Mnie przychodzÂą do gÂłowy dwie odpowiedzi:adam pisze:Ciekawe dlaczego Magda nie zasiadÂła jeszcze za stoÂłem prezenterskim :mhm:
- Magda broni siĂŞ przed tym rĂŞkami i nogami, bo czuje siĂŞ zdecydowanie lepiej w relacjach terenowych (albo jest tam raczej lepiej widziana przez "gĂłrĂŞ", ktĂłra podejmuje decyzje)
- jej coraz czĂŞstsze pojawianie siĂŞ na wizji (jak zauwaÂżyÂł Reynevan, wczeÂśniej bywaÂła jedynie na drugiej linii frontu) ma nas, widzĂłw, przyzwyczaiĂŚ do jej widoku, Âżeby nie byÂło szoku, gdy z dnia na dzieĂą zasiÂądzie w studio

OsobiÂście bardziej do mnie przemawia pierwsze wytÂłumaczenie, ale to tylko takie moje gdybanie

Adam skÂłoniÂł mnie do refleksji, jakby to byÂło, gdyby jÂą za stoÂłem usadzili... Na razie jestem przyzwyczajony w jej wykonaniu do raportowania na gorÂąco z miejsca wydarzeĂą, tudzieÂż do felietonĂłw komentowanych jej miÂłym dla ucha gÂłosem, wiĂŞc mam mieszane uczucia - chyba byÂłoby dziwnie, co nie oznacza, Âże nie byÂłoby tak samo dobrze :tanczy: W kaÂżdym razie niech warsztat dziennikarski siĂŞ rozwija