Kinga Rusin
Moderator: Łukasz
Przepraszam, ale co tak szczerze Ty masz do tego z kim Kinga Rusin ma byÌ? Jestem ciekaw, dlaczego TY byœ wola³a kogoœ innego? Jesteœ jak¹œ swatk¹, czy co? Nie wytrzymuj¹ powoli i proszê, aby zrobiÌ coœ z tym tematem. Trochê te posty mnie irytuj¹. Nic ciekawego, same posty bez jakiejœ zawartoœci, ktoœ mia³ siê tym po Nowym Roku zaj¹Ì.Memory pisze:ja bym wogle tam bardziej wola³a Mellera na tym miejscu wg pasuj¹ do siebie nawet mozna poznaÌ to w ddtvn albo je¿eli ju¿ stefana bo ten facet jakiœ taki ble no ale...
wsumie nie chciÂła bym Âżeby ona byÂła z tym facetem :?
no ale trzeba to zaakceptowac jeÂżeli to prawda...
ale wg to nie choĂŚ te zdiĂŞcia
sama nie wiem
wÂątpie , ze moÂżna to poznaĂŚ w ddtvn przecierz kinga zawsze jest wesoÂła <lol2>
<wiem o co Ci chodzi Krusin>
Arctica dzieki za czpsy! sÂą fantastycznemogÂłabys zrobic tez w ten weekend?
Moze teraz gadam od rzeczy, ale zauwazyliscie, Âże Kinia ma w lewym uchu dwa kolczyki?? Wiem- ,,odkrycie Ameryki", no ale ja wylukalam i chcialam sie moimi odkryciami z wami podzielic
Te posty sÂą poraÂżajÂąceArctica te capsy sa po prostu boskie! no rewelacja!! :brawa: wielkie dzieki rowniez za link do Magla!
PRZEPRASZAMY!!!
--------------------------
No nie!! przegladalam wlasnie nominacje do Viva NajpiĂŞkniejsi.. i nie ma tam Kingi!! Jest Walesowna, kwasniewska, Stenka, Lisza (przydemoek Wielkie ZĂŞby),Kayah, ta ta....Alutka z rodziny zastepczej a co najwazniejsze jest smok!! A Kingi nie ma!! Ale kwas!!
--------------------------
No nie!! przegladalam wlasnie nominacje do Viva NajpiĂŞkniejsi.. i nie ma tam Kingi!! Jest Walesowna, kwasniewska, Stenka, Lisza (przydemoek Wielkie ZĂŞby),Kayah, ta ta....Alutka z rodziny zastepczej a co najwazniejsze jest smok!! A Kingi nie ma!! Ale kwas!!
-
- Początkujący
Kinga nie jest nominowana bo po ostanim zamieszczeniu zdjecia nie autoryzowanego w vivie gdzie kinga tanczy pasodoble i centralnie pokazane sa jej majtki rozpetala sie burza, kinga sama powiedziala w Maglu ze to jest ewidentnie sprawa na proces, tak wiec wyczuwam tu mala zemste beznadziejnej vivy na Kindze :mhm:
a z haniuchy taka gwiazda jak z "muchy paw krĂłlowej" (jak to mowia w Maglu)
a z haniuchy taka gwiazda jak z "muchy paw krĂłlowej" (jak to mowia w Maglu)

Oki, wrzucam jeszcze troszkê zaleg³ych capsów i narazie przystopujê, co by nie popaœÌ w przesadê.

Co do capsĂłw z DD TVN z najbliÂższego weekendu, to postaram siĂŞ sprostaĂŚ zadaniu. OczywiÂście o ile nie nastÂąpi Âżaden kataklizm... A no i o ile Kinga z Marcinem bĂŞdÂą prowadziĂŚ program. W sumie powinni skoro jutro rusza 'konkurencyjny" program na DwĂłjce. SwojÂą drogÂą dziÂś w Super Expresie byÂła chyba jakaÂś wypowiedz Alicji Resich-ModliĂąskiej (czy jak jej tam), Âże szykujÂą atak na poranek. Nie wiem dokÂładnie co tam za bzdury znĂłw powypisywali, bo przecieÂż nieÂładnie czytaĂŚ komuÂś w tramwaju przez ramiĂŞ
OczywiÂście pewnie nawet nie zwrĂłciÂłoby to mojej uwagi, gdyby nie powalajÂący tytuÂł (w ich stylu): "NIE ZABIJĂ KINGI RUSIN". PoraÂżka :-/

