Mo¿na powiedzieÌ, ¿e TVN odda³ widzów TVP 2. Sam mam znajomych którzy mowili, ¿e nie ogl¹daj¹ o 20-ej "M jak Mi³oœÌ" bo leci "Na Wspólnej". Ten drugi teraz o 21-ej czyli sympatycy seriali spokojnie prze³¹cz¹ na TVP 2. W¹tpie ¿eby Kazimiera odebra³a widownie "M jak Mi³oœÌ". Tak jak napisa³em bêdzie na odwrót.
Poni¿ej przedstawie wyniki ogl¹dalnoœci "M jak Mi³oœÌ" bo "Na Wspólnej" z pewnoœci¹ ju¿ znacie:
Ogl¹dalnoœÌ 2004 (AGB Polska) :
SierpieĂą:
1 tydzieĂą - 2 mln 995
Lipiec:
5 tydzieĂą - 4 mln 121
4 tydzieĂą - poniÂżej 2 mln 500 (brak wynikĂłw)
3 tydzieĂą - 2 mln 773
2 tydzieĂą - 2 mln 512
1 tydzieĂą - poniÂżej 2 mln 500 (brak wynikĂłw)
Czerwiec:
4 tydzieĂą - 2 mln 681
3 tydzieĂą - 3 mln 715
2 tydzieĂą - 7 mln 600
1 tydzieĂą - 8 mln 397
Maj:
5 tydzieĂą - 9 mln 270
4 tydzieĂą - 9 mln 197
3 tydzieĂą - 8 mln 896
2 tydzieĂą - 9 mln 356
1 tydzieĂą - 10 mln 271
KwiecieĂą:
4 tydzieĂą - 10 mln 152
3 tydzieĂą - 9 mln 904
2 tydzieĂą - 10 mln 335
1 tydzieĂą - 10 mln 181
Marzec:
4 tydzieĂą - 10 mln 479
3 tydzieĂą - 10 mln 472
2 tydzieĂą - 10 mln 621
1 tydzieĂą - 10 mln 523
Luty:
5 tydzieĂą - 10 mln 519
4 tydzieĂą - 10 mln 204
3 tydzieĂą - 10 mln 493
2 tydzieĂą - 10 mln 493
1 tydzieĂą - 10 mln 581
StyczeĂą:
4 tydzieĂą - 10 mln 060
3 tydzieĂą - 9 mln 850
2 tydzieĂą - 9 mln 970
1 tydzieĂą - 9 mln 816 Dane pochodzÂą ze strony http://www.m-jak-milosc.blog.pl
TVN chyba nawet nie marzy o takiej widowni.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl
kamuii pisze:dokÂładnie teÂż ÂżyczĂŞ powodzenia Kazi w nowej porze emisji
ciekawe jak szybko zdejmÂą program z ramĂłwki abo dadzÂą na innÂą godzinĂŞ
Z tego co wiem TVN nie liczy na miliony widzów o 20:10 Miszczak mówi³ ostatnio, ¿e program Najs³absze ogniwo i tak ma wiern¹, sta³¹ widowniê, która seriali i tak nie ogl¹da...
Wychodzi wiêc chyba na to, ¿e TVN nie liczy w Najs³abszym ogniwie na "miliony" widzów. Je¿eli program w poniedzia³ki, wtorki i srody zapewni stacji 1,8 mln. widzów to bêdzie bardzo dobry wynik Tyle przyci¹ga³o "Na Wspólnej", które dzielnie konkurowa³o z M jak mi³oœÌ.
RĂłwnieÂż Âżycze powodzenia Kazi
I w³aœnie dlatego ciekawi mnie ogl¹dalnoœÌ tego programu bo jak ju¿ napisa³em jestem pewien, ¿e przynajmniej czêœÌ ludzi (niezdecydowanych który serial ogl¹daÌ) bêdzie mog³a sobie spokojnie obajrzeÌ "M jak M"
ArO pisze:I w³aœnie dlatego ciekawi mnie ogl¹dalnoœÌ tego programu bo jak ju¿ napisa³em jestem pewien, ¿e przynajmniej czêœÌ ludzi (niezdecydowanych który serial ogl¹daÌ) bêdzie mog³a sobie spokojnie obajrzeÌ "M jak M"
Ja ju¿ wolê obejrzeÌ "M jak Mi³oœÌ". Ale nowe odcinki tego serialu dopiero od 13 wrzeœnia.
