Prison Break

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

maciek b.
Początkujący
Początkujący

Post autor: maciek b. »

Ptr15 pisze:Ja gram w t¹ grê, ale zaci¹³em siê w miejscu gdzie s¹ reflektory tzn. przez jeden przeszed³em, ale z drugim jakoœ nie moge.
Musisz stan¹Ì w cieniu-tam jest taki ciemny fragment grafiki. Wtedy reflektor Ciê nie z³apie :)
Ja gram, ale na razie utkn¹³em na pewnym etapie i nie mam zielonego pojêcia co zrobiÌ aby przejœÌ dalej. :roll: :spiewa:
Mnie wciĂŞÂło w miejscu, gdzie jest trzech klawiszy. :evil:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

pawell pisze:
Nika pisze:Wg AGB Nielsen Media 3 odcinek Prison Break zgromadziÂł nieco mniejszÂą widowniĂŞ przed ekranami, aniÂżeli w poprzedniÂą niedzielĂŞ: 6,3mln , ale i tak uwaÂżam, Âże nadal jest dosyĂŚ imponujÂąca liczba. Tak wiĂŞc byÂło Nas znĂłw wielu :D
Patrz wyÂżej. ;) :)
Jak te¿ to mog³o mi umkn¹Ì? :hmm: Te "dodanie" mnie czasem denerwuje, nie wyskoczy jako nowy post, a ja te¿ nie zawsze przegl¹dam ca³ego szouta, gdzie ktoœ móg³ zamieœciÌ info o poœcie. A mysla³am, ¿e znam ca³y nasz w¹tek o PB na wylot... :lol:
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

maciek b. pisze:Mnie wciĂŞÂło w miejscu, gdzie jest trzech klawiszy. :evil:
Mnie w dok³adnie tym samym miejscu i pojêcia nie mam jak tych trzech pokonaÌ, aby przejœÌ dalej. :mhm:
Nika pisze:Jak te¿ to mog³o mi umkn¹Ì?
A myÂślaÂłem, Âże wszyscy to wiedzieli, nikt nie odpisywaÂł. :D UÂłatwiÂłoby Âżycie wszystkim gdyby byÂło takie coÂś co "robi z posta" nowego po edytowaniu lub dodaniu. Tak jest na jednym forum na ktĂłrym piszĂŞ i jest dobrze. :) Ale ta kwestia byÂła juÂż tu wiele razy poruszana i trzeba o tym pisaĂŚ w SB. :)
maciek b.
Początkujący
Początkujący

Jak postêpy w gierce??? :) Aby przejœÌ planszê trzeba skoczyÌ na mur, czyli nie mo¿na wpaœÌ do tych 3 klawiszy, bo wtedy wtopes :stop: Ufff, lepiej póŸno ni¿ wcale :devil:
pawell

DziĂŞki maciek b. za pomoc, bo ja sam chyba bym na to nie wpadÂł. :lol2: :lol: MyÂślaÂłem, Âże dalej bĂŞdzie "coÂś" jeszcze, a tu koniec. :D W ile przechodzisz tĂŞ grĂŞ? :> Mi dziÂś to zajĂŞÂło 46,16. :P Teraz tylko trzeba pracowaĂŚ nad szybkoÂściÂą. 8)
maciek b.
Początkujący
Początkujący

W ile przechodzisz tĂŞ grĂŞ?

MĂłj najlepszy wynik to 36,78. TrochĂŞ trzeba siĂŞ nad tÂą gierkÂą napracowaĂŚ, to fakt. Jednak poniÂżej 36 sekund jak narazie nie schodzĂŞ. :mhm: Ciekawe czy moÂżna??!!!

[ Dodano: Sob Lut 10, 2007 1:07 pm ]
36,78
Upppss, :stop: to juÂż nieaktualne. 32,38 :tanczy:
pawell

No i jesteœmy po odcinku nr 4. :] "Rozwi¹za³y siê" niektóre problemy, ale tak¿e powsta³y nowe. A jednak Mike pozby³ siê Haywire'a (ale nie tak jak myœla³em - oczekiwa³em ( :D ), ¿e namówi Abruzziego do zabicia niechcianego wspó³wiêŸnia) w sprytny sposób i wróci³ do celi Sucure. Ale tymczasem - niestety - agenci Kellerman i Hale stworzyli podanie o przeniesienie Michaela. :roll: Mam nadziejê, ¿e nie uda im siê pozbyÌ Michaela no i, ¿e ich plan nie zagrozi planowi ucieczkiz Fox River. :D No to do niedzieli szkoda, ¿e tylko jeden odcinek tygodniowo tak to by lepiej i szybciej siê oglada³o. :P

