Sylwia Majcher

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

adam pisze:Jeden ze standardowych zajĂŞĂŚ Sylwii -afera w piÂłce
Ten temat - rzeka :hyh: Starczy go i dla Sylwii i dla Kanika :D
Pewnie z tematem korupcji w sporcie bêdzie mia³a do czynienia przez wiêksz¹ czêœÌ swojej kariery
Oby nie :rydzyk: Ona ma nie tylko nagÂłaÂśniaĂŚ, ale i tĂŞpiĂŚ zarazĂŞ - skutecznie!!! :D A tematĂłw caÂła masa innych na pewno by siĂŞ znalazÂła, tylko uczepili siĂŞ go jak rzep psiego ogona... :?
Bardzo mi siĂŞ podoba ta marynareczka :tanczy:
Trzeba powiedzieĂŚ, Âże oryginalna :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Cytat:
Bardzo mi siĂŞ podoba ta marynareczka :tanczy:
Trzeba powiedzieĂŚ, Âże oryginalna :)
Sylwia mogÂła by siĂŞ stylizowaĂŚ na japoneczkĂŞ.
Napewno Âświetnie by wyglÂądaÂła w kimono :mhm:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie mam ostatnio moÂżnoÂści Sylwii na antenie TVN24 widywaĂŚ :rozglada:

Zastanawiam siê, czy mo¿e byÌ tak, ¿e skry³a siê gdzieœ g³êboko :mhm:
W relacjach widujê wy³¹cznie Kanika :uhh:
CzyÂżby zatem Sylwia miaÂła urlop :>
A moÂże realizuje materiaÂły do programu ''Prosto z Polski'' - nie mam szczĂŞÂścia zbyt czĂŞsto na ten programik trafiĂŚ :/
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Alchemik pisze: A moÂże realizuje materiaÂły do programu ''Prosto z Polski'' - nie mam szczĂŞÂścia zbyt czĂŞsto na ten programik trafiĂŚ :/
wczoraj byÂła w tym programie,
zdawaÂła relacje z trzĂŞsÂącego siĂŞ tramwaju :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

Kolejny dowĂłd Âże Sylwia jest specjalistkÂą od relacji specjalnych :devil:
MuszĂŞ siĂŞ przyznaĂŚ ze nie mam okazji oglÂądaĂŚ ostatnio Sylwii i prosto z polski :hmm:
Alchemik nie jesteÂś w tym odosobniony :nie:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:Kolejny dowĂłd Âże Sylwia jest specjalistkÂą od relacji specjalnych :devil:
O :o nie moÂże byĂŚ :hmm:
MuszĂŞ znacznie wiĂŞcej czasu wygospodarowaĂŚ wczesnymi wieczorami na telewizjĂŞ :spiewa:
adam pisze:Alchemik nie jesteÂś w tym odosobniony :nie:
Ubolewajmy zatem razem, Âłatwiej moÂże to zniesiemy ;)

:tanczy: Ale by³o przed chwil¹ to, co lubiê, na co czekam w czasie, kiedy mam mo¿liwoœÌ ogl¹dania TVN24 :D Sylwia opowiedzia³a ze studia, pewnie w przerwie robienia kolejnego materia³u :uhh: jak to w jednej z dzielnic Wroc³awia odkryto 120-kilogramowy pocisk artyleryjski i musiano ewakuowaÌ ludnoœÌ :) Bombowy temat :rozglada:
adam
Fan Forum
Fan Forum

a to capsy z tej relacji

Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

a to capsy z tej relacji
Raczej nie z tej, o której pisa³em a z póŸniejszej, ale nie szkodzi :)
I tak dziĂŞkujĂŞ ;)

''Prosto z Polski'' oglÂądaÂłem dziÂś wyjÂątkowo i na nic mi siĂŞ to nie przydaÂło :/
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Alchemik pisze:
a to capsy z tej relacji
Raczej nie z tej, o której pisa³em a z póŸniejszej
no to tu z tej wczeÂśniejszej :

Obrazek
Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

sybic pisze:no to tu z tej wczeÂśniejszej :
O tak, tak, to ta jest ta wczeÂśniejsza :D

Teraz juÂż nowy dzieĂą, pozostaje czekaĂŚ jakim on siĂŞ okaÂże :)
Na relacje raczej nie ma co liczyĂŚ, poniewaÂż dzieĂą obfity w inne, nie z WrocÂławiem zwiÂązane, tematy :/
Ale moÂże ''Prosto z Polski''...