nie wiem w czym tkiw fenomen tego serialu na serio nie wiem...
wielkie wydarzenia sportowe,informacyjne nie potrafia zgormadzic takiej widowni oscyluja w granicahc od 5-7,8 milonĂłw widzĂłw,takie rarytasy zdarzaj sie rzadko.
a TU PROSZE.. 10 MILONOW WIDZOW SIADA I OGLADA JAKIS tam serialik..
moze jest on i fajny,ale nie wiem czym az tak rozni sie do innych tego gatunku np na wspolnej,ktĂłrj jeste wedlug mnie lepsze
Na serio nie potrafie tego pojac,a tak arpop zle to Âświadczy o naszym spoleczenstwie,ze 10 milonow z nas nie ma co robiĂŚ tylko oglada jakis surny serialik za przeproszeniem(dla mnie wszytskie sa w mniejszym lub wiekszym stopniu ogÂłupiajÂące)
enjoy16 pisze:nie wiem w czym tkiw fenomen tego serialu na serio nie wiem...
wielkie wydarzenia sportowe,informacyjne nie potrafia zgormadzic takiej widowni oscyluja w granicahc od 5-7,8 milonĂłw widzĂłw,takie rarytasy zdarzaj sie rzadko.
a TU PROSZE.. 10 MILONOW WIDZOW SIADA I OGLADA JAKIS tam serialik..
moze jest on i fajny,ale nie wiem czym az tak rozni sie do innych tego gatunku np na wspolnej,ktĂłrj jeste wedlug mnie lepsze
Na serio nie potrafie tego pojac,a tak arpop zle to Âświadczy o naszym spoleczenstwie,ze 10 milonow z nas nie ma co robiĂŚ tylko oglada jakis surny serialik za przeproszeniem(dla mnie wszytskie sa w mniejszym lub wiekszym stopniu ogÂłupiajÂące)
Moze dlatego, ze to jest serial prawdziwy, rodzinny. Scenarzysci zadbali o to by w serialu nie byÂło nierealnych i gÂłupich wÂątkĂłw jakie majÂą czasami miejsce w "Na WspĂłlnej". A serial TVN tez lubie i w zwiÂązku z dobrÂą godzinÂą jak dla mnie czyli 21 wreszcie go sobie pooglÂądam.
I jeszcze wyjasnienie dlaczego sport tak nie przyci¹ga. Jest prosta odpowiedŸ: nie kazdego interesuje sport, a serial ogl¹daj¹ ca³e rodziny. Od dzieci po dziadków. Tak jest chyba w przypadku "M jak mi³oœÌ".
P.S. I dodam, ¿e w "M jak Mi³oœÌ" nigdy nie znajdzie siê miejsce dla takich "aktorek" jak Marta Wiœniewska. To by raczej odstraszy³o widzów.
ArO pisze:
Moze dlatego, ze to jest serial prawdziwy, rodzinny. Scenarzysci zadbali o to by w serialu nie byÂło nierealnych i gÂłupich wÂątkĂłw jakie majÂą czasami miejsce w "Na WspĂłlnej". A serial TVN tez lubie i w zwiÂązku z dobrÂą godzinÂą jak dla mnie czyli 21 wreszcie go sobie pooglÂądam.
I jeszcze wyjasnienie dlaczego sport tak nie przyci¹ga. Jest prosta odpowiedŸ: nie kazdego interesuje sport, a serial ogl¹daj¹ ca³e rodziny. Od dzieci po dziadków. Tak jest chyba w przypadku "M jak mi³oœÌ".
P.S. I dodam, ¿e w "M jak Mi³oœÌ" nigdy nie znajdzie siê miejsce dla takich "aktorek" jak Marta Wiœniewska. To by raczej odstraszy³o widzów.
Ja te¿, szczerze mówi¹c, wolê "M jak mi³oœÌ". Tak¿e ze wzglêdu na beznadziejn¹ Marte Wiœniewsk¹, ale i dlatego, ¿e serial z Dwójki trwa d³u¿ej i nie przerywaj¹ go reklamy.
