..mp3

..Black - ÂżywioÂł o ktĂłry musimy siĂŞ martwiĂŚ to wiatr

Moderator: Łukasz
Ju¿ ona ma na pewno swoje sposobyOd kiedy ona tam jest, ¿e ju¿ zd¹¿y³a tylu szczegó³ów siê wywiedzieÌ :mhm:
:mhm: Macie, znacie jak¹œ dobr¹ metodê na rozgrzanie wych³odzonego organizmu? ¯eby nam siê ino Agatka znowu¿ nie rozchorowa³a po tym wypadzie :>..jaka zmarŸniêta
..ale jej siĂŞ przytrafiÂło staĂŚ na wietrze![]()
A jak ju¿ ich znajdzie - w co wierzê, to z nimi na wizji na pewno porozmawiaadam pisze:Agata ma ciê¿ki orzech do zgry¿nienia -musi znaleœÌ winnych braku wody w hydrantach.
RzeczywiÂście udany, tylko jest raczej trochĂŞ nie na miejscu i w zÂłym momencie opowiedzianyadam pisze:Dowcip siĂŞ udaÂł tylko ja jak pisaÂłem swĂłj post to nie widziaÂłem
Nie pytajmy tylko o to, co ona mo¿e zrobiÌ dla nas, lecz zastanówmy siê, co my moglibyœmy zrobiÌ dla niejadam pisze:Wiesz -pytanie do czego Agata jest w stanie siê posun¹Ì aby jej fani mogli j¹ czêœciej widzieÌ na wizji :spiewa: :spiewa:
LubiĂŞ jÂą w takich nagÂłych niezaplanowanych sytuacjachadam pisze:Niedawno wszyscy siĂŞ skarÂżyli Âże jej nie ma -no to teraz jest :spiewa:
NiepokojÂąco dobry fryzjer - tyle mam do zasygnalizowaniaTzn. ten wiatr niepokojÂący jeszcze :>
Mam, znam, ale raczej nie by³byœ jej... tej metody, wykorzystaÌ:mhm: Macie, znacie jak¹œ dobr¹ metodê na rozgrzanie wych³odzonego organizmu? ¯eby nam siê ino Agatka znowu¿ nie rozchorowa³a po tym wypadzie :>
..ja robiĂŞ wszystko co w mojej mocyNie pytajmy tylko o to, co ona moÂże zrobiĂŚ dla nas, lecz zastanĂłwmy siĂŞ, co my moglibyÂśmy zrobiĂŚ dla niej
PodajAlchemik pisze:Mam, znam, ale raczej nie byÂłbyÂś jej... tej metody, wykorzystaĂŚ![]()
A có¿ ja mogê?Alchemik pisze:PS Ani s³ówka o stajlusie Black Jack nie napisa³eœ? :spiewa: Wyciszenie na pewne kwestie trwa, obowi¹zuje nadal?
Nie, naprawdĂŞI te gÂąski, czy pelikany na Tobie teÂż nie robiÂły wraÂżenia?MusiaÂło ich wĂłwczas nie byĂŚ
Albo obraz je przesÂłaniajÂący byÂł wiĂŞkszym rarytasem
![]()
Ale czego Ty tak wÂłaÂściwie siĂŞ domyÂślaÂłeÂś :>Przytoczona postaĂŚ naleÂży do Panny Agaty?Nigdy nie posÂądzaÂłem jej o takie posiadanie :szalony:
Œmiem twierdziÌ, ¿e Agatta jest w stanie zachowaÌ zdrowy rozs¹dek i pozwala sobie na tyle niebezpieczeùstwa, na ile mo¿e siê naraziÌ. Poza tym s³u¿by porz¹dkowe, stra¿acy, chyba sprawuj¹ pieczê nad tym terenem :mhm: Wiêc nie ma siê o co martwiÌBlack Jack '62 pisze:Kto na mi³oœÌ bosk¹ pozwoli³ jej tak blisko tych zgliszczy podejœÌ? :o Przecie¿ one mog¹ siê zawaliÌ :o Có¿ za nieroztropnoœÌ :grozi:
A moÂże po prostu realizacja reporterskiego powoÂłaniaI co nam tu duÂżo siĂŞ temu przeciwstawiaĂŚ
![]()
:hahaha: teraz to ja siĂŞ wyciszĂŞ :devil:Black Jack '62 pisze:PodajAlchemik pisze:Mam, znam, ale raczej nie byÂłbyÂś jej... tej metody, wykorzystaĂŚ![]()
Nie têdy, to owêdy j¹ wdro¿ê
![]()
Ale z nami... tak :>Alchemik pisze:Nawet, gdybym miaÂł inne ujĂŞcia, to bym siĂŞnimi z nieznajomym nie podzieliÂł :devil:
To zbyt osobiste :szalony:Ale czego Ty tak wÂłaÂściwie siĂŞ domyÂślaÂłeÂś :>
