Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..Funcky - grzeszysz oryginalnoÂściÂą postĂłw :lol: :lol:
..czyÂżby serwery strajkowaÂły :>
..albo przynajmniej na chwilowy bunt mi to wyglÂąda :mhm:
ByÂły, byÂły! Ja pamietam nawet te zeszÂłoroczne.
..ja pamiêtam jak przez mg³ê ¿e z Krakowa nadawa³ Kab³ak.
..ale Poznania nie przypominam sobie :roll:

..jeÂśli w tym roku bĂŞdzie Agatka to nie ruszam siĂŞ na krok z domu :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Wyjdzie na to, Âże goÂłosÂłowna jestem :devil:
Nika pisze: By³y, by³y! Ja pamietam nawet te zesz³oroczne. Ale te relacje s¹ nadawane na nastepny dzieù-1 stycznia, a nie w trakcie samego sylwka, o pó³nocy pamietam, ¿e pokazywali centra,rynki najwiekszych miast Polski jak siê bawi¹ i resztê œwiata, ale bez ¿adnych relacji tylko sam widok :D
JuÂż nic teraz nie kumam :devil: Czyli nie ma reporterĂłw :uhh: , a sÂą same relacje z imprezy :> Reporter, a Âże w tym przypadku czarujemy reporterkĂŞ, to to oznacza, Âże jest ona podczas sylwestrowych relacji zbĂŞdna :mhm:

ZbĂŞdna - Black mnie zbeszta za to sÂłowo :devil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Funckyrella pisze:Wyjdzie na to, Âże goÂłosÂłowna jestem :devil:
Nigdy bym CiĂŞ o to nie podejrzewaÂł :o
Nika pisze: By³y, by³y! Ja pamietam nawet te zesz³oroczne. Ale te relacje s¹ nadawane na nastepny dzieù-1 stycznia, a nie w trakcie samego sylwka, o pó³nocy pamietam, ¿e pokazywali centra,rynki najwiekszych miast Polski jak siê bawi¹ i resztê œwiata, ale bez ¿adnych relacji tylko sam widok :D
To mo¿e warto by³oby siê zab³¹kaÌ gdzieœ w okolicach rynku, ¿eby póŸniej zobaczyÌ siê w telewizji :spiewa:
Funckyrella pisze:Black gorÂączkujesz siĂŞ tak bardzo, a te Twoje Âżyczenia na pewno pÂłynĂŞÂły po Agatce jak woda po kaczce :devil: Nie chciaÂła Ci robiĂŚ przykroÂści i dlatego odpisaÂła, to co napisaÂła ;)
Za to Ty zachowujesz siĂŞ jak najwiĂŞksza okrutnica ;(
JuÂż nic teraz nie kumam :devil: Czyli nie ma reporterĂłw :uhh: , a sÂą same relacje z imprezy :> Reporter, a Âże w tym przypadku czarujemy reporterkĂŞ, to to oznacza, Âże jest ona podczas sylwestrowych relacji zbĂŞdna :mhm:
ReklamujÂą jakiegoÂś ''Sylwestra w tvn24'' po 23'ciej :D I tam majÂą jakieÂś relacje byĂŚ :D
Funckyrella pisze:ZbĂŞdna - Black mnie zbeszta za to sÂłowo :devil:
Ty mnie objĂŞÂłaÂś amnestiÂą to i ja Ciebie :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

By³y, by³y! Ja pamietam nawet te zesz³oroczne. Ale te relacje s¹ nadawane na nastepny dzieù-1 stycznia, a nie w trakcie samego sylwka, o pó³nocy pamietam, ¿e pokazywali centra,rynki najwiekszych miast Polski jak siê bawi¹ i resztê œwiata, ale bez ¿adnych relacji tylko sam widok
Jak to nie by³o reporterów? Sam przecie¿ widzia³em nagranie z sylwestra w tvn24, na którym by³y ³¹czenia, min. z Brydzi¹ i Joasi¹ Komolk¹.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

