Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Funckyrella pisze:Jaka tam ze mnie fanka ;( Czêœciej mnie nie ma ni¿ jestem ;( Muszê siê zrzec tego tytu³u ;( Tylko jeszcze nie wiem, na czyj¹ korzyœÌ :devil:
Jak to: na czyj¹ korzyœÌ :> - wszystko zostaje w rodzinie :lol:

Nam dziÂś szaleĂŚ i ucztowaĂŚ :jupi: :lol2:

ProszĂŞ o chwilowÂą ciszĂŞ :lol2: Ehm ... ehm ... :lol2:

WznieÂśmy toast!!! :lol2:
WznieÂśmy w pierwszej kolejnoÂści toast za Agatki rodzicĂłw!!! Dokonali wspaniaÂłego dzieÂła :lol2:
WznieÂśmy toast za te ciemnobrÂązowe oczy skryte w czarnych rzĂŞsach, w ktĂłre tak czĂŞsto, gdy byÂły skierowane w naszÂą stronĂŞ, mogliÂśmy spoglÂądaĂŚ :szalony:
WznieÂśmy toast za te zÂłote sÂłowa i gÂłos na wagĂŞ zÂłota, ten gÂłos wyrazisty i zmysÂłowy, ktĂłry jeszcze dÂługo po skoĂączonych relacjach pulsuje w naszych gÂłowach, gÂłos zdaniem wielu nie pasujÂący do tych piĂŞknych brÂązowych i duÂżych oczu i miĂŞkkiego spojrzenia :lol2:
Wznieœmy toast za ten czas wyczekiwania na ten g³os, na tê treœÌ, na tê twarz, na te oczy, na tê postaÌ :szalony:
Wznieœmy toast za codzienny trud, jaki wype³nia Agata czêsto w milczeniu i ukryciu, a zw³aszcza za ten, dziêki któremu mieliœmy mo¿noœÌ dobitniej podziwiaÌ Jej inteligencjê, kunszt i oddanie dobrej sprawie :lol2:
Wznieœmy toast za Agatki pracê: przesz³¹, teraŸniejsz¹ i przysz³¹ :jupi:
WznieÂśmy toast za wszystkie wspaniaÂłe relacje, ktĂłre wspĂłlnie mogliÂśmy oglÂądaĂŚ, ktĂłrych wspĂłlnie mogliÂśmy wysÂłuchaĂŚ :jupi:
WznieÂśmy toast za wszystkie relacje, ktĂłre przegapiliÂśmy, ktĂłre musieliÂśmy sobie zobrazowaĂŚ i opowiedzieĂŚ :jupi:
Wznieœmy toast za b³êdy na górze, która to góra czêsto decydowa³a o tym, by przerwaÌ relacjê i nadaÌ w tym czasie durn¹ konferencjê :devil:
Wznieœmy toast za Agatki szefów, kolegów i kole¿anki z redakcji tvn24, którzy maj¹ przyjemnoœÌ z ni¹ wspó³pracowaÌ :lol2:
WznieÂśmy toast za to forum, w szczegĂłlnoÂści za Admina i ModeratorĂłw :lol2:
W koĂącu wznieÂśmy toast za nas - krzewicieli piĂŞkna, talentu i profesjonalizmu Agatki :jupi:

Do dna!!! :lol2:

A :buzi: G :buzi: A :buzi: T :buzi: A :buzi:

Toasty wznosimy ca³¹ noc i ca³y dzieù jutrzejszy :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:To juÂż wiemy, dlaczego Panna Agatta wpadÂła na jednÂą relacjĂŞ;) :lol2:
..ale na poprzedniej stronie mĂłj jedyny z dzis caps nie wyskoczyÂł :uhh: :)

