Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:
A byli w Starym ZOO, przy Zwierzynieckiej, czy w Nowym ZOO bliÂżej Malty :>
..nie wiem - ja tylko we WrocÂławskim ZOO raz byÂłem :D
Ja teÂż Ci nie odpowiem na to pytanie, ale w trzeciej relacji za AgattÂą staÂły dwa urocze sarniÂątka :P Z reguÂły pÂłoche, majÂąc przed sobÂą AgattĂŞ, ufnie przekÂąszaÂły deser :)

WczeÂśniej rozmowa o ptakach: gĂŞsi jakieÂś, czy pelikany prĂŞÂżyÂły dumnie swe piĂłra.
Bardzo podobajÂą mi siĂŞ tematy tych relacji, bardzo interesujÂące: wiosna zimÂą i skutki tego w zachowaniu zwierzÂąt, ich cykl biologiczny i Agatty troskliwe dociekania: Czy te chĂŞci do godĂłw widzimy teÂż u innych ptakĂłw? :lol2: Czy pisklĂŞta pojawiÂą siĂŞ wczeÂśniej? :lol2:
JeÂśli w Nowym, to lepiej - wspaniaÂłe miejsce na romantyczne spacery :lol2:
Rozochocony? :lol2: Ach, te uroki wiosny zimÂą :szalony:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Alchemik pisze:
obieÂżyÂświat pisze:
Ja byÂłem parokrotnie w obu, raz nawet caÂłkiem niedawno w Nowym, ale po dwĂłch ostatnich relacjach nie jestem w stanie stwierdziĂŚ, ktĂłre to :mhm:
Ja teÂż Ci nie odpowiem na to pytanie, ale w trzeciej relacji za AgattÂą staÂły dwa urocze sarniÂątka :P Z reguÂły pÂłoche, majÂąc przed sobÂą AgattĂŞ, ufnie przekÂąszaÂły deser :)

WczeÂśniej rozmowa o ptakach: gĂŞsi jakieÂś, czy pelikany prĂŞÂżyÂły dumnie swe piĂłra.
I ten szczegó³owy opis mi nie pomaga, bo wtedy, kiedy by³em w ZOO paradoksalnie nie wpatrywa³em siê w oczy sarni¹t :szalony:
Alchemik pisze:Bardzo podobajÂą mi siĂŞ tematy tych relacji, bardzo interesujÂące: wiosna zimÂą i skutki tego w zachowaniu zwierzÂąt, ich cykl biologiczny i Agatty troskliwe dociekania: Czy te chĂŞci do godĂłw widzimy teÂż u innych ptakĂłw? :lol2: Czy pisklĂŞta pojawiÂą siĂŞ wczeÂśniej? :lol2:

Rozochocony? :lol2: Ach, te uroki wiosny zimÂą :szalony:
Jeszcze 2 dni temu podj¹³bym dyskusjê w tym temacie :szalony: , ale dziœ nie :nie:
Nie bĂŞdĂŞ w zwiÂązku z tym opisywaÂł mojej reakcji, po tym, jak Agatka zadaÂła zwÂłaszcza to pierwsze pytanie :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

