Brygida Grysiak
Moderator: Łukasz
Dziœ przyku³ moj¹ uwagê jej makija¿, a w³aœciwie piêknie zarysowane oczy, wydobyta ich g³êbia i urok spojrzenia. Nie muszê chyba dodawaÌ, ¿e mia³a rozpuszczone w³osy
Jeœli ma ktoœ dzisiejsze capsy, to proszê siê podzieliÌ. Ciekawy jestem waszych odczuÌ, bo z tego, co zd¹¿y³em zauwa¿yÌ, to Brygida raczej rzadko pozwala sobie na takie "ekstrawagancje". Jak dla mnie, to bombowo wygada³a, choÌ sam nie jestem zwolennikiem malowania oczu :devil:

owszem, mogĂŞ potwierdziĂŚ z bardzo dobrego ÂźrĂłdÂła, Âże Brydzia dostaÂła wolne na ÂświĂŞta i Nowy Rok. WyjÂątkowo, bo to naprawdĂŞ rzadko spotykane w TVN24. WykorzystaÂła ten czas m.in. na sprawy rodzinne, a moÂże raczej przyszÂło-rodzinne;) Pewnie niedÂługo zmieni stan cywilny, wiĂŞc ewentualni absztyfikanci mogÂą siĂŞ juÂż ÂżegnaĂŚ z marzeniami;)Boreczek pisze:Brydzia chyba ma wolne, bo jakos nie widzialem jej przez ostatni tydzienProponuje rowniez, aby nie spinala wlosow podczas relacji z sejmu. Lepiej jej w rozpuszczonych w kazdej sytuacji!!!
Jeny skÂąd Twoja wiedza??? Chyba sam jesteÂś tym szczĂŞÂściarzem…? Brygida ma bardzo delikatnÂą kobiecÂą urodĂŞ. Prawdziwy anioÂłek :brawa: :aniol:redmiki pisze:owszem, mogĂŞ potwierdziĂŚ z bardzo dobrego ÂźrĂłdÂła, Âże Brydzia dostaÂła wolne na ÂświĂŞta i Nowy Rok. WyjÂątkowo, bo to naprawdĂŞ rzadko spotykane w TVN24. WykorzystaÂła ten czas m.in. na sprawy rodzinne, a moÂże raczej przyszÂło-rodzinne;) Pewnie niedÂługo zmieni stan cywilny, wiĂŞc ewentualni absztyfikanci mogÂą siĂŞ juÂż ÂżegnaĂŚ z marzeniami;)Boreczek pisze:Brydzia chyba ma wolne, bo jakos nie widzialem jej przez ostatni tydzienProponuje rowniez, aby nie spinala wlosow podczas relacji z sejmu. Lepiej jej w rozpuszczonych w kazdej sytuacji!!!

nie, jestem szczĂŞÂściarzem, ale nie ma to nic wspĂłlnego z BrygidÂą:) a wiedza pochodzi z bardzo dobrego ÂźrĂłdÂłaPiorun pisze:Jeny skÂąd Twoja wiedza??? Chyba sam jesteÂś tym szczĂŞÂściarzem…? Brygida ma bardzo delikatnÂą kobiecÂą urodĂŞ. Prawdziwy anioÂłek :brawa: :aniol:redmiki pisze:owszem, mogĂŞ potwierdziĂŚ z bardzo dobrego ÂźrĂłdÂła, Âże Brydzia dostaÂła wolne na ÂświĂŞta i Nowy Rok. WyjÂątkowo, bo to naprawdĂŞ rzadko spotykane w TVN24. WykorzystaÂła ten czas m.in. na sprawy rodzinne, a moÂże raczej przyszÂło-rodzinne;) Pewnie niedÂługo zmieni stan cywilny, wiĂŞc ewentualni absztyfikanci mogÂą siĂŞ juÂż ÂżegnaĂŚ z marzeniami;)Boreczek pisze:Brydzia chyba ma wolne, bo jakos nie widzialem jej przez ostatni tydzienProponuje rowniez, aby nie spinala wlosow podczas relacji z sejmu. Lepiej jej w rozpuszczonych w kazdej sytuacji!!!
Nie pozostaje nic innego jak z³o¿yÌ gratulacje na nowej drodze ¿ycia dla Brygidy i Pana by³ego rzecznikadziennik.pl pisze:Konrad Ciesio³kiewicz, by³y rzecznik rz¹du Kazimierza Marcinkiewicza, po¿egna³ siê z polityk¹. Powód? Wielka mi³oœÌ i to wprost ze srebrnego ekranu! Ciesio³kiewicz zarêczy³ siê z dziennikark¹ TVN 24 Brygid¹ Grysiak - donosi "Fakt".
Ich gor¹ca mi³oœÌ wybuch³a w czasie upalnego lata. To by³y ostatnie dni Ciesio³kiewicza na stanowisku rzecznika rz¹du, tu¿ przed dymisj¹ Marcinkiewicza. ChoÌ m³ody minister zna³ Grysiak z widzenia, to jednak gdy wypatrzy³ j¹ podczas jednej z konferencji prasowych, serce zaczê³o biÌ mu mocniej. Natychmiast zrozumia³, ¿e ona jest t¹ jedyn¹.
Potem byÂły rzecznik zaangaÂżowaÂł siĂŞ w kampaniĂŞ wyborczÂą byÂłego premiera. I na prywatne spotkania nie byÂło wiele czasu. Nie chciaÂł, by sprawy uczuĂŚ mieszaÂły siĂŞ z pracÂą. "Konrad wiedziaÂł, Âże dla Brygidy sytuacja jest niezrĂŞczna, bo ona przecieÂż jest dziennikarkÂą zajmujÂącÂą siĂŞ politykÂą" - mĂłwi "Faktowi" znajomy rzecznika.
Zakochany rzecznik d³ugo nie rozmyœla³. Wa¿niejsza dla niego by³a Brygida. Dla niej wzi¹³ rozwód z polityk¹. A œlub, jak dowiaduje siê "Fakt", zakochani planuj¹ wzi¹Ì w tym roku. Szczegó³ów nie chc¹ jednak zdradzaÌ.

ZIMA
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
-
- Fan Forum