Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

D¿astina pisze::lol: Co to jest szeœÌ pytaù :> jak na Ciebie to zaskakuj¹co ma³o :devil: Ale pytaj, pytaj ;) wszak: kto pyta nie b³¹dzi :devil:
..ale kto o za du¿o pyta mo¿e dostaÌ ob³êdu :devil:
G³owiê siê nad tym, skoro nie by³o jej w telewizji, czyt. w pracy, czy dobrze siê bawi³a :roll: Gdzie by³a, czy w eleganckiej restauracji, klubie, a mo¿e jakiejœ stylizowanej imprezie :roll: Jak wygl¹da³a w sylwestrowej kreacji? :szalony: Jak wygl¹da³a ta kreacja, czy tradycyjna czarna, czy mo¿e szalona i nowatorska :szalony: Jak prezentowa³o siê jej sylwestrowe uczesanie i ca³a reszta :szalony: Ilu mê¿czyzn pragnê³o paœÌ jej do stóp i zazdroœci³o temu, w którego ramionach ona najczêœciej tego wieczora tonê³a :szalony:
..ale chyba gdybyœmy poznali odpowiedzi na powy¿sze pytania te¿ skoùczylibyœmy ob³êdem :roll: :szalony:
Black Jack '62 pisze:obie¿yœwiat b³agam :rydzyk: wy³¹cz te feuerwerk'i - rozsadzaj¹ mi umys³ :devil: ja mam ju¿ serdecznie ich doœÌ :neutral:
..proszĂŞ bardzo :)
..postanowiÂłem tym razem moje noworoczne Âżyczenie zobrazowaĂŚ :)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

A wiĂŞc sylwestrowe rozterki rozwiane, ale tylko oczywiÂście te pt. ,,praca, czy nie'' :D
Artur - wczoraj byÂł i dziÂś Jaki on ..., aÂż chciaÂłoby siĂŞ napisaĂŚ - kochany StawiÂł siĂŞ - w pewnym sensie, nie wiem, czy z wÂłasnej i nie przymuszonej woli, ale jednak za koleÂżanki w pracy w Sylwestra i Nowy Rok
A mo¿e taka kolejnoœÌ po prostu :>
KontynuujÂąc poprzedni wywĂłd ... To znaczy, Âże Agatka bez Âżadnych oporĂłw mogÂła szaleĂŚ do biaÂłego rana
JuÂż chciaÂłam napisaĂŚ, Âże moÂże tak zabalowaÂła, Âże nie ma jej i dzisiaj w pracy, a tu nagle w serwisie o 13-stej, wywoÂłany temat zaginionych nastolatek i Agatka o tym zdarzeniu opowiadaÂła.
Znowu w jednym czasie z AgatkÂą wrĂłciÂłyÂśmy do Was :lol2:

Krzysiu, bardzo pomysÂłowy i Âładny awatar :D ÂŻyczĂŞ speÂłnienia noworocznego marzenia :buzi:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:JuÂż chciaÂłam napisaĂŚ, Âże moÂże tak zabalowaÂła, Âże nie ma jej i dzisiaj w pracy, a tu nagle w serwisie o 13-stej, wywoÂłany temat zaginionych nastolatek i Agatka o tym zdarzeniu opowiadaÂła.
..Funcky- uszczypnij mnie bo nie wierze :szalony:
..czy byÂły 3 relacje Agatki w przeciÂągu godziny :?: :shock:
Znowu w jednym czasie z AgatkÂą wrĂłciÂłyÂśmy do Was :lol2:
..caÂłe i zdrowe :lol2:
..pamiĂŞtajÂąc sÂłowa Agatki przypuszczam Âże nie byÂłyÂście na nikogo 'zeÂźlone' ani nie wykazujecie siĂŞ 'niefrasobliwoÂściÂą' w dziaÂłaniu i dlatego szczĂŞÂśliwy powrĂłt :lol2: :buzi:
Funckyrella pisze:Krzysiu, bardzo pomysÂłowy i Âładny awatar :D ÂŻyczĂŞ speÂłnienia noworocznego marzenia :buzi:
..coraz bardziej zaczyna mi siĂŞ podobaĂŚ :tanczy:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..mp3 :arrow: http://www.gigasize.com/get.php/269806/ ... 130025.mp3

..juÂż myÂślaÂłem Âże Sylwester zbiera Âśmiertelne Âżniwo :rozglada:
..ale Agatka zajĂŞÂła siĂŞ sprawÂą i mamy happy end :)

..z czternastej tylko toto mam :neutral: :arrow:
:arrow:
Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