Mam gÂłupie pytanie... Wybaczcie ale nie jestem fanem seriali telewizyjnych, wogĂłle ich nie oglÂądam - ani tych z TVP, ani tym bardziej z Polsatu i TVN.
Czy bohaterowie serialu "M jak mi³oœÌ" zajmuj¹ sie produkcj¹ wody mineralnej "Dar grabiny" (czy jakoœ tak?) Kilka miesiêcy temu czyta³em artyku³, opisuj¹cy pewien eksperyment socjologiczny - otó¿ poproszono grupê losowo wybranych Polaków o ocenienie wody mineralnej "Dar Grabiny", któr¹ rzekomo mo¿na dostaÌ w ka¿dym sklepie. Zazwyczaj ludzie chwalili tê wodê, mówili ¿e jest dobra etc. A ona podobno istnieje tylko w tym serialu, tak jak np Mocny full z Kiepskich. Mimo to wiêkszoœÌ Polaków przyzwyczai ³a siê do tej marki i uwa¿a, ¿e jest ona rzeczywiœcie dostêpna w sklepach.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
doktorfaustus1 pisze:Mam gÂłupie pytanie... Wybaczcie ale nie jestem fanem seriali telewizyjnych, wogĂłle ich nie oglÂądam - ani tych z TVP, ani tym bardziej z Polsatu i TVN.
Czy bohaterowie serialu "M jak mi³oœÌ" zajmuj¹ sie produkcj¹ wody mineralnej "Dar grabiny" (czy jakoœ tak?) Kilka miesiêcy temu czyta³em artyku³, opisuj¹cy pewien eksperyment socjologiczny - otó¿ poproszono grupê losowo wybranych Polaków o ocenienie wody mineralnej "Dar Grabiny", któr¹ rzekomo mo¿na dostaÌ w ka¿dym sklepie. Zazwyczaj ludzie chwalili tê wodê, mówili ¿e jest dobra etc. A ona podobno istnieje tylko w tym serialu, tak jak np Mocny full z Kiepskich. Mimo to wiêkszoœÌ Polaków przyzwyczai ³a siê do tej marki i uwa¿a, ¿e jest ona rzeczywiœcie dostêpna w sklepach.
Tak, w tym serialu Mostowiakowie (rodzina) trudniÂą siĂŞ produkcjÂą wody "Dar grabiny".
A o tym teÂście juÂż sÂłyszaÂłem, wyniki sÂą niesamowite. A tak swojÂą drogÂą, to ci ludzie sÂą jacyÂś otĂŞpiali.
Ja równie¿ nie mog³em wyjœÌ z podziwu dla g³upoty przebadanych osób. Teraz ju¿ siê nie dziwiê, kiedy Jan Wieczorkowski opowiada, ¿e starsze panie pamiêtaj¹Ì i¿ przez pewien czas gra³ niepe³nosprawnego na wózku w Klanie, mówi¹ mu, ¿e modl¹ sie o jego szybki powrót do zdrowa i odzyskanie sprawnoœci w nogach.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
ciekawe ile jescez sezonow ogladalnosc bedzie rownie wysoka, ale obserwuijac wczesnijesze tendencje wroze mu jescez 2-3 sezony dobrej passy, pozniej pani ilone lapkowska ucieknie od produkcji, zaszyje sie w gorach powroci po roku z kolejnym genialnym pomyslem pokazujacym podobne zdarzenia pod innymi imionami bocahterow...to co ona prezentuje to cos w rodzaju przechodzenia sunstanci ze stanu gazowego w lotny...paruje po to by zaraz skroplic sie na nowo...zenada i upadek czloaieka..ktory chyba juz na takie miano nie zasluguje...dziwie sie tylko ze po lodzkiej szkole filmowej ma ludziom tylkoo tyle do powiedzania, sam jestem uczniem liceum filmowego, i bylem jak najbardziej zainteresowany wydzialem scenariopisarstwa...ale po tym co widze w wykonaniu ilony lepkowskiej zaczynam sie powaznie zastanawaiac...nad rola kina...chyba ona dawno sie rozmyla...zawsez myslkalem i tak tez mnie uczono, ze kino ma odkreywac nowe zjawiska pokazywac je w sposob dotenczas niepokazzywany...a nie powtarzac procesy ludzkiego zachowania w najprostszy, najbardziej oczywisty i banalny sposob
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy