Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Wzruszyliœmy ich :tanczy: Musieliœmy ich wzruszyÌ :devil: Tylko wiesz co obie¿yœwiat :> dotar³o do mnie, ¿e odk¹d oboje siê pojawiliœmy, nie ma na wizji Agatki :uhh: Nie wiem, czy przypadkiem nie powinniœmy wzi¹Ì sobie tego, szczególnie dzisiaj, do serca? :devil:
..Agatka na pewno rozwikÂła tÂą zagadkĂŞ ale powiedzcie ile byÂło tych relacji z drĂłg :rydzyk:
..nich wiem nie tylko co ale i w jakiej iloÂści straciÂłem ;(
Z tego, co pisaÂł Black na innym forum wynika, Âże byÂły trzy relacje w Poran(kuÂźniar)ku :)
Nie wiem, czy pisaĂŚ o pechu, czy o szczĂŞÂściu po dzisiejszym poranku i Poranku :devil: Kiedy Black mi oznajmiÂł, Âże Agatka stoi przy tym rondzie pomyÂślaÂłam sobie od razu, Âże bĂŞdĂŞ mogÂła siĂŞ pochwaliĂŚ, Âże jÂą widziaÂłam....... a w rezultacie widziaÂłam tylko tvn-owski samochĂłd :devil: Jak siĂŞ domyÂślam musieliÂśmy znajdowaĂŚ siĂŞ na rondzie miĂŞdzy relacjami - to wydarzenie sprawiÂło, Âże popadÂłam w dziki nastrĂłj :devil:
Czy¿by wiêksza iloœÌ fanów gromadzi³a siê w okolicach ronda, ¿e Agatka przenios³a siê w bezpieczniejsze miejsce, bo pod Komendê Wojewódzk¹ Policji? :lol: :lol:

[ Dodano: Sob Lut 10, 2007 4:08 pm ]
No i na przysz³oœÌ panie nawigator nie wystarczy powiedzieÌ, ¿e Agatka jest gdzieœ przy rondzie, bo organizacja ruchu w Poznaniu pozostawia wiele do ¿yczenia i czasem mo¿na coœ ciekawego przeoczyÌ :devil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Funckyrella pisze:Wzruszyliœmy ich :tanczy: Musieliœmy ich wzruszyÌ :devil: Tylko wiesz co obie¿yœwiat :> dotar³o do mnie, ¿e odk¹d oboje siê pojawiliœmy, nie ma na wizji Agatki :uhh: Nie wiem, czy przypadkiem nie powinniœmy wzi¹Ì sobie tego, szczególnie dzisiaj, do serca? :devil:
..chyba powinniÂśmy :uhh:
..bo tylko wlÂączyÂłem tv a tu konferencja Barosso :hmm:
Z tego, co pisaÂł Black na innym forum wynika, Âże byÂły trzy relacje w Poran(kuÂźniar)ku :)
..na ciebie Funcky zawsze moÂżna liczyĂŚ :buzi:
..tylko dlaczego ta informacja..wiedza nie poprawiÂła mu humoru? ;(
Nie wiem, czy pisaĂŚ o pechu, czy o szczĂŞÂściu po dzisiejszym poranku i Poranku :devil: Kiedy Black mi oznajmiÂł, Âże Agatka stoi przy tym rondzie pomyÂślaÂłam sobie od razu, Âże bĂŞdĂŞ mogÂła siĂŞ pochwaliĂŚ, Âże jÂą widziaÂłam....... a w rezultacie widziaÂłam tylko tvn-owski samochĂłd :devil:
..zdecydowanie pech :]
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:
Funckyrella pisze:Tylko wiesz co obie¿yœwiat :> dotar³o do mnie, ¿e odk¹d oboje siê pojawiliœmy, nie ma na wizji Agatki :uhh: Nie wiem, czy przypadkiem nie powinniœmy wzi¹Ì sobie tego, szczególnie dzisiaj, do serca? :devil:
..chyba powinniÂśmy :uhh:
..bo tylko wlÂączyÂłem tv a tu konferencja Barosso :hmm:
Nie dopisujcie znowu tego przykrego zbiegu okolicznoÂści w poczet jakichÂś zÂłych oddziaÂływaĂą, wrĂŞcz metafizycznych :D
Tak musi byĂŚ, Âże raz szczĂŞÂście sprzyja jednym, a raz drugim :)
Ale, nieÂśmiaÂło zasugerujĂŞ, moÂże zniknijcie na czas raportu? :lol:
obieÂżyÂświat pisze:
..na ciebie Funcky zawsze moÂżna liczyĂŚ :buzi:
..tylko dlaczego ta informacja..wiedza nie poprawiÂła mu humoru? ;(
Nie chcĂŞ byÂś pomyÂślaÂł, Âże chcĂŞ konkurowaĂŚ z Funcky o Twoje wzglĂŞdy :devil: Ale moÂżesz byĂŚ pewien, Âże i ja, i pewnie Black Jack, poinformowalibyÂśmy CiĂŞ z czasem o tych 3 relacjach :)
Funckyrella pisze:Nie wiem, czy pisaĂŚ o pechu, czy o szczĂŞÂściu po dzisiejszym poranku i Poranku :devil: Kiedy Black mi oznajmiÂł, Âże Agatka stoi przy tym rondzie pomyÂślaÂłam sobie od razu, Âże bĂŞdĂŞ mogÂła siĂŞ pochwaliĂŚ, Âże jÂą widziaÂłam....... a w rezultacie widziaÂłam tylko tvn-owski samochĂłd :devil:
Uj :/ Pech, podwĂłjny pech :/ A Âżadna postaĂŚ nie malowaÂła siĂŞ za szybami auta? :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Tak musi byĂŚ, Âże raz szczĂŞÂście sprzyja jednym, a raz drugim :)
Ale, nieÂśmiaÂło zasugerujĂŞ, moÂże zniknijcie na czas raportu? :lol:

Funcky juÂż siĂŞ pozbyÂłem :devil:
Funckyrella pisze:No i na przysz³oœÌ panie nawigator nie wystarczy powiedzieÌ, ¿e Agatka jest gdzieœ przy rondzie, bo organizacja ruchu w Poznaniu pozostawia wiele do ¿yczenia i czasem mo¿na coœ ciekawego przeoczyÌ :devil:
Ty byÂś mi kazaÂła na boki siĂŞ rozglÂądaĂŚ, kiedy ja uwagi od centralnej czĂŞÂści ekranu oderwaĂŚ w dalszym ciÂągu na widok Agatki nie mogĂŞ :lol2: A obieÂżyÂświat nie podaÂł capsĂłw, wiĂŞc obrazu nijak w pamiĂŞci odtworzyĂŚ nie mogÂłem :/
Nie chcĂŞ byÂś pomyÂślaÂł, Âże chcĂŞ konkurowaĂŚ z Funcky o Twoje wzglĂŞdy :devil: Ale moÂżesz byĂŚ pewien, Âże i ja, i pewnie Black Jack, poinformowalibyÂśmy CiĂŞ z czasem o tych 3 relacjach :)
MĂłw za siebie :spiewa: Capsomaker siĂŞ dziÂś nie spisaÂł :?
Czy¿by wiêksza iloœÌ fanów gromadzi³a siê w okolicach ronda, ¿e Agatka przenios³a siê w bezpieczniejsze miejsce, bo pod Komendê Wojewódzk¹ Policji? :lol: :lol:
Funcky? :) Czy ktoÂś, ktĂłryÂś z policjantĂłw mĂłgÂłby Âźle, bÂądÂź krzywym okiem spojrzeĂŚ na pokojowo nastawionego czÂłowieka wyposaÂżonego w termos ciepÂłej kawy? :) Albo chcÂącego ciepÂłym sÂłowem lub wÂłasnym ciepÂłem siĂŞ podzieliĂŚ i zmarzniĂŞtÂą otuliĂŚ swym mocnym ramieniem? :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:A obieÂżyÂświat nie podaÂł capsĂłw, wiĂŞc obrazu nijak w pamiĂŞci odtworzyĂŚ nie mogÂłem :/
(...)
MĂłw za siebie :spiewa: Capsomaker siĂŞ dziÂś nie spisaÂł :?
..nie musisz mi tego tak wypominaĂŚ ;(

..nie byÂło Agatki ;(
..a ja tylko jednym okiem patrzyÂłem i jednym uchem sÂłuchaÂłem.. ;(

..jutro rano na szczĂŞÂście -dla Was ;( ) teÂż nie bĂŞdzie mnie w domu wiĂŞc cieszcie siĂŞ beze mnie z obecnoÂści Agatki ;(
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: Funcky juÂż siĂŞ pozbyÂłem :devil:
:shock: A¿ w³os zje¿y³ mi siê na g³owie na sam¹ myœl o tym, w jaki sposób mog³eœ siê jej pozbyÌ :lol: Ale ofiara ca³opalna niestety nie przynios³a po¿¹danego skutku :/
Black Jack '62 pisze:Czy ktoÂś, ktĂłryÂś z policjantĂłw mĂłgÂłby Âźle, bÂądÂź krzywym okiem spojrzeĂŚ na pokojowo nastawionego czÂłowieka wyposaÂżonego w termos ciepÂłej kawy? :) Albo chcÂącego ciepÂłym sÂłowem lub wÂłasnym ciepÂłem siĂŞ podzieliĂŚ i zmarzniĂŞtÂą otuliĂŚ swym mocnym ramieniem? :)
ZapomniaÂłeÂś (to do Ciebie niepodobne) o reakcji tej najbardziej, podkreÂślam: z nazwy tylko, zainteresowanej :devil:
obieÂżyÂświat pisze:..nie byÂło Agatki ;(
..a ja tylko jednym okiem patrzyÂłem i jednym uchem sÂłuchaÂłem.. ;(
Nie przeklinaj dnia przed... wyglÂądam za okno... zachodem sÂłoĂąca :spiewa:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Krzysiu :D a mo¿e moje nagrania poprawi¹ Ci troszkê nastrój :) Ale uprzedzam, ¿e jakoœÌ jest kiepska :/ Nie sz³o mi coœ dzisiaj to nagrywanie :uhh:

http://savefile.com/files/480634
http://savefile.com/files/480644

Relacje byÂły trzy, drugiej nie udaÂło mi siĂŞ nagraĂŚ :/ Dodam tylko, Âże Agatka wyglÂądaÂła na tym rondzie, tak samo Âślicznie, jak w tej relacji, ktĂłrÂą widziaÂłeÂś :D
:rozglada: Black, specjalnie dla Ciebie trochĂŞ Jarka nagraÂłam :devil:
obieÂżyÂświat pisze:..jutro rano na szczĂŞÂście -dla Was ;( ) teÂż nie bĂŞdzie mnie w domu wiĂŞc cieszcie siĂŞ beze mnie z obecnoÂści Agatki ;(
BĂŞdĂŞ czuwaĂŚ, nic siĂŞ nie martw :)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:Krzysiu :D a moÂże moje nagrania poprawiÂą Ci troszkĂŞ nastrĂłj :)
Ja nie Krzysiu a Al, ale teÂż dziĂŞkujĂŞ :)
BĂŞdĂŞ czuwaĂŚ, nic siĂŞ nie martw :)
Czuwamy, jak na razie tylko wiatr i mrĂłz nam towarzyszami :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Al, DÂżastina - Wy teÂż oglÂądaliÂście poranek :D Gdybym wiedziaÂł, Âże jesteÂście gdzieÂś w eterze, skontaktowaÂłbym siĂŞ z Wami - raÂźniej by nam byÂło :D Dowcipy byÂśmy sobie poopowiadali ... sproÂśne :devil:
:rozglada: Black, specjalnie dla Ciebie trochĂŞ Jarka nagraÂłam :devil:
DÂżastina, skÂąd wiedziaÂłaÂś, Âże tego wÂłaÂśnie chciaÂłem? :D :devil:
ZapomniaÂłeÂś (to do Ciebie niepodobne) o reakcji tej najbardziej, podkreÂślam: z nazwy tylko, zainteresowanej :devil:
Masz na myÂśli ''prĂłbĂŞ siÂł''? :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..jutro rano na szczĂŞÂście -dla Was ;( ) teÂż nie bĂŞdzie mnie w domu wiĂŞc cieszcie siĂŞ beze mnie z obecnoÂści Agatki ;(
Cholera jasna, no dosÂłownie wywiĂłzÂł nam dokÂądyÂś AgatkĂŞ :x Oddawaj :devil:
Ja, oczy ... powieki podpierajÂąc zapaÂłkami poranek oglÂądaÂłem, tylko po to, Âżeby przekonaĂŚ siĂŞ, Âże jej nie byÂło? :? A w pracy raczej na pewno jest :roll: Siedzi tak ... nadaremno :uhh: I my nadaremno siedzimy przed telewizorami :uhh:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..nie ma Âżadnych opisowych wpisĂłw :?:
..nie byÂło Agatki :?: ;(
..to jak siĂŞ domyÂślam ze wzglĂŞdu na to Âże ja nie mogÂłem oglÂądaĂŚ rano Poranka :lol2:
..okay ale teraz juÂż mogĂŞ wiĂŞc proszĂŞ mi natychmiast AgatkĂŞ wpuÂściĂŚ na wizjĂŞ :ban:
D¿astina pisze:Krzysiu :D a mo¿e moje nagrania poprawi¹ Ci troszkê nastrój :) Ale uprzedzam, ¿e jakoœÌ jest kiepska :/ Nie sz³o mi coœ dzisiaj to nagrywanie :uhh:
.. :buzi: ..jesteÂś prawdziwym przyjacielem :)
..jestem peÂłniejszy dziĂŞki Tobie- chwalebne dziĂŞki :)
Black pisze:Cholera jasna, no dosÂłownie wywiĂłzÂł nam dokÂądyÂś AgatkĂŞ :x Oddawaj :devil:
..jeÂśli nie przestaniesz mi dokuczaĂŚ to zacznĂŞ ciĂŞ ignorowaĂŚ :]
..a to ci siĂŞ nie spodoba :D :devil:
:arrow:
..nawet nie uwierzycie co mi siĂŞ ÂśniÂło..kto to chyba oczywiste skoro jestem taki ucieszony :lol2:
..ÂśniÂło mi siĂŞ Âże pisaÂłem do Agatki Âżeby mi przysÂłaÂła empetrĂłjki z nagraniami swojego gÂłosu :D
..ale nie takie te codzienne ;)
:arrow: ..'dostaÂłeÂś sms'a'; 'odbierz -TwĂłj telefon dzwoni'; dostaÂłeÂś maila'; 'masz nowe wiadomoÂści' :lol2:
..i wyobraÂźcie sobie Âże zgodziÂła siĂŞ :lol:
..no ale rano czar prysÂł :D
DÂżastina pisze:BĂŞdĂŞ czuwaĂŚ, nic siĂŞ nie martw :)
..przeze mnie niepotrzebnie siĂŞ fatygowaÂłaÂś ;(
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:..okay ale teraz juÂż mogĂŞ wiĂŞc proszĂŞ mi natychmiast AgatkĂŞ wpuÂściĂŚ na wizjĂŞ :ban:
JadÂłeÂś dziÂś Âśniadanie? :D GÂłoÂśniej krzycz :D :D bo dzieĂą chyli siĂŞ ku koĂącowi i juÂż wkrĂłtce bĂŞdziemy mogli go zaliczyĂŚ do straconych, bo nasze oczy nie ujrzaÂły miÂłego nam szczegĂłlnie piĂŞkna :/
obieÂżyÂświat pisze:..jeÂśli nie przestaniesz mi dokuczaĂŚ to zacznĂŞ ciĂŞ ignorowaĂŚ :]
No w koĂącu na coÂś ta funkcja ''ignoruj'' musi siĂŞ zdaĂŚ :D Ale uwierz mi, zatĂŞsknisz do mnie :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..ÂśniÂło mi siĂŞ Âże pisaÂłem do Agatki Âżeby mi przysÂłaÂła empetrĂłjki z nagraniami swojego gÂłosu :D
..ale nie takie te codzienne ;)
:arrow: ..'dostaÂłeÂś sms'a'; 'odbierz -TwĂłj telefon dzwoni'; dostaÂłeÂś maila'; 'masz nowe wiadomoÂści' :lol2:
Nie wierzĂŞ, Âże w tym Âśnie nie poprosiÂłeÂś o specjalny sygnaÂł dÂźwiĂŞkowy brzmiÂący mniej wiĂŞcej tak: ''kochanie odbierz, to ja'' :lol2:
A tak a propos, czy ja kiedyÂś siĂŞ Wam zwierzaÂłem z moich snĂłw :mhm:
Nie? :D
To dobrze :red:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..jeÂśli nie przestaniesz mi dokuczaĂŚ to zacznĂŞ ciĂŞ ignorowaĂŚ :]
No w koĂącu na coÂś ta funkcja ''ignoruj'' musi siĂŞ zdaĂŚ :D Ale uwierz mi, zatĂŞsknisz do mnie :lol2:
Nie k³óciÌ mi siê tu!!!! :evil:
Krzysiek (zwracam siĂŞ do Ciebie, bo wiem, Âże Ty mnie prĂŞdzej wysÂłuchasz) :buzi: sprĂłbuj go zaakceptowaĂŚ takim jakim jest, naucz siĂŞ znosiĂŚ te nieustanne docinki - to naprawdĂŞ nie jest trudne, wystarczy odrobina chĂŞci :) ChoĂŚ wiem, Âże tĂŞskniÂący, a co za tym idzie zrzĂŞdliwy Black jest nie do zniesienia momentami, to prĂłbuj ;)
Black Jack '62 pisze:A tak a propos, czy ja kiedyÂś siĂŞ Wam zwierzaÂłem z moich snĂłw :mhm:
:neutral: LitoÂści :rydzyk:
Black Jack '62 pisze:Funcky? Czy ktoÂś, ktĂłryÂś z policjantĂłw mĂłgÂłby Âźle, bÂądÂź krzywym okiem spojrzeĂŚ na pokojowo nastawionego czÂłowieka wyposaÂżonego w termos ciepÂłej kawy? Albo chcÂącego ciepÂłym sÂłowem lub wÂłasnym ciepÂłem siĂŞ podzieliĂŚ i zmarzniĂŞtÂą otuliĂŚ swym mocnym ramieniem?
Blacky, mê¿czyzno, którego muszê znosiÌ od..... ymm ymm lat, którego znam jak w³asn¹ torebkê, nie :nie: na pewno nikt nie odczyta³by za z³e Twoich zamiarów :) A w tym termosie na pewno zamiast kawy mia³byœ przyrz¹dzony starannie jakiœ eliksir mi³oœci - dajê sobie g³owê uci¹Ì :)
Alchemik pisze::shock: AÂż wÂłos zjeÂżyÂł mi siĂŞ na gÂłowie na samÂą myÂśl o tym, w jaki sposĂłb mogÂłeÂś siĂŞ jej pozbyĂŚ :lol:
Spoko Al :buzi: Dziêki za troskê, ale mi³o by³o :D W³¹czy³ mi kreskówki na dvd, ob³o¿y³ popcornem, chipsami i col¹ - jakoœ zesz³o :) On straci³, a ja zyska³am - trochê kalorii :spiewa: które nie wiedzieÌ gdzie mi siê rozesz³y? :)
I ju¿ na sam koniec, ¿ebyœcie nie mówili, ¿e zostawiam Was samych bez wsparcia w tym oczekiwaniu i têsknocie :D Jak bêdzie Wam naprawdê ciê¿ko chwyÌcie i roz³ó¿cie na czynniki pierwsze te m¹dre zdania: doœwiadczenie jest czymœ, co dostajesz, kiedy nie dostajesz tego, czego chcesz :D I kolejne: cuda zdarzaj¹ siê ca³y czas - bez wyj¹tków :D
..na ciebie Funcky zawsze moÂżna liczyĂŚ
Od jutra juÂż nie :/ Ale oczywiÂście tymczasowo :lol2:
:buzi:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

To do rychÂłego poklikania ;) Funcky, a co Ty tak na odchodne takimi sentencjami nas zasypujesz :rozglada:
:uhh: Nie spotkaÂła siĂŞ z nami dziÂś nasza Gwiazda :uhh: CzyÂżby ktoÂś stwierdziÂł, Âże te wczorajsze relacje nam wystarczyÂły :mhm: :uhh:
Black Jack '62 pisze:Al, DÂżastina - Wy teÂż oglÂądaliÂście poranek :D Gdybym wiedziaÂł, Âże jesteÂście gdzieÂś w eterze, skontaktowaÂłbym siĂŞ z Wami - raÂźniej by nam byÂło :D Dowcipy byÂśmy sobie poopowiadali ... sproÂśne :devil:
Nie wiem jak Al, ale ja, najbardziej na Âświecie nie cierpiĂŞ sproÂśnych dowcipĂłw :>
Black Jack '62 pisze:DÂżastina, skÂąd wiedziaÂłaÂś, Âże tego wÂłaÂśnie chciaÂłem? :D :devil:
A stÂąd, Âże juÂż CiĂŞ trochĂŞ znam :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:BĂŞdĂŞ czuwaĂŚ, nic siĂŞ nie martw :)
..przeze mnie niepotrzebnie siĂŞ fatygowaÂłaÂś ;(
No co Ty obie¿yœwiat :rozglada: Ogl¹daÌ i s³uchaÌ KuŸniara o poranku, to czysta przyjemnoœÌ :lol: Nie przejmuj siê, nawet w domu mnie nie by³o ;) nagrywanie nastawi³am :rozglada: Po expresowym obejrzeniu nagrania stwierdzi³am, ¿e nie ma dla mnie nic interesuj¹cego :rozglada: wiêc da³am sobie spokój z tvn24 dzisiaj :devil: Niech dalej tak oszczêdnie dozuj¹ moich ulubieùców, to im ogl¹dalnoœÌ zmaleje :devil:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..masz racjĂŞ DÂżastina - nie ma na horyzoncie nadziei na pojawienie siĂŞ naszych prawdziwie medialnych dziennikarzy - my bojkotujemy co siĂŞ da :]
..najwyÂżej kiedyÂś siĂŞ natniemy i bĂŞdziemy ÂżaÂłowaĂŚ :spiewa:
..mĂłwi siĂŞ trudno :neutral:
Funckyrella pisze: Nie k³óciÌ mi siê tu!!!! :evil:
Krzysiek (zwracam siĂŞ do Ciebie, bo wiem, Âże Ty mnie prĂŞdzej wysÂłuchasz) :buzi: sprĂłbuj go zaakceptowaĂŚ takim jakim jest, naucz siĂŞ znosiĂŚ te nieustanne docinki - to naprawdĂŞ nie jest trudne, wystarczy odrobina chĂŞci :) ChoĂŚ wiem, Âże tĂŞskniÂący, a co za tym idzie zrzĂŞdliwy Black jest nie do zniesienia momentami, to prĂłbuj ;)
..okay okay - nie ma sprawy :lol2:
..poczu³em siê tak wyró¿niony i doceniony przez Ciebie i¿ napewno ten trud podejmê przy najbli¿szej okazji :D
Black Jack '62 pisze:A tak a propos, czy ja kiedyÂś siĂŞ Wam zwierzaÂłem z moich snĂłw :mhm:
..to moÂże jednak pochwal siĂŞ co :?:
..poÂśmiejemy siĂŞ albo w gorszym razie popÂłaczemy :D
..albo to i to jednoczeÂśnie :devil:
Funckyrella pisze:Jak bêdzie Wam naprawdê ciê¿ko chwyÌcie i roz³ó¿cie na czynniki pierwsze te m¹dre zdania: doœwiadczenie jest czymœ, co dostajesz, kiedy nie dostajesz tego, czego chcesz :D I kolejne: cuda zdarzaj¹ siê ca³y czas - bez wyj¹tków :D
..cuda zdarzajÂą siĂŞ caÂły czas :mhm:
..ja bym to przeksztaÂłciÂł..cuda zdarzajÂą siĂŞ w dalszym ciÂągu - tylko :!: w dalszym ciÂągu :roll:
..tylko u nas trochĂŞ zbyt rzadko :/
..a doÂświadczenia..ohhhh..los nas okropnie doÂświadcza ;(
..a niedÂługo doÂświadczy odtajnieniem raportu z likwidacji WSI to znĂłw ramĂłwka tvn24 stanie na gÂłowie :hmm:
..ale w tej chwili mamy poniedziaÂłek po weekendzie w ktĂłrym Agatka pracowaÂła wiĂŞc dzis jej nie bĂŞdzie -to pewne :/
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Szczerze powiedziawszy, to i ja dziÂś siĂŞ nie spodziewaÂłem, Âże po wejÂściu na forum zastanĂŞ full capsĂłw z AgatkÂą, ale liczyÂłem na cud ... :uhh: Oj, Funcky, nie wyszÂło ;(

Rozjemczyni nasza kochana, myÂśli, Âże sentencjami ukoi nasz bĂłl ;( Na tak straszliwie dokuczajÂący bĂłl, jest tylko jedno ukojenie :) Agatka ma na imiĂŞ :)
A w tym termosie na pewno zamiast kawy mia³byœ przyrz¹dzony starannie jakiœ eliksir mi³oœci - dajê sobie g³owê uci¹Ì
Ale¿ sobie westchn¹³em :) Nie na myœl o œcinaniu g³owy, tylko na myœl o skutkach wypicia tego eliksiru :D
Funckyrella pisze: ChoĂŚ wiem, Âże tĂŞskniÂący, a co za tym idzie zrzĂŞdliwy Black jest nie do zniesienia momentami, to prĂłbuj ;)
DziÂś w imiĂŞ tĂŞsknoty znĂłw gorzko zapÂłakaÂłem ;( Nic poza tym ;(
A szalejĂŞ i zrzĂŞdzĂŞ w imiĂŞ niesprawiedliwoÂści ;(
ODPOWIEDZ