DziÂś wyglÂąda wyjÂątkowo uroczo.

[ Dodano: Czw Sty 18, 2007 4:02 pm ]
Ten sam dzieù i dwa ró¿ne oblicza - niebieskie i ciemno-zielone.

Có¿, kobieta zmienn¹ jest.
Moderator: Łukasz
O TAK to jest dobra opcjaA.I.W.L.I.S. pisze:ÂŁodziak pisze:Drogi Black Jacku 62,
Dlaczego miaÂłbym o Tobie myÂśleĂŚ czasem i to z grymasem?![]()
![]()
TO jest najlepsza opcja na kaÂżdym forum, o ile jest
ÂŁodziak wyloguj siĂŞ i wtedy spĂłjÂż na podpis Blacka ;d A pewnie zrozumiesz o co chodzi.
Chyba siĂŞ ze mnÂą zgodzicie? W koĂącu to wÂątek o jednej z najlepszych dziennikarek TVN24.
Ja siĂŞ zgadzam :spiewa:
No dobrze. Mam nadziejê, ¿e siê Anula nie obrazi. W sumie Black to wymyœli³ z tym pierœcionkiem :devil:£odziak pisze:Dziêki, ju¿ skuma³em o co chodzi z tym "myœleniem czasem chocia¿ tak z grymasem":) Riki nie wiem sk¹d masz informacje o rzekomym planowanym wejœciu na now¹ drogê ¿ycia przez Aniê, ktoœ tutaj na ten temat ma potwierdzone informacje? Chyba lepiej by³oby napisaÌ jak jest naprawdê, a nie snuÌ domys³y- przecie¿ niewiadomo czy jest czego gratulowaÌ. Jeœli czegoœ dziennikarz nie jest pewien na 100%, to raczej nie snuje domys³ów tylko stara siê potwierdziÌ informacjê w niezale¿nych Ÿród³ach - mam na myœli dziennikarza rzetelnego - . Chyba siê ze mn¹ zgodzicie? W koùcu to w¹tek o jednej z najlepszych dziennikarek TVN24.
Myœlicie, ¿e ten paryski sylwester by³ prze³omowy? Ci¹gle nie mogê siê oprzeÌ wra¿eniu, ¿e te relacje, pod wzglêdem takiej hmm radoœci przekazu ró¿ni³y siê od pozosta³ych.
MoÂże to jednak tylko atmosfera ParyÂża i wyjÂątkowej nocy sylwestrowej?
A wyobraÂź sobie, jakiego szoku ja doznawaÂłem, kiedy sam siebie o to wÂłaÂśnie pytaÂłemÂŁodziak pisze:Drogi Black Jacku 62,
Dlaczego miaÂłbym o Tobie myÂśleĂŚ czasem i to z grymasem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 6 gości