[ Dodano: PiÂą Lut 23, 2007 12:01 pm ]
Nie doczekaÂłem siĂŞ w ÂśrodĂŞ Âżadnego materiaÂłu, ale za to wczoraj juÂż tak :D
InformujĂŞ o tym dopiero dziÂś, w ogĂłle o tym, Âże widziaÂłem informujĂŞ, bo zÂłoÂżyÂłem obietnicĂŞ oglÂądania za wszelkÂą cenÂą ''Prosto z Polski'', a sÂłowa dotrzymujĂŞ, ale wczoraj nie miaÂłem pod rĂŞkÂą komputera, wiĂŞc o bardzo, bardzo dobrym materiale Sylwii piszĂŞ dziÂś dopiero ;)
Wszystko wskazuje na to, Âże lubi ten program zagadki kryminalne. Sylwia zajmowaÂła siĂŞ morderstwem.

A dalej... Takie moÂże to dziwne przejÂście z tematu do tematu, proszĂŞ nie doszukiwaĂŚ siĂŞ Âżadnych powiÂązaĂą, ale jeszcze bardziej dziwnym, czy moÂże nietypowym wydarzeniem byÂło wczoraj pojawienie siĂŞ we wrocÂławskim studio katowickiej reporterki :>
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:A dalej... Takie moÂże to dziwne przejÂście z tematu do tematu, proszĂŞ nie doszukiwaĂŚ siĂŞ Âżadnych powiÂązaĂą, ale jeszcze bardziej dziwnym, czy moÂże nietypowym wydarzeniem byÂło wczoraj pojawienie siĂŞ we wrocÂławskim studio katowickiej reporterki :>
..ale juÂż wszystko jest na swoim miejscu..to znaczy nie do koĂąca bo Sylwia nadaje z pleneru :rozglada:
:arrow:
Obrazek Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..ale juÂż wszystko jest na swoim miejscu..to znaczy nie do koĂąca bo Sylwia nadaje z pleneru :rozglada:
Ale z WrocÂławia 8)

Sylwia w wydaniu weekendowym :tanczy: UÂśmiechniĂŞta, zadowolona, ale czujna i dokÂładna 8)
Wczoraj lepsza i dok³adniejsza w wyliczeniach od najdok³adniejszej samochodowej mapy regionu, dok³adniejsza nawet od najwczeœniejszego GPSa :D Wiedzia³a wszystko o drogach regionu, planach budów, tych które dosz³y do skutku, tych, których ca³y czas nie ma, a powinny byÌ, o przyczynach takiego stanu rzeczy, sporach, braku zrozumienia, mo¿liwoœci pójœcia na ugody, uporze, racjach ró¿nych stron... mo¿na by wymieniaÌ i wymieniaÌ to, o czym Sylwia opowiada³a ca³y dzieù z ulic Wroc³awia :) Za ka¿dym razem profesjonalnie i interesuj¹co :)

A dzisiaj tak ¿ywo z uœmiechem opowiada³a w Poranku TVN24 prosto ze Szklarskiej Porêby o koùcz¹cych siê definitywnie feriach zimowych. Relacja po³¹czona by³a z rozmow¹ z w³aœcicielem hotelu :]
A co siê dzia³o póŸniej... nie wiem :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..i dzis mamy SylwiĂŞ :arrow:

Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Tej relacji, pech chciaÂł, iÂż nie dane mi zobaczyĂŚ :/
Ale w zamian za tĂŞ widziaÂłem tĂŞ z Poranka TVN24 :D

Pewne tematy, pewnych redakcji, pewnych reporterĂłw uczepiÂły siĂŞ i trzymajÂą siĂŞ jak rzep psiego ogona :neutral: :rozglada: TrÂąci to juÂż rutynÂą :neutral:

A po jakimÂż to dziÂś szyldem :> ''Koniec amnestii'' :lol: A to dobre - jednego piÂłkarza tylko drĂŞczyÂły wyrzuty i daÂł siĂŞ skusiĂŚ amnestii :hahaha:
No có¿ tak bywa :] Sylwia musia³a o tym opowiedzieÌ :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..Sylwia w 'PzP' :arrow:

Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