A ja pamiêtam tak: o pó³nocy puszczali "widoki" na miasta- takie "bez komentarza", a potem ,szczególnie 1 stycznia by³y juz kompletne relacje.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Maciekw pisze: Jak to nie by³o reporterów? Sam przecie¿ widzia³em nagranie z sylwestra w tvn24, na którym by³y ³¹czenia, min. z Brydzi¹ i Joasi¹ Komolk¹.
Czyli, jeÂśli w zeszÂłym roku byÂły AÂśka z Poznania i Brygida z Krakowa, to znaczy, Âże w tym roku bĂŞdÂą jakieÂś inne miasta miaÂły relacje :mhm:
Mam nadziejĂŞ, bo to bĂŞdzie oznaczaÂło, Âże Agatka tego Sylwestrowego dnia bĂŞdzie miaÂła wolne :jupi: :jupi:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Nika pisze:A ja pamiêtam tak: o pó³nocy puszczali "widoki" na miasta- takie "bez komentarza", a potem ,szczególnie 1 stycznia by³y juz kompletne relacje.
..krĂłtko po 12. reporter kÂładÂł siĂŞ spaĂŚ Âżeby nastĂŞpnego dnia byĂŚ wypoczĂŞtym :?: :devil:
Maciekw pisze: Jak to nie by³o reporterów? Sam przecie¿ widzia³em nagranie z sylwestra w tvn24, na którym by³y ³¹czenia, min. z Brydzi¹ i Joasi¹ Komolk¹.
..no wiĂŞc jak byÂło :?: :D
..bo ja zaczynam nic z tego nie rozumieĂŚ :lol2:
..po krĂłtkim zastanowieniu dochodzĂŞ do wniosku Âże byÂły relacje bez i z reporterkami :D
Black Jack '62 pisze:Czyli, jeÂśli w zeszÂłym roku byÂły AÂśka z Poznania i Brygida z Krakowa, to znaczy, Âże w tym roku bĂŞdÂą jakieÂś inne miasta miaÂły relacje :mhm:
Mam nadziejĂŞ, bo to bĂŞdzie oznaczaÂło, Âże Agatka tego Sylwestrowego dnia bĂŞdzie miaÂła wolne :jupi: :jupi:
..Black :>
..zupeÂłnie nie rozumiem dlaczego bĂŞdÂąc fanem cieszysz siĂŞ z tego Âże Agata nie bĂŞdzie pracowaÂła :mhm:
..przecieÂż na co dzieĂą na pewno wystarczajÂąco duÂżo czasu spĂŞdza ze swoimi bliskimi :>
..to niech z nami przynajmniej od ÂświĂŞta bĂŞdzie ;(
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

obieÂżyÂświat pisze:
Nika pisze:A ja pamiêtam tak: o pó³nocy puszczali "widoki" na miasta- takie "bez komentarza", a potem ,szczególnie 1 stycznia by³y juz kompletne relacje.
..krĂłtko po 12. reporter kÂładÂł siĂŞ spaĂŚ Âżeby nastĂŞpnego dnia byĂŚ wypoczĂŞtym :?: :devil:
Ja te¿ jestem szalenie ciekawa jak by³o rok temu, jak bêdzie w tym roku, ale proponujê ju¿ zakoùczyÌ te spekulacje, bo przeci¹Ì je jest w stanie jedynie Agata i to dopiero w momencie swojego pojawienia siê, lub nie, na rynku w Sylwestrow¹ noc :D
Pozostaje mieÌ nadziejê, w rytm s³ów Blacka, który nagle zacz¹³ udawaÌ, ¿e nie jest egoist¹ :> , ¿e Agata sêdzi tego Sylwestra tak, ¿e bêdzie go pamiêta³a do koùca ¿ycia, czyli tak jak sobie go wymarzy³a :)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Ja chyba wiem o co chodzi :) Jak to zwykle bywa, prawda le¿y po œrodku - relacje reporterów by³y przed pó³noc¹ oraz kilka minut po niej, natomiast w momêcie 0 by³y tylko same zdjêcia bez komentarzy.
Czyli, jeÂśli w zeszÂłym roku byÂły AÂśka z Poznania i Brygida z Krakowa, to znaczy, Âże w tym roku bĂŞdÂą jakieÂś inne miasta miaÂły relacje
Brydzia nadawaÂła z Warszawy, nie z Krakowa :) Po drugie, z tego co wiem, to relacje byÂły z Warszawy, Poznania, Krakowa i Katowic.
Relacji z innych, polskich miast nie pamiĂŞtam, choĂŚ nie mogĂŞ wykluczyĂŚ, Âże byÂły takÂże relacje z pomorza. Wiem tylko, Âże na pewno nie byÂło zdjĂŞĂŚ z WrocÂławia.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Maciekw pisze:Ja chyba wiem o co chodzi :) Jak to zwykle bywa, prawda le¿y po œrodku - relacje reporterów by³y przed pó³noc¹ oraz kilka minut po niej, natomiast w momêcie 0 by³y tylko same zdjêcia bez komentarzy.
..aaaa to teraz juÂż kumam :lol:
Czyli, jeÂśli w zeszÂłym roku byÂły AÂśka z Poznania i Brygida z Krakowa, to znaczy, Âże w tym roku bĂŞdÂą jakieÂś inne miasta miaÂły relacje
..no nie wiem nie wiem :spiewa:
..od rana sÂą live'y z Katowic :arrow: ÂŁodzi :arrow: WrocÂławia wiĂŞc inne oÂśrodki byĂŚ moÂże regionalne sÂą przewidziane na wieczĂłr :roll:

[ Dodano: Nie Gru 31, 2006 9:35 am ]
..no sÂłuchajcie :>
..Artur jest teraz i mĂłwi o F16 :roll: :roll:
..znowu jestem w punkcie wyjÂścia :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Wiesz, Âże nic nie wiesz :devil:
Wiem, ¿e ta droga jest trudna - ale wierzê, ¿e mo¿na znaleŸÌ na jej koùcu jakiœ pozytywny blask.
Dziœ obudzi³em siê z przeczuciem, przeœwiadczeniem, a w³aœciwie to ju¿ z nim zasypia³em, ¿e Agatka jednak pojawi siê dziœ podczas Sylwestrowej nocy w tvn24 ;( Zupe³nie nie wiem, sk¹d mi siê to wziê³o :roll: Mo¿e dlatego, ¿e ... sam nie wiem :roll: Na wszelki wypadek zatem trzeba naoliwiÌ Video Recorder, by póŸniej, ju¿ po wyleczeniu sylwestrowego kaca, podleczyÌ siê niebiaùskim widokiem i dŸwiêkiem, rozœwietlanym przez œwiat³o feuerwerk'ów :)
Ech :/ WyobraÂżam sobie, co czuÂła Agatka, kiedy po przebudzeniu wyjrzaÂła za okno i zobaczyÂła drzewa uginajÂące siĂŞ do ziemi od silnie wiejÂącego wiatru :/ Kobitki na ewentualne imprezy, nawet nie majÂą siĂŞ co o fryzurĂŞ staraĂŚ :spiewa: Chyba, Âże uÂżyjÂą z piĂŞĂŚ litrĂłw lakieru do jej utrwalenia :devil: Jak ja tego nie lubiĂŞ :/ A Agatka jeÂśli bĂŞdzie musiaÂła byĂŚ pracy, to mam nadziejĂŞ, Âże skryje siĂŞ w murach miejskiej architektury :neutral:
A moÂże jakaÂś relacja na paralotni? :lol2:
ProszĂŞ mi siĂŞ troszczyĂŚ o to, Âżeby Agatka w samej sukience wieczorowej nie biegaÂła po rynku :>
Pozostaje mieÌ nadziejê, w rytm s³ów Blacka, który nagle zacz¹³ udawaÌ, ¿e nie jest egoist¹ :>
AleÂż jestem egoistÂą, niezmiennie - jeÂśli CiĂŞ to pocieszy. Nie chciaÂłem, Âżeby Agata dziÂś pracowaÂła, poniewaÂż nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł na Âżywo uczestniczyĂŚ w dziele jakie dziÂś ma za zadanie stworzyĂŚ ;(
Mimo to, moi mili - udanej zabawy :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..Black :devil:
..gratulujĂŞ ci :devil: nie wiem co jeszcze :?:
..zazdroszczĂŞ przeczucia :lol:
..z takim przeczuciem mo¿esz co najwy¿ej na ryby sobie pójœÌ i pytaÌ sam siebie: bêd¹ bra³y czy nie bêd¹ :?: :devil:

..Agatki nie byÂło wczoraj na.. bodaj 10000% :]

..sam miaÂłem ogromny problem z przeprowadzeniem 'Âśledztwa' bo moi goÂście i domownicy strasznie marudzili Âżebym przynajmniej w Sylwestra daÂł sobie spokĂłj z tÂą 'nudnÂą' stacjÂą :!:
..nie kryÂłem oburzenia ich sÂłowami :x
..ludzie nie znajÂą siĂŞ na tym co dobre :?

..no wiĂŞc Agatki nie byÂło wczoraj - w ogĂłle chyba Poznania nie byÂło :mhm:
..dopiero dzis Artur o czymÂś tam opowiadaÂł :roll:
..mmam nadziejĂŞ Âże bawiÂła siĂŞ przednio :)

..witam was w nowym roku :D
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

