Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..ale Âświetny Agatki materiaÂł o krwiodawstwie :o

..jeszcze chyba Âżaden nie zrobiÂł na mnie takiego wraÂżenia :o

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

DokÂładnie,pomijam ,Âże Patrycja pomyliÂła nazwiska ah i tylko sekundy byÂła na wizji :spiewa: :arrow:
Obrazek

[ Dodano: Pon Lut 12, 2007 6:22 pm ]
obieÂżyÂświat sorry za tego samego capsa,nie widziaÂłem,Âże wkleiÂłes :stop:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Jakie dwie Âśliczne Agatki :lol2: Pierwsza piĂŞkniejsza od drugiej i druga piĂŞkniejsza od pierwszej :lol2: Im wiĂŞcej Agatek, tym lepiej - widaĂŚ jak tĂŞsknimy :D A relacji jest tak maÂło, Âże te capsy z materiaÂłu muszÂą ratowaĂŚ Âżycie - nawet zdublowane 8)

Oj, ch³opaki :lol: Domyœlam siê, ¿e zale¿y Wam bardzo na tym, by przywdziaÌ szaty najszybszego, najwierniejszego fana Agatki, ale ¿eby to osi¹gn¹Ì mo¿e to osi¹gn¹Ì na zasadzie dawania takich samych podarków :lol2: Tylko nie próbujcie tego z kobietami :devil:
Ja nie jestem wraÂżliwy i tak piĂŞkne okazy, zwÂłaszcza zdublowane, bardzo mnie cieszÂą :D
..jeszcze chyba Âżaden nie zrobiÂł na mnie takiego wraÂżenia :o
No wiesz :> Wszystkie materiaÂły Agatki sÂą cudowne :) A te ze stand up'ami powielokroĂŚ :lol2:
A ten, mo¿e ró¿ni³ siê tym od innych, ¿e by³ d³u¿szy, trwa³ i trwa³ i chcia³oby siê, ¿eby trwa³ wiecznie :lol2:
Takie cudowne, ¿yciowe, uniwersalne, momentami wrêcz poetyckie teksty z uwzglêdnieniem gry s³owami Agatka w nim umieœci³a, i¿ normalnym zjawiskiem jest, ¿e ja nie jestem w stanie ich powtórzyÌ :lol2: Ale ch³on¹³em wszystkie :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Jakie dwie Âśliczne Agatki :lol2: Pierwsza piĂŞkniejsza od drugiej i druga piĂŞkniejsza od pierwszej :lol2: Im wiĂŞcej Agatek, tym lepiej - widaĂŚ jak tĂŞsknimy :D A relacji jest tak maÂło, Âże te capsy z materiaÂłu muszÂą ratowaĂŚ Âżycie - nawet zdublowane 8)
..masz racjĂŞ Black :lol2:
Oj, ch³opaki :lol: Domyœlam siê, ¿e zale¿y Wam bardzo na tym, by przywdziaÌ szaty najszybszego, najwierniejszego fana Agatki, ale ¿eby to osi¹gn¹Ì mo¿e to osi¹gn¹Ì na zasadzie dawania takich samych podarków :lol2:
..i tym razem nie masz racji :lol2:
..czasami tak po prostu wyjdziĂŞ Âże piĂŞknie siĂŞ zsynchronizujemy :lol2:
..z mojej strony to niezamierzone dziaÂłanie :lol2:
No wiesz :> Wszystkie materiaÂły Agatki sÂą cudowne :) A te ze stand up'ami powielokroĂŚ :lol2:
..masz racjĂŞ :lol2:
Takie cudowne, ¿yciowe, uniwersalne, momentami wrêcz poetyckie teksty z uwzglêdnieniem gry s³owami Agatka w nim umieœci³a, i¿ normalnym zjawiskiem jest, ¿e ja nie jestem w stanie ich powtórzyÌ :lol2: Ale ch³on¹³em wszystkie :D
..i przydaÂłoby siĂŞ go jeszcze raz odsÂłuchaĂŚ..przynajmniej raz :neutral:
..ale stream nie chce p³yn¹Ì wiêc nie nagra³em ;(
..jedyna nadzieja w DÂżastinie :rydzyk:
..ale DÂżastina pewnie wpadÂła w takÂą dzikÂą euforiĂŞ po powrocie PawÂła Âże o nas napewno zapomniaÂła ;(
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:> Dzika euforia po powrocie PawÂła :> Ale jakiego PawÂła :mhm: obieÂżyÂświat ja nie znam Âżadnego PawÂła :rozglada: Ja miaÂłabym o Was zapomnieĂŚ :nie: ChÂłopaki, Wy moich myÂśli nie opuszczacie :D

MareriaÂł w mp3 :arrow: http://www.savefile.com/files/486162
Stand up w avi ( nagrywany aparatem z tv, st¹d jakoœÌ taka, a nie inna ;) ):arrow: http://www.savefile.com/files/486200
I coÂś z soboty :) relacja polityczno- policyjna :arrow: http://savefile.com/files/486179
maxxx pisze:DokÂładnie,pomijam ,Âże Patrycja pomyliÂła nazwiska
:> I dlatego DÂżastina nie nagraÂła materiaÂłu od poczÂątku :rozglada: ale i tak byÂłam szybka, prawda? :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

To Was dopiero Panna Agatta pojednaÂła :lol2:
Black Jack '62 pisze:Szczerze powiedziawszy, to i ja dziÂś siĂŞ nie spodziewaÂłem, Âże po wejÂściu na forum zastanĂŞ full capsĂłw z AgatkÂą, ale liczyÂłem na cud ... Oj, Funcky, nie wyszÂło
Oj, wysz³o, wysz³o :D Wprawdzie zwykle jedna jaskó³ka wiosny nie czyni, ale za to jedna Panna Agatta x 2 ju¿ tak 8) W tym przypadku po z³ym pocz¹tku tygodnia, radosny koniec dnia pierwszego - ponowne z Pann¹ Agatt¹ spotkanie, krótkie bo krótkie, ale mo¿na za taki piêkny zwiastun uznaÌ. A na pewno przynajmniej nie wieszczy ten zwiastun jesieni, ani tym bardziej zimy :D
DÂżastina pisze:Ja miaÂłabym o Was zapomnieĂŚ :nie: ChÂłopaki, Wy moich myÂśli nie opuszczacie :D
A czy ja takÂże? :) Zaraz biorĂŞ siĂŞ za downloading - dziĂŞkujĂŞ DÂżastina za pracĂŞ na rzecz tych... co nie wiedzieli, nie spodziewali siĂŞ i nie widzieli :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:MareriaÂł w mp3 :arrow: http://www.savefile.com/files/486162
Stand up w avi ( nagrywany aparatem z tv, st¹d jakoœÌ taka, a nie inna ;) ):arrow: http://www.savefile.com/files/486200
I coÂś z soboty :) relacja polityczno- policyjna :arrow: http://savefile.com/files/486179
.. :buzi: :buzi: :buzi: lepszego prezentu dzis tutaj na forum nie mogÂłem zastaĂŚ :jupi:
maxxx pisze:DokÂładnie,pomijam ,Âże Patrycja pomyliÂła nazwiska
:> I dlatego DÂżastina nie nagraÂła materiaÂłu od poczÂątku :rozglada: ale i tak byÂłam szybka, prawda? :rozglada:
[/quote]..bardzo szybka :lol2:
..w takich sytuacjach kiedy otrzymuje siĂŞ coÂś na co siĂŞ czekaÂło caÂły dzieĂą nawet Patrycji wybaczyÂłem tÂą pomyÂłkĂŞ ;)
..zwÂłaszcza Âże ona czĂŞsto myli nazwiska..po koleÂżeĂąsku :D :spiewa:

..a teraz niech ktoÂś mnie oÂświeci szybko czy coÂś mnie ominĂŞÂło :?:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze: lepszego prezentu dzis tutaj na forum nie mogÂłem zastaĂŚ :jupi:
A rozmowa o planowanym proteÂście kariologĂłw przeprowadzona przed chwilÂą w Gorzowie Wielkopolskim konkurowaĂŚ nie moÂże? :D
obieÂżyÂświat pisze: ..a teraz niech ktoÂś mnie oÂświeci szybko czy coÂś mnie ominĂŞÂło :?:
Poza tÂą rozmowÂą jak do tej pory dziÂś nic nie byÂło :) CzuÂłem, kiedy od rana o tym Gorzowskim strajku planowanym mĂłwili, Âże Panny Agatty temat to bĂŞdzie :) Szkoda, Âże teraz dopiero pierwszy raz siĂŞ pojawiÂła :(
Ahhh... ale swoje piĂŞkne Âłuki brwiowe odsÂłoniÂła :szalony:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..cudownie :lol2: :jupi:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

..tylko uÂśmiechu brakÂło :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Có¿ za zwrot akcji :o Po rozmowie od razu relacja :lol2: Panna Agatta z zabójczo wysoko uniesionym parasolem w rêku :D Zastanawiam siê, dlaczego tak wysoko :mhm: Czy¿by zakazanym by³o, ¿eby parasol w kadrze by³o widaÌ? :lol2: obie¿yœwiat, mam nadziejê to uchwyci³eœ :)
Relacja konkretna - jak zwykle :)
..tylko uÂśmiechu brakÂło :D
A z czego tu siĂŞ ÂśmiaĂŚ? :D Nawet pogoda do uÂśmiechu nie nastrajaÂła... chyba Âże pogoda ducha :D Ale czy coÂś mogÂło z niÂą byĂŚ nie tak? :mhm:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..a uchwyciÂłem :lol2:
..no nie wiem czemu tak wysoko :mhm:
..moÂże operator teÂż miaÂł pod ten parasol siĂŞ skryĂŚ :?: :lol2:

ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

..no ale dziĂŞki temu oprĂłcz tego co zwykle mamy jeszcze w kadrze dÂłoĂą i rĂŞkĂŞ Agatki :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..a uchwyciÂłem :lol2:
..no nie wiem czemu tak wysoko :mhm:
..moÂże operator teÂż miaÂł pod ten parasol siĂŞ skryĂŚ :?: :lol2:
ByĂŚ moÂże, ale mam innÂą teoriĂŞ :D WypracowaÂłem jÂą w miĂŞdzyczasie :lol2: No wiĂŞc, przypuszczam, Âże na co dzieĂą Panna Agatta zwykÂła chadzaĂŚ pod parasolem z kimÂś od siebie duÂżo wyÂższym :) SiÂła przyzwyczajenia wziĂŞÂła gĂłrĂŞ i tym razem :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..no ale dziĂŞki temu oprĂłcz tego co zwykle mamy jeszcze w kadrze dÂłoĂą i rĂŞkĂŞ Agatki :lol2:
Ziarnko do ziarnka, aÂż zbierze siĂŞ miarka :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:No wiĂŞc, przypuszczam, Âże na co dzieĂą Panna Agatta zwykÂła chadzaĂŚ pod parasolem z kimÂś od siebie duÂżo wyÂższym :) SiÂła przyzwyczajenia wziĂŞÂła gĂłrĂŞ i tym razem :lol2:
..nie Âżartuj :>
..Agatka miaÂłaby podczas spaceru z 'kimÂś od siebie duÂżo wyÂższym' ( :lol2: ) dzierÂżyĂŚ parasol :>
..ona - kobieta :>
..co tu mi nie gra :mhm:
..chyba pomieszaÂły Ci siĂŞ role :lol2:
Alchemik pisze:Ziarnko do ziarnka, aÂż zbierze siĂŞ miarka :lol2:
..nie wiem jak mam i to rozumieĂŚ :rozglada:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..nie Âżartuj :>
..Agatka miaÂłaby podczas spaceru z 'kimÂś od siebie duÂżo wyÂższym' ( :lol2: ) dzierÂżyĂŚ parasol :>
..ona - kobieta :>
..co tu mi nie gra :mhm:
..chyba pomieszaÂły Ci siĂŞ role :lol2:
Mnie siĂŞ pomieszaÂły, tak? :? Wydaje mi siĂŞ, Âże komuÂś przede mnÂą prĂŞdzej :lol2: Ale mniejsza o to :D
RĂłwnouprawnienie kobiet i mĂŞÂżczyzn - sÂłyszaÂłeÂś o czymÂś podobnym :> Rola kobiety w spoÂłeczeĂąstwie zmienia siĂŞ, wiĂŞc moÂże i w kwestii dzierÂżenia parasola podczas spaceru we dwoje te role siĂŞ odmieniÂły! :D Poza tym, kiedy kobieta poprosi o prawo do dzierÂżenia parasola, nie moÂżna jej odmĂłwiĂŚ, poniewaÂż moÂże posÂądziĂŚ o dyskryminacjĂŞ :D