Hmmm szybko tê grê maciek b. przechodzisz. :mhm: Ja nie mogê zejœÌ poni¿ej 38:xx, a to przez ten pierwszy reflektor. :roll: Nie mogê trafiÌ na dobry moment. :/ Pfff...
maciek b.
Początkujący
Początkujący

Hmmm szybko tê grê maciek b. przechodzisz. :mhm: Ja nie mogê zejœÌ poni¿ej 38:xx, a to przez ten pierwszy reflektor. :roll: Nie mogê trafiÌ na dobry moment. :/ Pfff...[/color]
To prawda, ¿e sporo czasu marnuje siê czekaj¹c na w³aœciwe ustawienie siê stra¿ników. Wczeœniej te¿ nie mog³em zejœÌ poni¿ej 38 sekund. :x Jednak s¹ na to sposoby. :twisted: :P Jak na razie uda³o mi siê przechytrzyÌ 2 stra¿ników. Pierwszy sposób: przeskakujesz drugiego napotkanego klawisza, jednak warunek jest taki by dotrzeÌ do niego przed up³ywem 9 sekundy. Naciskasz spacjê i idziesz dalej, mimo ¿e on wyci¹ga gun'a. Przeskakuj¹c motyw z dwoma mijaj¹cymi siê klawiszami, wystarczy ¿e siê odwrócisz i naciskaj¹c shift+spacja+strzala w górê wchodzisz na te 2 poziomy. Jeœli Ci siê to uda to powinieneœ trafiÌ w miarê dobry moment na level z klawiszem i reflektorkiem. I tutaj nie musisz czekaÌ a¿ stra¿nik odwróci siê do Ciebie, bo to konieczne jest tylko wtedy kiedy ty wdrapujesz siê na poziom. A potem lecisz dalej. Jeœli to dopracujesz to powinieneœ mieœciÌ siê w granicach 30-32 sekund. Good luck :)
Nika
Fan Forum
Fan Forum

pawell pisze:: Mam nadziejĂŞ, Âże nie uda im siĂŞ pozbyĂŚ Michaela no i, Âże ich plan nie zagrozi planowi ucieczkiz Fox River.
Nie zagrozi :D Jak zwykle w ostatniej chwili, KTOÂŚ wyjdzie mu z pomocnÂą dÂłonia na przeciw :D ...ale juz ciiiiiiiiiiiiiii :cicho:
pawell pisze:No to do niedzieli szkoda, Âże tylko jeden odcinek tygodniowo tak to by lepiej i szybciej siĂŞ ogladaÂło. :P
Oj szkoda, te dwa odcinki byÂłyby w sam raz, a tak to tylko smaku narobiÂą ....
Ale z drugiej strony jak siê ma ileœ odcinków pod rêka naraz, to œwiadomoœÌ tego staje siê nie do zniesienia, pamiêtam jak raz zrobi³am sobie maraton oœmiu odcinków pod rz¹d, i skoùczy³o sie tylko dlatego na oœmiu, bo strzasznie mnie ju¿ szczypa³y oczy, a poza tym juz œwita³o na dworze, a wstaÌ trzeba by³o jak zwykle wczeœnie...
WÂłaÂśnie dziÂś sie ÂśmiaÂłysmy z koleÂżankÂą, Âże jeszcze trochĂŞ i bĂŞda zakÂładali specjalne zamkniĂŞte oÂśrodki dla ludzi uzaleÂżnionych od PB, ja jestem pewnie pierwszÂą potencjalnÂą klientkÂą takiego oÂśrodka :lol: .
A jak wam siĂŞ podoba muzyka w serialu? Bo mi bardzo, a najbardziej lubiĂŞ ten motyw, ktĂłry leci jak dajÂą taki kadr z lotu ptaka tego wiĂŞzienia, nie wiem czemu, ale podobny motyw (a moÂże mi sie zdaje?) leciaÂł w Deja Vu, w ktĂłrym notabene tez byÂła genialna muzyka.
Obrazek
"Scofield bracie, co ty tam robisz z tÂą rekÂą przy tych spodniach??"
pawell

maciek b. dziĂŞki za radĂŞ kiedyÂś sprawdzĂŞ czy mi siĂŞ uda, bo teraz ostatnio w ogĂłle nie mam czasu. :rozglada:

Muzyka z serialu - z tego co s³ysza³em tylko w telewizji - mo¿e byÌ, ale chêtnie pos³ucha³bym ca³oœci mo¿e ma ktoœ jakiegoœ linka gdzie mo¿na znaleŸÌ muzykê z "Prison Break" jak tak to bym poprosi³. :P

A ogladalnoœÌ "Prison Break" z odcinka na odcinek maleje. Wczorajszy oglada³o 5 927 375. :) To i tak du¿o, ale jak bêdzie tak spadaÌ. :roll:
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

...no bo Polsat trochĂŞ daje dupy z reklamÂą, prawie jej nie ma, a przynajmniej nie rzuca siĂŞ w oczy tak jak na poczÂątku. Ostatnio ciÂągle widzĂŞ tylko te "Zagadki" i "Zagadki". ;]

Myœlê, ¿e powinni bardzo rozreklamowaÌ odcinek, który bêdzie nadany tego samego dnia co pocz¹tek "Taùca z gwiazdami", ¿e niby wydarzy siê tam coœ super-hiper-ciekawego, nawet je¿eli bêdzie to najnudniejszy epizod z serii ;P Albo po waln¹Ì prostu z mostu, my powtórek nie dajemy, a taniec mo¿ecie sobie obejrzeÌ te¿ w drugim terminie ;]
:)
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Ale jestem zÂła! :evil:
Nadgorliwy pan tÂłumacz (a moÂże pani? :mhm: .niewaÂżne!) polsatowskich odcinkĂłw PB, zepsuÂł dziÂś kompletnie zabawĂŞ. W odcinku, ktĂłry dziÂś byÂł emitowany pod tytuÂłem "English, Fitz or Percy" caÂła zabawa polega na tym, Âże ani Abruzzi i inni wiĂŞÂżniowie, ani tymbardziej (co waÂżne!) widz nie wie o co chodzi z tym English, Fitz i Percy. PoczÂątkowe przypuszczenia sÂą takie, Âże to moÂże jakieÂś nazwiska, dopiero jak Scofield siedzi na dachu i obserwuje akcje przyjazdu wozĂłw policyjnych (a propos, genialna scena!) dopiero wtedy wychodzi na jaw, Âże sÂą to nazwy ulic. Specjalnie sprawdzaÂłam to jeszcze raz przed chwilÂą w poczÂątkowych dialogach jak Scofield kaÂże wybieraĂŚ Abruzziemu: English, Fitz or Percy, nie ma mowy, Âże sÂą to ulice. I nawet jeÂżeli wiĂŞÂżniowie to wiedzÂą, to dialog jest tak uÂłozony, Âże widz zastanawia siĂŞ o co chodzi. Kurde to dlatego wÂłasnie byÂł jeden z moich ulubionych odcinkĂłw, ale na Polsacie, tÂłumacz na samym poczÂątku dodaÂł od siebie: "KtĂłrÂą ulice wybieracie??" ...i koniec zabawy :?
To moÂże na pocieszenie jakiÂś obrazek wrzucĂŞ...
Obrazek
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

A ja po dzisiejszym super odcinku nie mog³em wytrzymaÌ i œci¹gn¹³em nastêpny. Za 30 min. bede ogl¹da³. No rzeczywiœcie troche pozbawili nas zagadki o co z tymi nazwami chodzi. Ale i tak by³o git :D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Ptr15 pisze:A ja po dzisiejszym super odcinku nie mog³em wytrzymaÌ i œci¹gn¹³em nastêpny. Za 30 min. bede ogl¹da³.
Ptr15 nastepny odcinek pod tytu³em "Riot, Drills and the Devil" jest podzielony na dwie czêœci, na dwa odcinki, tak wiêc sugerujê œci¹ganie od razu kolejnego, bo pierwsza czêœÌ koùczy siê w dosyÌ krytycznym momencie. Wogóle przy tym epizodzie mo¿na duuuu¿o nerwów straciÌ :D
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

TeÂż to zauwaÂżyÂłem i odrazu zarzucam 7 odc. Najgorzej bĂŞdzie jak puszczÂą na Polsacie za tydzieĂą 6odc. ktĂłry koĂączy siĂŞ w krytycznym momencie i trzeba czekaĂŚ na nastĂŞpny do kolejnej niedzieli.
ODPOWIEDZ