Szkło kontaktowe

Dyskusje na temat informacyjnych kanałów TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Wczorajsze szkÂło byÂło znakomite klipy jak i komentarze wyszÂły Âświetnie.
UÂśmiaÂłem sie z klipu o maksymiuku posle z samoobrony w ktĂłrym autorzy wykazali Âże z sam nie kontroluje to co mĂłwi ,zrobiono to tak Âże ze domniemane dziecko Âłyzwinskiego nagle okazaÂło siĂŞ ojcem Âłyzwinskiego a potem ojcem swijej matki :tanczy:
mewho
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: mewho »

Ja muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże dawno siĂŞ tak nie ubawiÂłem na "SzkieÂłku", jak wczoraj, widzÂąc obu panĂłw "gotujÂących siĂŞ" z tymi czÂłonkami (Samoobrony) i organami/ciaÂłami (statutowymi) - zrywaÂłem boki razem z nimi :hahaha: :hahaha: :hahaha:

A juÂż myÂślaÂłem, Âże nic nie przyĂŚmi naszego eks-prezydenta z jego rozbrajajÂąco szczerÂą odpowiedziÂą na poranne pytanie Kasi Kolendy-Zaleskiej o jego konferencjĂŞ nt. Kuby - dla niewtajemniczonych/zapominalskich:

K. K-Z. "Dlaczego powinniÂśmy byc solidarni z KubÂą?"
L.W. "Nie wiem. (...)"

:hahaha: - dla mnie to by³ majstersztyk, który przez ca³y dzieù wspomina³em z uœmiechem, ba, niemal ³ezk¹ w oku, bo niemal zapomnia³em, ¿e jak pan Wa³êsa ju¿ coœ powie, to czapki z g³ów :lol: Na szczêœcie ten to siê umie przypomnieÌ :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

Œwiêta prawda Wa³êsa jakby by³ prezydentem w szkle zrobi³by furorê ,ale nastêpców ma niezgorszych wiec program ma wielkie szanse utrzymania siêna wizji :tanczy:
mewho
Nowicjusz
Nowicjusz

JuÂż czujĂŞ przez skĂłrĂŞ, z czego siĂŞ bĂŞdĂŞ dzisiaj ÂśmiaÂł przy oglÂądaniu "SzkieÂłka" :hahaha:
A jednoczeÂśnie wiem, Âże na pewno prowadzÂący mnie zawsze czymÂś zaskoczÂą - czy to nie wspaniaÂłe uczucie? :D
Uwielbiam ten program (jakÂże czĂŞsto dzwoniÂący rozpoczynajÂą od "witam PanĂłw i gratulujĂŞ Âświetnego programu!") urocze, heh :D
No, Panowie, to do zobaczenia o 22.00!
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

a ja siĂŞ nie mogÂłem doczekaĂŚ Lupy Tygodnia,Âżeby zobaczyĂŚ znĂłw Sianeckiego i Przybylika!! :lol: taki chyba sam skÂład JUÂŻ jutro :D :tanczy:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
PaŁka
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: PaŁka »

A Pan Miecugow chory ciekawĂŞ czy dzisiaj w Lupie bĂŞdzie :roll: :P
Andy Warchoł
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Andy Warchoł »

Chyba nie, bo podobno w ogĂłle mĂłwiĂŚ nie moÂże...

Panie Grzegorzu, szybkiego powrotu do zdrowia! :D
Pytasz mnie, co to smutek. Powiem Ci, jeśliś ciekawy. Smutek to mała dziewczynka, która siedzi na śniegu i patrzy zdziwiona na ślady.
Mumio - spektakl "Kabaret Mumio"
PaŁka
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

31 grudnia i 1 stycznia "Lupa noworoczna" (czy jakoÂś tak) :devil:
zapowiada siĂŞ bardzo ciekawie piĂŞknie ustrojone wnĂŞtrze wszyscy we frakach :tanczy: oj bĂŞdzie siĂŞ dziaÂło :lol:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Lupa Roku.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Magnetowid mam juÂż naszykowany i jestem przekonany Âże siĂŞ niezawiodĂŞ a oczekowania mam dosyĂŚ duÂże
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Gratulacje dla Tomasza Jachimka za uzyskanie potomstwa :D no i dla caÂłego szkÂła za caÂły rok z nami widzami :D Oby ten przyszÂły rok byÂł taki sam jak ten koĂączacy siĂŞ albo i lepszy :P
ZIMA
MaX_ASR
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: MaX_ASR »

Ogladal ktos moze wczoraj program "Mlodziez kontra, czyli pod ostrzalem" ? (moj 2 program, oczywiscie na pierwszy miejscu SK)
prof. Jerzy Hausner w cieply sposob wypowiedzial sie na temat Szkielka...
ps. czy jest moze oficjalne forum SK ? z gory dziekuje na odpowiedz...pozdrawiam ->
Œwiêta prawda Wa³êsa jakby by³ prezydentem w szkle zrobi³by furorê ,ale nastêpców ma niezgorszych wiec program ma wielkie szanse utrzymania siêna wizji
oj Lech W. do piet nie dorasta swojemu imiennikowi, ktorego mam zaszczyt ogladac niemal codzinnie...
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

SzkÂło kontaktowe - Lupa Roku - program marzenie :D Âświetne teksty, Âświetnie wybrane fragmenty caÂłorocznych programĂłw po prostu git.
Ciekawi mnie druga, dzisiejsza czêœÌ programu :D
No a jak elegancko panowie wygl¹dali w tych eleganckich strojach...có¿...pieknie.

ps. jest forum SK na stronie tvn24.pl
ZIMA
mewho
Nowicjusz
Nowicjusz

WidzieliÂście jak dzisiaj w trakcie Lupy Tygodnia do studia wparowaÂła pani prezydent Warszawy? To byÂło Âświetne - nie wychwyciÂłem dokÂładnie tego, co powiedziaÂła (coÂś w temacie prezesury NBP), ale najwyraÂźniej nie zdawaÂła sobie sprawy, Âże trwaÂło nagranie - efektem jest mega-spontaniczny epizod, ktĂłry wprawiÂł w konsternacjĂŞ Wojtka ZimiĂąskiego, ale chyba przede wszystkim Grzegorza Miecugowa - widaĂŚ byÂło, Âże nie mĂłgÂł ukryĂŚ zaskoczenia :hahaha: Tym ktĂłrzy nie widzieli polecam jutrzejszÂą powtĂłrkĂŞ :D
PaŁka
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

PoczÂątkowo myÂślaÂłam, Âże robiÂą sobie Âżarty co do wypadku z paniÂą Gronkiewicz 8)

Podoba³a mi siê te¿ akcja z "k³amstwem czasowym" które jeden z widzów wzi¹³ na powa¿nie i napisa³ e-mali w którym wyrazi³ swoje niezadowolenie. Oj panowie panowie :tanczy: :tanczy:

[ Dodano: Sro Sty 24, 2007 6:28 pm ]
capsy z reklamy
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