..dokÂładnie tak :hmm:PozwolĂŞ sobie domniemaĂŚ, Âże w miejscu tego pustego pola miaÂły byĂŚ zdjĂŞcia z FaktĂłw popoÂłudniowych :>
..teraz siê œmiejesz z reakcji Alchemika a ju¿ zapomnia³eœ jak tob¹ ten obrazek 'wstrz¹sn¹³'Ale czego Ty tak w³aœciwie siê domyœla³eœ :>
W serwisach, we flashu ... w F16, raporcie. Nie spodziewaÂłem siĂŞ, Âże po powrocie do domu zastanĂŞ AgatkĂŞ zajmujÂącÂą siĂŞ top tematem :oAlchemik pisze:Relacja niespodziewana, ale jak to bywa w takich sytuacjach, szybko staÂła siĂŞ numerem 1![]()
No to moÂże zrĂłbmy jeszcze coÂś materialnego, szlachetnego dla poszkodowanych w tym poÂżarzeNie pytajmy tylko o to, co ona moÂże zrobiĂŚ dla nas, lecz zastanĂłwmy siĂŞ, co my moglibyÂśmy zrobiĂŚ dla niej![]()
To nie pierwszy raz, ale za kaÂżdym razem to bardzo budujÂące uczucie jest - widzieĂŚ jÂą i sÂłyszeĂŚ takÂą profesjonalnÂąAlchemik pisze:ÂŚmiem twierdziĂŚ, Âże Agatta jest w stanie zachowaĂŚ zdrowy rozsÂądek i pozwala sobie na tyle niebezpieczeĂąstwa, na ile moÂże siĂŞ naraziĂŚ. Poza tym sÂłuÂżby porzÂądkowe, straÂżacy, chyba sprawujÂą pieczĂŞ nad tym terenem :mhm: WiĂŞc nie ma siĂŞ o co martwiĂŚA chwaliĂŚ
Agatta stanĂŞÂła na wysokoÂści zadania :brawa:
No wiecie do jakiego wniosku doszedÂłem, Âże to milczenie jest bez sensuAlchemik pisze: :hahaha: teraz to ja siĂŞ wyciszĂŞ :devil:
..z tym widzeniem to coraz gorzej :>za kaÂżdym razem to bardzo budujÂące uczucie jest - widzieĂŚ jÂą i sÂłyszeĂŚ takÂą profesjonalnÂą![]()
..spisz ten nr kontaNo to moÂże zrĂłbmy jeszcze coÂś materialnego, szlachetnego dla poszkodowanych w tym poÂżarzeNiech przynajmniej ofiara Agatki nie pĂłjdzie na marne - w naszych serduchach tym bardziej
![]()
A moÂże ekipa juÂż w raporcie w poÂłowie drogi do domu, a nie w SÂłubicach i dlatego lamp nie uÂżyli :devil:..z tym widzeniem to coraz gorzej :>
..Agatka prawie zginĂŞÂła w tych ciemnoÂściach :>
:uhh: TeÂż chciaÂłabym to wiedzieĂŚ :uhh: Do wczoraj myÂślaÂłam, Âże ja coÂś nie tak robiĂŞ :uhh: ale dzisiaj KrzyÂśkowi teÂż nie wyszÂłoLois Lane pisze:Mowa jest srebrem a milczenie zÂłotem![]()
PrzeglÂądajÂąc forum czĂŞsto napotykam na puste posty - to jakaÂś moda, bunt, czy jeszcze coÂś innego?![]()
:mhm: To pewna nowoœÌBlack Jack '62 pisze:No wiecie do jakiego wniosku doszed³em, ¿e to milczenie jest bez sensuAle tak jest przyzwoiciej
Black, a pamiêtasz Ty kto w ogóle nie by³ zaskoczony doskona³¹ ca³oœci¹ Agatyobie¿yœwiat pisze:..teraz siê œmiejesz z reakcji Alchemika a ju¿ zapomnia³eœ jak tob¹ ten obrazek 'wstrz¹sn¹³'Black Jack'62 pisze:Ale czego Ty tak w³aœciwie siê domyœla³eœ :>
Mocno zmarzniĂŞta w raporcie juÂż byÂła :? Ale zobaczyĂŚ jÂą w takiej roli, jaka przypadÂła Arturowi w Prosto z Polski byÂłoby miÂło :rozglada:Black Jack '62 pisze:SzÂło juÂż tak dobrze, a tu w Prosto z Polski Agatce Artur przyszedÂł z odsieczÂą, trochĂŞ szkoda, ale z drugiej strony, niech lepiej wraca do ciepÂłego domu, swoje juÂż odstaÂła![]()
:mhm: Ja ju¿ zaczynam snuÌ teorie, ¿e mo¿e nie wszyscy wspó³pracuj¹ z tym programemFakt faktem, coœ ten programik nie chce nam siê z Agatk¹ zdubbingowaÌ :mhm:
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 19 gości