Co do capsĂłw z DD TVN z najbliÂższego weekendu, to postaram siĂŞ sprostaĂŚ zadaniu. OczywiÂście o ile nie nastÂąpi Âżaden kataklizm... A no i o ile Kinga z Marcinem bĂŞdÂą prowadziĂŚ program. W sumie powinni skoro jutro rusza 'konkurencyjny" program na DwĂłjce. SwojÂą drogÂą dziÂś w Super Expresie byÂła chyba jakaÂś wypowiedz Alicji Resich-ModliĂąskiej (czy jak jej tam), Âże szykujÂą atak na poranek. Nie wiem dokÂładnie co tam za bzdury znĂłw powypisywali, bo przecieÂż nieÂładnie czytaĂŚ komuÂś w tramwaju przez ramiĂŞ

Dzisiaj a DDTvn kiedy mowili o plotkach od razu pomyslalam o Kindze. W ogole nie mowili o takich ,,slawnych" plotkach tylko tam takich malych moim zdaniem. Gdyby mowili te najwazniejsze to pewnie znalazlaby sie wsrod nich Kinga i moze dlatego nie mowili.
Nadal zapraszam na stronke ponizej, (chociaz narazie nie dziala, cos sie stalo, ale na pewno niedlugo wszytsko bedzie ok)
Nadal zapraszam na stronke ponizej, (chociaz narazie nie dziala, cos sie stalo, ale na pewno niedlugo wszytsko bedzie ok)
maÂło Âżywe dziÂś byÂło ddtvn mam nadzieje , zĂŞ jutro bĂŞdzie lepsze ale to Kinga jakaÂś taka pewnie przez ten artykuÂł w ÂŻnG....
wiecie co zauwaÂżyÂłam , ze ona na niektĂłrych zdiĂŞciach ktĂłre wkleiÂła arctica <za ktĂłre bardzo bardzo jeszcze raz dziekuje > siedzi z Marcinem identycznie
wiecie co zauwaÂżyÂłam , ze ona na niektĂłrych zdiĂŞciach ktĂłre wkleiÂła arctica <za ktĂłre bardzo bardzo jeszcze raz dziekuje > siedzi z Marcinem identycznie

...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
LOL niektorzy chyba tutaj zapomnieli ze DDtvn to program telewizyjny a nie reality show!!!Memory pisze:wiecie co zauwaÂżyÂłam , ze ona na niektĂłrych zdiĂŞciach ktĂłre wkleiÂła arctica <za ktĂłre bardzo bardzo jeszcze raz dziekuje > siedzi z Marcinem identycznie
a wystarczyloby sie chwilke zastanowic i moze zawahaĂŚ przed kliknieciem "wyÂślij"

Sorry za wczsniejsza wiadomosc (ta pusta) ale cos sie pochrzanilo
[quote=,,Memory"]maÂło Âżywe dziÂś byÂło ddtvn mam nadzieje , zĂŞ jutro bĂŞdzie lepsze ale to Kinga jakaÂś taka pewnie przez ten artykuÂł w ÂŻnG.... [/quote]
Penwie dlatgeo ze sie nie rozkrecili po tak dlugiej przerwie. Mi najbardziej podobal sie w dzisiejszym ddtvn przeglad horoskopow
[quote=,,Memory"]maÂło Âżywe dziÂś byÂło ddtvn mam nadzieje , zĂŞ jutro bĂŞdzie lepsze ale to Kinga jakaÂś taka pewnie przez ten artykuÂł w ÂŻnG.... [/quote]
Penwie dlatgeo ze sie nie rozkrecili po tak dlugiej przerwie. Mi najbardziej podobal sie w dzisiejszym ddtvn przeglad horoskopow

http://img175.imageshack.us/img175/241/perukaou7.jpg to jets nowa tapeta, ktora mozecie rowniez znlezc na mojej stronie (to ta w podpisie) jak i inne tapety
Dzieki za capsy

Mam jeszcze pytanie, ktos tu kiedys pisal ze pisa do redakcji ddtvn i mu odpisano, wiec mam do tego kogos pytanie- w jakim czasie ci odpisali??
Dzieki za capsy

Mam jeszcze pytanie, ktos tu kiedys pisal ze pisa do redakcji ddtvn i mu odpisano, wiec mam do tego kogos pytanie- w jakim czasie ci odpisali??