MuszĂŞ pochwaliĂŚ Administratora. Zawsze zanim zaÂładowaÂło mi siĂŞ forum i siĂŞ zalogowoaÂłam minĂŞÂło ok. 2 minut. Teraz chwilka i juÂż po krzyku :brawa: :brawa:
A powiedz mi drogi PaweÂłku co mamy z tym robiĂŚ. Na razie zaÂłamujemy rĂŞce i kasujemy gdy tylko widzimy kolejne. W rejestracji trzeba wpisywaĂŚ kod, ale to nic nie daje. I nie tylko nasze forum ma z tym problem, wiele innych rĂłwnieÂż. Szukamy sposobu na pozbycie siĂŞ tego czegoÂś, ale jest ciĂŞÂżko, bo to walka z wiatrakami.
No wÂłaÂśnie nie mam pojĂŞcia co mielibyÂście z tym zrobiĂŚ i stÂąd moje powyÂższe pytanie, a Âże ciĂŞÂżko siĂŞ pozbyĂŚ tego problemu to trudno jakoÂś siĂŞ to przetrwa.
Ostatnimi dniami wieczorem, tak od 20 nie moge wejœÌ na t¹ stronê. Net mi wtedy dzia³a, œmiga jak nale¿y, ale na ten serwis nie mo¿e wejœÌ. Czy te¿ macie taki problem??
Marcin pisze:A powiedz mi drogi PaweÂłku co mamy z tym robiĂŚ. Na razie zaÂłamujemy rĂŞce i kasujemy gdy tylko widzimy kolejne. W rejestracji trzeba wpisywaĂŚ kod, ale to nic nie daje. I nie tylko nasze forum ma z tym problem, wiele innych rĂłwnieÂż. Szukamy sposobu na pozbycie siĂŞ tego czegoÂś, ale jest ciĂŞÂżko, bo to walka z wiatrakami.
A w Panelu Administracyjnym jest ustawiona aktywacja kont przez uÂżytkownika lub administratora ? Bo jak nie to radzĂŞ zmieniĂŚ i nie bĂŞdzie kÂłopotĂłw.
Co siĂŞ dzieje z forum, Âże mnie co ok. minutĂŞ automatycznie wylogowuje ? ÂŻeby wysÂłaĂŚ posta muszĂŞ siĂŞ logowaĂŚ w osobnej karcie, choĂŚ to na nidÂługo siĂŞ zdaje.