet we Âśnie takich goÂści i takiej tematyki rozmĂłw :devil:
Na poczÂątek jednak serdeczna rozmowa z ''Jankiem'' - nie pamiĂŞtam w tej chwili nazwiska, korespondentem jakiegoÂś radia z USA, o ewentualnej dacie stracenia Husajna :uhh:
PoÂźniej ''Szopka noworoczna'' z udziaÂłem Olgi LipiĂąskiej i Skiby :uhh: Momentami ÂśmiaÂłem siĂŞ do rozpuku, a momentami popadaÂłem w zaÂżenowanie :uhh: Anita chyba teÂż - byÂło to widaĂŚ

W drugiej kolejna rozmowa sylwestrowa ze stylistami: jak¹œ Jagn¹, która wygl¹da³a jak gotycka ikona i jej kompanem Thomasem Wolfem, którego znam, bowiem stylizowa³ on fryzure Anity podczas sesji do Marie Claire, a by³o to pokazane w ''Co za tydzieù''

DziĂŞki Bogu nie zrobiÂł jej wtedy takiej fryzurowej krzywdy jakÂą sobie wyrzÂądziÂł :devil: Bo jak stwierdziÂł: ''Anita pracuje w telewizji, wiĂŞc wielkich zmian nie mogÂą czyniĂŚ''.
Ta rozmowa teÂż chyba AnitĂŞ sporo zdrowia kosztowaÂła, bo tuÂż po niej poÂżegnaÂła siĂŞ sÂłowami: dziĂŞkujĂŞ za wspĂłlnie spĂŞdzony Poranek'' :hahaha: i ÂżyczyÂła SzczĂŞÂśliwego Nowego Roku

-
- Stały bywalec
Ale¿ grafik sobie urozmaici³a :spiewa: Kalendarzyk nie doœÌ, ¿e bêdzie pêka³ w szwach, to jeszcze bardzo kolorowy........ oczywiœcie mam Twój Black na myœli :devil:Black Jack '62 pisze:Cholera, jak j¹ zobaczy³em w RP to a¿ mnie zatka³o - dos³ownie zaniemówi³em![]()
Od wczoraj jeszcze bardziej utwierdzi³am siê w przekonaniu, ¿e najlepiej jest zacz¹Ì zmiany od siebie :devil:W drugiej kolejna rozmowa sylwestrowa ze stylistami: jak¹œ Jagn¹, która wygl¹da³a jak gotycka ikona i jej kompanem Thomasem Wolfem, którego znam, bowiem stylizowa³ on fryzure Anity podczas sesji do Marie Claire, a by³o to pokazane w ''Co za tydzieù''![]()
Black muszĂŞ CiĂŞ uÂświadomiĂŚ, Âże fryzjerzy, czy teÂż styliÂści sami sobie nie robiÂą fryzur :devil:DziĂŞki Bogu nie zrobiÂł jej wtedy takiej fryzurowej krzywdy jakÂą sobie wyrzÂądziÂł :devil:
Ja nic do stylistĂłw nie mam

PamiĂŞtam tĂŞ sesjĂŞ i wywiadzik w ,,CzT'' - bodaj jeden z pierwszych z AnitÂą prywatnie, ktĂłry widziaÂłamBo jak stwierdziÂł: ''Anita pracuje w telewizji, wiĂŞc wielkich zmian nie mogÂą czyniĂŚ''.

A ja byÂłam peÂłna podziwu dla niej, Âże jest w stanie tak bezproblemowo na innÂą godzinĂŞ nadawania siĂŞ przestawiĂŚTa rozmowa teÂż chyba AnitĂŞ sporo zdrowia kosztowaÂła, bo tuÂż po niej poÂżegnaÂła siĂŞ sÂłowami: dziĂŞkujĂŞ za wspĂłlnie spĂŞdzony Poranek'' :hahaha: i ÂżyczyÂła SzczĂŞÂśliwego Nowego Roku

-
- Fan Forum
Kiedy mo¿e zacznê odró¿niaÌ napowrót kolory, to sporz¹dzê to comiesiêczne zestawienieFunckyrella pisze:Ale¿ grafik sobie urozmaici³a :spiewa: Kalendarzyk nie doœÌ, ¿e bêdzie pêka³ w szwach, to jeszcze bardzo kolorowy........ oczywiœcie mam Twój Black na myœli :devil:

Ale stylizujÂą ich inni styliÂści :devil: A ja do tych szczegĂłlnego naboÂżeĂąstwa nie mam :devil:Black muszĂŞ CiĂŞ uÂświadomiĂŚ, Âże fryzjerzy, czy teÂż styliÂści sami sobie nie robiÂą fryzur :devil:
-
- Stały bywalec
A wiêc mog³eœ pos³uchaÌ, kiedy ktoœ Ci radzi³, ¿ebyœ dodatkowo figurami siê w tym zestawieniu pos³u¿y³ :devil: No chyba ¿e i astygmatyzm Ci dolega :devil:Black Jack '62 pisze:Kiedy mo¿e zacznê odró¿niaÌ napowrót kolory, to sporz¹dzê to comiesiêczne zestawienieA sporo nowych siê pojawi :tanczy:
Ale dziwna sprawa mnie zasta³a po w³¹czeniu tv odbiornika :> Anita siedzi na stanowisku :> Myœla³am, ¿e po tak pracowitym grudniu, w którym raczej nie zdo³a³a wyjechaÌ, by krêciÌ DP zniknie na ca³y styczeù :> A tu masz

A dzisiaj chyba teÂż ten nowy program startuje? Ciekawe jak to bĂŞdzie z prowadzeniem, czy Anita bĂŞdzie we Flashu, to Patrycja po 17:10 i na odwrĂłt, czy jak o 16-stej, to i o 17:10?