Ciekawostki telemetryczne

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

michos pisze: W niedzielĂŞ moÂżna zyskaĂŚ duÂżo widzĂłw bo wtedy duÂżo osĂłb oglÂąda telewizjĂŞ. TVN musi uatrakcyjniĂŚ niedzielnÂą co wÂłaÂśnie czyni emitujÂąc "Mamy ciĂŞ" w niedzielĂŞ o 20.00

Bardzo lubie ten program i akurat jemu ¿yczê wielkiej ogl¹dalnoœci, ale obawiam sie, ¿e czêœÌ zabierze Polsat który w niedzielê wznawia "Pensjonat Pod Ró¿¹" (mia³ nawet 5 mln widzów), a TVP 1 chyba te¿ coœ polskiego przygotowuje.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

Kolejny dzieĂą POLSAT osiaga zaskakujÂąco dobre wyniki. Trzeba przyznaĂŚ, Âże juÂż dawno tak nie byÂło...
Wczoraj POLSAT byÂł drugi, za TelewizyjnÂą "JedynkÂą". UdziaÂł TVP1 wyniĂłsÂł 23,0% (AGB Polska) a POLSATU 20,8% :roll: . Trzecia byÂła "DwĂłjka" z udziaÂłem 17,4%, TVN daleko w tyle 12,5%...
Dobry udziaÂł caÂły czas ma TVN7 2,4% , ktĂłry i tak jest za TV4 (3%).

Miejmy tylko nadziejê, ¿e tylko ten tydzien bêdzie tak dobry dla POLSATU. TVN zaatakuje nowoœciami, a ogl¹dalnoœÌ pewnie nie wzroœnie...
Widzowie wybiorÂą (tego siĂŞ obawiam) TO CO LUBiÂĄ :( :?
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Racja... nie ma to jak poogladaĂŚ Kiepskich w Barze." :lol:
Wyniki uksztaÂłtujÂą siĂŞ dopiero tak w poÂłowie wrzesnia, wiĂŞc nie przejmujmy siĂŞ.
:)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

TVN coraz niÂżej. Nasza ukochana stacja stacza siĂŞ coraz bardziej. Ja siĂŞ osobiÂście tym nie dziwie bo tvn ostatnio ma sam syf.

To jest sta³a tendencja a wynik polsatu o 8% wy¿szy od tvn to naprawdê powa¿na sprawa. Jest wzrost a tvn ca³y czas spadek i aby tvn odzyska³ widzów musi zachamowaÌ wzrost polsatu. Ja osobiœcie nie by³bym taki pewien czy te wszystkie nowoœci tvn-u rzeczywiœcie oka¿¹ siê hitami. :?: :?: :?: Du¿o programów jest bardzo podobnych do siebie i robiomych w podobnej koncepcji. Ludziom z czasem mo¿e siê to znudziÌ.
Ale oczywiœcie wszystko oka¿ê siê jesieni¹. Lis jeszcze mo¿e pokazaÌ pazurki i wycelowaÌ w tvn atak który jeszcze nie wiadomo kto wygra.
Czeka nas niezwykle grÂąca jesieĂą. Wojna miĂŞdzy stacjami bĂŞdzie o niebo wiĂŞksza od tej toczonej dotychczas. :!: :!: :!:
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

michos pisze:TVN coraz niÂżej. Nasza ukochana stacja stacza siĂŞ coraz bardziej. Ja siĂŞ osobiÂście tym nie dziwie bo tvn ostatnio ma sam syf.
Stacza siĂŞ? O NIE. Z tym zgodziĂŚ siĂŞ nie mogĂŞ... Sam syf w TVN -ie? ÂŻartujesz? A co jest w POLSACIE? JeÂżeli w TVN jest syf to co jest wÂłaÂśnie w POLSACIE -telewizji, ktĂłra osttanio niczym nas nie zaskakuje -tylko nudy i nudy...
Syfem napewno jest BAR 5 i nowe odcinki "Œwiata wed³ug Kiepskich". Zero nowoœci œwiadczy o tym, ¿e POLSAT -owi brakuje pomys³ów...

A TVN? Atakuje nowoÂściami. Owszem, nie wszystkie okazÂą siĂŞ pewnie hitami,ale waÂżne jest to, Âże sÂą i stacja widzĂłw chce czymÂś zakoczyĂŚ...

