Alicja Rucińska
Moderator: Łukasz
Alicja RuciĂąska
Dzisiaj widziaÂłem jÂą po raz pierwszy - ale chyba nadawala relacje ze Szczecina juz wczoraj. Bardzo ladna dziewczyna - fajna telewizyjna aparycja - oj szykuje siĂŞ ostra konkurencja dla Poznania 

-
- Fan Forum
Re: Alicja RuciĂąska
..mĂłwiszGrand pisze: Bardzo ladna dziewczyna - fajna telewizyjna aparycja - oj szykuje siĂŞ ostra konkurencja dla Poznania

..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
- Stały bywalec
Re: Alicja RuciĂąska
PoznaĂą z pewnoÂściÂą drÂży zlĂŞknionyGrand pisze:(...)oj szykuje siĂŞ ostra konkurencja dla Poznania

Powagi - Âżycie nie skÂłada siĂŞ tylko z konkurowania, choĂŚ konkursy piĂŞknoÂści oglÂądaĂŚ lubiĂŞ

I doszÂła mi druga pani/panna, ktĂłra na reporterkĂŞ z wyglÂądu nie pasuje.
PatrzÂąc na niÂą widzĂŞ prezenterkĂŞ: opanowanie zewnĂŞtrzne, popieram - mocna telewizyjna prezencja

CoÂś mi gra w ÂświadomoÂści, Âże niedÂługo ta pani/panna na reporterskim stoÂłku posiedzi

PĂłki co zobaczymy, czy reporterskim kijem bieg rzeki bĂŞdzie potrafiÂła zawrĂłciĂŚ?

Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Jako zalozyciel watku - chcialem tylko wyrazic mega-zadowolenie ze tyle sie dzieje ostatnio w Szczecinie
Pani Alicjo - Âświetnie sobie Pani radzi - widac ze trema zwiazana z "nowa stacjÂą" mija
GratulujĂŞ! Jednak twarze regionalnych TVP3 siĂŞ marnujÂą - fajnie, Âże moÂżna je w koncu popromowac - ot chociazby na tym forum.
Pani Ala jest niestety kolejnÂą dziennikarkÂą tvp3 ktĂłra odeszÂła z macierzystej firmy.
I weÂź tu pÂłaĂŚ abonament
- chociaz w sumie
))

Pani Ala jest niestety kolejnÂą dziennikarkÂą tvp3 ktĂłra odeszÂła z macierzystej firmy.
I weÂź tu pÂłaĂŚ abonament

-
- Fan Forum
Alicja - podoba mi siĂŞ to imiĂŞ,sam nie wiem czemu.. :hmm: Alicja RuciĂąska jak Alicja w Krainie CzarĂłw...moÂże te problemy ze sÂłuchaweczkÂą w uchu wynikajÂą z tego,Âże ktoÂś jej szepce na ucho rzeczy nie zwiÂązane z newsem
Zauwa¿y³em,¿e Ala zaczynaj¹c relacjê,mówi bezb³êdnie a póŸniej trema siê zaczyna i czasem Yeti siê pojawiaj¹..i zawsze jest w studiu,te¿ siê zastanawiam dlaczego...hm,mo¿e krzes³o zosta³o posmarowane Kropelk¹ 

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Ja niestety pierwszy :rozglada: coÂś chyba sÂłaby ze mnie telewidz :hmm:Nie pierwszy - juÂż jÂą raz widzialem - ale oczywiscie po raz pierwszy udalo siĂŞ zrobiĂŚ screeny - wielkie dzieki adam !!!!
o wiele lepiej wyglÂąda na dworzu niz w studio

I zdrĂłwka duÂżo ,i pomyÂślnoÂści i wszystkiego najlepszego :tanczy:No i pozdrowionka dla Ali