O rany :o Jaki zniewalajÂący podpis na tym ostatnim capsie :lol2: NASTOLATKI jednak nie majÂą tak zadowolonych min jak powinny :lol2: To dlatego, Âże pewnie nie widziaÂły podpisu pod swoimi nazwiskami :lol2:
D¿astina pisze:Ale pytaj, pytaj ;) wszak: kto pyta nie b³¹dzi :devil:
Pod warunkiem, ¿e ... znajdzie odpowiedŸ. :devil: Ech :/ Ta opcja nie dzia³a u mnie poprawnie poprawnie ... wychodzi coœ na wzór: kto pyta, sam b³¹dzi :devil: :devil:
obieÂżyÂświat pisze:..pamiĂŞtajÂąc sÂłowa Agatki przypuszczam Âże nie byÂłyÂście na nikogo 'zeÂźlone' ani nie wykazujecie siĂŞ 'niefrasobliwoÂściÂą' w dziaÂłaniu i dlatego szczĂŞÂśliwy powrĂłt :lol2: :buzi:
To raczej Agatka :aniol: Chyba :mhm: Nie ÂżyczĂŞ Ci natomiast spotkania z zeÂźlonÂą Funcky :devil:
Kiedy by³a nastolatk¹, tzn. ca³y czas ni¹ jest :lol2: wielokrotnie mo¿na by³o zaobserwowaÌ i odczuÌ, wprawdzie nie tak daleko posuniêt¹, sprzecznoœÌ interesów jej i rodziców :lol2: Ale gdzie¿ tak nie jest? :)
..ale Agatka zajĂŞÂła siĂŞ sprawÂą i mamy happy end :)
Lek na caÂłe zÂło :) Bosko powstrzymywaÂła Âśmiech, kiedy opowiadaÂła o finale historii niefrasobliwych nastolatek :D
Krzysiu, bardzo pomysÂłowy i Âładny awatar :D ÂŻyczĂŞ speÂłnienia noworocznego marzenia :buzi:
..coraz bardziej zaczyna mi siĂŞ podobaĂŚ :tanczy:
Wspania³a wizja - wizja przysz³oœci :lol2: Widzê, ¿e poszed³eœ dalej ni¿ ja. Ja planowa³em stworzyÌ telewizjê, w której umieœci³bym moje ulubione dziennikarki, a Ty jedn¹ wspania³¹ umieœci³eœ we wszystkich stacjach 8)
Myœlê, ¿e dopiero wówczas móg³bym mówiÌ o tym, ¿e groziÌ by mi mog³o ob³¹kanie :D
Chyba ... chyba, Âże byÂśmy siĂŞ podzielili, kto ktĂłrÂą stacjĂŞ oglÂąda :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

WspaniaÂła wizja - wizja przyszÂłoÂści :lol2:
..ja nie wierzĂŞ :szalony:
..Agatka dzis w Gorzowie i ma temat o tamtejszych nauczycielach

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
..chyba siĂŞ nie wyspaÂła :buzi:

..mp3 :arrow: http://www.gigasize.com/get.php/271449/ ... 101836.mp3

..i wiele razy do tego tematu bĂŞdÂą wracaĂŚ :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:To raczej Agatka :aniol: Chyba :mhm: Nie ÂżyczĂŞ Ci natomiast spotkania z zeÂźlonÂą Funcky :devil:
Kiedy by³a nastolatk¹, tzn. ca³y czas ni¹ jest :lol2: wielokrotnie mo¿na by³o zaobserwowaÌ i odczuÌ, wprawdzie nie tak daleko posuniêt¹, sprzecznoœÌ interesów jej i rodziców :lol2: Ale gdzie¿ tak nie jest? :)
CzÂłowieku, w co Ty mnie prĂłbujesz tu wmieszaĂŚ? Kiedy ja miaÂłam 13 lat, byÂłam w stanie obraziĂŚ siĂŞ na rodzicĂłw, kiedy mi domku dla lalek nie chcieli kupiĂŚ :devil: O prywatkach nie byÂło mowy :devil:
Lek na caÂłe zÂło :) Bosko powstrzymywaÂła Âśmiech, kiedy opowiadaÂła o finale historii niefrasobliwych nastolatek :D
:D na szczêœcie wszystko doœÌ dobrze siê skoùczy³o, to mog³a sobie pozwoliÌ na uœmiechy :)
..ja nie wierzĂŞ :szalony:
..Agatka dzis w Gorzowie i ma temat o tamtejszych nauczycielach
Dzisiaj sobie ÂświĂŞto robiĂŞ, tzn. tvn24 zafundowaÂło mi to ÂświĂŞto :tanczy:
Agatka i PaweÂł w telewizji jednego dnia - znowu :jupi:
MiÂło sobie porozmawiali przed chwilÂą :lol2:
Rozmowa z paniÂą nauczycielkÂą teÂż Âświetna 8)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..to sobie razem poÂświĂŞtujemy :spiewa:
..nie nad¹¿am z robieniem capsów :lol2: :tanczy:

..masz ich razem - jakie podobne poczucie humoru majÂą ci dwoje :lol2:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..mp3 :arrow: http://www.gigasize.com/get.php/271476/ ... 104913.mp3

..rewelacja relacja 8)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

ProszĂŞ! ZnĂłw wysÂługujÂą siĂŞ tajemnÂą pozytywnÂą mocÂą panny Agatty, Âżeby uciekajÂących nauczycieli zatrzymaĂŚ 8)
Bosko powstrzymywaÂła Âśmiech, kiedy opowiadaÂła o finale historii niefrasobliwych nastolatek :D
ZwÂłaszcza skrywane pozytywne emocje skrywane, stajÂą siĂŞ jeszcze bardziej pociÂągajÂącymi 8)

Zaœ po ods³uchaniu mp3 z wczoraj wnoszê, ¿e sytuacja wygl¹da³a doœÌ dramatycznie. Ca³e szczêœcie nie by³o fina³u podobnego do wa³brzyskiego :neutral:

Dzisiaj panna Agatta spoÂłeczne problemy waÂłkuje :) WaÂłkuje perofesjonalnie 8)
Ostatnia rozmĂłwczyni do zÂłudzenia przypominaÂła mojÂą nauczycielkĂŞ fizyki :spiew:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Ostatnia rozmĂłwczyni do zÂłudzenia przypominaÂła mojÂą nauczycielkĂŞ fizyki :spiew:
..serio :?: :devil:
..wspó³czujê :neutral:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..mp3 :arrow: http://www.gigasize.com/get.php/271542/ ... 111540.mp3
Dzisiaj panna Agatta spoÂłeczne problemy waÂłkuje :) WaÂłkuje perofesjonalnie 8)
..bĂŞdzie chyba z tego materiaÂł do 'Prosto z Polski' :)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

WÂłaÂśnie wpadÂłam na coÂś podobnego, Âże ta sprawa zostanie uwieĂączona, znajdzie swĂłj medialny finaÂł (przynajmniej dzisiaj ;) ) w tym nowym programie :) JeÂśli tak siĂŞ stanie, to bĂŞdzie to oznaczaÂło, Âże mieliÂśmy peÂłne prawo cieszyĂŚ siĂŞ tym nowym programem, bo jego powstanie oznaczaÂło czĂŞstsze oddawanie gÂłosu regionom :D
Masz na myÂśli ten dowcip PawÂła o Marcinkiewiczu, ktĂłry Agatka na koniec relacji podchwyciÂła? :lol2: PaweÂł ma specyficzne poczucie humoru - Agata najwyraÂźniej podobne :D
Al :> A to Âźle, czy dobrze? :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..trochĂŞ byÂło zastoju w relacjach :/
..ale sytuacja powrĂłciÂła do normy :D

:arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..mp3 :arrow: http://www.gigasize.com/get.php/271723/ ... 131640.mp3
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Funckyrella pisze:WÂłaÂśnie wpadÂłam na coÂś podobnego, Âże ta sprawa zostanie uwieĂączona, znajdzie swĂłj medialny finaÂł (przynajmniej dzisiaj ;) ) w tym nowym programie :) JeÂśli tak siĂŞ stanie, to bĂŞdzie to oznaczaÂło, Âże mieliÂśmy peÂłne prawo cieszyĂŚ siĂŞ tym nowym programem, bo jego powstanie oznaczaÂło czĂŞstsze oddawanie gÂłosu regionom :D
TVN24 bliÂżej ludzi, tak :> No prawda :)
Ale jak Agatta znajdzie czas na wykonanie materia³u? Przecie¿ non stop nadaje relacje, a miêdzy nimi pewnie umawia siê z goœÌmi. A i chyba fryzjera czasu osta³o, bo fryzura w ostatnim wejœciu, jakby przez mistrza grzebienia u³o¿ona 8) Zw³aszcza z profilu prezentuje siê imponuj¹co :)

