Moderator: Łukasz
Piotr KarpiĂąski , kolega z redakcji sportowejBlack Jack '62 pisze: W tym obszerniejszych relacjach z jakimÂś Piotrem, ktĂłry kiedyÂś trenowaÂł piÂłkĂŞ rĂŞcznÂą - jakaÂż to byÂła przemiÂła rozmowa, miaÂłem wraÂżenie, Âże on i Anita znajÂą siĂŞ od wielu lat - z maÂło kim Anita tak serdecznie potrafi rozmawiaĂŚa z nim chwilĂŞ po 7. gadaÂła i nagadaĂŚ siĂŞ nie mogÂła
Tak prawdĂŞ mĂłwiÂąc to ja siĂŞ Ciebie o nic nie pytaÂłam :rozglada: stwierdziÂłam tylko, Âże maÂło poezji w tym podpisie :rozglada: To, Âże jesteÂś porzÂądnym facetem jest dla mnie oczywiste :rozglada:DÂżastina pisze:AleÂż odpowiem Wam dziewczĂŞtaNie to nie ma zwiÂązku z moim prywatnym Âżyciem, ja jestem porzÂądnym facetem i kaÂżda kobieta moÂże miÂło wspominaĂŚ chwile spĂŞdzone ze mnÂą :aniol: ale niech Wam nie tylko sex w tej chwili przychodzi do gÂłowy - mam na myÂśli ogĂłlne relacje
![]()
Bezpodstawny zarzut :]Funckyrella pisze:On - Black potrzebuje zauwaÂżeniaA na cudzy rachunek prĂŞdzej mu siĂŞ to uda
![]()
Podpis i awatar jednak ÂżenujÂące :? :devil:
Aaaa, to tenPiotr KarpiĂąski , kolega z redakcji sportowejktĂłrego zupeÂłnie nie wiem czemu co niektĂłrzy nazwali Filipem KalczyĂąskim
A dziÂś mi znajoma powiedziaÂła, Âże sÂłyszaÂła w Poradku, jak prowadzÂący reklamowaÂł jutrzejszego Wprosta i tam wywiad Anity i jakiegoÂś goÂścia z MarcinkiewiczemA Anita wrĂłciÂła - odmieniona i w peÂłni siÂł witalnychSzkoda, Âże jej nie widziaÂłam
I dziÂś byÂło podobnieBlack Jack '62 pisze: Anita dziÂś byÂła we Flashu - jak zwykle krĂłciutko i szybciutko :tanczy:
W PzP teÂż krĂłcej niÂż zwykle, bo konferencje i transmisje nachodziÂły na program niestety :/
A wiesz, Âże jestDÂżastina pisze:No i co, jest ten wywiad?
Zanosi siĂŞ na dÂłuÂższe posiedzenie Anity w pracy, czy jak?Anita dziÂś byÂła we Flashu - jak zwykle krĂłciutko i szybciutko :tanczy:
Koledzy na pewno siê za ni¹ podczas jej nieobecnoœci stêsknili, to teraz przy byle okazji podlatuj¹ na pogaduchyW popo³udniowym M24h, by³o widaÌ Anitkê na drugim planie, siedzia³a na swoim stanowisku, a wokó³ niej sta³a spora grupka kolegów redakcyjnychI tak mi³o sobie konwersowali
i przeszkadzali koledze, Piotrowi Marciniakowi, magazyn prowadziĂŚ :rozglada:
Zachêci³eœ mnie Black, jutro biegne w takim razie po Wprost do kiosku, albo poczytam na miejscuBlack Jack '62 pisze:[ Inaczej we WprostAnita znów w duecie z Paw³em Siennickim i znów w rozmowie z Marcinkiewiczem. Rozmowa z serii krótka pi³ka, odwa¿ne pytania, doœÌ odwa¿nie sformu³owane, ale znów nie wiadomo, kto które zadaje
![]()
Wywiad oczywiÂście polecam![]()
:
no to dziœ na odwrót, ja nie widzia³em F16 - nie zd¹¿y³em :devil:Funckyrella pisze:Anita zaskoczy³a mnie najbardziej :o Bowiem zawsze by³o tak, ¿e to u niej wyra¿a³am radoœÌ z powodu, i¿ z jej ¿yciorysu zawodowego najmniej faktów mnie ominê³o, a teraz muszê ubolewaÌ, ¿e od poniedzia³ku by³a w F16 i Prosto z Polski, a ja ani jednego wydania nie widzia³amAle do jutra
Mam nadziejê, ¿e nazwiska polityków, z którymi bêd¹ rozmawiaÌ nie bêd¹ siê dalej pokrywa³y z tymi z NewsweekaCieszy mnie oczywiœcie fakt zawarcia przez ni¹ wspó³pracy z WprostTeraz ju¿ podwójnie odciœniêta wspó³praca, bo i jeszcze pod DP, z tego co pamiêtam, Wprost siê podpisuje :>
Hmm ... :> Ciekawe, dlaczego Anity nie byÂło :mhm:No to pozostaje mi ÂżyczyĂŚ Wam udanego tygodnia z AnitÂą, nie tylko w F16 i PzP
Użytkownicy przeglądający to forum: Efcia, Google [Bot] i 27 gości