Obrazek

..Âżeby nam byÂł o raÂźniej wklejam jeszcze raz :lol2:
Do dna!!! :lol2:
..do DNA :devil: :D
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:> ÂŁadnie to tak bezemnie ÂświĂŞtowaĂŚ :rozglada: Funcky, Ty to potrafisz efektoenie powrĂłciĂŚ :lol2: Moje gratulacje :tanczy: Ale mi dzisiaj imprezowo wieczĂłr mija :D WrĂłciÂłam z jednej imprezki :rozglada: i proszĂŞ zaÂłapaÂłam siĂŞ na drugÂą :mhm: Co Wy tu dobrego macie :mhm: szampan, piwo :mhm: ale przecieÂż ja nie pijĂŞ :rozglada: DeklarujĂŞ siĂŞ wiĂŞc, po skoĂączonej imprezie :rozglada: wszystkich bezpiecznie odstawiĂŚ do
domĂłw :lol: A nam wszystkim ÂżyczĂŞ jeszcze wielu setek :szalony: No to bawmy siĂŞ w ulubionych (chyba? :rozglada: ) Agatki klimatach :D
Obrazek
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Tyle juÂż zostaÂło napisane odnoÂśnie setki :tanczy: WiĂŞc od strony matematyczno-statystycznej wyglada to tak ,Âże utrzymujÂąc takie tempo do konca 2007 moÂże byĂŚ 250 strona.. :D
..i tego Nam Âżycze :aniol: :aniol: :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Co do iloÂści stron, to wszystko w rĂŞkach, a wÂłaÂściwie to w ustach Agatki :lol2: No, a resztÂą faktycznie my siĂŞ zajmiemy :lol2:
..ale na poprzedniej stronie mĂłj jedyny z dzis caps nie wyskoczyÂł :uhh: :)
No nie no...... nie mogĂŞ jeszcze dzisiaj uwierzyĂŚ, Âże przy takim ÂświĂŞcie Agatka musiaÂła staĂŚ przy jakimÂś rowie :hyh:
A zrobiÂła nam siĂŞ imprezka iÂście klubowa :lol: Jak tam, 2KC podziaÂłaÂło, czy nie? :lol2:
DÂżastina pisze::> ÂŁadnie to tak bezemnie ÂświĂŞtowaĂŚ :rozglada: Funcky, Ty to potrafisz efektoenie powrĂłciĂŚ :lol2:
A zdarzy mi siĂŞ czasem w Âżyciu czegoÂś wielkiego dokonaĂŚ, nawet jeÂśli wczeÂśniej tego nie planowaÂłam, a napiszĂŞ nawet wiĂŞcej, Âże wszystko miaÂło zupeÂłnie inaczej siĂŞ zaplanowaĂŚ :devil:
Black Jack '62 pisze:Toasty wznosimy ca³¹ noc i ca³y dzieù jutrzejszy :lol2:
Dwa razy powtarzaĂŚ mi nie musisz :lol:

To moÂże wznieÂśmy toast za to, Âżeby Agatka dzisiaj siĂŞ z jakimÂś tematem pojawiÂła? :)
Ech :/ WÂłaÂśnie Joasia siĂŞ pojawiÂła........ ale to nic - i tak wzniesiemy toast - na zapas :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Funcky, Ty to masz spust :lol: Wszystko wskazuje na to, Âże my najlepiej zniosÂłyÂśmy skutki imprezowania :rozglada: Naszych PanĂłw gdzieÂś wymiotÂło :rozglada: I razem z nimi przepadÂła teÂż nasza Gwiazda :/
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:Wszystko wskazuje na to, Âże my najlepiej zniosÂłyÂśmy skutki imprezowania :rozglada: Naszych PanĂłw gdzieÂś wymiotÂło :rozglada: I razem z nimi przepadÂła teÂż nasza Gwiazda :/
..chyba nie chcesz zasugerowaĂŚ Âże to my uprowadziliÂśmy AgatkĂŞ :?: :D
..ja nie :nie:
..mnie nie byÂło bo :roll: ..bo kiedy nie ma Agatki to brakuje mi chĂŞci nawet by wspominaĂŚ ;(