:stop: SkoĂączmy juÂż tĂŞ interpretacjĂŞ obrazu, bo zaczynamy, prĂłbujÂąc zrozumieĂŚ jego wymowĂŞ, go gmatwaĂŚ :D A jak powiedziaÂł Einstein: Sprawy naleÂży upraszczaĂŚ najbardziej jak to tylko moÂżliwe! :> Ale (!!!) nie bardziej! :D
obieÂżyÂświat pisze:
Alchemik pisze:Ziarnko do ziarnka, aÂż zbierze siĂŞ miarka :lol2:
..nie wiem jak mam i to rozumieĂŚ :rozglada:
A ja nie wiem, jak Ci to proÂściej wytÂłumaczyĂŚ :neutral:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Zaraz zacznĂŞ pisaninĂŞ, niechaj no tylko oko nacieszĂŞ piĂŞknym widokiem :) PiĂŞkniejszego dziÂś od rana nie widziaÂłem :)
DÂżastina pisze:ChÂłopaki, Wy moich myÂśli nie opuszczacie :D
DziĂŞkujĂŞ, Âże na sÂłowach Twoje deklaracje siĂŞ nie koĂączÂą :buzi: Taki ze mnie materialista :)
obieÂżyÂświat pisze:..nie Âżartuj :>
PrzestaĂącie, wÂłaÂśnie przestaĂącie, bo mĂłj kompleks odÂżywa :devil:
Na pewno o czystÂą estetykĂŞ obrazu chodziÂło, Âżeby niepotrzebny ''kapelusz'' od parasola nie chwaÂściÂł :] I skoĂączmy juÂż ten bolesny, dla co niÂższych, temat :]
Alchemik pisze:Mnie siĂŞ pomieszaÂły, tak? :? Wydaje mi siĂŞ, Âże komuÂś przede mnÂą prĂŞdzej :lol2: Ale mniejsza o to :D
RĂłwnouprawnienie kobiet i mĂŞÂżczyzn - sÂłyszaÂłeÂś o czymÂś podobnym :> Rola kobiety w spoÂłeczeĂąstwie zmienia siĂŞ, wiĂŞc moÂże i w kwestii dzierÂżenia parasola podczas spaceru we dwoje te role siĂŞ odmieniÂły! :D
PoszedÂłeÂś chyba jednak zbyt daleko w interpretacji :devil:
A tak w ogóle to, to ca³e ortodoksyjne d¹¿enie do równouprawnienia, to czysta abstrakcja :] Oczywiœcie do momentu, w którym mê¿czyŸni zaczn¹ rodziÌ dzieci, a kobiety korzystaÌ z ... pisuarów :spiewa: Zaznaczam - to w imiê obrony, wiele z kobiet, z którymi rozmawia³em, którym przedstawi³em moj¹ opiniê, zgadza siê ze mn¹ :)
A po raz wtóry tak w ogóle, to ja chcia³bym ¿yÌ w czasach, kiedy to mê¿czyŸni zwyczajowo rozpruwali sobie ³by, a kobiety zwyczajowo przemywa³y ³zami rany poranionych biedaków i karmi³y czymœ po¿ywnym, ¿eby Ci nabrali czem prêdzej si³, ¿eby znowu mogli siê wzajemnie rozpruwaÌ i tak w ko³o Macieju. Có¿ to by³y za czasy :lol2:
¯eby nie by³o, ¿e daleko i mnie (Al, aleœmy p³ochliwi :devil: ) do przestrzegania idea³ów demokracji poprzez respektowanie potrzeb i praw ka¿dej (no prawie ka¿dej, z wy³¹czeniem pewnych mniejszoœci) grupy spo³ecznej, napiszê, i¿ uwa¿am, ¿e naturalne jest, ¿e w miarê rozwoju cywilizacji, coraz wiêcej rzeczy mog¹ z takim samym skutkiem wykonywaÌ i mê¿czyŸni i kobiety :) Rozwijamy siê spo³ecznie razem a nie osobno. :)
Có¿ za zwrot akcji :o Po rozmowie od razu relacja :lol2:
LiczĂŞ na palcach .. raz ... dwa :> Dwa wejÂścia :> Chyba siĂŞ pomyliÂłem :shock:
ToÂż to absurd pokonywaĂŚ taki szmat drogi dla dwu relacji :neutral:
Kiedy pisa³em o tym, ¿e têskniê do Agatki i do jej relacji, nie prosi³em, ¿eby sk³ada³a od razu tak¹ ofiarê :) Mo¿na by³o to wiêkszym rozs¹dkiem ogarn¹Ì, nie fatygowaÌ Agatki, skoro i tak by³y tylko 2 wejœcia :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
ODPOWIEDZ