Zgodze siĂŞ z Szymciem, Âże nie powinniÂśmy siĂŞ przejmowaĂŚ danymi. Jesienna ramĂłwka TVN jeszcze nie weszÂła w zycie... O tym kto wygra tĂŞ wojnĂŞ przekonamy sie w poÂłowie wrzeÂśnia.
Wygra TVN :wink:

ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Polsat znowu ma "Œwiat wg Kiepskich" i "Bar 5" bo widzi tak naprawdê, ¿e te pozycjê siê dobrze ogl¹daj¹. TVN wci¹¿ ekperymentuje i tak naprawdê ma³o co zyskuje sobie tak¹ popularnoœÌ. Zazwyczaj pierwsze odcinki nowych programów s¹ ogl¹dane, a potem jest gorzej. Polsat ma t¹ pewnoœÌ, ¿e Kiepscy czy "Miodowe lata" przyci¹gn¹ tych widzów których przyci¹ga³y te seriale od kilku lat.
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

ArO pisze:Polsat znowu ma "Œwiat wg Kiepskich" i "Bar 5" bo widzi tak naprawdê, ¿e te pozycjê siê dobrze ogl¹daj¹. TVN wci¹¿ ekperymentuje i tak naprawdê ma³o co zyskuje sobie tak¹ popularnoœÌ. Zazwyczaj pierwsze odcinki nowych programów s¹ ogl¹dane, a potem jest gorzej. Polsat ma t¹ pewnoœÌ, ¿e Kiepscy czy "Miodowe lata" przyci¹gn¹ tych widzów których przyci¹ga³y te seriale od kilku lat.
Tak. LiczÂą na tych widzĂłw z maÂłych miast i wsi, ktĂłry do seriali siĂŞ przyzwyczaili... Jednak widzom juÂż znudzi sie oglÂądanie Kiepskich (sÂą bardzo kiepscy) i BARU.
BAR VIP... Co tam ma byĂŚ? JuÂż w tamtej, 4 edycji wystĂŞpowali znani. Mam namyÂśli Big BrotherowcĂłw i gwiazdy innych reality show. ÂŚwiadczy to o tym, Âże coraz mniej ludzi zgÂłasza siĂŞ do tych programĂłw. A jak juÂż ktoÂś jest: bardzo maÂło ludzi na poziomie, ktĂłrych moÂżna by dac do telewizji.
Tak teÂż POLSAT przechwycaÂł "gwiazdy" BB lub Kawalera do wziĂŞcia...

doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Piotrek! proszê ciê ty ju¿ nic nie wymyœlaj i nie zaskakuj wiêcej widzów. Zwolnienie M. Olejnki a nastêpnie podziêkowanie za wspó³pracê Lisowi by³a naprawdê bardzo du¿ym zaskoczeniem, mo¿e niech przez kilka lat bêdzie spojkojnie, bez wiêkszych niespodizanek? Co Ty na to? :roll:
Ostatnio zmieniony środa 01 wrz 2004, 11:56 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Nie mĂłwiĂŞ o tym co bĂŞdzie tylko o tym co byÂło teraz. Dla mnie przez ostatni rok byÂł sam syf w tvn ale w polsacie rĂłwnieÂż nie byÂło inaczej. Ja nie oglÂądam siÂłaczy, chwily prawdy, wiÂśniewskiego, trzy serca,Dla ciebie wszystko, kawalerĂłw i innych programĂłw tego typu i seriali argentyĂąskich. To przez ostatni rok krĂłlowaÂło w tvn. Powiesz, ze jest "NO" ale szczukĂŞ nie kaÂżdy akceptuje i oglÂąda.
OglÂądaÂłem zawsze "KasiĂŞ i tomka" i czasami "Camera cafe" no i fakty oczywiÂście. Jest jeszcze kilka programĂłw jak: "Pod napiĂŞciem" czy "Uwaga" ktĂłre czasami podejmujÂą waÂżne temety i stanowiÂą o poziomie tej stacji.

Tak jak wszyscy czekam z niecierpliwoÂściÂą na nowÂą ramĂłwkĂŞ tvn-u i mam nadziejĂŞ, Âże tvn mnie pozytywnie zaskoczy. :lol: 8) :lol: 8) :lol:

Polsat jest syfem to fakt niepodwaÂżalny ale polsat ma lisa a tvn juÂż nie. :lol: :lol: :lol:
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Mocne_ogniwo »

ten fakt mnie ani troche nie pryekonuje, ye polsat ma lisa, wzpowiadalem sie jush o tzm wcyesniej i w ripoiscie moglBbzm dodac ye lis dla mnie jest tzm cyzm dla ciebie w powzysyzm poscie polsat
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

A wczoraj doœÌ dobry dzieù mia³ TVN - 16%. TVP2 mia³ udzia³ dzienny na poziomie 16,8%, Polsat - 18,1% a 22,5% to wynik TVP1.

Dla mnie szokiem sa doœÌ dobre wyniki "Kiepskich", no ale tu Polska. Ludzie czasami chyba myl¹ telewior z lustrem. :|
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

szymcio9 pisze:
Dla mnie szokiem sa doœÌ dobre wyniki "Kiepskich", no ale tu Polska. Ludzie czasami chyba myl¹ telewior z lustrem. :|
Czyli miaÂłem racjĂŞ. Polsat postawiÂł na to co sprawdzone i co widzowie juÂż polubili. StÂąd wyniki takie jakie sÂą. 8)
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

A to sÂą juz nowe odcinki?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

szymcio9 pisze:A to sÂą juz nowe odcinki?
Nie.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Szymcio9: miaÂłes mi przesÂłac materiaÂł filmowy T.Sianeckie na odejscuie Lisa i co.
ODPOWIEDZ