obieÂżyÂświat pisze:..
Widzia³am Agaty relacjê z zoo, ale wydaje mi siê, ¿e to by³o jednak Nowe nad jeziorem Maltaùskim, stare znam na wylot (mieszkam niedaleko) i nie kojarzê takich klatek, na których tle sta³a Agata dziœ z pani¹ dyrektor, wiêc raczej by³o to Nowe Zoo. A szkoda, bo jak siê dowiedzia³am, ¿e krêca dziœ w zoo, to ju¿ chcia³am iœÌ sie pokrêciÌ tam trochê.. :D
Ale z drugiej strony to siĂŞ nie dziwiĂŞ , jak bym miaÂła zrobic reportaz z jakiegoÂś poznaĂąskiego zoo, to bym wybraÂła na pewno to nowe, ktĂłre jest i wiĂŞksze i Âładniejsze i ciekawsza okolica-spokojniejsza. No i co waÂżne nie ma tam tyle szczurĂłw co w starym zoo, kiedys parĂŞ dobrych lat temu obliczono ile szczurĂłw przypadÂłoby na mieszkaĂąca JeÂżyc (dzielnica P-nia gdzie stare zoo jest) gdyby chcieli je zliwkidowaĂŚ i obliczono, Âże ok 4 szczurĂłw na jednego mieszkaĂąca JeÂżyc. :uhh: dobrze, Âże pojechaÂła do nowego-jeszcze by jej jakis szczur pod nogami przebiegÂł w tym starym i byÂłoby nie wesoÂło :rozglada:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

fotoski

Post autor: stajlus »

uuu...ale fajny temat

Podobno, jakby BĂłg nie byÂł wszechwiedzÂący teÂż korzystaÂłby z google, wiĂŞc i ja tak trafiÂłem na po prostu rzuciÂłem to tu tylko przelotem okiem co dzieje siĂŞ na forum, ale sporadycznie. Jako ,Âże jestem tu nowy to siĂŞ przedstawiĂŞ
Nazywam siĂŞ JaÂś. Mam 7 lat...oj chwila to nie to.
Nazywam siĂŞ Maciek. Ale w internecie przybieram takÂże jako okrutny/paskudny/mroczny/ohydny/gÂłupi/Âśmieszny (niepotrzebne skresliĂŚ) nick: Eutelsat! (oklaski).

OgĂłlnie nie jestem ciekawym czÂłowiekiem, nie prowadze ciekawych konwersacji...naduÂżywam wielokropka i emotek ;)
A jak mam z kim pogadaĂŚ na jakiÂś okreÂślony temat to w imiĂŞ: ''ja wiem lepiej a ty siedÂź cicho'',wiĂŞc tylko Âładnie poproszĂŞ o takie sexy ujĂŞcia tej laski Obrazek pomaÂłu, pomaÂłu, przeglÂądam forum ale nie mam czasu, wiĂŞc jak macie to rzucajcie ;) http://znanekobiety.info/index.php?s=98 ... 7899&st=30#
A tak poza tym, to mnie tam zwarnowali...chyba tymczasowo ;) powtĂłrze za autorem tamtejszego posta...szkoda, Âże w tvnie 24 moÂżna zobaczyĂŚ najczĂŞÂściej tylko buzie ;)
szukajcie capsĂłw w dziale capsy znanych Polek...czy tak jakoÂś :D

pozdrawiam, StraÂż miejskÂą
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: fotoski

Post autor: Dżastina »

stajlus pisze:uuu...ale fajny temat
uuu...rzeczywiÂście fajny :D
Witaj Maciek, czy jak CiĂŞ tam zwÂą ;) tylko dlaczego piszesz o naszej Agatce "ta laska" :uhh: my tak o niej nie piszemy :uhh:
Dlaczego ja mam takie problemy z wysyÂłaniem postĂłw :>
Black Jack '62 pisze: Jeszcze 2 dni temu podj¹³bym dyskusjê w tym temacie :szalony: , ale dziœ nie :nie:
Nie bĂŞdĂŞ w zwiÂązku z tym opisywaÂł mojej reakcji, po tym, jak Agatka zadaÂła zwÂłaszcza to pierwsze pytanie :lol2:
:shock: Wyciszanie przyniosÂło efekty :D Blacky jestem z Ciebie dumna ;) Ale koledzy chyba bĂŞdÂą zawiedzeni :devil:
Black Jack '62 pisze:Czy to byÂł szalik w takÂą modnÂą aktualnie zebrĂŞ? :lol2:
Taaaak, taki dokÂładnie byÂł ;) Modnisia z tej naszej Agatki :tanczy: Ciekawe czy ma czapeczkĂŞ i szalik do kompletu :mhm:
Uhhh :hmm: tymi pytaniami wydaÂłem siĂŞ, Âże mnie tam nie byÂło :devil:
W ogĂłle nie potrafisz kÂłamaĂŚ :lol: :lol: :lol:
No to moÂże dziÂś - prosto z ZOO :szalony:
Temat nadawaby siĂŞ idealnie, jednak jeszcze nie dziÂś :/
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: fotoski