Do tego dochodzi ta wyjÂątkowa koncentracja, skupienie :) Bardzo powaÂżnie i z przejĂŞciem podchodzi do tematu :]
Al :> A to Âźle, czy dobrze? :)
Raczej Ÿle :D Tamta pani o ma³o nie zgasi³a w czasach licealnych ognia mojej pasji, który zacz¹³ tliÌ siê w podstawówce :? A samo skojarzenie tych dwu paù wziê³o siê raczej ze sposobu w jaki rozmawia³y. Najpierw wykluczy³a wniosek Agatty, a póŸniej t³umacz¹c swoj¹ sytuacje w pewien sposób przyzna³a jej racjê :D Dobrze, ¿e nie wstawia ocen do dziennika, bo to ju¿ w ogóle by³aby abstrakcja pojêÌ :devil: Ale mniejsza z tym... :D
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Faktycznie moÂże nie mieĂŚ czasu :/ Fryzjera o ksywce wiatr ma na miejscu i nie musi do Âżadnego salonu zaglÂądaĂŚ :) Ale trzeba przyznaĂŚ Ci Al. racjĂŞ, niezÂłe fryzury robi :>
Ale ta pani i w TVn24 zrobiÂła karierĂŞ, bo to wÂłaÂśnie jej sÂłowa, nauczycielki matematyki, powtarzajÂą :devil:
Natomiast z paniÂą dyrektor rozmowa znacznie Âłatwiejsza i bardziej normalna przede wszystkim :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Dobrze, Âże nie wstawia ocen do dziennika, bo to juÂż w ogĂłle byÂłaby abstrakcja pojĂŞĂŚ :devil:

To akurat dobrze, Âże ta pani odchodzi wkrĂłtce na emeryturĂŞ :devil:
A samo skojarzenie tych dwu paù wziê³o siê raczej ze sposobu w jaki rozmawia³y. Najpierw wykluczy³a wniosek Agatty, a póŸniej t³umacz¹c swoj¹ sytuacje w pewien sposób przyzna³a jej racjê :D
Podziwiam AgatkĂŞ a to, Âże tak dzielnie prowadziÂła z tÂą paniÂą rozmowĂŞ. Ja bym jej po pierwszej odpowiedzi podziĂŞkowaÂł :devil:

Czyli z dzisiejszym porankiem Agatka przemierzy³a z jakieœ 130 km, ¿eby dostaÌ siê do Gorzowa i piêknie zaj¹Ì siê problematycznym tematem 400 nauczycieli, którzy planuj¹ odejœÌ ze szkó³, korzystaj¹c z prawa do wczeœniejszych emerytur. Problem spory, jak podkreœla³a Agatka, to jedna czwarta wszystkich, którzy ucz¹ w tym woj. dzieci.

A dlaczego tak plenerowo? :D Na salony Lubuskiego UrzĂŞdu i szkoÂły w Gorzowie Wlkp. nie wpuszczono? :lol2: A nieeee !!! PrzecieÂż to tvn'owski standardowy zwyczaj :devil: Dobrze, Âże przynajmniej pogoda znoÂśna, to piĂŞkno Agatki nie byÂło na tak wielkie niebezpieczeĂąstwo naraÂżone :)
ProszĂŞ! ZnĂłw wysÂługujÂą siĂŞ tajemnÂą pozytywnÂą mocÂą panny Agatty, Âżeby uciekajÂących nauczycieli zatrzymaĂŚ
UrzĂŞdnicy ponoĂŚ alarmujÂą - nie bĂŞdzie miaÂł ich kto ich zastÂąpiĂŚ. Stara kadra odejdzie :lol2: Ale niedÂługo usÂłyszymy, Âże na poszczegĂłlne etaty jest po 30 chĂŞtnych :lol2: Niech tylko dalej Agatka nagÂłaÂśnia tĂŞ sprawĂŞ, najlepiej jak potrafi :lol2: Czyli np. tak jak dziÂś :)

Zanosi siê na to, ¿e to ju¿ chyba koniec eskapady ;( A przynajmniej tej z relacjami na wizji, bo ramówkê zdominowa³ temat rzekomej jawnej wspó³pracy Wielgusa z SB ;(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze:..i wiele razy do tego tematu bĂŞdÂą wracaĂŚ :jupi:
:D Taak, Danka Kondratowicz powiedziaÂła to w serwisie o 10.00 ;) i tak byÂło :jupi: Ale pewnie znajdÂą siĂŞ tacy, ktĂłrym i tak bĂŞdzie maÂło, maÂło, maÂło...
obieÂżyÂświat pisze:
..nie nad¹¿am z robieniem capsów :lol2: :tanczy:
WiĂŞcej takich dni jak dzisiejszy a nabierzesz wprawy :D
A takich capsĂłw jak te wspĂłlne Agaty z PawÂłem ;) ÂżyczyÂłabym sobie codziennie :P
Funckyrella pisze:
Masz na myÂśli ten dowcip PawÂła o Marcinkiewiczu, ktĂłry Agatka na koniec relacji podchwyciÂła? :lol2: PaweÂł ma specyficzne poczucie humoru - Agata najwyraÂźniej podobne :D
To nie pierwszy raz ;) kiedy dowcip kolegi bawi koleÂżankĂŞ :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
ODPOWIEDZ