To nie zmienia faktu, ¿e mój kalendarzyk na styczeù bêdzie barrrdzo, ale to bardzo ubogi w kó³eczka :/
Moderator: Łukasz
I nowoœÌ absolutna dla Anity i dla nas - si³¹ rzeczy - Prosto z Polski premiera, jej pierwszy raz w tym programieNo dziœ ju¿ Anita by³a w "Prosto z Polski" (jej debiut w tym programie).
MiÂły z Twojej strony odruch sercaobieÂżyÂświat pisze:..dawno tu nic nie wrzucaÂłem
JuÂż myÂślaÂłem, Âże zaklnĂŞ siĂŞ na ÂśmierĂŚ, kiedy Ania (tak - KalczyĂąska..a jednak jest![]()
![]()
Anita w Poranku to unikatadam pisze:Anita z poranka.
]
DziĂŞkujĂŞ za pamiĂŞĂŚadam pisze:Anita z poranka.
A dlaczego?Nika pisze:Anita w Poranku to unikatZdaje siĂŞ, Âże miaÂła spotkanie bliskiego stopnia z fryzjerem, bÂądz ewentualnie fryzjerkÂą (dla Blacka dla druga wersja bĂŞdzie bardziej do przeÂłkniĂŞcia
)
W zestawieniu ze styczniem, juÂż jutro luty bĂŞdzie lepiej wyglÂądaÂł :devil:Nika pisze:CoÂś czujĂŞ, Âże luty bĂŞdzie obfitowaÂł w ciĂŞÂżkÂą pracĂŞ u Anity, Black bĂŞdzie musiaÂł czĂŞÂściej otwierac kalendarzyk i notowaĂŚ, ale przeciez w koĂącu czekalismy na to tak dÂługo....
Ja bym nawet poszerzyÂła tÂą statystykĂŞ o wiĂŞcej niÂż co drugi, ale juz dobra nie bĂŞde siĂŞ czepiaĂŚ, bo w zasadzie to nic nie mam do nich, nawet z paroma siĂŞ kolegujĂŞ, ale nie sÂą fryzjeramiBlack Jack '62 pisze:A dlaczego?Nika pisze:Anita w Poranku to unikatZdaje siĂŞ, Âże miaÂła spotkanie bliskiego stopnia z fryzjerem, bÂądz ewentualnie fryzjerkÂą (dla Blacka dla druga wersja bĂŞdzie bardziej do przeÂłkniĂŞcia
)
Podobno i tak co drugi fryzjer to pedaÂł
![]()
:
:jupi: Jak miÂło byÂło jÂą zobaczyĂŚ i usÂłyszeĂŚ z ranaBlack Jack '62 pisze: Wreszcie sprawa jest jasna - Anita zostaje w poradkach :jupi:
Black Jack '62 pisze: Jakie¿ przemi³e by³o to spotkanie z Arkiem WierzukiemSama s³odycz, ta bliskoœÌ i tkliwe spojrzenia prosto w oczy
![]()
Jedno jest pewne :rozglada: maÂło liryczny ten podpis :rozglada:Nika pisze:
P.S. Black czy TwĂłj av i opis to jakaÂś aluzja, metafora do Twojego private life ??!![]()
Nawet nie musisz odpowiadaĂŚ....
AleÂż odpowiem Wam dziewczĂŞtaDÂżastina pisze:Jedno jest pewne :rozglada: maÂło liryczny ten podpis :rozglada:Nika pisze: P.S. Black czy TwĂłj av i opis to jakaÂś aluzja, metafora do Twojego private life ??!![]()
Nawet nie musisz odpowiadaĂŚ....
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 18 gości