Przytoczona postaÌ nale¿y do Panny Agaty? :shock: Nigdy nie pos¹dza³em jej o takie posiadanie :szalony: To znaczy nie chcê byÌ Ÿle zrozumiany, domyœla³em siê, ale domyœlaÌ siê a zobaczyÌ, to sami przyznacie ró¿nica :lol2: W tak realistyczny, piêkny i harmonijny sposób nie ukazywano postaci chyba nigdy w ¿adnej epoce :lol2:
stajlus pisze:Nazywam siĂŞ Maciek. Ale w internecie przybieram takÂże jako okrutny/paskudny/mroczny/ohydny/gÂłupi/Âśmieszny (niepotrzebne skresliĂŚ)
NiektĂłrzy o takich mĂłwiÂą krĂłtko: oprych :rozglada: PrzysporzyÂłeÂś mi chÂłopie radoÂści i uÂśmiechu :lol2:
stajlus pisze: powtĂłrze za autorem tamtejszego posta...szkoda, Âże w tvnie 24 moÂżna zobaczyĂŚ najczĂŞÂściej tylko buzie ;)
MoÂże lepiej nie :szalony: CzĂŞsto widzÂąc gdzieÂś tak w 30% PannĂŞ AgattĂŞ mam ogromny problem z skumulowaniem myÂśli i skoncentrowaniem jej na newsie, a co tu dopiero mĂłwiĂŚ o zniewalajÂącej przyjemnoÂści chÂłoniĂŞcia 100% :szalony:
Black Jack '62 pisze:I ten szczegó³owy opis mi nie pomaga, bo wtedy, kiedy by³em w ZOO paradoksalnie nie wpatrywa³em siê w oczy sarni¹t :szalony:
I te gÂąski, czy pelikany na Tobie teÂż nie robiÂły wraÂżenia? :lol: MusiaÂło ich wĂłwczas nie byĂŚ :lol2: Albo obraz je przesÂłaniajÂący byÂł wiĂŞkszym rarytasem :lol2:
Nika pisze:No i co waÂżne nie ma tam tyle szczurĂłw co w starym zoo, kiedys parĂŞ dobrych lat temu obliczono ile szczurĂłw przypadÂłoby na mieszkaĂąca JeÂżyc (dzielnica P-nia gdzie stare zoo jest) gdyby chcieli je zliwkidowaĂŚ i obliczono, Âże ok 4 szczurĂłw na jednego mieszkaĂąca JeÂżyc. :uhh:
:lol: Naukowcy z tego regionu majÂą raj, gdy chcÂą przeprowadzaĂŚ doÂświadczenia :lol:
Nika pisze:dobrze, Âże pojechaÂła do nowego-jeszcze by jej jakis szczur pod nogami przebiegÂł w tym starym i byÂłoby nie wesoÂło :rozglada:
A moÂże wÂłaÂśnie wrĂŞcz odwrotnie :lol: Panna Agatta na pÂłochÂą nie wyglÂąda, ale w starciu ze szczurem ciekawÂą mogÂłaby byĂŚ jej reakcja :lol2:
DÂżastina pisze:Ale koledzy chyba bĂŞdÂą zawiedzeni :devil:
Po tym co zobaczyÂłem i przeczytaÂłem przed chwilÂą sam nie wiem, co czujĂŞ :neutral: Ale uczucie dalekie od rozczarowania :aniol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..ooo - widzĂŞ Âże nawet takie 'archiwalne' ujĂŞcie jeszcze dzis robi piorunujÂące wraÂżenie 8)
..to byÂł piĂŞkny i upalny lipiec.. a moÂże sierpieĂą :mhm:

..jak siĂŞ patrzy na tÂą fotĂŞ to miaÂłoby siĂŞ ochotĂŞ daĂŚ na mszĂŞ w intencji rychÂłego powrotu lata :spiewa: :lol2:
..albo niech parlamentarzyÂści siĂŞ o to postarajÂą - na pewno skuteczniej :lol2:
..zresztÂą .. :mhm:
..przecieÂż nie jest taka zimna ta zima to moÂże nawet teraz.. :lol:
przeglÂądam forum ale nie mam czasu, wiĂŞc jak macie to rzucajcie ;) http://znanekobiety.info/...pic=7899&st=30#
..a tam to bez rejestracji wejœÌ nie mo¿na :mhm:
..tu raczej nic nie znajdziejsz bo wiĂŞcej takich capsĂłw na ktĂłrych Agatka prezentuje siĂŞ w caÂłoÂści nie mamy :/
..przynajmniej ja nie mam :rozglada:
..sÂą jeszcze z Jarocina.. ale to juÂż inne story :spiewa:
..pewnie po tym jednorazowym 'incydencie' zakazali jej takich prezentacji Âżeby nie przysÂłaniaÂła sobÂą informacji :lol2:
..nieeee.. bo w takim razie musieli w ogĂłle zakazaĂŚ pokazywania siĂŞ :lol2:

..a tak z aktualnoÂści to cholerne capsy siĂŞ odblokowaÂły to Agatki z nĂłw nie ma :/
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..ooo - widzĂŞ Âże nawet takie 'archiwalne' ujĂŞcie jeszcze dzis robi piorunujÂące wraÂżenie 8)
..to byÂł piĂŞkny i upalny lipiec.. a moÂże sierpieĂą :mhm:
PiĂŞkne i upalne efekty w postaci opalonej karnacji, w miarĂŞ skÂąpego odzienia, itd. :)
..jak siĂŞ patrzy na tÂą fotĂŞ to miaÂłoby siĂŞ ochotĂŞ daĂŚ na mszĂŞ w intencji rychÂłego powrotu lata :spiewa: :lol2:
..albo niech parlamentarzyÂści siĂŞ o to postarajÂą - na pewno skuteczniej :lol2:
..zresztÂą .. :mhm:
..przecieÂż nie jest taka zimna ta zima to moÂże nawet teraz.. :lol:
Nie mo¿na byÌ nastawionym wy³¹cznie na zaspokajanie w³asnych pragnieù :] Taki
eksperyment dziÂś Panna Agatta mogÂłaby zapaleniem pÂłuc przypÂłaciĂŚ, a tego nie chcemy :nie: Czekajmy wiĂŞc cierpliwie do przyszÂłego lata :lol2:
..tu raczej nic nie znajdziejsz bo wiĂŞcej takich capsĂłw na ktĂłrych Agatka prezentuje siĂŞ w caÂłoÂści nie mamy :/
..przynajmniej ja nie mam :rozglada:
A miaÂłem takÂą nadziejĂŞ... :szalony:
..sÂą jeszcze z Jarocina.. ale to juÂż inne story :spiewa:
Bardzo przyjemne white dress story :P
..a tam to bez rejestracji wejœÌ nie mo¿na :mhm:
A wszed³em i zajrza³em :D Twoje, i nie tylko Twoje, capsy zrobi³y tam niez³¹ furorê :tanczy: W podsumowaniach w¹tek Panny Agatty - znanej Polki - ma branie i figuruje na czo³owych pozycjach 8)
..pewnie po tym jednorazowym 'incydencie' zakazali jej takich prezentacji Âżeby nie przysÂłaniaÂła sobÂą informacji :lol2:
..nieeee.. bo w takim razie musieli w ogĂłle zakazaĂŚ pokazywania siĂŞ :lol2:
DziwiĂŞ siĂŞ, Âże po tym ''jednorazowym incydencie'' nie nakazano jej czĂŞstszych tego typu ''incydentĂłw'' :>
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Nie mo¿na byÌ nastawionym wy³¹cznie na zaspokajanie w³asnych pragnieù :] Taki eksperyment dziœ Panna Agatta mog³aby zapaleniem p³uc przyp³aciÌ, a tego nie chcemy :nie: Czekajmy wiêc cierpliwie do przysz³ego lata :lol2:
..no przecieÂż ÂżartowaÂłem :spiewa:
A wszed³em i zajrza³em :D Twoje, i nie tylko Twoje, capsy zrobi³y tam niez³¹ furorê :tanczy: W podsumowaniach w¹tek Panny Agatty - znanej Polki - ma branie i figuruje na czo³owych pozycjach 8)
..tylko Âże to nie ja wstawiaÂłem tam te capsy :>
..a wiĂŞc nie ja przyczyniÂłem siĂŞ do tej promocji :/
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

My sobie tu gadu gadu z domieszkÂą niepowagi, a tam - w SÂłubicach, Panna Agatta o wielkim dramacie opowiada :(
Jaka ona przejĂŞta ogromem tego poÂżaru - zobaczyĂŚ to z bliska, usÂłyszeĂŚ wzruszajÂąco opowiedziane fakty i czÂłowiek czuje jakiego dramatu doÂświadczyli ludzie :neutral:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..kiedy patrzĂŞ na powaÂżnÂą i wzruszonÂą AgatkĂŞ teraz mi trochĂŞ gÂłupio :rozglada:
..no ale to nie ja zacz¹³em t¹ dyskusjê :spiewa:

..tak na oko 40 % Agatki.. piĂŞkne 40 % :szalony: :arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..i mp3 :arrow: http://savefile.com/files/404673
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

..tak na oko 40 % Agatki.. piĂŞkne 40 % :szalony: :arrow:
Sam widzisz, Âże na piĂŞkno nie ma mocnych :] Ale i po co? ;)

Kolejny serwis, kolejna relacja w postaci rozmowy Panny Agatty z wysokim... rangÂą straÂżakiem, jeÂśli pamiĂŞĂŚ mnie nie myli, kapitanem.
Od kiedy ona tam jest, ¿e ju¿ zd¹¿y³a tylu szczegó³ów siê wywiedzieÌ :mhm:
Szkoda, ¿e z powodu og³aszania wyroku lustracyjnego musieli wczeœniej skoùczyÌ rozmowê :/ Na pewno wiêcej byœmy siê dowiedzieli... ale czekajmy - nie teraz, to póŸniej :>
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Kolejny serwis, kolejna relacja w postaci rozmowy Panny Agatty z wysokim... rangÂą straÂżakiem, jeÂśli pamiĂŞĂŚ mnie nie myli, kapitanem.
..jaka zmarÂźniĂŞta :(
..ale jej siĂŞ przytrafiÂło staĂŚ na wietrze :neutral:
:arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

..zapis mp3 :arrow: http://savefile.com/files/404704

[ Dodano: Czw Sty 11, 2007 12:46 pm ]
..ten drugi caps miaÂł wyglÂądaĂŚ tak :arrow:
Obrazek
..za niedogodnoÂści przepraszam ;)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Co?!!! :shock: Jaki znowu poÂżar?!!! :shock: Gdzie?!!!! :shock: Czy niebezpieczeĂąstwo juÂż minĂŞÂło?!!! Czy Agata jest bezpieczna?!!!
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Bez paniki :neutral: PoÂżar dawno juÂż ugaszono ;)
Jedynym problemem Agatty moÂże byĂŚ paradoksalnie wychÂłodzenie ;)
ODPOWIEDZ