..a jutro pewnie teÂż jej nie bĂŞdzie bo ostatni weekend przepracowaÂła :roll:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..chyba nie chcesz zasugerowaĂŚ Âże to my uprowadziliÂśmy AgatkĂŞ :?: :D
A kto wie do czego jesteÂście zdolni :lol:
..ja nie :nie:
..mnie nie byÂło bo :roll: ..bo kiedy nie ma Agatki to brakuje mi chĂŞci nawet by wspominaĂŚ ;(
A ja mam zype³nie odwrotnie :D Kiedy Paw³a nie ma to ratujê siê wspomnieniami w³aœnie :D A ¿e jest co wspominaÌ :lol2: czas roz³¹ki mija ca³kiem znoœnie :rozglada:
..a jutro pewnie teÂż jej nie bĂŞdzie bo ostatni weekend przepracowaÂła :roll:
To jeszcze nie jest takie oczywiste :rozglada: wszak wszyscy wiemy, Âże tvn24 potrafi zaskakiwaĂŚ :rozglada:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

DÂżastina pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..chyba nie chcesz zasugerowaĂŚ Âże to my uprowadziliÂśmy AgatkĂŞ :?: :D
A kto wie do czego jesteÂście zdolni :lol:
Mnie niestety przyjemnoœÌ ewentualnego uprowadzenia Panny Agatty ominê³a równie¿ :/ Co nie zmienia faktu, i¿ ktoœ móg³ tego zuchwa³ego wyczynu dokonaÌ, poniewa¿ jak do tej pory ani œladu po niej :/
Funckyrella pisze:Jak tam, 2KC podziaÂłaÂło, czy nie? :lol2:
Nie byÂło konieczne :aniol: Poza tym, nigdy nie wiem jak miarkowaĂŚ :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..nie ma Agatki :)
..ma wolne w weekend :D

..Artur stoi na trasie :D

..mam nadziejĂŞ Âże wrĂłci do nas wypoczĂŞta :D
..ciekawe..moÂże pojechaÂła gdzieÂś na narty :?: :lol2:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

MoÂże pojechaÂła :mhm: MoÂże z Funcky i z Blackiem :rozglada: Oni teÂż gdzieÂś przepadli :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:MoÂże pojechaÂła :mhm: MoÂże z Funcky i z Blackiem :rozglada: Oni teÂż gdzieÂś przepadli :rozglada:
..obraziÂłbym siĂŞ na nich Âśmiertelnie :D
..no g³ównie za to ¿e mnie nie poinformowali o wyjeŸdzie :lol2:
..no i za to ¿e nie pozwolili do³¹czyÌ :lol2:

..ale o czym my piszemy :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:..nie ma Agatki :)
..ma wolne w weekend :D
Pragnê zasygnalizowaÌ, i¿ weekend dobieg³ definitywnie koùca, a Panny Agatty jak nie by³o, tak nie ma - mimo, i¿ mamy ju¿ ³adny kawa³ek dnia min¹³, nie mia³a miejsca ¿adna relacja z Poznania :neutral:
obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:MoÂże pojechaÂła :mhm: MoÂże z Funcky i z Blackiem :rozglada: Oni teÂż gdzieÂś przepadli :rozglada:
..obraziÂłbym siĂŞ na nich Âśmiertelnie :D
Gorzej, jeÂśli oboje wymienieni, funkcjonujÂą na zasadzie ''co z oczu, to i z serca'' :devil:
ChoĂŚ do tej pory zaobserwowaĂŚ moÂżna byÂło zjawisko zupeÂłnie odwrotne :mhm:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:..obraziÂłbym siĂŞ na nich Âśmiertelnie :D
Ja trĂłjkÂątĂłw w zwiÂązku nigdy nie preferowaÂłem :] GdybyÂś jeszcze obieÂżyÂświat byÂł kobietÂą, to moÂże ... moÂże bym siĂŞ zastanowiÂł, ale przy aktualnym stanie rzeczy, nie ma mowy ... :nie: Przy aktualnym stanie rzeczy, moÂżesz siĂŞ obraÂżaĂŚ na wszystkie fronty - na mnie nie robi to najmniejszego wraÂżenia :lol: :lol: :lol:
Gorzej, jeÂśli oboje wymienieni, funkcjonujÂą na zasadzie ''co z oczu, to i z serca'' :devil:
Zniknê³a nam z oczu, ale nigdy z serca!!! :D Co najwy¿ej g³az spad³ mi z serca, i to z hukiem, ale o tym póŸniej :D
Co Wy tak od razu na wyjazdy wpadliœcie :> Przecie¿ przyczyn¹ naszego znikniêcia tymczasowego mog³y byÌ prze¿ywane poprawiny, póŸniej poprawiny poprawin jubileuszu :lol2: I tak w kó³ko :lol2:
DziÂś, wczoraj, przedwczoraj??? - cholera, kiedy ja ostatnio na forum zaglÂądaÂłem? :(
Polskimi porzekadÂłami sypiecie :lol2: Ja byÂłem raczej przeÂświadczony podczas mojej nieobecnoÂści, Âże bliÂższe mojemu sercu po powrocie bĂŞdzie to: czego oko nie widzi, tego sercu nie Âżal :lol2: A tu siĂŞ okazuje, Âże Agatki w telewizji nie byÂło ni razu. :rozglada:
A tak w ogĂłle, to przecieÂż najwaÂżniejsze jest niewidoczne dla oczu :szalony: Tak wiĂŞc trwajmy w tĂŞsknocie, majÂąc w pamiĂŞci wszystkie piĂŞkne chwile spĂŞdzone z AgatkÂą :lol2:
PrzygnĂŞbiajÂące moÂże byĂŚ jedynie to, Âże ona na pewno dzisiaj w pracy, a my owocĂłw tej pracy nie widzieliÂśmy ;( Ciekawe, czy mocno siĂŞ nudziÂła? :lol2:
Ja caÂły czas wokĂłl tego porzekadÂła ... :lol2:
Najpierw wró¿yliœcie nam piêkny wspólny rozkwit zwi¹zku na wspólnym wyjeŸdzie, a dziœ ju¿ powa¿ny kryzys :> :lol:
Co z oczu, to z serca - tak by³oby najwygodniej, ale pewnie zrozumiecie mnie doskonale, jak napiszê, ¿e to nie takie proste wyrwaÌ z siebie ot tak tak¹ emocjonaln¹ wiêŸ, a nawet oœmielê siê napisaÌ przynale¿noœÌ, oczywiœcie z mojej tylko strony przynale¿noœÌ mam na myœli :lol2: Ech, jakie to w gruncie rzeczy smutne ;(
Ale fakt pozostaje faktem, ¿e kiedy ona znika mi sprzed oczu, kiedy nie wpisuje siê w moj¹ codziennoœÌ, odczuwam przeraŸliwy smutek ;( I ciê¿ko wtedy, kiedy jest Agatka poza zasiêgiem naszego (to tak ogó³em bior¹c :lol2: ) wzroku, pozostawaÌ tym piêknym uczuciom w naszym sercu tak gor¹cymi jak wtedy, kiedy z ni¹ prze¿ywamy jej codziennoœÌ w pracy ;(
..ciekawe..moÂże pojechaÂła gdzieÂś na narty :?: :lol2:
Taaaakk :lol: WpadaÂłem wielokrotnie, czasami przypadkiem, a czasami nie przypadkiem, w objĂŞcia szalonych narciarek, ale Âżadna nie miaÂła oczu tak piĂŞknych jak Agatka :lol2: ChociaÂż raz juÂż wydawaÂło mi siĂŞ, Âże widzĂŞ ... o cholera - atrament mi siĂŞ koĂączy :lol2: :devil:

Z nadziejami na jutro ... :rydzyk:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:PrzygnĂŞbiajÂące moÂże byĂŚ jedynie to, Âże ona na pewno dzisiaj w pracy, a my owocĂłw tej pracy nie widzieliÂśmy :(
Jak to byÂło :mhm: czego oczy nie widzÂą...
Ciekawe, czy mocno siĂŞ nudziÂła? :lol2:
Mo¿e zajrza³a na forum :rozglada: i przy tak interesuj¹cej lekturze czas szybko i mi³o jej p³yn¹³ :rozglada:
Z nadziejami na jutro ... :rydzyk:
Jutro i kolejne dni :rozglada:
ODPOWIEDZ