Sylwia Majcher

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Sk¹piec :( Nie popisa³eœ siê capsowo u Sylwii :( O MP3 te¿ zabiegaÌ u Ciebie pró¿no :(

Na tym capsie widaÌ, ¿e to ujêcie jeszcze sprzed mini ulewy. Pogoda podsyca nastrój panuj¹cy wokó³ tej tragedii :neutral:

Po bogatym w relacje poranku i wczesnym ranku, w ramĂłwce teraz chyba, kiedy Wielgus przemĂłwiÂł, nie znajdzie siĂŞ miejsca na inne relacje ;(
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Sylwia o piratach drogowych

Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:O MP3 te¿ zabiegaÌ u Ciebie pró¿no :(
..nie zawsze uda mi siê zd¹¿yÌ uruchomiÌ ca³e oprogramowanie nagrywaj¹ce :hmm:

..z dzis teÂż coÂś mam :arrow:

Obrazek

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

..nie zawsze uda mi siê zd¹¿yÌ uruchomiÌ ca³e oprogramowanie nagrywaj¹ce :hmm:
DziĂŞkujĂŞ. ZrozumiaÂłem, Âże i tym razem ''nie poszÂło'' :uhh:
Sylwia o piratach drogowych
To byÂła jedna relacja ze studia? MaÂło. WyjÂście w plener by siĂŞ przydaÂło :] MoÂże tylko z mniej dramatycznych pobudek, niÂż ostatnio :]
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Ale w Prosto z Polski temat Sylwi wrĂłciÂł

Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nim mnie wczora od œwiata po przejœciu wichury odciê³o, zd¹¿y³em zobaczyÌ materia³ Sylwii wykonany do programu ''Prosto z Polski''. Temat taki sobie, tyczy³ kamienic, ale jak mawiaj¹, lepsze to, ni¿ nic ;)
Dziœ natomiast liczê na szeroko pojêt¹ pomys³owoœÌ Sylwii, w tematyce tak zwanej: ''luŸnej'' i weekendowej, bowiem Sylwia od rana wystaje w Karpaczu :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

:lol: Sylwia potrafi siĂŞ piĂŞknie zorganizowaĂŚ...!
Czy ona poÂłowĂŞ turystĂłw z Karpacza na to wejÂście ÂściÂągnĂŞÂła? :lol: Czy to byli tubylcy :lol: Sylwia ruszy w PolskĂŞ, to ludzie tylko czekajÂą na okazjĂŞ do tego, by mĂłc siĂŞ szerszej widowni zaprezentowaĂŚ :lol:
Z biegiem czasu radosny temat zwiÂązany z brakiem Âśniegu, przerodziÂł siĂŞ w pytania o bezpieczeĂąstwo dzieci przebywajÂących na koloniach.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Syla dziÂś ciuchciÂą w Karpaczu bodajÂże sobie jeÂździÂła :tanczy: wychodzi z ciuchci,opowiada o jej trasie,z tyÂłu ludziska kiwajÂą oczywiÂście,po czym wsiada sobie i pajechaÂła.juÂż myÂślaÂłem,Âże pomacha,ale nie... :( ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

aveo pisze:Syla dziÂś ciuchciÂą w Karpaczu bodajÂże sobie jeÂździÂła :tanczy: wychodzi z ciuchci,opowiada o jej trasie,z tyÂłu ludziska kiwajÂą oczywiÂście,po czym wsiada sobie i pajechaÂła.juÂż myÂślaÂłem,Âże pomacha,ale nie... :( ;)
Rozczarowany? :lol: Nie widzia³a ¿adnych szczerych fanów, tylko ¿¹dnych pokazania siê wczasowiczów,, wiêc nie odmachnê³a :lol: A mówiê Ci, tylko us³ysza³aby, ¿e ktoœ z t³umu krzyczy: ''hej, Sylwia...'' :lol:
A jakie rady gÂłosiÂła w raporcie :spiewa: Nie ma Âśniegu, to do knajpy :shock: :lol: :lol: WÂłaÂściciel knajpy jej zresztÂą wtĂłrowaÂł i jeszcze kusiÂł smakowicie wyglÂądajÂącÂą, ogromnÂą golonkÂą :lol: Sylwia nawet nie mĂłwiÂła zbyt dÂługo po tym, jak zobaczyÂła to ÂżarÂło :lol: Oby ta golonka nie byÂła wystygÂła, bo zimna ponoĂŚ szkodzi, zwÂłaszcza gdy siĂŞ jÂą piwem popije :spiewa:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

do golonki grzane wino :roll: ja teÂż nie mĂłgÂłbym spokojnie sobie gadu gadu kiedy golonka chciaÂłaby mnie poÂżreĂŚ!
masz racjê,nie by³o fanów - nie by³o pozdrowieù...ale szkoda,¿e nawet nie tak pó³-¿artem pó³-serio Syla nie odwa¿y³a siê pokiwaÌ.to by chyba nie naruszy³o jej wiarygodnoœci,stylu,powagi jako reporterka,sam ju¿ nie wiem :hmm: i tak frajda przejechaÌ siê tak¹ kolejk¹,mieÌ taki wdziêczny materia³ i zapomnieÌ o powa¿nych tematach,które Syli s¹ z zaufaniem powierzane :)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..Sylwia na motocyklu :tanczy:

:arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..i gdzieÂś jÂą pan motocyklista wywiĂłzÂł :devil:

Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..Sylwia na motocyklu :tanczy:
Kobieta ma g³owê pe³n¹ pomys³ów :lol: Jeœli ktoœ myœla³, ¿e Sylwia ju¿ niczym nie zaskoczy, to by³ w b³êdzie. 8) Jedno jest pewne = Sylwia lubi siê przemieszczaÌ w relacjach, czêsto przy u¿yciu sprzêtów silnikowych :spiewa:
..i gdzieÂś jÂą pan motocyklista wywiĂłzÂł :devil:
CzekaÂłem w napiĂŞciu na kolejnÂą relacjĂŞ :rozglada: Na szczĂŞÂście duÂżo czasu mi na to nie uszÂło :lol: JuÂż po 14. minut kilkanaÂście z powagÂą pochylaÂła siĂŞ nad sprzĂŞtem ratujÂącym Âżycie w nagÂłych wypadkach :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..z wczoraj jeszcze :arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..i z dzis :arrow:

Obrazek

Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..z wczoraj jeszcze :arrow:
O wÂłaÂśnie to byÂł dowĂłd, Âże zdoÂłaÂła z motocykla motocykliÂście zbiec :lol:
obieÂżyÂświat pisze:..i z dzis :arrow:
Nie doproszê siê o dŸwiêk :? Ta sprawa szczególnie le¿a³a mi na sercu, a Sylwia poda³a tak wiele informacji, ¿e nie zd¹¿y³em ich spamiêtaÌ :hmm:

[ Dodano: Pon Sty 15, 2007 5:21 pm ]
I zd¹¿y³a zrobiÌ Sylwia z tematu materia³ do Prosto z Polski :)
JuÂż wszystko wiem... :)

[ Dodano: Wto Sty 16, 2007 10:08 am ]
Jak pracuje to na peÂłnych obrotach 8)
DziÂś przydzielili SylwiĂŞ do materiaÂłu edukacyjnego i pomysÂłu rektorĂłw na pomysÂł z kolei Giertycha :)
ODPOWIEDZ