PoznaĂą byÂł, tak bliÂżej 2 w nocy. Arturo miaÂł podobno jedno albo dwa wejÂścia.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obie¿yœwiat b³agam :rydzyk: wy³¹cz te feuerwerk'i - rozsadzaj¹ mi umys³ :devil: ja mam ju¿ serdecznie ich doœÌ :neutral: Nawet chyba bardziej ni¿ moje psy :devil:
obieÂżyÂświat pisze:..Black :devil:
..gratulujĂŞ ci :devil: nie wiem co jeszcze :?:
..zazdroszczĂŞ przeczucia :lol:
..z takim przeczuciem mo¿esz co najwy¿ej na ryby sobie pójœÌ i pytaÌ sam siebie: bêd¹ bra³y czy nie bêd¹ :?: :devil:
Nie denerwuj mnie :twisted: Chyba nie chcesz popsuĂŚ mi nastroju? :twisted: KtĂłry u mnie pĂłki co wyÂśmienity :) Znachorem nie jestem, to ten chybiony strzaÂł przeczuciowy, chyba ujdzie niepostrzeÂżony :> ...yyy znaczy siĂŞ niespamiĂŞtany :D
..Agatki nie byÂło wczoraj na.. bodaj 10000% :]
A wiêc mo¿na rzec, ¿e odetchn¹³em z ulg¹ :) Nie by³o Agatki? :o Uf! Ca³e szczêœcie!!! :D
ByÂłem wczoraj tak bardzo zaprzÂątniĂŞty czekajÂącym mnie wieczorem, iÂż z powodu tego roztargnienia, podczas zaprogramowywania maszyny nagrywajÂącej ustawiÂłem bad channel :/ No i w zwiÂązku z powyÂższym zamiast Sylwestra w tvn24, mogĂŞ sobie w zamian obejrzeĂŚ replaya Sylwestra w Jedynce :devil: A tu raczej nie mam czego, a wÂłaÂściwie, to kogo szukaĂŚ :D
..sam miaÂłem ogromny problem z przeprowadzeniem 'Âśledztwa' bo moi goÂście i domownicy strasznie marudzili Âżebym przynajmniej w Sylwestra daÂł sobie spokĂłj z tÂą 'nudnÂą' stacjÂą :!:
..nie kryÂłem oburzenia ich sÂłowami :x
..ludzie nie znajÂą siĂŞ na tym co dobre :?
Faktycznie, stanowisko tego typu jest do cna niezrozumiaÂłe i dla mnie :nie:
Maciekw pisze:PoznaĂą byÂł, tak bliÂżej 2 w nocy. Arturo miaÂł podobno jedno albo dwa wejÂścia.
Artur - wczoraj byÂł i dziÂś :o Jaki on ..., aÂż chciaÂłoby siĂŞ napisaĂŚ - kochany :) StawiÂł siĂŞ - w pewnym sensie, nie wiem, czy z wÂłasnej i nie przymuszonej woli, ale jednak ;) za koleÂżanki w pracy w Sylwestra i Nowy Rok :) A zwÂłaszcza za to, Âże Agatka, w pewnym sensie dziĂŞki niemu miaÂła wolne, jestem mu wdziĂŞczny :)
O! Taki ze mnie ''egoista" :)
KontynuujÂąc poprzedni wywĂłd ... To znaczy, Âże Agatka bez Âżadnych oporĂłw mogÂła szaleĂŚ do biaÂłego rana :jupi:
Ale :> od razu zrodziÂły siĂŞ w zwiÂązku z tym w mojej gÂłowie pytania :D CaÂłe mnĂłstwo zresztÂą. Na wiele mam odpowiedÂź twierdzÂącÂą, ale jest to wynik raczej ogĂłlnego, jedynego sÂłusznego i jedynego moÂżliwego zresztÂą przekonania :)
G³owiê siê nad tym, skoro nie by³o jej w telewizji, czyt. w pracy, czy dobrze siê bawi³a :roll: Gdzie by³a, czy w eleganckiej restauracji, klubie, a mo¿e jakiejœ stylizowanej imprezie :roll: Jak wygl¹da³a w sylwestrowej kreacji? :szalony: Jak wygl¹da³a ta kreacja, czy tradycyjna czarna, czy mo¿e szalona i nowatorska :szalony: Jak prezentowa³o siê jej sylwestrowe uczesanie i ca³a reszta :szalony: Ilu mê¿czyzn pragnê³o paœÌ jej do stóp i zazdroœci³o temu, w którego ramionach ona najczêœciej tego wieczora tonê³a :szalony:

Do wszystkich zainteresowanych tu zrzeszonych: czy ja przypadkiem nie nazbyt wiele chciaÂłbym wiedzieĂŚ? :uhh:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:lol: Co to jest szeœÌ pytaù :> jak na Ciebie to zaskakuj¹co ma³o :devil: Ale pytaj, pytaj ;) wszak: kto pyta nie b³¹dzi :devil:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
ODPOWIEDZ